חברת יס עושה מאמצים נואשים בשלושת החודשים האחרונים לחייב כמה שיותר לקוחות חדשים\ללא התחייבות לפרקי זמן ארוכים ככל האפשר .
אתם חושבים שזה רק ללקוחות חדשים , נכון ? אז אני אגיד לכם שאתם טועים . אני לקוח שתקופת ההתחיבות הסתיימה ואני שוקל ברצינות לעזוב לטובת הממיר הדיגיטלי של 5 הערוצים בגלל שנמאס לי מכל הסיפורים של הערוצים החדשים ב-hd או השידורים הישישרים של ספורט מכל הארועים החשובים בעולם . כל זה פשוט חבילת MAX של בולשיט תוצרת יס .
התקשרתי בשבוע שעבר כדי להתנתק . אחרי שעה בטלפון עם כל דרגות הנציגות בחברה ונסיונות שכנוע אינספור נקבע תאריך לניתוק ביום חמישי הקרוב . מאז יום רביעי מקבל לפחות פעמיים ביום שיחה עם הצעות שלא תראו בשום פרסומת . היום הציעו לי "חבילת עסקים " שכוללת את כל החבילה הבסיסית + חבילה פרמיום לבקשתי ב-125 שח לחודש .אוכל לשמור על ה-yeshd בתמורה ל20 שח נוספים לחודש . אמרתי להם שאני לקוח פרטי ולא עסק ואמרו לי שזו חבילה שתועלה בחודשיים הקרובים לכל הלקוחות כחבילה הבסיס הרגילה אבל בלגלל שלא רוצים לאבד אותי כלקוח מוכנים לתת לי את זה כבר עכשיו עם התחיבות לשנה .
אמרתי להם שאני אחשוב על זה ושיתקשרו אליי מחר אבל לא רוצה להכנס למלכודת ההתחיבות ואם לא תהיה להם הצעה אחרת , אעדיף להתנתק .
אז שתדעו שיס נלחמים על כל לקוח "חופשי" בעל יכולת להתנתק ללא קנס ולא רק לצרף לקוחות חדשים .
יס מתיחסת ללקוחות ותיקים עם התחיבות כאל לקוחות בטוחים שיושבים טוב בכיס שלהם וכך היא פועלת כשמדובר על הנחות לקהל הלקוחות הזה או שיפור טכנולוגיות והוספת ערוצים .
ערוצי HD חדשים ב-YES?
- המהנדס
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 974
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
מסקנה מוטעת
שלום JeffJeff כתב:חברת יס עושה מאמצים נואשים בשלושת החודשים האחרונים לחייב כמה שיותר לקוחות חדשים\ללא התחייבות לפרקי זמן ארוכים ככל האפשר .
אתם חושבים שזה רק ללקוחות חדשים , נכון ? אז אני אגיד לכם שאתם טועים . אני לקוח שתקופת ההתחיבות הסתיימה ואני שוקל ברצינות לעזוב לטובת הממיר הדיגיטלי של 5 הערוצים בגלל שנמאס לי מכל הסיפורים של הערוצים החדשים ב-hd או השידורים הישישרים של ספורט מכל הארועים החשובים בעולם . כל זה פשוט חבילת MAX של בולשיט תוצרת יס .
התקשרתי בשבוע שעבר כדי להתנתק . אחרי שעה בטלפון עם כל דרגות הנציגות בחברה ונסיונות שכנוע אינספור נקבע תאריך לניתוק ביום חמישי הקרוב . מאז יום רביעי מקבל לפחות פעמיים ביום שיחה עם הצעות שלא תראו בשום פרסומת . היום הציעו לי "חבילת עסקים " שכוללת את כל החבילה הבסיסית + חבילה פרמיום לבקשתי ב-125 שח לחודש .אוכל לשמור על ה-yeshd בתמורה ל20 שח נוספים לחודש . אמרתי להם שאני לקוח פרטי ולא עסק ואמרו לי שזו חבילה שתועלה בחודשיים הקרובים לכל הלקוחות כחבילה הבסיס הרגילה אבל בלגלל שלא רוצים לאבד אותי כלקוח מוכנים לתת לי את זה כבר עכשיו עם התחיבות לשנה .
