תתחדשהמהנדס כתב:הותקן אצלי ביום חמישי.שיפור משמעותי ב SD יחסית לממיר HD.ישראל123 כתב:רונן אני צוחק זה בסדררונן כתב:אין בי כל כעס / רוגז או שלילי לגביך ,ישראל123 כתב:אז אני ימשיך להגיב כך אולי עוד חברים יהנו מהמוצר החדש!רונן כתב:טוב , הבנתי כך כי כך הבנתי !
את העצבים הוצאתי בהזמנת הממיר החדש של YES ( פקדון ...)...
...
הבנתי אותך כנראה לא נכון .
...
...
מחכה להתקנת ממיר נוסף.משום מה לא רצו להתקין בבת אחת שניים....
התקנות MAX HD
- ישראל123
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 944
מת"ל עיסקיים בחברת מירס
- YanivPL
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1342
אני כ"כ מאוכזב מההתקנה שאין לכם מושג :\
הגיע טכנאי חובבן שהביא ממיר בתוך קרטון לבן כמעט בלי כיתוב עליו, הוציא את הממיר מתוך ניילון, והוציא לי שלט כסוף רגיל של yes HD! הייתי בהלם.
שאלתי אותו: "אבל מה עם השלט החדש?" הוא אמר שאין במלאי וזה מה שיש כרגע ושעם זה אני אסתדר.
אמרתי לו שאני לא מוכן ואני רוצה את השלט החדש, וזא הוא התקפל קצת ואמר שיתקשרו אליי כשיהיה במלאי.
שאלתי אותו אולי הוא יכול לבדוק עם טכנאים אחרים, אולי יש להם את השלט, הוא בכלל לא היה מוכן לשמוע ורק חזר על עצמו שוב ושוב שאין לאף טכנאי.
החוצפן אפילו לא טרח להסביר לי על התפעול של הממיר וכל הזמן מיהר ללכת. חוברת גם לא קיבלתי.
אני פשוט בהלם מהגועל נפש!

