התקנות MAX HD

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
ישראל123
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 944

שליחה

המהנדס כתב:
ישראל123 כתב:
רונן כתב:
ישראל123 כתב:
רונן כתב:טוב , הבנתי כך כי כך הבנתי !

את העצבים הוצאתי בהזמנת הממיר החדש של YES ( פקדון ...)
...
אז אני ימשיך להגיב כך אולי עוד חברים יהנו מהמוצר החדש! :lol: :lol:
...
אין בי כל כעס / רוגז או שלילי לגביך ,

הבנתי אותך כנראה לא נכון .

(l)
...
רונן אני צוחק זה בסדר (b) (b)
...
הותקן אצלי ביום חמישי.שיפור משמעותי ב SD יחסית לממיר HD.
מחכה להתקנת ממיר נוסף.משום מה לא רצו להתקין בבת אחת שניים.
...
תתחדש (Y)
מת"ל עיסקיים בחברת מירס

YanivPL
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1342

שליחה

אני כ"כ מאוכזב מההתקנה שאין לכם מושג :\

הגיע טכנאי חובבן שהביא ממיר בתוך קרטון לבן כמעט בלי כיתוב עליו, הוציא את הממיר מתוך ניילון, והוציא לי שלט כסוף רגיל של yes HD! הייתי בהלם.

שאלתי אותו: "אבל מה עם השלט החדש?" הוא אמר שאין במלאי וזה מה שיש כרגע ושעם זה אני אסתדר.

אמרתי לו שאני לא מוכן ואני רוצה את השלט החדש, וזא הוא התקפל קצת ואמר שיתקשרו אליי כשיהיה במלאי.

שאלתי אותו אולי הוא יכול לבדוק עם טכנאים אחרים, אולי יש להם את השלט, הוא בכלל לא היה מוכן לשמוע ורק חזר על עצמו שוב ושוב שאין לאף טכנאי.

החוצפן אפילו לא טרח להסביר לי על התפעול של הממיר וכל הזמן מיהר ללכת. חוברת גם לא קיבלתי.

אני פשוט בהלם מהגועל נפש!

:x :x :?

איינשטיין
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8560

שליחה

מאד מוזר, נשמע לי חריג מאד! אין שום מחסור בשלט החדש, וההתקנה כוללת הגדרות של השלט החדש, הסבר תפעול וכיו"ב.

כשפנית לשירות לקוחות מה אמרו לך?
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!

YanivPL
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1342

שליחה

איינשטיין כתב:מאד מוזר, נשמע לי חריג מאד! אין שום מחסור בשלט החדש, וההתקנה כוללת הגדרות של השלט החדש, הסבר תפעול וכיו"ב.

כשפנית לשירות לקוחות מה אמרו לך?
...
כשפניתי לשירות הלקוחות הם ישר העבירו אותי לשימור הלקוחות ושם היא שמעה את הסיפור שלי, התנצלה וכו'..

אמרתי לה שאני לקוח וותיק, בין הראשונים שהזמינו את הממיר ובנוסף לכל שילמתי התקנה כמו כולם ולא נראה לי שמגיע לי היחס הזה והצבתי בפניה 2 אפשרויות: או שהיא מבטלת לי את דמי ההתקנה או שהיא שולחת לי טכנאי שיביא לי שלט כמו שצריך וממש לא מעניין אותי מאיפה, ייבשה אותי רבע שעה על הקו וחזרה עם תשובה שיש טכנאי רק ברביעי הבא וגם זה בספק.

ביקשתי לדבר עם המנהל שלה, והוא אמור לחזור אליי מחר בשעות הבוקר...

anin_dani
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 312

שליחה

כל הכבוד!

ממש טכנאי חוצפן! הם ברובם חושבים את עצמם יותר מדיי, אבל כן יש כאלה שהם נחמדים...

אני במקומך, ממש הייתי דורש פיצוי ענק על העוגמת נפש שנגרמה לך!

גם טכנאי מטומטם שלא יודע כלום ולא מסביר כלום, וגם אתה משלם על ההתקנה ועל הממיר המון כסף ודוחפים לך בכוח שלט ישן! ובלי להסביר כלום...

הם חושבים שאנחנו טיפשים, או שמה?!

