עליית מחירים MAXHD
- Mistoffelees
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4854
- Mistoffelees
-
- חבר מביא חבר

מישהו בדק עם נציג שירות?smallville4r כתב:המחירים בערוץ 144 אף פעם לא הנכונים. זה היה רשום ככה מהיום הראשון. מה שנכון זה מה שנמסר לעיתונות/נמסר ע"י נציגי השירות....
- smallville4r
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2056
כי לא שינו את העמוד הזה (עדיין)....
יש לי הרגשה רעה לגבי זה כי הערוץ כבר היה אמור להיות באוויר. אז איפה הוא, רק אלוהים יודע...
- Mistoffelees
-
- חבר מביא חבר

אני חייב להודות שזה לא כ"כ מטריד אותי.
אבל זה באמת מוזר.
אבל זה באמת מוזר.
- smallville4r
-
- חבר ותיק

גם אותי לאyes-man כתב:אני חייב להודות שזה לא כ"כ מטריד אותי.
אבל זה באמת מוזר....
אבל אני פשוט מתייחס לעניין הזה בגלל שזה משהו ש- yes יצאה אליו בהצהרה לעיתונות וצריך להיות מקוים (בלי קשר להאם הערוץ הזה מעניין אותי אישית או לא).
- sam22
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
לא מטריד זה משהו אחד
עילה לפיצוי, החזר ללא קנס והתנתקות זה כן
זו הפרה של אמת בפירסום
עילה לפיצוי, החזר ללא קנס והתנתקות זה כן
זו הפרה של אמת בפירסום
העם דורש..... כל מיני דברים
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78956
- שם מלא: עפר לאור
- sam22
-
- חבר במועדון ה-20K

oferlaor כתב:למה? מי שחתם על המבצע הקודם מקבל אותו....
איבדתי אותך
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78956
- שם מלא: עפר לאור
- שח_מט
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3902
החברה הזו זה בדיחה ישראלית שחבל"ז
לפחות הספקתי לסדר לאבא שלי את ה MAXHD כי הוא היה צריך עוד מקליט בבית
אני בטח לא הולך להחליף את ה HD למקליט במחירים האלה
כמו שאמרתי בעבר הם צריכים לפצות אותנו ולהחליף לנו בחינם או בעלות זניחה
בגלל יורוספורט אני כרגע החלטתי לא להחזיר את הממיר HD על שלל בעיותיו וחוסר התוכן שבו, רולנד גרוס פעם בחודש-חודשיים שווה לי כמה גרושים בנתיים
לפחות הספקתי לסדר לאבא שלי את ה MAXHD כי הוא היה צריך עוד מקליט בבית
אני בטח לא הולך להחליף את ה HD למקליט במחירים האלה
כמו שאמרתי בעבר הם צריכים לפצות אותנו ולהחליף לנו בחינם או בעלות זניחה
בגלל יורוספורט אני כרגע החלטתי לא להחזיר את הממיר HD על שלל בעיותיו וחוסר התוכן שבו, רולנד גרוס פעם בחודש-חודשיים שווה לי כמה גרושים בנתיים
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4687
- שם מלא: ShmilMori
Shed,Shed כתב:במקרה הזה אף אחד לא גנב. יס מציע שירות ומתמחרת אותו כראות עיניה. לא טוב לך? אף אחד לא מכריח אותך להתחבר, אף אחד לא הצמיד לך אקדח לרכה, ואף אחד לא גנב ממך כלום.DONE כתב:בארץ כולם גנבים. עדיף כבר צלחת לווין....
נמאס כבר מההתלהמות הזו....
נראה כי יש דברים בגו. גם לפי דעתי התמחור החדש של YES מוגזם יתר על המידה וללא כל פורפורציה.
הרי לא מדובר בממיר אשר יאפשר לנו חובבי הסרטים/וידאו/סטריאו להקליט ממגוון רחב של עשרות ערוצי HD המוצעים לדוגמא מעבר לים המתומחרים בהיגיון ביחס לתמורה ולנמצא בכיס.
DONE אינו נשמע מתלהם אלא מאוכזב מהשינויים החד צדדיים של YES. אכן YES לא פרצו לאף בית בישראל אבל כן מנצלים את המצב הנ"ל לרעה. לצערי נושא התחרותיות אינו בנמצא במחוזותינו בשום צורה שהיא וכך אנחנו נראים ומריחים.
- shaico
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 152
גם אני חשבתי להזמין בימים הקרובים, אבל עם המחירים האלה ? שיחפשו אותי בסיבוב...yaronkle כתב:ההזמנה מבחינתי הייתה ודאית, רק עניין של זמן לוודא שהבעיות נפתרות.BigDragoon כתב:אני חושב שיס תפסיד על המהלך.oferlaor כתב:...
היו הרבה אנשים שחשבו להתחבר במחיר הישן ועכשיו אולי ישנו את דעתם....
עם התמחור החדש אני כבר לא בטוח....
למעשה, מחירים כאלה גורמים לי לשנות לגמרי את התוכניות שלי :
א. קניתי לפני שבוע את נגן המדיה WD TV HD, אני מרוצה ממנו עד הגג, כך שמבחינת תכני HD אני מסודר.
ב. אוטוטו יתחילו שידורי ה-DTT , או איך שקוראים להם, כך שאולי עוד כמה חודשים אשקול להתנתק לגמרי מיס.
עכשיו, מי שחושב שמחיר של 2160 ש"ח עבור 6 ערוצים בלבד, (ל-36 חודש, לא כולל עלות עבור ערוץ ספורט HD), בנוסף לעלות החודשית הרגילה, הוא מחיר סביר, שיבושם לו.
ומי שחושב שב-36 חודש אני צריך לשלם ליס כ-12,420 ש"ח (9000+2160+ 1260 לערוץ ספורט HD), עבור ממיר אחד (!) , שיבושם גם לו.
ומצדי, שיקרא לי מתלהם.
- sam22
-
- חבר במועדון ה-20K