הגיע טכנאי חובבן שהביא ממיר בתוך קרטון לבן כמעט בלי כיתוב עליו, הוציא את הממיר מתוך ניילון, והוציא לי שלט כסוף רגיל של yes HD! הייתי בהלם.
שאלתי אותו: "אבל מה עם השלט החדש?" הוא אמר שאין במלאי וזה מה שיש כרגע ושעם זה אני אסתדר.
אמרתי לו שאני לא מוכן ואני רוצה את השלט החדש, וזא הוא התקפל קצת ואמר שיתקשרו אליי כשיהיה במלאי.
שאלתי אותו אולי הוא יכול לבדוק עם טכנאים אחרים, אולי יש להם את השלט, הוא בכלל לא היה מוכן לשמוע ורק חזר על עצמו שוב ושוב שאין לאף טכנאי.
החוצפן אפילו לא טרח להסביר לי על התפעול של הממיר וכל הזמן מיהר ללכת. חוברת גם לא קיבלתי.
- איינשטיין
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
מאד מוזר, נשמע לי חריג מאד! אין שום מחסור בשלט החדש, וההתקנה כוללת הגדרות של השלט החדש, הסבר תפעול וכיו"ב.
כשפנית לשירות לקוחות מה אמרו לך?
כשפנית לשירות לקוחות מה אמרו לך?
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
- YanivPL
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1342
כשפניתי לשירות הלקוחות הם ישר העבירו אותי לשימור הלקוחות ושם היא שמעה את הסיפור שלי, התנצלה וכו'..איינשטיין כתב:מאד מוזר, נשמע לי חריג מאד! אין שום מחסור בשלט החדש, וההתקנה כוללת הגדרות של השלט החדש, הסבר תפעול וכיו"ב.
כשפנית לשירות לקוחות מה אמרו לך?...
אמרתי לה שאני לקוח וותיק, בין הראשונים שהזמינו את הממיר ובנוסף לכל שילמתי התקנה כמו כולם ולא נראה לי שמגיע לי היחס הזה והצבתי בפניה 2 אפשרויות: או שהיא מבטלת לי את דמי ההתקנה או שהיא שולחת לי טכנאי שיביא לי שלט כמו שצריך וממש לא מעניין אותי מאיפה, ייבשה אותי רבע שעה על הקו וחזרה עם תשובה שיש טכנאי רק ברביעי הבא וגם זה בספק.
ביקשתי לדבר עם המנהל שלה, והוא אמור לחזור אליי מחר בשעות הבוקר...
- anin_dani
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 312
כל הכבוד!
ממש טכנאי חוצפן! הם ברובם חושבים את עצמם יותר מדיי, אבל כן יש כאלה שהם נחמדים...
אני במקומך, ממש הייתי דורש פיצוי ענק על העוגמת נפש שנגרמה לך!
גם טכנאי מטומטם שלא יודע כלום ולא מסביר כלום, וגם אתה משלם על ההתקנה ועל הממיר המון כסף ודוחפים לך בכוח שלט ישן! ובלי להסביר כלום...
הם חושבים שאנחנו טיפשים, או שמה?!
ממש טכנאי חוצפן! הם ברובם חושבים את עצמם יותר מדיי, אבל כן יש כאלה שהם נחמדים...
אני במקומך, ממש הייתי דורש פיצוי ענק על העוגמת נפש שנגרמה לך!
גם טכנאי מטומטם שלא יודע כלום ולא מסביר כלום, וגם אתה משלם על ההתקנה ועל הממיר המון כסף ודוחפים לך בכוח שלט ישן! ובלי להסביר כלום...
הם חושבים שאנחנו טיפשים, או שמה?!
- Rino
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5450
- שם מלא: Reem
היו אצלי היום בבוקר שני בחורים, אחד על תקן "סבל" השני על תקן "מתקין"
מה שאני עשיתי:
-פרקתי את הממירים - HD+MAX בסלון , ועוד זוג בחדר שינה
-ריכזתי את כל הציוד בצד
-נתתי ל "סבל" להוציא את הדברים החוצה
-הנחתי את הממיר החדש במקומו
-הגדרתי את הממיר לתמונה וסאונד בשני החדרים
מה שהמתקין עשה:
-חיבר לכבל
התקשר להפעיל את השירות
וכמובן החתים אותי על ה "התקנה"
ועל כל זה שילמתי 150ש"ח X2
למרות הנאמר , הכל תקין ועובד לשביעות רצוני , אין לי טענות כי לא ציפיתי אז לא היה לי ממש ממה להתאכזב,
יש לציין שהגיעו בזמן , והיו סבלניים...
מה שאני עשיתי:
-פרקתי את הממירים - HD+MAX בסלון , ועוד זוג בחדר שינה
-ריכזתי את כל הציוד בצד
-נתתי ל "סבל" להוציא את הדברים החוצה
-הנחתי את הממיר החדש במקומו
-הגדרתי את הממיר לתמונה וסאונד בשני החדרים
מה שהמתקין עשה:
-חיבר לכבל
התקשר להפעיל את השירות
וכמובן החתים אותי על ה "התקנה"
ועל כל זה שילמתי 150ש"ח X2
למרות הנאמר , הכל תקין ועובד לשביעות רצוני , אין לי טענות כי לא ציפיתי אז לא היה לי ממש ממה להתאכזב,
יש לציין שהגיעו בזמן , והיו סבלניים...
- anin_dani
-
- חבר פעיל מאוד

קיבלת שלט נורמאלי?
כן?
ומה שמצחיק
באמת...בדירה של עצמך...אתה תמיד מעדיף לעשות הכל לבד, ולתת לטכנאי כמה שפחות לגעת בדברים...
אתה הכבלים ה"ישנים" לקחת לעצמך וביקשת חדש? או שלא?
כן?
ומה שמצחיק
אתה הכבלים ה"ישנים" לקחת לעצמך וביקשת חדש? או שלא?
-
sam22
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
YanivPL,
אני בהלם
היית צריך להחזיק אותו בבית ולדבר עם השרות
ואם לא מסתדר
היית צריך להודיע על ביטול כולל בקשה לניתוק
הוא היה צריך:
להודיע לך שהשלט זמני
להודיע מתי יהיה שלט במקום
כמובן לתת לך חוברת לממיר ולשלט
לראות שהכל עובד לשביעות רצונך
ואם לא,
לא הייתי צריך לחתום
מקוה שעל הטפסים חתמת עם הסייגים להתקנה
אני בהלם
היית צריך להחזיק אותו בבית ולדבר עם השרות
ואם לא מסתדר
היית צריך להודיע על ביטול כולל בקשה לניתוק
הוא היה צריך:
להודיע לך שהשלט זמני
להודיע מתי יהיה שלט במקום
כמובן לתת לך חוברת לממיר ולשלט
לראות שהכל עובד לשביעות רצונך
ואם לא,
לא הייתי צריך לחתום
מקוה שעל הטפסים חתמת עם הסייגים להתקנה
העם דורש..... כל מיני דברים
- Rino
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5450
- שם מלא: Reem
קיבלתי שני שלטים חדשים לגמרי...anin_dani כתב:קיבלת שלט נורמאלי?
כן?
ומה שמצחיקבאמת...בדירה של עצמך...אתה תמיד מעדיף לעשות הכל לבד, ולתת לטכנאי כמה שפחות לגעת בדברים...
אתה הכבלים ה"ישנים" לקחת לעצמך וביקשת חדש? או שלא?...
ורק תבינו מה היה - הם לא לקחו את השלטים הישנים , לא את הכבלים (חשמל) לא שאלו מה מו ומי , זה מה נקרא עבודה בקבלנות....
אני בטוח שאם הייתי רוצה גם הממירים הישנים היו נשארים
אצלי אף אחד לא נוגע בציוד , יש שם טונה כבלים והכל עובר בתעלות , היה לוקח לו חצי יום רק להבין את החיווט , ובאופן כללי אני מעדיף לטפל בדברים לבד
- ישראל123
-
- חבר פעיל במיוחד

מוזר מאוד כנראה לטכנאי שהגיע אלייך לא היה מכשיר והוא לקח מטכנאי אחרYanivPL כתב:אני כ"כ מאוכזב מההתקנה שאין לכם מושג :\
![]()
...
בכל אופן יש חוברת מהודרת בתוכו אז תדרוש גם אותה!
מת"ל עיסקיים בחברת מירס
- alexgl
-
- חבר פעיל

