מפגש HT DIY Club ראשון :!:
- pup26
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2813
הטכנאי קרמר לא מגיע? 
פרופיל מאומת זה אחד הדברים אם לא ה
- dizingof
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2518
מה יש'ך מהטכנאי קרמרpup26 כתב:הטכנאי קרמר לא מגיע?...
- pup26
-
- חבר ותיק

תסתכל כמה עמודים אחורה בשרשור...
- oorva
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 150
לצערי נבצר ממני מלהגיע
מקווה שמישהו יפרסם פרוטוקול ותמונות
מקווה שמישהו יפרסם פרוטוקול ותמונות
נמאס לי להקליד ץ במקום נקודה בסוף משפטץ
- ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46457
- dizingof
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2518
יש שידור חי ואחרי זה הקלטה של 2 האירועיםoorva כתב:לצערי נבצר ממני מלהגיע
מקווה שמישהו יפרסם פרוטוקול ותמונות...
- ariekarp
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 596
תודה למארגנים ולמרצים!
הפרוייקטים שהוצגו הרשימו מאד, כל אחד בתחומו.
היה מעניין ומהנה. מקווה שמפגשים האלה ימשיכו ונוכל להפרות אחד את השני הדדית.
הפרוייקטים שהוצגו הרשימו מאד, כל אחד בתחומו.
היה מעניין ומהנה. מקווה שמפגשים האלה ימשיכו ונוכל להפרות אחד את השני הדדית.
- ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

היה מפגש מצויין ופורה. בשאיפה המפגשים הבאים יהיו קצת יותר מעשיים.
תודה ליונתן על הארגון ולאיתי על הקרבת החצר
תודה ליונתן על הארגון ולאיתי על הקרבת החצר
- pup26
-
- חבר ותיק

תודה רבה למרצים ולמארח איתי,היה מעניין מאוד ואני יכול לציין שמה שמשך אותי הכי הרבה והכי התחברתי אליו זה היכולת של האנשים שהרימו את הפרויקטים, ללמוד נושאים חדשים לחלוטין ולהגיע לרמת הבנה גבוהה ביותר והשאיפה לשלמות וחוסר ההתפשרות בכל פרויקט שבוצע.
לצערי הייתי חייב לנטוש אחרי ההרצאה השנייה, עובר בקרוב דירה ואשתי בתשיעי, מקווה שיהיו מפגשים נוספים.
יישר כוח
לצערי הייתי חייב לנטוש אחרי ההרצאה השנייה, עובר בקרוב דירה ואשתי בתשיעי, מקווה שיהיו מפגשים נוספים.
יישר כוח
- nirses
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1143
- שם מלא: ניר שמשון
תודה רבה לאיתי על האירוח החביב , תודה ליונתן ,חנן ,אביב והבחור החביב ששכחתי את שמו שהדהים אותי עם "פרויקט השבלול" . חבל מאוד שלא היה יותר זמן כדי לשמוע מעוד אנשים שהיו יכולים להעשיר אותנו בעוד מידע על יציר כפיהם אבל אני מקווה שיהיו עוד מפגשים ושם נוכל להעביר ולקבל עוד מידע מעניין .
מתי המפגש הבא ??
מתי המפגש הבא ??
לו הייתי רוטשילד ...
- aviv007
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 541
קודם כל,תודה רבה ליונתן על הארגון של האירוע (היה מצוין ! ),ותודה גם לאיתי על האירוח בביתו,וכמובן לכל מי שהגיע ושיתף !
היה מפגש מאוד מהנה ופורה בין אנשים שהיצירה במו ידם והכיף שבבניה,מאחדים אותם.הרעיון של מרטין ליצירת חדר שיתואם אישית למועדון ולאתר הינו רעיון מצוין,שלדעתי יקדם מאוד את תחום ה-DIY וימשוך חברים נוספים לתחביב.
הייתי שמח לשמוע ולשאוב מידע נוסף מאנשים בעלי ידע וניסיון בתחום של רמקולים המבוססים על דרייברים Full Range,שאותי אישית הנושא מעניין מאוד.ע"פ פידבקים מאתרים מחו"ל,הכיוון הנ"ל יכול להוות התנסות ראשונית קלה וחסכונית לבונה המתחיל את צעדיו בתחום,ולדעתי מומלץ להתחיל משם כצעד ראשון.
היה מפגש מאוד מהנה ופורה בין אנשים שהיצירה במו ידם והכיף שבבניה,מאחדים אותם.הרעיון של מרטין ליצירת חדר שיתואם אישית למועדון ולאתר הינו רעיון מצוין,שלדעתי יקדם מאוד את תחום ה-DIY וימשוך חברים נוספים לתחביב.
הייתי שמח לשמוע ולשאוב מידע נוסף מאנשים בעלי ידע וניסיון בתחום של רמקולים המבוססים על דרייברים Full Range,שאותי אישית הנושא מעניין מאוד.ע"פ פידבקים מאתרים מחו"ל,הכיוון הנ"ל יכול להוות התנסות ראשונית קלה וחסכונית לבונה המתחיל את צעדיו בתחום,ולדעתי מומלץ להתחיל משם כצעד ראשון.
! Ride with the wind of change
- Itay_Pollak
-
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
היה בהחלט מעניין, בתור אחד שה DIY שלו זה בעיקר דברים קטנים (לתלות דברים, לשבור דברים, להכין חשמל ורשת), התרשמתי מאוד, כאשר כמובן שחר הפיל את כולנו לרצפה פשוט.
למי שמעוניין לצפות בוידאו אפשר דרך הכתבה כאן להגיע להקלטות:
http://www.hometheater.co.il/article01548
חשוב לציין - הוידאו באיכות נמוכה למדיי, האודיו רוב הזמן היה סביר. לתשומת לבכם - למעשה יש הקלטה אחת ענקית - של 3 שעות רצוף
ועוד שתיים קצרות יותר.
אשמח אם מי שהרצה - ירשום כאן קישור לפרויקט שלו - עם תמונות - לצורך מאמר האירוע, ולמי שאין שרשור כזה - שישלח לי הודעה פרטית ונעביר דרך המייל את התמונות. (או שזו הזדמנות בשבילו להעלות סוף כל סוף את התמונות) רק בבקשה תעשו זאת בזריזות.
שבת שלום.
למי שמעוניין לצפות בוידאו אפשר דרך הכתבה כאן להגיע להקלטות:
http://www.hometheater.co.il/article01548
חשוב לציין - הוידאו באיכות נמוכה למדיי, האודיו רוב הזמן היה סביר. לתשומת לבכם - למעשה יש הקלטה אחת ענקית - של 3 שעות רצוף
אשמח אם מי שהרצה - ירשום כאן קישור לפרויקט שלו - עם תמונות - לצורך מאמר האירוע, ולמי שאין שרשור כזה - שישלח לי הודעה פרטית ונעביר דרך המייל את התמונות. (או שזו הזדמנות בשבילו להעלות סוף כל סוף את התמונות) רק בבקשה תעשו זאת בזריזות.
שבת שלום.
- ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