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3727624,00.html
שימו לב לסוף
6 ערוצי HD!!!
אם אין NFL אני מצפה ממר בהט לתשובה אישית ולהסבר
עמד מול כולנו והטעה אותנו
מאוד לא מכובד הענין הזה
שימו לב לסוף
6 ערוצי HD!!!
מאוד לא מכובד הענין הזה
העם דורש..... כל מיני דברים
- smallville4r
-
- חבר ותיק

הקטע שכבר היום משודרים 7 ערוצים (פשוט ספורט 5 HD ניתן רק למי שמשלם בנוסף) ולכן זה 6 ערוצים.sam22 כתב:http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3727624,00.html
שימו לב לסוף
6 ערוצי HD!!!
מאוד לא מכובד הענין הזה...
כמו שכתבתי מקודם, בינתיים אין זכר ל- FOX Sports HD. בסה"כ עם הערוץ הזה היו אמורים להיות 8 ערוצי HD. זה היחיד שנותר. ובגלל שהערוץ הוזכר בכל פרסום עיתונאי ובמדיה וגם ישירות בפני חברי הפורום אז אני מסכים איתך שזה מאוד לא מכובד ומומלץ ש- yes יספקו הסברים או לחילופין יעלו כבר את הערוץ.
- Shed
-
- גורו HTPC

