PLAY ON!HD - מזרימדיה חדש מהולנד

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
mp3lll
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20680

שליחה

אני מגיע להולנד ביום ראשון, מומלץ?
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.

vamos650
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 156

שליחה

תודה (Y)

dror1
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 436

שליחה

vamos650 כתב:משיחה איתם...אפשר לשלוח לארץ (באתר בוחרים INTERNATIONAL , האייקון התחתון מבין כל המדינות), עלות משלוח 20$.
הסדרה הבאה תצא רק באמצע ספטמבר!...
...

קראתי איפשהו שהמשלוח הבא יוצא ב- 1 לספטמבר .

שלח בבקשה לינק לאיפה שראית את זמני המשלוחים שציינת.......

vamos650
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

זה מה שמצהירים ב GIZMODADDY אבל להצהרות כאלה יש נטייה להשתנות ראה מקרה ה MVIX ULTIO , הבטיחו שבוע שני של אוגוסט ועדיין אין סחורה...
בכל מקרה אני התקשרתי לשרות לקוחות לפני כשעה, כך שאין לי לינק לתת... והיא גם אמרה ספטמבר וכשהקשתי ושאלתי התחלה, אמצע או סוף היא נחנקה קלות ואז אמרה בלי ביטחון רב - אמצע ספטמבר.
אבל בוא נקווה שקודם :D

dror1
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

טוב, הזמנתי דרך Gizmodaddy ,לאחר כמה התכתבויות במייל עושה רושם שמדובר באתר רציני (הם גם מוכרים ב- E-bay ושם מקבלים ביקורות מצויינות).

הם מתחייבים למשלוח לפני או ב- 1 לספטמבר ובמידה ולא יוכלו לעמוד בתאריך הם נותנים Full Refund.

עלה לי המשלוח קצת יותר יקר ( 40$) אבל מדובר במשלוח אקספרס שאומר שהמוצר בישראל תוך 4-5 ימים.

שוטטתי קצת בפורום של היצרן ובהחלט טוב לראות שם שיש תקשורת רציפה וקונסטרוקטיבית בין הלקוחות לנציגי החברה.

לגבי העברית - אכן קיבלתי מהם אישור שזה בשלבים סופיים ואמור לצאת עידכון בקרוב מאוד.

זה כבר נראה אחרת מהחוויה שהייתה לי באקטרימר. אני מקווה שלא אתבדה. :wink:

בכל מקרה אעדכן בהתפתחויות.

vamos650
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

אחלה!
תתחדש, ונקווה שיגיע בקרוב.
אני עדיין על הגדר...

dror1
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

לידיעת מי שמתעניין......בקרוב בישראל ביבוא רשמי......... :)

הודעה שפורסמה ע"י היצרן.

"August 22
Playon! Reseller family serving 27 countries and expanding

ACR-PV73100-resellersThe Official Playon! Reseller family is now serving 27 countries (and still expanding).

Austria, Belgium, Croatia, Czech Republic, Denmark, France, Germany, Hungary, Indonesia, Ireland, Malaysia, Netherlands, Norway, Portugal, Romania, Serbia, Singapore, Slovakia, Slovenia, Spain, Sweden, Switzerland, Thailand, Ukraine, United Kingdom, USA, Vietnam

In addition to the current 27, Cyprus, Greece, Israel and New Zealand will also be added soon.

Every Playon! Reseller you find on our Where To Buy page has been sel-ected – dedication to customer service, extensive mediaplayer experience, or leaders in the market with innovative products like Playon!HD – each is a quality reseller in their own right.

If you don’t see your country in the Where To Buy list, don’t worry, we are still expanding – you can also help it along by suggesting Playon!HD to your favorite local shop / webshop, or emailing us to tell us your local shop / webshop at [email protected]. You can always get your hands on the Playon!HD from our Buy Now which ships internationally from 3 global locations.

