מהם הפלזמות המומלצות בגודל 42"

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
roei_s
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 559

שליחה

yuria כתב:
roei_s כתב:
yuria כתב:למה שלא כולנו נגיד שיש שני אופציות PV80 ו-A450 ושכל אחד יחליט מה טוב בשבילו.......
...
פשוט כי זה לא פייר להגיד דבר כזה, שני המסכים ממש לא באותה הרמה, ה PV80 לפחות 2 רמות מעליו, שחורים הרבה יותר טובים, צבעים יותר מדוייקים, רמת פירוט הרבה יותר גבוהה, פחות השתקפות, הסמסונג פשוט מסך הרבה פחות טוב, כל המהות של הפורום היא להמליץ על המסך הכי טוב לתקציב מסויים, אם אתה מתעלם מאיכות המוצר אז פשוט תמליץ על פלזמה באופן כללי וזהו, הרי ה LG PG60 גם טובה יותר מהסמסונג 450, אז אולי נגיד גם לבחור משלושתם? וגם הפלזמה של היטאצי טובה יותר גם מה LG וגם מהסמסונג, אז נוסיף גם אותה לרשימה? אין לזה סוף, המטרה של הפורום לתת מענה הכי מדויק שניתן לצרכים, והמענה הכי מדויק לתקציב של עד 8K הוא הפנסוניק, ללא ספק בכלל, ואת זה קבעו גדולים ממני וממך.
...
אני מנסה להגיע לעמק השווה
הבנו שאתה תומך בכל ליבך בפנסוניק .....
אבל אני לא -לא משנה מה יגידו אחרים וכמובן ביקורות מיקצועיות
העדפה הינה דבר סובייקיטי ולא אוביקטיבית
...
זה בדיוק מה שאמרתי, בהרבה מקרים ברור שמכונית X עדיפה על מכונית Y , אבל עדיין יש אנשים שרוכשים את מכונית Y , מהסיבות שלהם, זה שאתה ספציפית העדפת את הסמסונג לא סותר את העובדה שהפנסוניק מסך טוב יותר, פשוט סובייקטיבית לך הסמסונג התאימה יותר, מהסיבות שלך, וזכותך כמובן.

liornach
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 308

שליחה

יש לי שאלה שאולי תסיט קצת את הדיון אבל האם ההמלצות נשארות זהות גם לגודל של 50" ?
אני מחפש כרגע מסך 50" לסלון והייתי מעוניין לשמוע המלצות לגודל הזה (כמובן שמדובר על מסך HDR).

תודה

roei_s
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

liornach כתב:יש לי שאלה שאולי תסיט קצת את הדיון אבל האם ההמלצות נשארות זהות גם לגודל של 50" ?
אני מחפש כרגע מסך 50" לסלון והייתי מעוניין לשמוע המלצות לגודל הזה (כמובן שמדובר על מסך HDR).

תודה
...
בוודאי, מבחינתי ב 50 אינץ עניין ההשתקפות אפילו יותר מכריע, שכן האזורים הכהים נרחבים יותר, ב 50 אינץ הפער לטובת הפנסוניק אפילו גדל.

9000es
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13208

שליחה

noamre שלום לך .

את מי זה מעניין שיש מסך אחד שמככב באתרים שונים .

כך דוגמא פשוטה המסך שך סוני W4500 זכה במסך השנה בעולם ואין על כך מחלוקת כל שהיא .
אבל אחרי שחבר שלי רכש אותה לדעתי היא ניראת מסך ממוצע פלוס .

אז תפסיקו עם כל האתרים וכל הבולשיט שלכם .
למה אם זה היה כמו שאתם רוצים . אף אחד לא היהרוכש שום מותג חוץ מפנסוניק .

אז תפסיקו לימכור שטויות לאנשים .

מסך קונים רק לפי מה העין רואה .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"

noamre
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 359

שליחה

9000es כתב:noamre שלום לך .

