בחודש יוני כנראה יתחילו שידורי הנסיון של ה-DTT
- arotman
- חבר במועדון HT

- תגובות: 3590
- שם מלא: אריה רוטמן
- נתן תודות: 413 פעמים
- קיבל תודות: 362 פעמים
- יצירת קשר:
או קי סליחה על השאלה הטיפשית, אם אתה לא קולט עם אנטנה פנימית אז הייתי מנסה עם חיצונית השידורים כרגע רציפים באתר איתנים ליד ירושלים מאתמול ויתכן שבעתיד עם הפעלת משדרים נוספים תוכל לקלוט עם אנטנה פנימית.dima_vy כתב:ברור שניסיתי, ומזמן כבר, אבל בבית אני לא קולט כלום בשום תדר, הגדרתי הגדרות כמו שהיו בקובץ pdf, שמישהוטרח לשים לינק אליו (משהו מרשות השניה עם הגדרות), ואני לא יודע, או שאני מנסה בשעות שאין שידורים, או שלא קולטים אצלי בתוך הבית, או שהמקלט עצמו לא מתאים או שתוכנה לא מתאימה.
בתאור של התוכנה ל אמצויין האם היא תומכת ב-aac, וגם בהגדרות ניתן להגדיר רק מספר רמקולים, אבל אני לא מקבל גם תמונה:-(...
בכל מקרה גם עם הדונגל שלך ובכל ציוד קליטה סטנדרטי של DVB-T תוכל לראות שיש שידור.
יכול להיות גם שבסופו של דבר תוכל גם לצפות בשידור עם תוכנה מתאימה.
בסיס השידורים של DVB-T הוא זהה בכל המדינות החברות בארגון.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32985
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
אתמול ניסיתי עם ProgDVB ו-Hauppauge HVR-2200 לקלוט את השידורים בעזרת אנטנה פנימית פשוטה מאוד (אנטנת FM שמגיעה עם כרטיס הטלוויזיה. אני יודע, לא אידאלי בכלל, אבל הנחתי שזה מספיק בשביל תושב גוש דן. אני גר בת"א) ולא הצלחתי.
פתחתי את חלון ה-Scan Transponder, בחרתי ב-C26/514MHz, ולחצתי על Lock. ה-Bar של ה-Level קפץ באופן מחזורי בין 80-90% ל-4-5%, אבל ה-Quality נשאר כל הזמן על 0%. כשלחצתי על Scan הוא לא מצא שום תחנה.
או שעשיתי משהו לא נכון בתוכנה, או שלא היו שידורים אתמול בשש בערב, או שצריך אנטנה רצינית יותר (פנימית ייעודית או חיצונית). לצערי אין לי חיבור לאנטנה חיצונית בבית.
arotman, תוכל להראות screenshot של החלון הזה של סריקת הטרנספונדר ב-ProgDVB? מעניין לראות איך זה אמור להיות מוצג בחלון הזה.
פתחתי את חלון ה-Scan Transponder, בחרתי ב-C26/514MHz, ולחצתי על Lock. ה-Bar של ה-Level קפץ באופן מחזורי בין 80-90% ל-4-5%, אבל ה-Quality נשאר כל הזמן על 0%. כשלחצתי על Scan הוא לא מצא שום תחנה.
או שעשיתי משהו לא נכון בתוכנה, או שלא היו שידורים אתמול בשש בערב, או שצריך אנטנה רצינית יותר (פנימית ייעודית או חיצונית). לצערי אין לי חיבור לאנטנה חיצונית בבית.
arotman, תוכל להראות screenshot של החלון הזה של סריקת הטרנספונדר ב-ProgDVB? מעניין לראות איך זה אמור להיות מוצג בחלון הזה.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

תודה רבה! 
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
גם אצלי יש את הבעיה של LEVEL עולה ויורד. יש לי אנטנה ביתית מוגברת.
אגב, האודיו כרגע, ממה שאני רואה, משודר במונו בלבד!
אני לא יודע אם זה קשור לפורמט השידור או משהו אחר, אבל ככה המסך מדווח לי. האודיו גם מגמגם לי קשות, אני מקווה שזה בגלל הבעיות של ה-LEVEL ולא בגלל פורמט האודיו.
אני לא יודע אם זה קשור לפורמט השידור או משהו אחר, אבל ככה המסך מדווח לי. האודיו גם מגמגם לי קשות, אני מקווה שזה בגלל הבעיות של ה-LEVEL ולא בגלל פורמט האודיו.
- arotman
- חבר במועדון HT