- תגובות: 70
הסיפור עם השלט מאוד מוזר... בתוך האריזה אמור להיות שלט תואם (הדגם החדש).
לעניינו, תואמה לי התקנה למחר 4.5.09 בין 14-16. היום במהלך אחה"צ היו הפרעות בשידור ובנותיי היקרות לא ראו הופ. יצאתי החוצה לראות אם אחד משכני התלונן על תקלה ולכן גם נוצרה בעיה אצלי, וראיתי טכנאי של יס מטפל בארון התקשורת הראשי, שאלתי אותו אם ההפרעות שאני חווה הם כתוצאה מעבודתו, הוא אמר שהיה באזור וכיוון שנמצא במשמרת ואין לו קריאות הוא בודק באופן יזום את החיבורים בכל בניין שיש בו יס, (בניין של 4 דיירים בשכונתי). אמרתי לו שרק יוודא שהכל תקין כיוון שמחר באים להתקין MAXHD. אחרי כמה דקות צלצול בפעמון, אותו טכנאי נחמד שאל אותי אם אני מעוניין שהוא יתקין לי כעת מכשיר, כיוון שיש לו מכשיר ברכב ויש לו זמן.
שמחתי כיוון שכך לא אצטרך לצאת מוקדם מהעבודה. נכנס הבחור, הוציא מכשיר חדש+שלט חדש, לא היה לו מה לעשות למעט חיבור החשמל (כבל HDMI כבר היה לי מוכן מה-DVD והסטרימר שיחוברו מחר למפצל HDMI). אקטב את הכרטיס מול המוקד והכל עובד מצויין.
הסברים ארוכים לא הייתי צריך אבל כעת כשאני חושב על זה, הוא לא אמור היה לספק כבל HDMI במחיר ההתקנה? שכחתי לוודא כי שיש כזה כבל. מחר אתקשר ואבקש שישלחו כבל או שיזכו על מחיר ההתקנה. הוא רק לקח את ה-MAX הישן, השאיר את השלט הישן והלך.
איכות התמונה בערוצי HD מצויינת (טושיבה FULLHD), בעיקר ב-NG. שאר הערוצים - אני לא רואה הבדל משמעותי בין המכשיר הישן לחדש.
כמו כן, לא החתימו אותי על שום הסכם - לא ברור מדוע אבל יותר טוב, לא?
לעניינו, תואמה לי התקנה למחר 4.5.09 בין 14-16. היום במהלך אחה"צ היו הפרעות בשידור ובנותיי היקרות לא ראו הופ. יצאתי החוצה לראות אם אחד משכני התלונן על תקלה ולכן גם נוצרה בעיה אצלי, וראיתי טכנאי של יס מטפל בארון התקשורת הראשי, שאלתי אותו אם ההפרעות שאני חווה הם כתוצאה מעבודתו, הוא אמר שהיה באזור וכיוון שנמצא במשמרת ואין לו קריאות הוא בודק באופן יזום את החיבורים בכל בניין שיש בו יס, (בניין של 4 דיירים בשכונתי). אמרתי לו שרק יוודא שהכל תקין כיוון שמחר באים להתקין MAXHD. אחרי כמה דקות צלצול בפעמון, אותו טכנאי נחמד שאל אותי אם אני מעוניין שהוא יתקין לי כעת מכשיר, כיוון שיש לו מכשיר ברכב ויש לו זמן.
שמחתי כיוון שכך לא אצטרך לצאת מוקדם מהעבודה. נכנס הבחור, הוציא מכשיר חדש+שלט חדש, לא היה לו מה לעשות למעט חיבור החשמל (כבל HDMI כבר היה לי מוכן מה-DVD והסטרימר שיחוברו מחר למפצל HDMI). אקטב את הכרטיס מול המוקד והכל עובד מצויין.
הסברים ארוכים לא הייתי צריך אבל כעת כשאני חושב על זה, הוא לא אמור היה לספק כבל HDMI במחיר ההתקנה? שכחתי לוודא כי שיש כזה כבל. מחר אתקשר ואבקש שישלחו כבל או שיזכו על מחיר ההתקנה. הוא רק לקח את ה-MAX הישן, השאיר את השלט הישן והלך.
איכות התמונה בערוצי HD מצויינת (טושיבה FULLHD), בעיקר ב-NG. שאר הערוצים - אני לא רואה הבדל משמעותי בין המכשיר הישן לחדש.
כמו כן, לא החתימו אותי על שום הסכם - לא ברור מדוע אבל יותר טוב, לא?
- yaronkle
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5348
- שם מלא: ירון קליין
alexgl,
איזה מכשיר ישן היה לך?
התקינו לחבר בעבודה מקס HD וגם הוא לא קיבל שלט חדש.
אמרו שישלחו לו שלט חדש בעוד מספר ימים.
איזה מכשיר ישן היה לך?
אמרו שישלחו לו שלט חדש בעוד מספר ימים.
- alexgl
-
- חבר פעיל

היה לי מקס מהדור השני.yaronkle כתב:alexgl,
איזה מכשיר ישן היה לך?
אמרו שישלחו לו שלט חדש בעוד מספר ימים....
-
sam22
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
קצת מצחיק הקטע עם השלטים
יש להם יותר ממירים משלטים?
הם פשוט היו צריכים לתת לנו ממיר עם השלט כשביקרנו שם
ככה לא היו מתבלבלים בספירה
לגבי כבלים, ברור שהוא צריך להגיע עם כבלים. ה HD הגיע עם כבל HDMI
לגבי הקופסא הלבנה, קצת מוזר, למקס היתה קופסא צבעונית ויפה
מה קרה? מקצצים?
יש להם יותר ממירים משלטים?
הם פשוט היו צריכים לתת לנו ממיר עם השלט כשביקרנו שם
ככה לא היו מתבלבלים בספירה
לגבי כבלים, ברור שהוא צריך להגיע עם כבלים. ה HD הגיע עם כבל HDMI
לגבי הקופסא הלבנה, קצת מוזר, למקס היתה קופסא צבעונית ויפה
מה קרה? מקצצים?
העם דורש..... כל מיני דברים
- ישראל123
-
- חבר פעיל במיוחד