כך דוגמא פשוטה המסך שך סוני W4500 זכה במסך השנה בעולם ואין על כך מחלוקת כל שהיא .

...
קצת הגזמת עם
אז תפסיקו עם כל האתרים וכל הבולשיט שלכם
...

הרי אחת הדרכים להעריך מוצרים (כל מוצר) לפני רכישה מלבד לראות בעיניים (מה שלא תמיד מדוייק) היא ביקורות של צרכנים אחרים או של אתרים מקצועיים.
וכל מקרה כמו שאמרתי
...שבארץ קשה למצוא את שני המסכים בדיוק אחד ליד השני...
...
.

ואני בכלל:
גם לי יש קצת בעיות לגבי ההמלצה הכמו עיוורת על ה PV80
...

roei_s
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

9000es כתב:noamre שלום לך .

...
יפה, חיזקת את דברי, זה שהפנסוניק מסך טוב יותר זה ברור ואין על כך מחלוקת, אבל עדיין העיניים שלך העדיפו את הסמסונג, זה לא סותר את זה, תמיד יש יוצאי דופן.

9000es
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K

שליחה

roei_s כנראה לא הבנת אתם טוענים שהפנסוניק טובה יותר בכל האתרים .
זה לא משפיע על אף אחד . זה לא אומר שהיא יותר טובה .

בקשר לזה שרק העניים של רואות שהA450 יותר טובה . תאמין לי שלא רק אני רכשתי אותה .

ohad78
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 80

שליחה

כל הדיון הארוך הזה רק מחזק הצעה שהועלתה פה הזדמנויות שונות למבחן מסכים (ואולי ציוד פופולרי באופן כללי ראה שרשורי 606 או HK255 המייגעים...) שיבחן בדיוק את אותם המסכים בקטגוריות המחיר הנפוצות ביותר. מבחן מקיף אחד שישווה את הדגמים שמומלצים פה ל90% מהאנשים יכול לתת אינפורמציה מועילה יותר מעוד שרשור שבו כל אחד מביע את דעתו שכבר נטחנה לעייפה..

roei_s
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

ohad78 כתב:כל הדיון הארוך הזה רק מחזק הצעה שהועלתה פה הזדמנויות שונות למבחן מסכים (ואולי ציוד פופולרי באופן כללי ראה שרשורי 606 או HK255 המייגעים...) שיבחן בדיוק את אותם המסכים בקטגוריות המחיר הנפוצות ביותר. מבחן מקיף אחד שישווה את הדגמים שמומלצים פה ל90% מהאנשים יכול לתת אינפורמציה מועילה יותר מעוד שרשור שבו כל אחד מביע את דעתו שכבר נטחנה לעייפה..
...
היי, אני לא מסתמך על דעות, לא על שלי ולא של ES9000, אני מתבסס אך ורק על ביקורות ובדיקות מקצועיות, אני לא חושב שיש טעם לבדוק את המסכים הללו באתר הזה שכן כבר המון אתרים עשו בדיקות מקצועיות למסכים והגיעו למסקנה שה PV80 הכי מומלצת, בטווח מחירים שלה וכמה אלפים מעלה, המסכים שמגיעים לכאן הם אותם המסכים שבדקו שם כך שהמסקנה זהה גם כאן, בכל אופן מי שהעדיף את הסמסונג (אני מניח שיש מס' קטן של אנשים כאלה) אז שיהיה להם בכיף, כל אחד יקנה את מה שטוב לו, כמו שלדוגמא לפני הרבה שנים כולם אמרו לי לרכוש סוזוקי יורוסוויפט כי הוא אוטו מעולה, אבל שנאתי את איך שהוא נראה ורכשתי רכב אחר, למרות שהוא פחות טוב, לפעמים יש שיקולים משניים שעדיין גורמים לנו לקחת החלטה אחרת, אם יש קבוצה קטנה שהעדיפה את הסמסונג אז בכיף, כל אחד עושה מה שטוב לו, וזה ממש לא בא בסתירה עם זה שהפנסוניק מסך טוב יותר, ועל זה אין עוררין.

