sam22 כתב:נכוןdpklain כתב:אני חושב שכולם צריכים להתנתק מהערוץ ההזוי
הזה בסוף החודש.
בושה שהם מעיזים לבקש עליו 30 ש"ח לחודש,
זה בעצם ערוץ PPV,כל משחק עולה 10 ש"ח....
וככה אני מסתכל על זה
האם שווה לי 10 ש"ח למשחק? מבחינתי כן
ובחודשים הריקיים מבחינתי, אני מנותק...
שערוריה - המשחק בין ריאל לברצלונה השבוע כן שודר ב-HD בחול
אני לא יכול להסתכל על זה כערוץ VOD בגלל שכל מה שאני צופה בטלויזיה זה הערוצים 10 ו-22 ושידורי hd של ספורט . עלות חבילה כזו ללקוח ממוצע בערך 300 שח לחודש . הוט משדרת בערך 25 משחקים בשידור ישיר ב-hd מכל הליגות במשך השנה . בזמן הזה אני משלם 3500 שח רק כדי שאוכל לצפות במשחקים האלה . חישוב מהיר מראה שהעלות למשחק יוצא בערך 150 שח ולא 10 שח כמו שאתה מציין . 150שח למשחק זה יותר מדיי .
- idan309
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3005
- נתן תודות: 293 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
בגדול אני מסכים איתך למרות שאני גם רואה ספורוט ב-SD בנוסף לערוץ 10 ו-2.
אין שום סיבה שמי שרואה ספורט, ערוץ 1 ו-2 ישלם 300 ש"ח בחודש.
אבל מה האופציה השנייה?
להשקיע 4,000 ש"ח עבור ציוד + 1,000 ש"ח עבור חבילת שיתוף כאשר אין שום התחייבות שתוכל לצפות בתכנים של חבילת השיתוף כל עוד אתה משלם עליה.
מה תעשה עם אחרי ששילמת 5,000 ש"ח וראית 10 משחקים בחודש אחד, פתאום השיתוף לא עובד והמתקין לא מוכן לספק לך שיתוף אחר.
במקרה כזה שילמת 500 ש"ח למשחק ולא 150 ש"ח.
כמו כן יש לזכור את הנקודות הבאות:
1. ערוץ 5HD מראה התקדמות, אמנם איטית אבל קיימת (התחילו עם ליגת אלופות, הוסיפו ליגה ספרדית ונקווה לעוד בהמשך, במיוחד עם הרגולטור יחליט על ביטול האיסור של שדיור מקביל מערוצים בתשלום).
2. המחירים צפויים לרדת משמעותית עם השקת ה-DTT כך שבמידה ולא תהיה לך התחייבות אני מאמין שבעתיד יהיו אופציות זולות יותר
3. ספורט מקומי כרגע ב-SD ובעונה הבאה גם ב-HD - בצלחת פרטית לא תוכל לקלוט.
בנתונים האלה אני מעדיף להישאר ב-YES
אין שום סיבה שמי שרואה ספורט, ערוץ 1 ו-2 ישלם 300 ש"ח בחודש.
אבל מה האופציה השנייה?
להשקיע 4,000 ש"ח עבור ציוד + 1,000 ש"ח עבור חבילת שיתוף כאשר אין שום התחייבות שתוכל לצפות בתכנים של חבילת השיתוף כל עוד אתה משלם עליה.
מה תעשה עם אחרי ששילמת 5,000 ש"ח וראית 10 משחקים בחודש אחד, פתאום השיתוף לא עובד והמתקין לא מוכן לספק לך שיתוף אחר.
במקרה כזה שילמת 500 ש"ח למשחק ולא 150 ש"ח.
כמו כן יש לזכור את הנקודות הבאות:
1. ערוץ 5HD מראה התקדמות, אמנם איטית אבל קיימת (התחילו עם ליגת אלופות, הוסיפו ליגה ספרדית ונקווה לעוד בהמשך, במיוחד עם הרגולטור יחליט על ביטול האיסור של שדיור מקביל מערוצים בתשלום).
2. המחירים צפויים לרדת משמעותית עם השקת ה-DTT כך שבמידה ולא תהיה לך התחייבות אני מאמין שבעתיד יהיו אופציות זולות יותר
3. ספורט מקומי כרגע ב-SD ובעונה הבאה גם ב-HD - בצלחת פרטית לא תוכל לקלוט.
