מעולה!!!
תגובות לביקורת: סאבוופר SVS PB13-Ultra
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78962
- שם מלא: עפר לאור
- go_go
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 842
אחלה סקירה 
- saar156
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 966
סקירה מעולה כרגיל
תענוג לקרוא
תענוג לקרוא
- yarino
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3439
כולם פה מדברים עד כמה הסאב יורד ומה אחוז העיוותים, כל הבדיקות האלו נחמדות, אבל לדעתי אתם מפספסים פה דבר חשוב מאוד והוא הסאונד עצמו.
אותי לא כל כך מעניין אם הסאב יורד ל20 או 18, לי חשובה יותר אייכות הסאונד, דרייברים של קליפש לא ישמעו כמו הדרייברים של סונוס.
לכן אני שוב חוזר לויכוח של האם סאב לקולנוע בייתי מתאים למוסיקה, לדעתי לא, אם הייתי מאזין לטראנס, אלקטרוני או דיסקו הייתי רוכש סאב כזה אבל למוסיקה שאני מאזין הייתי הולך על REL.
אותי לא כל כך מעניין אם הסאב יורד ל20 או 18, לי חשובה יותר אייכות הסאונד, דרייברים של קליפש לא ישמעו כמו הדרייברים של סונוס.
לכן אני שוב חוזר לויכוח של האם סאב לקולנוע בייתי מתאים למוסיקה, לדעתי לא, אם הייתי מאזין לטראנס, אלקטרוני או דיסקו הייתי רוכש סאב כזה אבל למוסיקה שאני מאזין הייתי הולך על REL.
-
ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46466
yarino,
אם "כולם פה מדברים" על מדידות של סאבים כאמצעי מדידה עבורם וכולם גם מבצעים בדיקות זהות בכל ביקורת סאבים שנכתבה מעולם, ייתכן ואתה אולי מפספס משהו?
אם "כולם פה מדברים" על מדידות של סאבים כאמצעי מדידה עבורם וכולם גם מבצעים בדיקות זהות בכל ביקורת סאבים שנכתבה מעולם, ייתכן ואתה אולי מפספס משהו?
- yarino
-
- חבר מביא חבר

מדידה זה לא צבע הסאונד.
- zork17
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 829
- שם מלא: zork17
אני מבין ששמעת את הסאב הזה והשוות אותו ל REL?yarino כתב:כולם פה מדברים עד כמה הסאב יורד ומה אחוז העיוותים, כל הבדיקות האלו נחמדות, אבל לדעתי אתם מפספסים פה דבר חשוב מאוד והוא הסאונד עצמו.
לכן אני שוב חוזר לויכוח של האם סאב לקולנוע בייתי מתאים למוסיקה, לדעתי לא, אם הייתי מאזין לטראנס, אלקטרוני או דיסקו הייתי רוכש סאב כזה אבל למוסיקה שאני מאזין הייתי הולך על REL....
ה STUDIO III של REL מיפלצתי הרבה יותר: הוא גדול יותר וכבד יותר ויורד נמוך יותר לטענת החברה. אז אני מבין שהוא מיועד למוסיקת טכנו?
אגב, הוא עולה פי 6 = $9995.
על מה אתה מסתמך כשאתה אומר את זה?
- yarino
-
- חבר מביא חבר

לא שמעתי את הסאב הזה וגם לא גיבשתי כל דעה לגביו, מה שאני רק טוען שאף אחד לא מתייחס לסאונד עצמו.
אני אוהב את הסאונד של REL ללא כל קשר למחיר.
אגב, לא התכוונתי ל STUDIO III
אני אוהב את הסאונד של REL ללא כל קשר למחיר.
אגב, לא התכוונתי ל STUDIO III
- zork17
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 829
- שם מלא: zork17
אתה סותר את עצמך: לא גיבשת כל דיעה לגביו??? כתבת שאם היית מאזין לטראנס או דיסקו היית רוכש סאב כזה - למה???
הרי לא בגלל הגודל/משקל או ירידה לנמוכים - כי גם REL עושים את זה? אז למה?
אם לא שמעת אותו אז איך אתה יודע,אולי גם אותו תאהב?
נראה לי שמראש לא נתת צ'אנס לסאבים כאלו בגלל ה PR של REL ו VELODYNE וכו'
הרי לא בגלל הגודל/משקל או ירידה לנמוכים - כי גם REL עושים את זה? אז למה?
אם לא שמעת אותו אז איך אתה יודע,אולי גם אותו תאהב?
נראה לי שמראש לא נתת צ'אנס לסאבים כאלו בגלל ה PR של REL ו VELODYNE וכו'
- yarino
-
- חבר מביא חבר

אני שוב חוזר ואומר יש את עניין הסאונד, כמו ברמקולים כך גם בסאבים יש הבדלים והבדלים דיי גדולים.
מבלי לפגוע כמובן, אני למשל להבדיל ממך לא הייתי קונה סאב מבלי להאזין לו, זו דעתי בכל אופן.
והכל ברוח טובה
מבלי לפגוע כמובן, אני למשל להבדיל ממך לא הייתי קונה סאב מבלי להאזין לו, זו דעתי בכל אופן.
והכל ברוח טובה
- HazooM
-
- כתב