9000es
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K

שליחה

שלום לכולם .

אני חושב שהגיע הזמן לבחון את שתי המסכים הללו בדיקה מיקצועית ומקיפה .

לאחר שנכתב בפורום אין ספור פעמים שהפנסוניק 50 אינצ' pv-80 היא מסך מדהים מעולה ואין לו שום מיתחרה .
אז הגיע הזמן לשלוח אותו לטסט אצל עופר .
אני פשוט לא מבין מה הבעיה לבחון את המסך המהולל הזה . אם הוא כלכך מעולה מה הפחד ליבחון אותו או ביחדות או מול .
samsung ps50a450

biss
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1574

שליחה

היי אנשים,

קראתי את הדיון ונראה שלדעת רבים מכם (מגובים בביקורות ובמאמרים) שהפנסוניק PV8 ויותר מזה PV80 מאוד מוצלחת, במיחוד למחירה.

היות וכרגע גם אני מחפשת מסך שמחירו לא אמור לעבור 5000 ש"ח, תהיתי אם כדאי לחשוב בכיוון (למרות שמראש חשבתי שלא לעבור את ה- 32"

תהיתי אם בטווח המחירים הזה, האם זהו בעצם מסך שטוב בהרבה מכמעט כל מתחריו, וייתן לי חווית צפיה טובה בהרבה מכל המסכים הקטנים יותר שחשבתי עליהם בתחילה. או שאולי אני סתם מגזימה ויחסית לדרישות זה גם יקר מידי, גם גדול מידי ועדיך לי לחשוב על LCD יותר קטנות שיתאימו לי יותר.

הדרישות המקוריות היו:
מסך טוב ככל שניתן לחדר העבודה (מסך 2 בדיון שפתחתי)
מרחק צפיה 1.5-2 מטר - בשל זה מראש חשבתי לא לעבור 32"
יהיה ממוקם על שידה - (לא ניתן לתלות על קיר עץ שלא ברור איזה משקל יכול לשאת)
שימושים - בעיקר SD אבל גם תכני וודאו מהמחשב, חלקם HD
צפיה בשעות מעורבות, במקרים רבים בחושך - לא בהכרח חושך מוחלט

תודה מראש ושבת נפלאה
(f)

הדיון שפתחתי בנושא הוא: http://www.hometheater.co.il/modules.p ... 613#806613
לבקשת המערכת, החתימה בעריכה.

roei_s
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

9000es כתב:שלום לכולם .

אני חושב שהגיע הזמן לבחון את שתי המסכים הללו בדיקה מיקצועית ומקיפה .

לאחר שנכתב בפורום אין ספור פעמים שהפנסוניק 50 אינצ' pv-80 היא מסך מדהים מעולה ואין לו שום מיתחרה .
אז הגיע הזמן לשלוח אותו לטסט אצל עופר .
אני פשוט לא מבין מה הבעיה לבחון את המסך המהולל הזה . אם הוא כלכך מעולה מה הפחד ליבחון אותו או ביחדות או מול .
samsung ps50a450
...
אין שום פחד, פשוט לפנסוניק יש נתח המכירות הכי גדול בפלזמות, אפשר לאמר שהיא השליטה הבלעדית בתחום, בחו"ל ממש לא משווים אותה לסמסונג 450, והאמת שגם בארץ, לא תמצא חנות מתמחה, עוסק בתחום או אתר מקצועי שיגיד לך שהשתיים האלה באותה הרמה, כולם יגידו לך שהפנסוניק מסך הרבה יותר טוב.
ה PV8\80 כבר עברו כ"כ הרבה בדיקות מקצועיות בחו"ל, ביקורות מקצועיות, מדידות, לאורך ולרוחב, זכו לכ"כ הרבה שבחים וציונים טובים (ה PV80 נבחרה לפלזמה הכי מומלצת), קיבלה ציונים טובים יותר ממסכים שעולים כמה אלפים מעליה, הדגם הזה כ"כ מוצלח שאין צורך לעשות לו בדיקה נוספת בשוק כ"כ קטן כמו ישראל, במיוחד לאור העובדה שדגמים חדשים של פנסוניק כבר ניכנסו לשוק.
כניראה שביורוקום יודעים שמי שמחפש מוצר איכותי יבדוק קודם באתרים מקצועיים בחו"ל, יילך לחנויות מתמחות, ובשניהם הוא מקבל תשובה ברורה שהפנסוניק עדיפה בהרבה ולכן הוא ירכוש פנסוניק, תמיד יהיו את אותם האנשים שפחות מעניין אותם הקונטרסט, איכות השחורים, הפירוט בתמונה וכל הדברים "הקטנים" ויחפשו לשלם קצת פחות ויקנו LG וסמסונג, את אותם האנשים בדיקה של המסך באתר ישראלי כזה או אחר לא תשנה את ההחלטה.