- יצירת קשר:
עופר,oferlaor כתב:גם אצלי יש את הבעיה של LEVEL עולה ויורד. יש לי אנטנה ביתית מוגברת.
אני לא יודע אם זה קשור לפורמט השידור או משהו אחר, אבל ככה המסך מדווח לי. האודיו גם מגמגם לי קשות, אני מקווה שזה בגלל הבעיות של ה-LEVEL ולא בגלל פורמט האודיו....
כנראה שהתחזית שלך מתגשמת שידורי AAC V2 נקלטים במונו במכשיר הקולט ב AAC V1
אגב אני גם ב TVIX לא מצליח לראות תמונה אלא להקליט בלבד ובגרסה 1.252 לנגן בלבד ואודיו במונו.
לפי הרשות השידור בסטריאו.
- oferlaor
- מנהל

arotman,
מדכא, אם בארזים נפלה שלכת (המסך הכי מתקדם של פיוניר) אז עכשיו ברור למה כל הסיפור הזה יתמוסס.
מקווה שירדו מזה ל-AAC 1, או לדולבי.
מדכא, אם בארזים נפלה שלכת (המסך הכי מתקדם של פיוניר) אז עכשיו ברור למה כל הסיפור הזה יתמוסס.
מקווה שירדו מזה ל-AAC 1, או לדולבי.
- oferlaor
- מנהל

לפי הרשות השניה, הניסויים הרשמיים יהיו בין ה-7 ליוני ל-17 ביוני באיזור ירושליים והשפלה בשעות היום (10-16:00).
ככל הנראה רק אז נוכל לראות את הפורמט המלא.
בינתיים אני קולט את האודיו במונו, מה שיכול לומר שגם המסכים של פיוניר אינם תואמים לפורמט האודיו שנבחר (גררר.....).
ככל הנראה רק אז נוכל לראות את הפורמט המלא.
בינתיים אני קולט את האודיו במונו, מה שיכול לומר שגם המסכים של פיוניר אינם תואמים לפורמט האודיו שנבחר (גררר.....).
דימה שלום אז ככה דבר ראשון לכל אלו שאמרו לך שזה לא יעבוד כי זה תומך MPEG2 אז קודם כל תנסו אל תתנו תשובות באוויר כי אנשים מסתמכים על הידע שלכם!! העיניין עם ה STICK הוא שניתן לקלוט איתו שידורים בכל הפורמטים בתנאי שמותקנים הקודקים הנכונים על המחשב!dima_vy כתב:האם לדעתך יש סיכוי לקלוט עם אנטנה פנימית? לפני זמן מה קניתי usb-dongle dvb-t, והוא בא עם אנטנה פנימית. התוכנה שבאה איתו זה BlazeDTV.arotman כתב:אני גר ברמת השרון, אז התשובה היא כן, ויתכן מאוד שבכל אזור המרכז.dima_vy כתב:האם נקלט באזור ת"א?......
האם לדעתך יש סיכוי שזה יעבוד?...
דבר שני כן זה אכן יעבוד אני רכשתי STICK כזה באיביי לפני שנה וכיום אני קולט חלק עם אנטנה הפנימית הפשוטה של הדונגל. באזור חולון.
כרגע השעה 21:30 ואני קולט ערוץ 10 ז"א יש כל הזמן שידורים.
מה שאתה צריך לעשות זה ככה:
1. התקן את הדרייבר של ה STICK שקיבלת איתו וחבר אותו למחשב.
2. דלג
3.הורד את נגן ה VLC בגירסתו האחרונה והתקן.
4.אתחל את המחשב.
5.הפעל את נגן ה VLC ---> לחץ MEDIA מהתפריט העליון ובחר OPEN CAPTURE DEVICE
עבור ללשונית CAPTURE DEVICE ובחר ב CAPTURE MODE את התקן ה DVB
מתחת לזה בחר בסוג DVB-T.
בתדר הכנס 514000 kHz
BANDWIDTH הכנס 8Mhz
לחץ PLAY והמתן 5-10 שניות לתחילת השידור.
שים לב אם האנטנה לא מכוונת לכיוון הנכון לא יקלט שידור אצלי היא במקרה נפלה לצד ואז החל השידור אז שחק עם זה עד שיקלט השידור. להחלפת ערוצים לחץ על PLAYBACK ואז PROGRAM
לעיתים הנגן VLC קורס לא יודע עם הבעיה רק אצלי או בנגן עצמו אבל ברגע שהוא קולט שידור הוא לא קורס יותר.
בהצלחה, אם יש לך שאלות שלח לי מייל ל [email protected] .
נערך לאחרונה על ידי kenwood ב 08/06/2009 22:37, נערך פעם 1 בסך הכל.
- arotman
- חבר במועדון HT