Rino
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5450
שם מלא: Reem

שליחה

היו אצלי היום בבוקר שני בחורים, אחד על תקן "סבל" השני על תקן "מתקין"

מה שאני עשיתי:
-פרקתי את הממירים - HD+MAX בסלון , ועוד זוג בחדר שינה
-ריכזתי את כל הציוד בצד
-נתתי ל "סבל" להוציא את הדברים החוצה
-הנחתי את הממיר החדש במקומו
-הגדרתי את הממיר לתמונה וסאונד בשני החדרים

מה שהמתקין עשה:
-חיבר לכבל
התקשר להפעיל את השירות
וכמובן החתים אותי על ה "התקנה"

ועל כל זה שילמתי 150ש"ח X2

למרות הנאמר , הכל תקין ועובד לשביעות רצוני , אין לי טענות כי לא ציפיתי אז לא היה לי ממש ממה להתאכזב,
יש לציין שהגיעו בזמן , והיו סבלניים...

anin_dani
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

קיבלת שלט נורמאלי?
כן?

ומה שמצחיק :D באמת...בדירה של עצמך...אתה תמיד מעדיף לעשות הכל לבד, ולתת לטכנאי כמה שפחות לגעת בדברים...

אתה הכבלים ה"ישנים" לקחת לעצמך וביקשת חדש? או שלא?

sam22 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20358

שליחה

YanivPL,
אני בהלם
היית צריך להחזיק אותו בבית ולדבר עם השרות
ואם לא מסתדר
היית צריך להודיע על ביטול כולל בקשה לניתוק

הוא היה צריך:
להודיע לך שהשלט זמני
להודיע מתי יהיה שלט במקום
כמובן לתת לך חוברת לממיר ולשלט
לראות שהכל עובד לשביעות רצונך
ואם לא,
לא הייתי צריך לחתום
מקוה שעל הטפסים חתמת עם הסייגים להתקנה
העם דורש..... כל מיני דברים

Rino
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5450
שם מלא: Reem

שליחה

anin_dani כתב:קיבלת שלט נורמאלי?
כן?

ומה שמצחיק :D באמת...בדירה של עצמך...אתה תמיד מעדיף לעשות הכל לבד, ולתת לטכנאי כמה שפחות לגעת בדברים...

אתה הכבלים ה"ישנים" לקחת לעצמך וביקשת חדש? או שלא?
...
קיבלתי שני שלטים חדשים לגמרי...

ורק תבינו מה היה - הם לא לקחו את השלטים הישנים , לא את הכבלים (חשמל) לא שאלו מה מו ומי , זה מה נקרא עבודה בקבלנות....
אני בטוח שאם הייתי רוצה גם הממירים הישנים היו נשארים :)

אצלי אף אחד לא נוגע בציוד , יש שם טונה כבלים והכל עובר בתעלות , היה לוקח לו חצי יום רק להבין את החיווט , ובאופן כללי אני מעדיף לטפל בדברים לבד

ישראל123
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

YanivPL כתב:אני כ"כ מאוכזב מההתקנה שאין לכם מושג :\

הגיע טכנאי חובבן שהביא ממיר בתוך קרטון לבן כמעט בלי כיתוב עליו, הוציא את הממיר מתוך ניילון, והוציא לי שלט כסוף רגיל של yes HD! הייתי בהלם.

שאלתי אותו: "אבל מה עם השלט החדש?" הוא אמר שאין במלאי וזה מה שיש כרגע ושעם זה אני אסתדר.

אמרתי לו שאני לא מוכן ואני רוצה את השלט החדש, וזא הוא התקפל קצת ואמר שיתקשרו אליי כשיהיה במלאי.

שאלתי אותו אולי הוא יכול לבדוק עם טכנאים אחרים, אולי יש להם את השלט, הוא בכלל לא היה מוכן לשמוע ורק חזר על עצמו שוב ושוב שאין לאף טכנאי.

החוצפן אפילו לא טרח להסביר לי על התפעול של הממיר וכל הזמן מיהר ללכת. חוברת גם לא קיבלתי.

אני פשוט בהלם מהגועל נפש!

