אני לא אשקר לכם - אני ממש לא איזה תמים ומתחסד שלא מוריד כלום באופן לא חוקי.
אבל אני לא מדבר על עצמי או על מישהו פרטני - אני מדבר על העולם.
אני מכיר המון אנשים שלא אוהבים להתעסק בהורדות ובחיפושים אחרי תכנים שיוצאים לעולם ולחפש את הגרסאות הטובות של אותו תוכן פרוץ וכל מה שמסביב - אלו אנשים שלא מבינים בזה וגם לא ממש בא להם או שאין להם זמן להתעסק עם זה.
אם היתה להם אופציה להיות מנויים בספרייה דיגיטלית בה הם היו יכולים להשיג את כל התכנים שיוצאים באיכות הגבוהה ביותר והאתר יהיה נוח לשימוש, פשוט, עדכני ומהיר - אני לא רואה שום סיבה שהם (וגם אני) לא יעברו לזה. הם בכל מקרה משלמים כרגע מאות שקלים בשנה על מנויים בספריות ה DVD השכונתיות אז הם פשוט יישלמו את זה לאתרים מסוג זה..
נכון, עדיין יש אנשים שלא ממש מבינים באינטרנט ולא ממש מבינים מה קורה בעולם והם חייבים לראות ולשים את הדסיק באופן פיסי באיזה מכשיר שיפעיל להם אותו, אבל למזלי (ואני מתנצל מראש אם מישהו נפגע
היום כל נער וילד יודע בדיוק איך אפשר להוריד תכנים, איך מחברים מחשב למסך, איך מפעילים כתוביות וכו' וכו' .
אז נכון, ההורים שלי (שעדיין לא מבינים שהממיר מחובר לכניסת ה AV בטלויזיה ולא לחיבור האנטנה ולא מבינים למה רואים שלג כשהם מדליקים את הטלויזיה עם כפתור ה "1" בשלט) לא בדיוק ייסתדרו כיום עם שירות מהסוג שאני מתאר, אבל הדור הצעיר יותר בהחלט כן. ויישמח אפילו לדעתי.
*נ.ב - בואו נרד מהנושא הזה כאן בדיון, כי כבר ברחנו מהנושא שלו לגמרי.. אשמח להמשיך לדון על כך בשרשור ייעודי..