- יצירת קשר:
כדי לבחור ערוץ ב VLC אחרי שאתה קולט את השידור לך לPLAYBACK ו PROGRAM.kenwood כתב:דימה שלום אז ככה דבר ראשון לכל אלו שאמרו לך שזה לא יעבוד כי זה תומך MPEG2 אז קודם כל תנסו אל תתנו תשובות באוויר כי אנשים מסתמכים על הידע שלכם!! העיניין עם ה STICK הוא שניתן לקלוט איתו שידורים בכל הפורמטים בתנאי שמותקנים הקודקים הנכונים על המחשב!dima_vy כתב:האם לדעתך יש סיכוי לקלוט עם אנטנה פנימית? לפני זמן מה קניתי usb-dongle dvb-t, והוא בא עם אנטנה פנימית. התוכנה שבאה איתו זה BlazeDTV.arotman כתב:אני גר ברמת השרון, אז התשובה היא כן, ויתכן מאוד שבכל אזור המרכז.dima_vy כתב:האם נקלט באזור ת"א?......
האם לדעתך יש סיכוי שזה יעבוד?...
דבר שני כן זה אכן יעבוד אני רכשתי STICK כזה באיביי לפני שנה וכיום אני קולט חלק ערוץ 10 ו 99 (עדיין לא הבנתי איך לעבור בין כל הערוצים) עם אנטנה הפנימית הפשוטה של הדונגל. באזור חולון.
כרגע השעה 21:30 ואני קולט ערוץ 10 ז"א יש כל הזמן שידורים.
מה שאתה צריך לעשות זה ככה:
1. התקן את הדרייבר של ה STICK שקיבלת איתו וחבר אותו למחשב.
2. אתה זקוק לחבילת הקודקים של COREAVC קנה או "הורד" מטורנט לפי בחירתך.
3.הורד את נגן ה VLC בגירסתו האחרונה והתקן.
4.אתחל את המחשב.
5.הפעל את נגן ה VLC ---> לחץ MEDIA מהתפריט העליון ובחר OPEN CAPTURE DEVICE
עבור ללשונית CAPTURE DEVICE ובחר ב CAPTURE MODE את התקן ה DVB
מתחת לזה בחר בסוג DVB-T.
בתדר הכנס 514000 kHz
BANDWIDTH הכנס 8Mhz
לחץ PLAY והמתן 5-10 שניות לתחילת השידור.
שים לב אם האנטנה לא מכוונת לכיוון הנכון לא יקלט שידור אצלי היא במקרה נפלה לצד ואז החל השידור אז שחק עם זה עד שיקלט השידור.
לעיתים הנגן VLC קורס לא יודע עם הבעיה רק אצלי או בנגן עצמו אבל ברגע שהוא קולט שידור הוא לא קורס יותר.
בהצלחה, אם יש לך שאלות שלח לי מייל ל [email protected] ....
אגב כרגע גם אני מצליח לצפות דרך ה VLC באופן יציב , עד אתמול השידור לא היה יציב ,יתכן שנעשה שינוי ב STREAM.
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5918
- נתן תודות: 142 פעמים
- קיבל תודות: 299 פעמים
הי!
תודה על התשובות! אני כבר הבנתי שהבעיה היא בכלל לא ב-dongle, אלא בתוכנה. אני אישית מאוד לא אוהב VLC ואנסה להמנע מהתקנתו ככל שאפשר. בנוסף אני משתמש בקודקים אחרי (coreavc טוב כל עוד המעבד חזק, ואני משתמש במחשב די ישן, שמחייב האצת חומרה). עד עכשיו מצאתי רק אחת שיודעת לעבוד עם האצת חומרה, splash, אבל לא הצלחתי למצוא את הגרסה המתאימה (ישנן 4 גרסאות). אם מישהו מכיר תוכנה אחרת, שיודעת לנצל האצת חומרה - אמשח לדעת.
אני עוד אנסה לשחק עם האנטנה, כי עד עכשיו לא הצלחתי לקלות שום דבר אצלי בבית, ואני גר בת"א.
תודה:-)
נ.ב. עכשיו ניסיתי שוב ועדיין לא מצליח לקלוט כלום... יכול להיות שזה בגלל צפיפות באזור, הכל מסביבי בניינים, ואני גר בקומה שניה
תודה על התשובות! אני כבר הבנתי שהבעיה היא בכלל לא ב-dongle, אלא בתוכנה. אני אישית מאוד לא אוהב VLC ואנסה להמנע מהתקנתו ככל שאפשר. בנוסף אני משתמש בקודקים אחרי (coreavc טוב כל עוד המעבד חזק, ואני משתמש במחשב די ישן, שמחייב האצת חומרה). עד עכשיו מצאתי רק אחת שיודעת לעבוד עם האצת חומרה, splash, אבל לא הצלחתי למצוא את הגרסה המתאימה (ישנן 4 גרסאות). אם מישהו מכיר תוכנה אחרת, שיודעת לנצל האצת חומרה - אמשח לדעת.
אני עוד אנסה לשחק עם האנטנה, כי עד עכשיו לא הצלחתי לקלות שום דבר אצלי בבית, ואני גר בת"א.
תודה:-)
נ.ב. עכשיו ניסיתי שוב ועדיין לא מצליח לקלוט כלום... יכול להיות שזה בגלל צפיפות באזור, הכל מסביבי בניינים, ואני גר בקומה שניה
נערך לאחרונה על ידי dima_vy ב 08/06/2009 22:46, נערך פעם 1 בסך הכל.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

