roei83 כתב:עכשיו קינפגתי את זה לנתיב הזה אבל זה עדיין לא עזר, ניסיתי גם את הנתיב שבוא נמצאת ה media browser ב program files עם תיקיות של השחקנים שם וזה גם לא עזר.
אולי יש עוד משהו שצריך להגדיר חוץ מהתקיות של התמונות של השחקנים?
...
1. תוודא שאתה עובד עם מדיה בראוסר גרסה 2.1.1 ולא 2.1
2. תוודא שאתה רואה את הספריות פיסית תחת הספריה של programdata
iveleli כתב:לא קינפגתי כי אני לא יודע איך בדיוק, איך אני עושה את זה?
...
תפתח את metabrowser , תלחץ על options, אתה תראה שם אופציה להכניס את הספריה של תמונות השחקנים. (אם אתה לא מוצא, אני יכול לחפש את השם המדויק בערב, כאשר אגיע הביתה).
שים לב שמדובר בתוכנת metabrowser ולא mediabrowser...
התיקייה programdata היא תיקייה נסתרת לכן תצטרך להפעיל ב-folders options
את show hidden files and folders לויצור
בתיקיית mediabrowser תת תיקיה שנקראת imagesbyname בתוכה אתה ליצור תיקיות עם שמות של שחקנים במידה ו-metabrowser לא מוריד את כול השחקנים.
בתוך תיקיות השחקנים צריכה להיות תמונת השחקן ולקרוא לה folder.jpg .
eagle75 כתב:תעדכן ל metabrowser האחרון 6/16/09.
אם זה לא עוזר אז נגמרו לי הרעיונות...
...
לא שמתי לו את התקיה שאליה הוא יוריד...עכשיו זה עובד.
אבל הוא בקושי מוצא תמונות של שחקנים מוכרים כמו ברוס ווילוס וויל סמית' וכו.....
מה גם מה שהוא מוצא אני לא רואה בmedia browser למה זה?
זה מוזר, אצלי התמונות מופיעות גם בתוך ה metabrowser עצמו, אתה בטוח שמותקנת לך הגרסה האחרונה?
בנוסף תסמן את האופציה לחיפוש נתונים חסרים באפשרויות. אני גם מפעיל את התוכנה יחד עם עליית המערכת כך שהתכנה מחפשת את הנתונים החסרים כל הזמן.
eagle75 כתב:זה מוזר, אצלי התמונות מופיעות גם בתוך ה metabrowser עצמו, אתה בטוח שמותקנת לך הגרסה האחרונה?
בנוסף תסמן את האופציה לחיפוש נתונים חסרים באפשרויות. אני גם מפעיל את התוכנה יחד עם עליית המערכת כך שהתכנה מחפשת את הנתונים החסרים כל הזמן.
...
אצלי הם מופיעים אבל מעט מאוד תמונות כאילו הוא לא מוצא....
ומה שהוא כן מוצא זה לא מופיע בmediabrowser
ככה בסוף הכל צריך להראות כולל BOXSET ו- MUSIC-BOX ,הכל עובד מצויין למעט באג קטן בגירסה האחרונה 2.1.1,
בצפיה דרך ג'אנר או שנה לא מקבלים את התמונה לתקיות ואת הכותרת כך שאי אפשר לדעת באיזה שנה אנחנו או ג'נר אנחנו נמצאים.
מישהו משתמש גם בMEDIA INFO? מאז השדרוג ל2.1.0 הוא לא מציג לי יותר את המידע על הסרטים. ניסיתי גם להתקין את הMEDIA INFO מחדש (לא שזה אמור לשנות), אבל הMEDIA BROWSER פשוט לא מציג שם מידע. מישהו נתקל בזה?
אני כנראה אעשה את זה כשאגיע הביתה היום.
האמת שיש כמה דברים מרגיזים אחרי השדרוג. חלק מהסדרות הוא החליט פתאום שהוא לא מזהה - הרי המדיה שהוא הוריד כבר שם בCACHE, ועדיין הוא לא מציג אותה ולא טוען מחדש. אין לי כ"כ סבלנות לעבוד עם עוד תכנה בשביל להשלים את זה..וגם די אהבתי את זה שהיה לי מידע מהMEDIA INFO. אני אנסה את ה2.1.1, ואם זה לא זה, אני חוזר אחורה.
אוקיי, למרות שאני מצאתי שלא ניתן לסמוך על ה cache, מדי פעם דברים משתבשים.
חוץ מזה שאני אוהב שיש לי שליטה ולא שאיזה מנגנון נסתר עושה מה שהוא רוצה.
עברתי מ mymovies ל metabrowser ואני ממליץ בחום.
טוב..בדקתי. מתסבר שאני גם ככה הייתי על 2.1.1. אני בעצמי כבר לא זוכר מתי עברתי. הMEDIA INFO לא מציג כלום.
יש לי הרגשה שאני אחזור לגרסת 2.0 האחרונה שיש
לגבי הmetabrowser - לא ניסיתי עדיין. זה נוח? וברגע שמשתמשים בו, איך אני אומר לmedia browser לא להתחבר לאינטרנט ולהתעסק לי במדיה?