:x :x :?
...
מוזר מאוד כנראה לטכנאי שהגיע אלייך לא היה מכשיר והוא לקח מטכנאי אחר
בכל אופן יש חוברת מהודרת בתוכו אז תדרוש גם אותה!
מת"ל עיסקיים בחברת מירס

alexgl
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 70

שליחה

הסיפור עם השלט מאוד מוזר... בתוך האריזה אמור להיות שלט תואם (הדגם החדש).
לעניינו, תואמה לי התקנה למחר 4.5.09 בין 14-16. היום במהלך אחה"צ היו הפרעות בשידור ובנותיי היקרות לא ראו הופ. יצאתי החוצה לראות אם אחד משכני התלונן על תקלה ולכן גם נוצרה בעיה אצלי, וראיתי טכנאי של יס מטפל בארון התקשורת הראשי, שאלתי אותו אם ההפרעות שאני חווה הם כתוצאה מעבודתו, הוא אמר שהיה באזור וכיוון שנמצא במשמרת ואין לו קריאות הוא בודק באופן יזום את החיבורים בכל בניין שיש בו יס, (בניין של 4 דיירים בשכונתי). אמרתי לו שרק יוודא שהכל תקין כיוון שמחר באים להתקין MAXHD. אחרי כמה דקות צלצול בפעמון, אותו טכנאי נחמד שאל אותי אם אני מעוניין שהוא יתקין לי כעת מכשיר, כיוון שיש לו מכשיר ברכב ויש לו זמן.
שמחתי כיוון שכך לא אצטרך לצאת מוקדם מהעבודה. נכנס הבחור, הוציא מכשיר חדש+שלט חדש, לא היה לו מה לעשות למעט חיבור החשמל (כבל HDMI כבר היה לי מוכן מה-DVD והסטרימר שיחוברו מחר למפצל HDMI). אקטב את הכרטיס מול המוקד והכל עובד מצויין.
הסברים ארוכים לא הייתי צריך אבל כעת כשאני חושב על זה, הוא לא אמור היה לספק כבל HDMI במחיר ההתקנה? שכחתי לוודא כי שיש כזה כבל. מחר אתקשר ואבקש שישלחו כבל או שיזכו על מחיר ההתקנה. הוא רק לקח את ה-MAX הישן, השאיר את השלט הישן והלך.
איכות התמונה בערוצי HD מצויינת (טושיבה FULLHD), בעיקר ב-NG. שאר הערוצים - אני לא רואה הבדל משמעותי בין המכשיר הישן לחדש.
כמו כן, לא החתימו אותי על שום הסכם - לא ברור מדוע אבל יותר טוב, לא?

yaronkle
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 5348
שם מלא: ירון קליין

שליחה

alexgl,
איזה מכשיר ישן היה לך?

התקינו לחבר בעבודה מקס HD וגם הוא לא קיבל שלט חדש.
אמרו שישלחו לו שלט חדש בעוד מספר ימים.

alexgl
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה

yaronkle כתב:alexgl,
איזה מכשיר ישן היה לך?

התקינו לחבר בעבודה מקס HD וגם הוא לא קיבל שלט חדש.
אמרו שישלחו לו שלט חדש בעוד מספר ימים.
...
היה לי מקס מהדור השני.

sam22 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20358

שליחה

קצת מצחיק הקטע עם השלטים
יש להם יותר ממירים משלטים?
הם פשוט היו צריכים לתת לנו ממיר עם השלט כשביקרנו שם
ככה לא היו מתבלבלים בספירה

לגבי כבלים, ברור שהוא צריך להגיע עם כבלים. ה HD הגיע עם כבל HDMI
לגבי הקופסא הלבנה, קצת מוזר, למקס היתה קופסא צבעונית ויפה
מה קרה? מקצצים?
העם דורש..... כל מיני דברים

