מבקש המלצה לHTPC עבור פאנסוניק PV80
- amirchen
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 850
- שם מלא: אמיר חן
- נתן תודות: 174 פעמים
- קיבל תודות: 24 פעמים
לגבי חיבור לרשת אתה צודק לגבי כתוביות אתה טועה - לחבר שלי יש את המכשיר הנ"ל וזה עובד לו מעולה עם כתוביות (בייחוד אחרי עדכון חומרה)pixies כתב:לסטרימר הזה אין חיבור לרשת ואין תמיכה בכתוביות בעברית.amirchen כתב:WD HD TV......
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
יש תמיכה, אבל אחרי המרה מייגעת של כל קובץ SRT שמורידים לפורמט שה-WDTV מבין.
בסטרימרים אחרים פשוט מורידים את קובץ ה-SRT ושמים ליד קובץ הסרט, ללא שום המרה, כמו במחשב.
בסטרימרים אחרים פשוט מורידים את קובץ ה-SRT ושמים ליד קובץ הסרט, ללא שום המרה, כמו במחשב.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
iakovl כתב:המחיר סביר, אם תחפש בחנויות אחרות המחיר יהיה +- 50 ש"ח
אני אישית הייתי קונה ספק אחר מTT וכאמור מעבד 5050E אבל זה שולי יחסית...
איזה ספק היית קונה?
נ.ב אני כנראה אלך על HTPC ולא על סטרימר מכיוון שהמחיר לשניהם יוצא דומה פחות או יותר, האפשרויות במחשב רבות לעין שיעור על סטרימר, אני אשקיע עוד כמה מאות שקלים בשביל לקבל מארז אסתטי שיתאים לסלון וזהו.
- iakovl
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5403
- שם מלא: יאן לנגרמן
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 228 פעמים
http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4813
http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=5310
יש בגדול הרבה אופציות, תלוי מאיזה חנות אתה קונה... seasonic נחשבים למעולים אבל יש עוד חברות טובות גם כן
http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=5310
יש בגדול הרבה אופציות, תלוי מאיזה חנות אתה קונה... seasonic נחשבים למעולים אבל יש עוד חברות טובות גם כן
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

באולטרה פרו בנווה שאנן חיפה יש מחירים זולים לכל סוגי הכבלים. אין לי מושג לגבי איכות.
אבל אני רוצה איכות.. איפה אני קונה קכל איכותי? אפשר גם ברשת.אגב לגבי חיבור לטלוויזיה ולמגבר לטללויזיה אני מבין שהחיבור הוא HDMI לHDMI או DVI לHDMI? ולמחשב אני אחבר בכבל אופטי שיש לי כבר.?
ועוד בקשה, אני צריך גם המלצה למקלדת אלחוטית עם עכבר מובנה ולא יקרה.
עכשיו שאלה נוספת - אם יש לי מחשב שאני רוצה לחבר ברשת למחשב החדש ועל המחשב ההוא יש וינודוס XP
האם עליי לשים על המחשב החדש XP גם או שאני יכול כל תוכנת אחרת כגון וינדוס 7 או ויסטה ?
האם תהיה התנגשות בין מערכת אחת שפועלת ב32 ביט למערכת שפועלת ב64 ביט ?
ועוד בקשה, אני צריך גם המלצה למקלדת אלחוטית עם עכבר מובנה ולא יקרה.
עכשיו שאלה נוספת - אם יש לי מחשב שאני רוצה לחבר ברשת למחשב החדש ועל המחשב ההוא יש וינודוס XP
האם עליי לשים על המחשב החדש XP גם או שאני יכול כל תוכנת אחרת כגון וינדוס 7 או ויסטה ?
האם תהיה התנגשות בין מערכת אחת שפועלת ב32 ביט למערכת שפועלת ב64 ביט ?
- iakovl
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5403
- שם מלא: יאן לנגרמן
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 228 פעמים
סבלנות איש....