אמרתי להם שאני אחשוב על זה ושיתקשרו אליי מחר אבל לא רוצה להכנס למלכודת ההתחיבות ואם לא תהיה להם הצעה אחרת , אעדיף להתנתק .
אז שתדעו שיס נלחמים על כל לקוח "חופשי" בעל יכולת להתנתק ללא קנס ולא רק לצרף לקוחות חדשים .
יס מתיחסת ללקוחות ותיקים עם התחיבות כאל לקוחות בטוחים שיושבים טוב בכיס שלהם וכך היא פועלת כשמדובר על הנחות לקהל הלקוחות הזה או שיפור טכנולוגיות והוספת ערוצים ....
המסקנה שלך במשפט השני היא מוטעת.מאחר וההתחייבות שלך מסתיימת,דינך כדין לקוח חדש.
הם אינם מתייחסים ללקוחות שלהם, שמחוייבים עדיין לזמן ארוך.
אני עדיין מחכה לתשובתך,או תשובת מישהו אחר שיודע:
אם אדרוש מהם לקחת בחזרה את ממיר HD (תוך תשלום קנס),האם הם
יכולים להפסיק לי את שידורי HD ולקחת לי את YESMAXHD שיש לי ?
- smallville4r
- חבר ותיק

- תגובות: 2056
- נתן תודות: 85 פעמים
- קיבל תודות: 116 פעמים
Re: מסקנה מוטעת
כל ממיר לגופו. ערוצי ה- HD פתוחים לבעלי ממיר HD רגיל או מקליט. אם תחזיר את הרגיל, ה- MaxHD עדיין יכול לקלוט אותם. הם לא יכולים לקחת לך את ה- MaxHD - לא קיבלת אותו במתנה - אתה משלם עליו בכפוף לתנאים שבו לקחת את הממיר באחד המסלולים שהוצעו לך וכל עוד אתה בוחר להמשיך לשלם עליו הוא יישאר אצלך. שידורי ה- HD אינם כפופים לתשלום נפרד, אלא בעצם העובדה שיש לך ממיר HD כלשהו ואת הערוצים המקבילים להם ב- SD (פרט לספורט 5 HD שהוא בתשלום נוסף נפרד).המהנדס כתב: אני עדיין מחכה לתשובתך,או תשובת מישהו אחר שיודע:
יכולים להפסיק לי את שידורי HD ולקחת לי את YESMAXHD שיש לי ?...
אז לסיכום, הם לא יכולים לקחת לך את ה- MaxHD או לחסום לך את ערוצי ה- HD.
- המהנדס
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 974
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
תודה רבה
תודה,אהבתי את התשובה.כשיהיה בהוט ממיר מקליט hd,כנראה שאעבור אליהם.smallville4r כתב:כל ממיר לגופו. ערוצי ה- HD פתוחים לבעלי ממיר HD רגיל או מקליט. אם תחזיר את הרגיל, ה- MaxHD עדיין יכול לקלוט אותם. הם לא יכולים לקחת לך את ה- MaxHD - לא קיבלת אותו במתנה - אתה משלם עליו בכפוף לתנאים שבו לקחת את הממיר באחד המסלולים שהוצעו לך וכל עוד אתה בוחר להמשיך לשלם עליו הוא יישאר אצלך. שידורי ה- HD אינם כפופים לתשלום נפרד, אלא בעצם העובדה שיש לך ממיר HD כלשהו ואת הערוצים המקבילים להם ב- SD (פרט לספורט 5 HD שהוא בתשלום נוסף נפרד).המהנדס כתב: אני עדיין מחכה לתשובתך,או תשובת מישהו אחר שיודע:
יכולים להפסיק לי את שידורי HD ולקחת לי את YESMAXHD שיש לי ?...
אז לסיכום, הם לא יכולים לקחת לך את ה- MaxHD או לחסום לך את ערוצי ה- HD....