- תגובות: 2832
באופן אישי, אני חושב שהתמחור הישן של יס היה מוגזם (לא כל שכן התמחור החדש) ובדיוק בגלל זה אני לא לקוח של חבילת ה-HD שלהם. למעשה, לדעתי גם המחיר לחבילת הבסיס (שנאי מנוי עליה) גבוה בכ-20 אחוז ממה שאני הייתי מצפה לשלם.nils3373 כתב:Shed,Shed כתב:במקרה הזה אף אחד לא גנב. יס מציע שירות ומתמחרת אותו כראות עיניה. לא טוב לך? אף אחד לא מכריח אותך להתחבר, אף אחד לא הצמיד לך אקדח לרכה, ואף אחד לא גנב ממך כלום.DONE כתב:בארץ כולם גנבים. עדיף כבר צלחת לווין....
נמאס כבר מההתלהמות הזו....
נראה כי יש דברים בגו. גם לפי דעתי התמחור החדש של YES מוגזם יתר על המידה וללא כל פורפורציה.
הרי לא מדובר בממיר אשר יאפשר לנו חובבי הסרטים/וידאו/סטריאו להקליט ממגוון רחב של עשרות ערוצי HD המוצעים לדוגמא מעבר לים המתומחרים בהיגיון ביחס לתמורה ולנמצא בכיס.
DONE אינו נשמע מתלהם אלא מאוכזב מהשינויים החד צדדיים של YES. אכן YES לא פרצו לאף בית בישראל אבל כן מנצלים את המצב הנ"ל לרעה. לצערי נושא התחרותיות אינו בנמצא במחוזותינו בשום צורה שהיא וכך אנחנו נראים ומריחים....
מה שהפריע לי זה השימוש במילה "גנבים". יש כאן תמחור גבוה, אין כאן גניבה. נקודה.
You are never fully dressed without a smile
- mark13
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1016
ובחזרה לטענה המקורית המקורית שלי (מקווה שעכשיו יותר ברורה לך):smallville4r כתב: הקטע שכבר היום משודרים 7 ערוצים (פשוט ספורט 5 HD ניתן רק למי שמשלם בנוסף) ולכן זה 6 ערוצים.
כמו שכתבתי מקודם, בינתיים אין זכר ל- FOX Sports HD. בסה"כ עם הערוץ הזה היו אמורים להיות 8 ערוצי HD. זה היחיד שנותר. ובגלל שהערוץ הוזכר בכל פרסום עיתונאי ובמדיה וגם ישירות בפני חברי הפורום אז אני מסכים איתך שזה מאוד לא מכובד ומומלץ ש- yes יספקו הסברים או לחילופין יעלו כבר את הערוץ....
חכו, אין מה להיגרר ע"י תרגילי שיווק/תמחור של יס. עבור התוכן המצומצם שמוצא היום לא שווא להתרגש אפילו.
כמו שאומרים בינקילנדיה:
Good things come to those who wait
- michael123
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6161
אתה מתכוון שלכולנו יהיה אותו סוף?Good things come to those who wait...
- mark13
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1016
זה נכון משאתה אומר...לכולנו יהיה אותו סוף, ולשם לא ניתן לקחת MAXHD,michael123 כתב:אתה מתכוון שלכולנו יהיה אותו סוף?Good things come to those who wait......
אבל לא,
אני מתכוון שהזמן רק יטיב עם כמות ערוצי HD, עם יציבות המכשיר עצמו ועם מחיר ההתחברות, ואין להיכנס לפניקה ולרוץ אחרי יס עכשיו
- י-א
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2133
כנראה הם ראו ששאלתי מה ההיגיון לשלם פיקדון 2500 על הרגיל ורק 1300 על המקס... סליחה מכולם... 
- זורו44
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5453
אם זה שמתמחר חיכה להודעה שלך המצב חמור.מתמטיקה פשוטה ,לא צריך תוכנה יקרה לחשב עלות ומחיר
חח..
בטוח לחישוב יש מערכות מידע ,אולי מישהו יורה מהמותן ,הצרכן הישראלי בלית ברירה אוכל אותה
לפי איך שהעינינים מתנהלים המחירר ישונה עוד כמה פעמים ,כמו בשוק תאילאנדי
חח..
בטוח לחישוב יש מערכות מידע ,אולי מישהו יורה מהמותן ,הצרכן הישראלי בלית ברירה אוכל אותה
לפי איך שהעינינים מתנהלים המחירר ישונה עוד כמה פעמים ,כמו בשוק תאילאנדי