Playon!HD has been expanding - this Playon!HD shipment is the largest to date. It also marks the first time Playon!HD is shipping to users & resellers from its central stock locations in 3 continents :

Asia : from Singapore to users/resellers in Asia. Shipments from Singapore has already gone out to users/resellers last week.

Europe : from Netherlands to Europe & Rest of the World. Shipments from The Netherlands have just arrived in Rotterdam, some has gone out today and some will go out on Monday.

North America : from USA to users/resellers in USA & Canada (new with “Playon!HD comes to USA” Celebrations), Shipments from USA will ship out from Ohio, USA next Tuesday.

If you have an order with us and have a shipment date for this shipment, you have or will receive an email from us today and Monday regarding your shipment.

Despite our efforts to ship the largest shipment to date, the Playon! yet again exceeded all expectations (our expectations as well as our reseller’s expectations) – we are sold out (again). In previous shipments, even our resellers are sold out, some within hours. This time, the good news for some of you is that our resellers are not yet sold out (ie. according to our last check – so if you and your friends are planning to get Playon!HD, hurry to our resellers (currently 26 countries and expanding), listed on Playon!HD Where To Buy and check resellers in your country.

If your reseller is already sold out too, or if there’s no reseller in your country, worry not… NEXT DELIVERY : 1st WEEK SEPTEMBER. Yes, this is our honest, clear & direct answer on shipping date. If in doubt, always contact our Rotterdam Team [email protected] for a friendly "straight-up" answer. Tip : Buy now, don't wait for it to arrive. Since the 1st shipment started on 10 June 2009, all the 7 shipments successfully sold, shipped & received by happy new Playon!HD owners all over the world :) have been snapped up before their arrival or within hours of arrival. This despite our doubling/tripling of shipment quantity with each shipment. We appreciate your enthusiasm and understanding. Playon!

טוב לראות חברה שמתקשרת כמו שצריך עם הלקוחות שלה...

vamos650
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

יש משהו חדש לגבי המשלוח?

elib77
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 146

זו ממש מתקפה

שליחה

והגיע הזמן למבחן הסטרימרים הגדול סיבוב שני.
ראש בראש.

ziv_r פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46457

שליחה

עדיין לא הגיע הזמן, כל המזרימי מדיה מהדור החדש לא בשלים דיו.

dror1
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

אני שמח לבשר שבימים אלה ממש קיבלתי את הנגן :D

כרגע בודק כמה דברים כמו ניגון דרך רשת, MKV (720P מתנגן בלי בעיה), מהירויות העתקה וכו'.

אעביר רשמים בקרוב......

vamos650
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

בלית בררה אחרי שהבנתי שב ELLION HMR500 רק אני מתעניין ואחרי קריאת לא מעט ביקורות לא 'אוהדות' למוצרי החברה מדורות קודמים, גם באתר החברה כבר מקבלים תחושה לא רצינית והרבה תלונות התייחסו לתמיכה ולחוסר בעידכוני קושחה, כך שלמרות שעל הנייר יש בו את כל מה שחיפשתי, אבל כמו שזיו וההגיון הבריא אומר: "לא קונים סטרימר על פי הצהרות על יכולות בלבד", כך שאם יהיה ייבוא סדיר שלו לארץ או לחילופיין הוא יהיה נפוץ מאוד בחו"ל עם ביקורות טובות אני אשדרג אבל בינתיים אני אקנה (כנראה מחר) את ה PLAYONHD!
אז dror1 אם אפשר רשמים ראשוניים?
בעיקר נוחות ומהירות הפעלה , באגים שמצריכים התעסקות, ורעש מאוורר...
בתודה,
מידד.