גם אני גר בת"א (אזור כיכר רבין) ולא הצלחתי לקלוט שום דבר עם HVR-2200 של Hauppauge.
אוסיף ואומר שניסיתי רק אנטנה פנימית פשוטה ולא אנטנה חיצונית.
נמשיך מדי פעם לנסות, אולי עוצמת השידור תעלה עם הזמן...
אוסיף ואומר שניסיתי רק אנטנה פנימית פשוטה ולא אנטנה חיצונית.
נמשיך מדי פעם לנסות, אולי עוצמת השידור תעלה עם הזמן...
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

כיוון לא טוב. צפון-מערב...
- arotman
- חבר במועדון HT

- יצירת קשר:
במקרה כזה אולי אפשר לנסות אצל אחד השכנים.pixies כתב:כיוון לא טוב. צפון-מערב......
אני הייתי ממתין מעט או בודק אופציה להתחבר לאנטנה על הגג אם קיימת.
בכל מקרה אם עד אוגוסט לא תוכל לקלוט עם אנטנה פנימית, אז אתה יכול לפנות לועד ולבקש התקנת אנטנה,
עניין של כ 1500 ש"ח לכל הדיירים כולל אנטנה ל UHF ואנטנה לFM, זה הסכום שהקבלן שילם על אנטנה בבניין שבו אני גר כעת, בניין ברמת השרון לא מקבל טופס 4 אם הקבלן לא סיפק אנטנה על הגג.
הייתי מנסה לרכוש או להשיג אנטנה מוגברת שצריכה לעלות כ 100 ש"ח בחנויות ההום סנטר אייס וכו...
אם אתה מצליח לקלוט ערוץ 2 באנלוגי אז תוכל גם לקלוט את שדוריי הDTT.
בהצלחה.
שאלה-אפשר לקלוט בפאלפון? כמו זה ?
http://www.focalprice.com/N2_TV_Quad_ba ... 10392.html
http://www.focalprice.com/N2_TV_Quad_ba ... 10392.html
גם אני לוחץ ctrl+w
- arotman
- חבר במועדון HT

- יצירת קשר:
לא מצוין אם זה קולט DVB-T יש לך נתונים טכניים?remux כתב:שאלה-אפשר לקלוט בפאלפון? כמו זה ?
http://www.focalprice.com/N2_TV_Quad_ba ... 10392.html...