בנתונים האלה אני מעדיף להישאר ב-YES
אתמול היה לי קצת זמן לראות שוב את השידור , הפעם בhd . ההבדל בין השידור הזה בhd לבין מה שאנחנו קיבלנו בsd זה כמו ההבדל בין שחור-לבן לבין צבע . פשוט מדהים גם אחרי הצפיה השניה במשחק . זה לא היה משחק , זו היתה הצגה .
לא הופיע שום לוגו במהלך השידור . השדרנים דיברו אנגלית בריטית . הרמז היחיד שקיבלתי לגבי מקור השידור היה במחצית כשהשדרנים אמרו : We'll meet again for the second half of the game here at sky hd3 right after the commercials .
לא הופיע שום לוגו במהלך השידור . השדרנים דיברו אנגלית בריטית . הרמז היחיד שקיבלתי לגבי מקור השידור היה במחצית כשהשדרנים אמרו : We'll meet again for the second half of the game here at sky hd3 right after the commercials .
- Gili_Regev
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5111
- שם מלא: גילי
- נתן תודות: 342 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
כרגע משודר בערוץ 5+ המשחק בין באיירן מינכן נגד לברקוזן.
למה, לעזאזל, אני לא יכול לקבל אותו ב- HD?
אם נחשב את העלויות פר משחק (שזו בערך הסיבה שהתחברתי ל- HD), משחק כדורגל ב- 5HD עולה לי כמו כרטיס זוגי לסינמה סיטי VIP ..
מקווה שהליגה הגרמנית תשתלב מהר מאוד ב- 5HD. זו הליגה עם הכדורגל הכי טוב בעולם, ועם הפקה שדואגת לצליומים הכי יפים. מקבלים שם זויות צילום כפי שלא ניתן באף ליגה באירופה.
למה, לעזאזל, אני לא יכול לקבל אותו ב- HD?
אם נחשב את העלויות פר משחק (שזו בערך הסיבה שהתחברתי ל- HD), משחק כדורגל ב- 5HD עולה לי כמו כרטיס זוגי לסינמה סיטי VIP ..
מקווה שהליגה הגרמנית תשתלב מהר מאוד ב- 5HD. זו הליגה עם הכדורגל הכי טוב בעולם, ועם הפקה שדואגת לצליומים הכי יפים. מקבלים שם זויות צילום כפי שלא ניתן באף ליגה באירופה.
החישוב דיי פשוט :
כדי לצפות בשלושת המשחקים האלה במשך החודש אתה צריך לשלם 310 שח לאורך כל החודשים שאתה מחובר לערוץ 5hd ו280שח לאורך כל החודשים שאתה בוחר להתנתק מערוץ 5hd . זוכר , התחייבות ההיא .
Giliboy צודק כשאומר שבממוצע , אתה משלם כ-150 שח למשחק כדורגל שנשודר בשידור ישיר בערוץ 5hd . היום אין לך שום דרך להוזיל את זה .
כשתהיה לך האפשרות להתקשר ליס\הוט ולהזמין בנפרד משחק אחד או את שידורי 5hd בלי התחיבות לשלוש שנים ובלי התחיבות לערוצים אחרים , תוכל להגיד שאתה משלם בממוצע 12 שח למשחק . בינתיים העלות סביב 120-150 שח למשחק אחד . (5hd שידרו בשנה שעברה כ-25 משחקי כדורגל בשידור ישיר בזמן שאתה שילמת כ-3600 שח כדי לקבל את זה ) .
כדי לצפות בשלושת המשחקים האלה במשך החודש אתה צריך לשלם 310 שח לאורך כל החודשים שאתה מחובר לערוץ 5hd ו280שח לאורך כל החודשים שאתה בוחר להתנתק מערוץ 5hd . זוכר , התחייבות ההיא .
Giliboy צודק כשאומר שבממוצע , אתה משלם כ-150 שח למשחק כדורגל שנשודר בשידור ישיר בערוץ 5hd . היום אין לך שום דרך להוזיל את זה .
כשתהיה לך האפשרות להתקשר ליס\הוט ולהזמין בנפרד משחק אחד או את שידורי 5hd בלי התחיבות לשלוש שנים ובלי התחיבות לערוצים אחרים , תוכל להגיד שאתה משלם בממוצע 12 שח למשחק . בינתיים העלות סביב 120-150 שח למשחק אחד . (5hd שידרו בשנה שעברה כ-25 משחקי כדורגל בשידור ישיר בזמן שאתה שילמת כ-3600 שח כדי לקבל את זה ) .
sam22 כתב:לא הבנתי את חישוב העלות
אם יש שלושה משחקים בחודש
וחודש עולה 35 ש"ח
אז יוצא 12 ש"ח למשחק
ואח"כ מנתקים...