שבלול
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1446

שליחה

שמתי לב שגרסת שבאתר היצרן לגרסת ה DVR במפרט הטכני רשום :
HDMI interface up to 1080i

ובגרסה הרגילה מדברים על 1080p

גורם לי לחשוב שמדובר בשני חיות שונות לחלוטין מבחינת החומרה

ziv_r פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46457

שליחה

אמת, ה PlayOn!DVR-TV הינו מוצר שונה לגמרי מה PlayOn!HD ולא מומלץ לרכישה כיום.
עד סוף השנה אמור לצאת מזרימדיה חדש מהחברה אשר יוסיף ל PlayOn!HD יכולות DVB-T אשר יתאימו לארץ - וזה הולך להיות מכשיר סופר מעניין.
כפי שרשמתי בעבר, כבר קיימת נציגות בארץ למותג ומתוכננת ביקורת על המוצר.

vamos650
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

נציגות בארץ לPLAYONHD אלו בשורות טובות.
אם גם התמחור שלהם יהיה אטרקטיבי (והוא יכול להיות!) אז גם ימכרו הרבה ותהיה לנו קהילה קטנה של משתמשים :)
לפי נתוני היצרן + חוויות משתמשים מחו"ל + הרושם הרציני שעושה החברה, יכול להיות כאן מתחרה רציני, שיכול להוביל את השוק לצד ה C-200 .
אני כבר עם קוצים בתחת ולכן מקווה שבע"ה מחר יהיו לי בשורות טובות. :wink:

dror1
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

vamos650 כתב:בלית בררה אחרי שהבנתי שב ELLION HMR500 רק אני מתעניין ואחרי קריאת לא מעט ביקורות לא 'אוהדות' למוצרי החברה מדורות קודמים, גם באתר החברה כבר מקבלים תחושה לא רצינית והרבה תלונות התייחסו לתמיכה ולחוסר בעידכוני קושחה, כך שלמרות שעל הנייר יש בו את כל מה שחיפשתי, אבל כמו שזיו וההגיון הבריא אומר: "לא קונים סטרימר על פי הצהרות על יכולות בלבד", כך שאם יהיה ייבוא סדיר שלו לארץ או לחילופיין הוא יהיה נפוץ מאוד בחו"ל עם ביקורות טובות אני אשדרג אבל בינתיים אני אקנה (כנראה מחר) את ה PLAYONHD!
בתודה,
מידד.
...
היי,

עקב זמנים לחוצים בעבודה אני לא מצליח למצוא את הזמן להעביר חוות דעת מסודרת (בליווי תמונות) אבל לגבי מה ששאלת אני יכול להגיד לך שלדעתי הוא נוח מאוד להפעלה.השלט נוח, הממשק אינטאיטיבי אבל טעון שיפור ואני יודע שהחברה עובדת על זה.
מבחינת באגים הדברים העקריים שמפריעים לי הם:
1. קודם כל חוסר תמיכה בכתוביות בעברית (SRT) כך שאני צריך להמיר את הכתוביות ל-SUB (תהליך של משהו כמו 40 שניות) - בנוגע לזה החברה אמורה לפתור את העניין עוד החודש.
2. המכשיר לא תומך כרגע ב- NFS ו-FTP כך שתעבורה ברשת איטית מידיי והזרמה של תכני HD לוקה בחסר, התמיכה הקיימת ב-UPNP עוזרת,אבל כל העסק לא מושלם עדיין.- לדבריי החברה הם עובדים על זה.

רעש המאוורר כמעט ולא מורגש וכשרואים סרט או שומעים מוזיקה הוא לא נשמע בכלל (ועוד יש לי HDD פנימי).
בעבר היה לי פופקורן A-100 שהיה מעולה ונתתי צ'אנס לכישלון הצורם שנקרא Xtreamer ואני יכול להגיד לך שאני מרוצה מה POHD ויש לי אמון בחבר'ה של AC Ryan שידעו לקחת את המוצר הזה רחוק, לכל שאלה הם עונים, הם פתוחים לרעיונות שיפור של הקהילה והם גם מבצעים בשטח.
תהנה!! :)

vamos650
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

תודה dror1 , היום ביקשתי מגיסי שיקנה לי את ה PLAYON!HD בתאילנד, 550 ש"ח !!! בלי משלוח ובלי מכס.
מקווה שיגיע כבר בסוף שבוע הזה.
סליחה על הבורות אבל מה זה NFS ו FTP ו UPNP ?
האם יש לי סיכוי לחבר אותו לרשת עם הבורות הזאת?! :oops:

דרך אגב אם יש פה חבר רציני שמעוניין לבוא אליי ולעשות ביקורת רצינית, נא ליצור קשר.
אני חדש בתחום ולא אדע כיצד לעשות זאת.
מצד שני נראה לי שזיו כבר עובד על זה :wink:

shay820
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2116

שליחה

dror1 כתב:
vamos650 כתב:בלית בררה אחרי שהבנתי שב ELLION HMR500 רק אני מתעניין ואחרי קריאת לא מעט ביקורות לא 'אוהדות' למוצרי החברה מדורות קודמים, גם באתר החברה כבר מקבלים תחושה לא רצינית והרבה תלונות התייחסו לתמיכה ולחוסר בעידכוני קושחה, כך שלמרות שעל הנייר יש בו את כל מה שחיפשתי, אבל כמו שזיו וההגיון הבריא אומר: "לא קונים סטרימר על פי הצהרות על יכולות בלבד", כך שאם יהיה ייבוא סדיר שלו לארץ או לחילופיין הוא יהיה נפוץ מאוד בחו"ל עם ביקורות טובות אני אשדרג אבל בינתיים אני אקנה (כנראה מחר) את ה PLAYONHD!
בתודה,
מידד.
...
היי,

עקב זמנים לחוצים בעבודה אני לא מצליח למצוא את הזמן להעביר חוות דעת מסודרת (בליווי תמונות) אבל לגבי מה ששאלת אני יכול להגיד לך שלדעתי הוא נוח מאוד להפעלה.השלט נוח, הממשק אינטאיטיבי אבל טעון שיפור ואני יודע שהחברה עובדת על זה.
מבחינת באגים הדברים העקריים שמפריעים לי הם:
1. קודם כל חוסר תמיכה בכתוביות בעברית (SRT) כך שאני צריך להמיר את הכתוביות ל-SUB (תהליך של משהו כמו 40 שניות) - בנוגע לזה החברה אמורה לפתור את העניין עוד החודש.
2. המכשיר לא תומך כרגע ב- NFS ו-FTP כך שתעבורה ברשת איטית מידיי והזרמה של תכני HD לוקה בחסר, התמיכה הקיימת ב-UPNP עוזרת,אבל כל העסק לא מושלם עדיין.- לדבריי החברה הם עובדים על זה.

רעש המאוורר כמעט ולא מורגש וכשרואים סרט או שומעים מוזיקה הוא לא נשמע בכלל (ועוד יש לי HDD פנימי).
בעבר היה לי פופקורן A-100 שהיה מעולה ונתתי צ'אנס לכישלון הצורם שנקרא Xtreamer ואני יכול להגיד לך שאני מרוצה מה POHD ויש לי אמון בחבר'ה של AC Ryan שידעו לקחת את המוצר הזה רחוק, לכל שאלה הם עונים, הם פתוחים לרעיונות שיפור של הקהילה והם גם מבצעים בשטח.
תהנה!! :)[/quo
היי דרור
האם המכשיר תומך בפורמטים החדשים TRUEHD DTSHD
והאם יש לו תמיכה ב TORRENT
תודה רבה שי
...

dror1
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

היי שי,

למכשיר תמיכה מובנית בהורדת טורנטים.
אני לא משתמש באופציה ולפי מה שראיתי בפורום הרשמי,התמיכה הזו טעונה שיפור והקצבים די איטיים.
תמיכה ב - TRUEHD DTSHD תתווסף במהלך אוקטובר (למכשיר עצמו אין בעיה עם הפורמטים האלו אך בגלל ענייני רישוי זה יתווסף רק במהלך חודש הבא).

vamos650
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

יש משווק בארץ... (ובמחיר הוגן ותחרותי, לטעמי.)
http://www.hdstore.co.il/mzrimediot/mzr ... bmbce.html

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”