ננסה להימנע מזה ובעיקר מעבודה. (זה גם החיבור היחידי שלי לעבודה).FIRE_WIRE כתב:נראה לי אתה רוצה להשאר מחובר לפורום בכל מחיר, גם בלונדון...
מה שכן, זה גם מכשיר תקשורת נוח .

יצא לי לדבר עם במייל עם התמיכה של רשת המלונות מרבל ארץ לגבי דרך הגעה מהיתרו(המלון ממוקם באוקספורד) והוא טען שאפשר לקחת AIRPORT SHUTTLE דרך המודיעין בהיתרו, שזה אומר שבתשלום של 19 פאונד לאדם יש שאטל שעובר במלונות המרכזיים בעיר:go_go כתב:הדרך הקלה והמהירה ביותר ללונדון מהית'רו ,הינה עם הית'רו אקספרס יוצאת מטרמינלים 1,2,3,5 כל 15 דקות ותביא אתכם תוך כרבע שעה לתחנת Paddington שבלונדון, במחיר של 17.5 ליש"ט. זוהי הדרך הכי נוחה, מהירה וזולה להגיע אל העיר.FIRE_WIRE כתב:לגבי נסיעה משדה התעופה היתרו לתחנת מרבל ארצ' (ליד אוקספורד), איך הדרך המהירה והזולה להגיע?
עד כמה שאני יודע יש רכבת אקספרס שעושה את זה ב20 דק' במחיר של 20 פאונד בערך ......
במשך 4 שנים פעם בחודש הייתי נוסע ללונדון (עבודה) ותמיד השתמשתי בשרות הנ"ל (ניתן לרכוש כרטיסי חזרה מראש ברכבת בהוזלה)משם,ברכבת התחתית או במונית למלון....
קוד: בחירת הכל
There are a couple of options to get to the Hotel from Heathrow.
By Chauffer: we can arrange to have a car meet you at the Airport and drive you to the Hotel at a set price of £65.00 maximum of 3 passengers with 2 suitcases.
4 passengers with 4 suitcases would be a Estate car and cost £80.00 5 or more people would need a larger vehicle and would cost between £90-£110 depending on the amount of passengers and luggage.
By Train: Take the Heathrow Express to Paddington which costs £15.00 per person and takes approximately 25 minutes and then a short taxi ride to the Hotel approximately £10.00 and would take around 10 minutes.
By London Underground: Take the Piccadilly line (navy Blue Line) from Heathrow to Holborn station change here to the Central line (red line) westbound and get off at Marble Arch station, From the station we are a 3 minute walk turn left out of Marble arch station then second left (next shop on the corner) and we are just there on the left.
By Airport Shuttle: There is a Dot 2 Dot Shuttle which will pick you up from the Airport and drops to London hotels and also from the Hotel to the Airports the price is £19.00 and can be arrange by us once with have all your details.
גם בלי שביתה, יש כל הזמן תקלות וסוגרים קווים, במיוחד בסופי שבוע...
לא הבנתי את כוונתך.michael123 כתב:גם בלי שביתה, יש כל הזמן תקלות וסוגרים קווים, במיוחד בסופי שבוע......

זה פשוט לא נכון, מאוד משנה לך מה מצב האחרים.michael123 כתב:כן, כי אם אני צריך קו מסוים - central line לצורך העניין - כבר לא משנה מה מצב האחרים.
יש אבל שרות אוטובוסים משלים?...

לא, מה שאמרתי שלא מעניין אותי מצב חשמל באשקלון אם אני מקבל חשמל מחדרה והיא מושבתת.מה שאמרת זה שקול ללהגיד שלך לא מפריע אם תחנת כוח חדרה מושבתת, כי אתה בכלל מקבל חשמל מאשקלון....
אם רק יהיה בהיר אז זו לא ממש חוויה אנגליתFIRE_WIRE כתב:מצוין!
עכשיו רק שמזג האויר יהיה טוב ולא גשום...