- chalmh
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3331
שבת שלום חברה,
ראשית תודה ליונתן ה"ייזם" ולאיתי על האירוח בחצר ובאווירה הכפרית. המפגש היה אכן טוב מאוד ויריית פתיחה מבטיחה. אני נהניתי לפגוש חבורה של "משוגעים לדבר". המצגות שהוצגו ביטאו בצורה טובה את תהליכי הבניה של המוצרים השונים כולל כל הלבטים והשגיאות שהם בעיקר החומר שרצוי להפנים לקראת פרויקטים עתידיים.
המצגת על הבונבוניירה
https://rcpt.yousendit.com/717796928/f3 ... 8e6b74eabf
יש לכם שבוע להוריד אותה לפני שהיא נעלמת מהרשת.
ראשית תודה ליונתן ה"ייזם" ולאיתי על האירוח בחצר ובאווירה הכפרית. המפגש היה אכן טוב מאוד ויריית פתיחה מבטיחה. אני נהניתי לפגוש חבורה של "משוגעים לדבר". המצגות שהוצגו ביטאו בצורה טובה את תהליכי הבניה של המוצרים השונים כולל כל הלבטים והשגיאות שהם בעיקר החומר שרצוי להפנים לקראת פרויקטים עתידיים.
המצגת על הבונבוניירה
https://rcpt.yousendit.com/717796928/f3 ... 8e6b74eabf
יש לכם שבוע להוריד אותה לפני שהיא נעלמת מהרשת.
חנן,
מערכת מנצחת תלוייה בטיב המחט ואפשר גם אפשר לחברה למחרשה.
תחי המחרשה !!!
מערכת מנצחת תלוייה בטיב המחט ואפשר גם אפשר לחברה למחרשה.
תחי המחרשה !!!
- Holograph
-
- חבר פעיל

- תגובות: 76
כל הכבוד לכלל המארגנים והמרצים - היה חינוכי!
- j4richter
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 302
תודה לכל המשתתפים, תודה לאיתי על האירוח והצילום. תודה לזיו,חנן,אביב,ושחר על ההרצאות המענינות ועל ההשקעה. היה מאוד מקצועי. כל הכבוד. אין מילים!
לאחר שעזבתי את המקום נסעתי הביתה עם עין אחת פתוחה על הכביש ועין סגורה וחצי תא במוח התחיל לטחון מה הלאה.
יש לי כבר רעיונות ולאחר סיעור מוחות עם עוד משוגעים/מכורים איך ומה אעדכן את כולם.
רעיונות יתקבלו בברכה
לאחר שעזבתי את המקום נסעתי הביתה עם עין אחת פתוחה על הכביש ועין סגורה וחצי תא במוח התחיל לטחון מה הלאה.
יש לי כבר רעיונות ולאחר סיעור מוחות עם עוד משוגעים/מכורים איך ומה אעדכן את כולם.
רעיונות יתקבלו בברכה
- moti17
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 25
איתי, תודה על האירוח החם, ותודה ליונתן על הארגון המעולה.
היה מעניין מאד ובעיקר הרשימה אותי היכולת של כל אחד מהמשתתפים לתרום בהבנה וניסיון בתחומו - זו הדרך הנכונה!!!
ההרצאות היו מעניינות מאד והשאירו אצלי טעם של עוד.
אני מקווה שנמשיך עם המפגשים כדי לחלוק יותר מידע וניסיון ואולי גם ליצור פרויקטים משותפים.
היה מעניין מאד ובעיקר הרשימה אותי היכולת של כל אחד מהמשתתפים לתרום בהבנה וניסיון בתחומו - זו הדרך הנכונה!!!
ההרצאות היו מעניינות מאד והשאירו אצלי טעם של עוד.
אני מקווה שנמשיך עם המפגשים כדי לחלוק יותר מידע וניסיון ואולי גם ליצור פרויקטים משותפים.
- sagyle
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2304
- שם מלא: שגיא לוי
אני בטוח שרצו שם הרבה בחורות בלבוש חלקי ומזערי וצעקו :
"זיו...תעשה לי סטנד!!!"
"זיו...תעשה לי סטנד!!!"
- ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag