כי אמרו לי שזה מסוכן ללכת על רמקולים מתצוגה. ורסיבר. מה גם שהאחריות עליהם היא שנה אחת במקום 3 אני חושב.Mentally כתב:מן הסתם. לא כותבים את ההודעה הבאה על סמך המראה החיצוני שלהם:zeevlevi כתב:שוב אנחנו חוזרים לנקודה, למה רמקולים גרועים? שמעת אותם ?Mentally כתב:הרסיבר ממש לא זול. המלצתי תנסה לקחת דגם של שנה שעברה (1705) ולחסוך בכך 900 ש"ח. 4,000 ש"ח לסט 5 רמקולים יתן לך תמורה הרבה יותר גבוהה מאשר 6 רמקולים גרועים.......
מדוע לא ללכת על תצוגה כאשר הנך מקבל אחריות על הרמקול/רסיבר?Mentally כתב:הנני מתנגד ל-JBL החדשים מהסיבה שלדעתי אינם שווים את הכסף שהם עולים ולטעמי אינם עומדים בסטנדרטים של JBL עצמה.......
מחפש השוואה בין הרסיברים של דנון
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
לי עדיין אין יכולת להבדיל בין רמקול במצב טוב לרמקול במצב גרוע.MartinHSabag כתב:מי זה "אמרו" ?כי אמרו לי שזה מסוכן ללכת על רמקולים מתצוגה. ורסיבר. מה גם שהאחריות עליהם היא שנה אחת במקום 3 אני חושב....
הנה, אני אומר בדיוק ההיפך. אני תמיד אעדיף משהו מתצוגה או יד שניה, אם בוא במצב טוב ובמחיר המתאים....
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
מי רוצה בעד כוס בירה לקפוץ איתי למסע שופינג מטורף (חברה עד 5500 ש"ח) לרסיבר ורמקולים באיזור הצפון ?MartinHSabag כתב:אני בהחלט יכול להבין.
בשביל זה יש פה מעל 6000 איש מעוד נחמדים, שמתוכם בטוח תמצא מישהו נחמד שבעד איזהייקפוץ איתך לסיור...
...