9000es
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K

שליחה

roei_sb עדיין התשובה שלך לא מספקת .
גם הפנסוניק py-800 נחשבת למסך מעולה ועבר ביקורות בעולם . מה זה שייך הרי גם הוא עבר ביקורת אצל עופר
גם הפיוניר 5090 נחשב לפלזמה הטובה בעולם והיא עברה ביקורת אצל עופר ..
אז העיניין של ביקורת אצל עופר הוא מעולה .

אז אל תימצא תרוצים לא עיניניים לא לבצע ביקורת לפנסוניק pv-80 .

ironman
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1271

שליחה

ואבא שלי הכי חזק....
חלאס :twisted: עם החפירות האלה.
שכל אחד יהיה מרוצה עם מה שיש לו, וכל הבדיקות המקצועיות לא שוות כלום אם העיניים שלך אומרות אחרת (מניסיון).
בזמן שאתם מתווכחים כבר שבועות על הנושא הטחון הזה יצאו כבר דגמים חדשים של פנסוניק.
שחררו ותמשיכו הלאה.
ראיתי את שני המסכים מכויילים אחד ליד השני ושניהם נראים סבבה, טוב לא פיוניר ,אבל מספיקים לצרכיו של כל אדם מן הישוב או חברי הפורום.
ההתפלצנות הזאת על דגמי MAINSTREAM לא תשנה את העובדה שבשתי החברות אלו דגמי ביניים ותו לא.
שבת שלום.

roei_s
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

ironman כתב:ואבא שלי הכי חזק....
שכל אחד יהיה מרוצה עם מה שיש לו, וכל הבדיקות המקצועיות לא שוות כלום אם העיניים שלך אומרות אחרת (מניסיון).
בזמן שאתם מתווכחים כבר שבועות על הנושא הטחון הזה יצאו כבר דגמים חדשים של פנסוניק.
שחררו ותמשיכו הלאה.
ראיתי את שני המסכים מכויילים אחד ליד השני ושניהם נראים סבבה, טוב לא פיוניר ,אבל מספיקים לצרכיו של כל אדם מן הישוב או חברי הפורום.
ההתפלצנות הזאת על דגמי MAINSTREAM לא תשנה את העובדה שבשתי החברות אלו דגמי ביניים ותו לא.
שבת שלום.
...
אף אחד לא אמר שזה דגם ביניים, ה PV8 זה המסך הכי נחות של פנסוניק, ועדיין הוא קיבל ציונים ממש מעולים, ולכן אמרנו ועודנו אומרים שהוא המסך הכי משתלם.
הוא נותן תמונה הכי טוב בתקציב שלו וכמה אלפים מעלה, לכן הוא נבחר למסך פלזמה 42 אינץ הכי מומלץ, זה מה שאמרנו, לא יותר מזה, אף אחד לא אמר שזה פיוניר, אבל זה מאוד קרוב, ובשידורי SD אפילו יותר טוב, וביחס עלות תועלת אין ספק שה PV8 הכי כדאי.