ישראל123
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

alexgl כתב:הסיפור עם השלט מאוד מוזר... בתוך האריזה אמור להיות שלט תואם (הדגם החדש).
לעניינו, תואמה לי התקנה למחר 4.5.09 בין 14-16. היום במהלך אחה"צ היו הפרעות בשידור ובנותיי היקרות לא ראו הופ. יצאתי החוצה לראות אם אחד משכני התלונן על תקלה ולכן גם נוצרה בעיה אצלי, וראיתי טכנאי של יס מטפל בארון התקשורת הראשי, שאלתי אותו אם ההפרעות שאני חווה הם כתוצאה מעבודתו, הוא אמר שהיה באזור וכיוון שנמצא במשמרת ואין לו קריאות הוא בודק באופן יזום את החיבורים בכל בניין שיש בו יס, (בניין של 4 דיירים בשכונתי). אמרתי לו שרק יוודא שהכל תקין כיוון שמחר באים להתקין MAXHD. אחרי כמה דקות צלצול בפעמון, אותו טכנאי נחמד שאל אותי אם אני מעוניין שהוא יתקין לי כעת מכשיר, כיוון שיש לו מכשיר ברכב ויש לו זמן.
שמחתי כיוון שכך לא אצטרך לצאת מוקדם מהעבודה. נכנס הבחור, הוציא מכשיר חדש+שלט חדש, לא היה לו מה לעשות למעט חיבור החשמל (כבל HDMI כבר היה לי מוכן מה-DVD והסטרימר שיחוברו מחר למפצל HDMI). אקטב את הכרטיס מול המוקד והכל עובד מצויין.
הסברים ארוכים לא הייתי צריך אבל כעת כשאני חושב על זה, הוא לא אמור היה לספק כבל HDMI במחיר ההתקנה? שכחתי לוודא כי שיש כזה כבל. מחר אתקשר ואבקש שישלחו כבל או שיזכו על מחיר ההתקנה. הוא רק לקח את ה-MAX הישן, השאיר את השלט הישן והלך.
איכות התמונה בערוצי HD מצויינת (טושיבה FULLHD), בעיקר ב-NG. שאר הערוצים - אני לא רואה הבדל משמעותי בין המכשיר הישן לחדש.
כמו כן, לא החתימו אותי על שום הסכם - לא ברור מדוע אבל יותר טוב, לא?
...
ראשית כל הכבוד לטכנאי (Y) זה שירות שצריך להנהיג בהרצנו כל הכבוד!
וכן אתה אמצור לקבל כבל HDMI
מת"ל עיסקיים בחברת מירס

Mistoffelees
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4854

שליחה

מחר ההתקנה אצלי, החוברת היא חוברת קטנה עם 14 עמודים?

אני אמור לקבל כבל HDMI חדש גם אם אני מחזיר yes HD?

ישראל123
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

yes-man כתב:מחר ההתקנה אצלי, החוברת היא חוברת קטנה עם 14 עמודים?

אני אמור לקבל כבל HDMI חדש גם אם אני מחזיר yes HD?
...
הערכה כוללת שלט+סוללות+מכשיר+כבל
חוברת שחורה שהחשוב בה זה הקודים למגבר+למסך
מת"ל עיסקיים בחברת מירס

anin_dani
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

תנתק את הכבלים והממיר לפני הגעת הטכנאי.

ואז פשוט תבקש הכל חדש.

קח כמה שאפשר! ההתקנה עולה כסף! ומגיע לך כל דבר אפשרי תמורת המחיר הזה!

alexgl
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה

תיארתי לעצמי שאמור להיות כבל, יתכן שכשאר הוא ראה שיש לי כבר כבל HDMI יוצא מהטלויזיה הוא לקח אותו אליו או שלא היה בקופסה. מה גם שאני הייתי עסוק עם הילדות שלי באותו זמן ולא כל כך שמתי לב למה יוצא מהקופסה. אתקשר מחר בבוקר, אציין לשבח את השירות של הטכנאי שבאמת היה נחמד ואתעקש שישלחו לי כבל או שיזכו אותי על עלות של כבל. האחרון שרכשתי היה 59 ש"ח.
מה שכן, השלט באמת מגניב, נוח, שולט על המגבר (הייתי צריך ללמדו את הפונקציה כי הרסיבר שלי כבר בן 8...הפרוייקט הבא).

ישראל123
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

alexgl כתב:תיארתי לעצמי שאמור להיות כבל, יתכן שכשאר הוא ראה שיש לי כבר כבל HDMI יוצא מהטלויזיה הוא לקח אותו אליו או שלא היה בקופסה. מה גם שאני הייתי עסוק עם הילדות שלי באותו זמן ולא כל כך שמתי לב למה יוצא מהקופסה. אתקשר מחר בבוקר, אציין לשבח את השירות של הטכנאי שבאמת היה נחמד ואתעקש שישלחו לי כבל או שיזכו אותי על עלות של כבל. האחרון שרכשתי היה 59 ש"ח.
מה שכן, השלט באמת מגניב, נוח, שולט על המגבר (הייתי צריך ללמדו את הפונקציה כי הרסיבר שלי כבר בן 8...הפרוייקט הבא).
...
תהנה (Y)
מת"ל עיסקיים בחברת מירס

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”