- תגובות: 6805
yarino - אני בסה"כ לא מאשים אותך שאתה חושב ככה. לפני 10 שנים זה בדיוק מה שאני חשבתי,
כי כל מה "שאכלתי" היה ביקורות במאגזינים והרבה יחסי ציבור של יצרנים כמו REL.
היום לעומת זאת אני חושב בדיוק ההיפך, מכיון שכיום אני יודע איך הדברים האלו עובדים מבחינה טכנית ואני יודע להבדיל בין מה אמיתי ומה קשקוש שיווקי. אם ב REL עסקנו, הם אחת "התרמיות" היותר גדולות בתעשיית הסאבוופרים והוכחה שללקוח רוב הזמן אין בכלל מושג מה הוא קונה (זו כמובן דעתי והכל ברוח טובה
).
כי כל מה "שאכלתי" היה ביקורות במאגזינים והרבה יחסי ציבור של יצרנים כמו REL.
היום לעומת זאת אני חושב בדיוק ההיפך, מכיון שכיום אני יודע איך הדברים האלו עובדים מבחינה טכנית ואני יודע להבדיל בין מה אמיתי ומה קשקוש שיווקי. אם ב REL עסקנו, הם אחת "התרמיות" היותר גדולות בתעשיית הסאבוופרים והוכחה שללקוח רוב הזמן אין בכלל מושג מה הוא קונה (זו כמובן דעתי והכל ברוח טובה
- niko
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4966
- שם מלא: איתן
לא הבנתי למה ב-REL הלקוח לא יודע מה הוא קונה?
זה המצב ב-SVS....
זה המצב ב-SVS....
- niko
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4966
- שם מלא: איתן
אגב אני חושב שאני יודע מה YARINO מתכוון, לפני חודש בערך שמעתי מערכת של M DESIGN,מקווה שלא
טועה בשם, עם סאב אדיר(אצרף לינק בהמשך) 15 עם הגברה של 1500 וואט שוקל בסביבות ה-50 ק"ג, בסרטים
אני לא שמעתי כזה דבר, הרעיד את הקומה והיא לא קטנה.....
אבל במוזיקה הוא היה ***.
טועה בשם, עם סאב אדיר(אצרף לינק בהמשך) 15 עם הגברה של 1500 וואט שוקל בסביבות ה-50 ק"ג, בסרטים
אני לא שמעתי כזה דבר, הרעיד את הקומה והיא לא קטנה.....
אבל במוזיקה הוא היה ***.
- yarino
-
- חבר מביא חבר

ולזה בדיוק התכוונתי...
איתי,
אני בכלל לא חולק עלייך שאתה אומר שמבחינה טכנית וביצועים ה SVS מצויין, אבל אני מסתכל גם על אופי הסאונד, דבר שלא הוזכר פה.
אני לא קורא ולא מושפע מביקורות כל שהם, אני מאמין אך ורק למה שאני רואה ושומע.
איתי,
אני בכלל לא חולק עלייך שאתה אומר שמבחינה טכנית וביצועים ה SVS מצויין, אבל אני מסתכל גם על אופי הסאונד, דבר שלא הוזכר פה.
אני לא קורא ולא מושפע מביקורות כל שהם, אני מאמין אך ורק למה שאני רואה ושומע.
- HazooM
-
- כתב

עובדה שהביקורת שלי כולל גם מדידות וגם האזנה סובייקטיביתyarino כתב:ולזה בדיוק התכוונתי...
איתי,
אני לא קורא ולא מושפע מביקורות כל שהם, אני מאמין אך ורק למה שאני רואה ושומע....
אגב, אם זה היה תלוי בי (והיה לי את האפשרות), לבצע מדידות "פרופר" בסביבה מתאימה,
אז הייתי כותב ביקורת אובייקטיבית לחלוטין עם אך ורק מדידות, אבל זה רק אני...
- Itay_Pollak
-
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
איתי - שוב אחלה ביקורת. ממש מעולה ומעניין!
נורא חשוב ההמלצות למוזיקה
שאלה קטנה - אתה בודק דרך המחשב לאיזה תדרים השירים יורדים או...?
ושאלת רטורית - איך מסתדרים עם סאב כזה בבית? הוא נראה לי צריך לבוא עם איזה ג'ק או משהו - מה עושים בפסח? ובכלל...
ושאלת רטורית - איך מסתדרים עם סאב כזה בבית? הוא נראה לי צריך לבוא עם איזה ג'ק או משהו - מה עושים בפסח? ובכלל...
- HazooM
-
- כתב

תודהItay_Pollak כתב:איתי - שוב אחלה ביקורת. ממש מעולה ומעניין!
ושאלת רטורית - איך מסתדרים עם סאב כזה בבית? הוא נראה לי צריך לבוא עם איזה ג'ק או משהו - מה עושים בפסח? ובכלל......
כזה בבית? מי שרוכש כנראה ימצא דרך, מי ששואל כנראה לא
-
ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46466
Subwoofers are not for sissies 
- Itay_Pollak
-
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
מה שעצוב זה - שאצלי דווקא יש מקום ואני מוכן להזניח את הניקיון לטובת העניין.
רק ממון אצלי - זה התוספת ביום שישי של ידיעות
אני מפנטז בכלל על הAXIOM הענק (EP800?) ואולי זוג כאלה - ישבו להם מתחת למסך המקרן (כל הציוד אצלי - רסיבר/נגנים וכד' - יושב מאחורה)
רק ממון אצלי - זה התוספת ביום שישי של ידיעות
אני מפנטז בכלל על הAXIOM הענק (EP800?) ואולי זוג כאלה - ישבו להם מתחת למסך המקרן (כל הציוד אצלי - רסיבר/נגנים וכד' - יושב מאחורה)