ironman
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

roei_s כתב:
שחררו ותמשיכו הלאה.
שבת שלום.
...
אף אחד לא אמר שזה דגם ביניים, ה PV8 זה המסך הכי נחות של פנסוניק, ועדיין הוא קיבל ציונים ממש מעולים, ולכן אמרנו ועודנו אומרים שהוא המסך הכי משתלם.
הוא נותן תמונה הכי טוב בתקציב שלו וכמה אלפים מעלה, לכן הוא נבחר למסך פלזמה 42 אינץ הכי מומלץ, זה מה שאמרנו, לא יותר מזה, אף אחד לא אמר שזה פיוניר, אבל זה מאוד קרוב, ובשידורי SD אפילו יותר טוב, וביחס עלות תועלת אין ספק שה PV8 הכי כדאי.
...

משתלם זה תלוי בכיס ובעין, לפי מה אתה קובע את הקריטריונים להשתלמות???
הסמסונג לדוגמא הוא המסך הכי זול בעל פונקציית 100 הרץ אולי לי זה משתלם יותר?
זה רק מחזק את דעתי כי כל אחד חושב שהוא עשה את עסקת חייו ומגן עליה בחירוף נפש.
די, יש מס' מסכים טובים והאופצייה לבחירה עומדת לידי הצופה

roei_s
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

ironman כתב:
roei_s כתב:
שחררו ותמשיכו הלאה.
שבת שלום.
...
...

משתלם זה תלוי בכיס ובעין, לפי מה אתה קובע את הקריטריונים להשתלמות???
הסמסונג לדוגמא הוא המסך הכי זול בעל פונקציית 100 הרץ אולי לי זה משתלם יותר?
זה רק מחזק את דעתי כי כל אחד חושב שהוא עשה את עסקת חייו ומגן עליה בחירוף נפש.
די, יש מס' מסכים טובים והאופצייה לבחירה עומדת לידי הצופה
...
אני לא חושב שזה הכי זול, יש את ה PG200 של LG שהוא יותר זול.
אני מקווה שלא רמזת שלפנסוניק אין 100 הרץ כי יש להן 100 הרץ כבר מדור קודם, הרבה לפני שסמסונג חשבו להשים 100 הרץ בפלזמות שלהן.
אין שום מסך שמגיע לרמת תמונה של ה PV8 ברמת מחיר שלו, ובכמה אלפים כלפי מעלה (בהנחה שה PV8 עולה 4500).
על פי מה קבעתי? על פי ביקורות מקצועיות שמפורסמות באתרים מחו"ל, ע"י המלצות מאנשים העוסקים בתחום ומחנויות מתמחות, וע"י התרשמות מחברי הפורום הזה ומחברי פורום AVFORUM, לבסוף העין הרגילה שלי, שהסכימה עם כל הביקורות, הניתוחים והציונים.
נ.ב
אני לא מצדד במסך שהוא שלי בחירוף נפש כפי שרמזת, אין לי פלזמה פנסוניק לצערי, אני את הטעות שלי עשיתי, לכן חשוב לי שאחרים לא יעשו את אותה הטעות.

ironman
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

טוב אני מוותר....
אין צ'אנס לשכנע אותך שיש אחרים שחושבים אחרת.
אתה חסיד של פנסוניק וכנראה לא תשתנה וחשוב שאחרים ידעו שיש דעות שונות ונוספות וכמה שתטחן פה על פנסוניק, זה לא יעזור.
אני חלק מאלה שחושב כמוך אבל מקבל גם דעה אחרת.
כן ,יש גם אנשים כאלה

maors3 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 356

שליחה

האים כבר יש מחליף יותר טוב ל PV 80 ?

roei_s
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

maors3 כתב:האים כבר יש מחליף יותר טוב ל PV 80 ?
...
למיטב ידיעתי החודש אמור להגיע המחליף של ה PV80.

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”