ראשית כל הכבוד לטכנאיalexgl כתב:הסיפור עם השלט מאוד מוזר... בתוך האריזה אמור להיות שלט תואם (הדגם החדש).
כמו כן, לא החתימו אותי על שום הסכם - לא ברור מדוע אבל יותר טוב, לא?...
וכן אתה אמצור לקבל כבל HDMI
מת"ל עיסקיים בחברת מירס
- Mistoffelees
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4854
מחר ההתקנה אצלי, החוברת היא חוברת קטנה עם 14 עמודים?
אני אמור לקבל כבל HDMI חדש גם אם אני מחזיר yes HD?
אני אמור לקבל כבל HDMI חדש גם אם אני מחזיר yes HD?
- ישראל123
-
- חבר פעיל במיוחד

הערכה כוללת שלט+סוללות+מכשיר+כבלyes-man כתב:מחר ההתקנה אצלי, החוברת היא חוברת קטנה עם 14 עמודים?
אני אמור לקבל כבל HDMI חדש גם אם אני מחזיר yes HD?...
חוברת שחורה שהחשוב בה זה הקודים למגבר+למסך
מת"ל עיסקיים בחברת מירס
- anin_dani
-
- חבר פעיל מאוד

תנתק את הכבלים והממיר לפני הגעת הטכנאי.
ואז פשוט תבקש הכל חדש.
קח כמה שאפשר! ההתקנה עולה כסף! ומגיע לך כל דבר אפשרי תמורת המחיר הזה!
ואז פשוט תבקש הכל חדש.
קח כמה שאפשר! ההתקנה עולה כסף! ומגיע לך כל דבר אפשרי תמורת המחיר הזה!
- alexgl
-
- חבר פעיל

תיארתי לעצמי שאמור להיות כבל, יתכן שכשאר הוא ראה שיש לי כבר כבל HDMI יוצא מהטלויזיה הוא לקח אותו אליו או שלא היה בקופסה. מה גם שאני הייתי עסוק עם הילדות שלי באותו זמן ולא כל כך שמתי לב למה יוצא מהקופסה. אתקשר מחר בבוקר, אציין לשבח את השירות של הטכנאי שבאמת היה נחמד ואתעקש שישלחו לי כבל או שיזכו אותי על עלות של כבל. האחרון שרכשתי היה 59 ש"ח.
מה שכן, השלט באמת מגניב, נוח, שולט על המגבר (הייתי צריך ללמדו את הפונקציה כי הרסיבר שלי כבר בן 8...הפרוייקט הבא).
מה שכן, השלט באמת מגניב, נוח, שולט על המגבר (הייתי צריך ללמדו את הפונקציה כי הרסיבר שלי כבר בן 8...הפרוייקט הבא).
- ישראל123
-
- חבר פעיל במיוחד

תהנהalexgl כתב:תיארתי לעצמי שאמור להיות כבל, יתכן שכשאר הוא ראה שיש לי כבר כבל HDMI יוצא מהטלויזיה הוא לקח אותו אליו או שלא היה בקופסה. מה גם שאני הייתי עסוק עם הילדות שלי באותו זמן ולא כל כך שמתי לב למה יוצא מהקופסה. אתקשר מחר בבוקר, אציין לשבח את השירות של הטכנאי שבאמת היה נחמד ואתעקש שישלחו לי כבל או שיזכו אותי על עלות של כבל. האחרון שרכשתי היה 59 ש"ח.
מה שכן, השלט באמת מגניב, נוח, שולט על המגבר (הייתי צריך ללמדו את הפונקציה כי הרסיבר שלי כבר בן 8...הפרוייקט הבא)....
מת"ל עיסקיים בחברת מירס