- Gili_Regev
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5111
- שם מלא: גילי
- נתן תודות: 342 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
sam22sam22 כתב:לא הבנתי את חישוב העלות
אם יש שלושה משחקים בחודש
וחודש עולה 35 ש"ח
אז יוצא 12 ש"ח למשחק
ואח"כ מנתקים...
החישוב הזה רלוונטי לגביי, לא בטוח שלגביך.
תכנים ב- HD שהם לא ספורט, אני צופה ב- 6500.
אני התחברתי לשירות בשביל שידורי ספורט. נקודה!!
אגב, לא בטוח שאני "יכול" לנתק את הערוץ בפגרה.
יש טורנירי טניס, משחקי הכנה ועוד..
לגבי ההתנתקות מהערוץ 5hd אני עשיתי את זה בשנה שעברה בפגרה בין סוף חודש מאי לבין תחילת אוקטובר כשחזרו השידורים בhd של שני משחקי לחודש בליגת האלופות .
גם אצלינו זו היתה המטרה בהתחברות להוט . יש לי בבית גם סטרימר אבל את רוב הסדרות וסרטים לוקח מהספריה על בלו ריי . חשבתי שמשהו ישתפר בשנתיים בשידורי 5hd אבל לא רואה את זה קורה ולשלם 300 שח על שלושה משחקים בשידור ישיר בhd מתאים לי , במיוחד שהמשחקים שמשודרים נבחרים בצורה אקראית .
דרך אגב , גם ערוץ הסדרות בhd יכנס בעוד כמה ימים לפגרה רצינית כי "אבודים" תסיים את העונה בעוד שני פרקים ו"נמלטים" תסתיים השבוע עם שני פרקים ברצף .
גם אצלינו זו היתה המטרה בהתחברות להוט . יש לי בבית גם סטרימר אבל את רוב הסדרות וסרטים לוקח מהספריה על בלו ריי . חשבתי שמשהו ישתפר בשנתיים בשידורי 5hd אבל לא רואה את זה קורה ולשלם 300 שח על שלושה משחקים בשידור ישיר בhd מתאים לי , במיוחד שהמשחקים שמשודרים נבחרים בצורה אקראית .
דרך אגב , גם ערוץ הסדרות בhd יכנס בעוד כמה ימים לפגרה רצינית כי "אבודים" תסיים את העונה בעוד שני פרקים ו"נמלטים" תסתיים השבוע עם שני פרקים ברצף .
דרך אגב,
אתמול ראיתי את המשחק של וולפסבורג ב-HD
בתחנה מגרמניה,עולם אחר לגמרי !
קצב של 20 מגה האיכות היתה כמו לראות סרט
בסטרימר וכמובן שהיה גם דולבי דיגיטל.
היתה אפשרות לבחור בין שני פסי קול,
שדר וקהל או רק קהל.
חוויה ענקית !
אתמול ראיתי את המשחק של וולפסבורג ב-HD
בתחנה מגרמניה,עולם אחר לגמרי !
קצב של 20 מגה האיכות היתה כמו לראות סרט
בסטרימר וכמובן שהיה גם דולבי דיגיטל.
היתה אפשרות לבחור בין שני פסי קול,
שדר וקהל או רק קהל.
חוויה ענקית !
- sam22
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
- נתן תודות: 938 פעמים
- קיבל תודות: 819 פעמים
אכן החישוב נכון לגביך
אני מנתק את 5HD בכל פעם שאים לו מה להציע
מבחינתי זה PPV כמעט מוחלט (כי חייבים מינימום חודש) ולכן התעריף לצפייה מתחיל ב35 ויורד אם יש יותר תכנים.
לא הצטרפתי רק בגלל זה ולכן אני לא מחשיב את ענין התשלומים החארים ליס והתתחיבויות.
אני מנתק את 5HD בכל פעם שאים לו מה להציע
מבחינתי זה PPV כמעט מוחלט (כי חייבים מינימום חודש) ולכן התעריף לצפייה מתחיל ב35 ויורד אם יש יותר תכנים.
לא הצטרפתי רק בגלל זה ולכן אני לא מחשיב את ענין התשלומים החארים ליס והתתחיבויות.
העם דורש..... כל מיני דברים