לגבי מקלדת כנס לhttp://www.estyle.co.il יש להם גם נציג פה בפורום
לגבי המחשב השני ברשת... אין בעיה להתקין עליו שום מערכת הפעלה, כל הWIN השונים יודעים לתקשר אחד עם השני
לגבי מקלדת כנס לhttp://www.estyle.co.il יש להם גם נציג פה בפורום
לגבי המחשב השני ברשת... אין בעיה להתקין עליו שום מערכת הפעלה, כל הWIN השונים יודעים לתקשר אחד עם השני
אז כככה, קיבלתי את המחשב חיברתי בכבל HDMI לטלוויזה איכות מדהימה , לקחתי מקלדת של אדסו עם עכבר מובנה , עובדת מעולה, גם השלט של מיקרוסופט עובד מעולה, רק 2 בעיות 1. הכבל לא מוציא סאונד יכול להיות בעיה של דרייבר או משהו.. (מערכת ההפעלה וינדוס 7) והשניה היא ששולחן העבודה קצת "גדול מדי למסך הטלוויזיה" הרזולוציה לא מתאים בול כנראה, זאת אומרת שחלק מסרגל הכלים למטה קצת מוסתר וגם חלק מהאייקונים , יש למישהו פיתרון?
תודה ושבוע מעולה
תודה ושבוע מעולה
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

סאונד דרך HDMI: נסה לפעול על פי מדריכי האודיו הדיגיטלי בשרשור המדריכים בראש הפורום.
תמונה לא בדיוק על כל המסך:
1. ודא שמותקן אצלך הדרייבר הכי עדכני של כרטיס המסך של המחשב, לא מעדכון אוטומטי של ווינדוס 7, אלא מהאתרים של ATI/אנוידיה/אינטל (תלוי בסוג כרטיס המסך).
2. אם יש לך מסך HD Ready, נסה להגדיר את הרזולוציה 1366 על 768 או 1360 על 768 (לא תמיד המסך מאפשר את זה). אם זה FHD, אז 1920 על 1080.
3. נסה תדרי רענון (Refresh Rate) שונים, בד"כ מומלץ לנסות 60 או 50 הרץ.
4. חפש גם בהגדרות המתקדמות של כרטיס המסך וגם בתפריטים של המסך עצמו פרמטרים של overscan/underscan ונסה לשחק איתם. כמו כן, בדוק אם במצבי הזום השונים של המסך יש מצבים של Just Scan או Pixel 1:1. אם כן, שווה לנסות אותם.
5. יש דגמי מסכים (בעיקר היפניים, טושיבה/היטאצ'י וכו) כגרועים בחיבור HDMI למחשב. נסה לחבר את המחשב ב-VGA במקום ב-HDMI.
6. סבירות נמוכה, אבל ייתכן שבויסטה במקום ווינדוס 7 תקבל תוצאות יותר טובות ויותר אפשרויות הגדרות מתקדמות.
תמונה לא בדיוק על כל המסך:
1. ודא שמותקן אצלך הדרייבר הכי עדכני של כרטיס המסך של המחשב, לא מעדכון אוטומטי של ווינדוס 7, אלא מהאתרים של ATI/אנוידיה/אינטל (תלוי בסוג כרטיס המסך).
2. אם יש לך מסך HD Ready, נסה להגדיר את הרזולוציה 1366 על 768 או 1360 על 768 (לא תמיד המסך מאפשר את זה). אם זה FHD, אז 1920 על 1080.
3. נסה תדרי רענון (Refresh Rate) שונים, בד"כ מומלץ לנסות 60 או 50 הרץ.
4. חפש גם בהגדרות המתקדמות של כרטיס המסך וגם בתפריטים של המסך עצמו פרמטרים של overscan/underscan ונסה לשחק איתם. כמו כן, בדוק אם במצבי הזום השונים של המסך יש מצבים של Just Scan או Pixel 1:1. אם כן, שווה לנסות אותם.
5. יש דגמי מסכים (בעיקר היפניים, טושיבה/היטאצ'י וכו) כגרועים בחיבור HDMI למחשב. נסה לחבר את המחשב ב-VGA במקום ב-HDMI.
6. סבירות נמוכה, אבל ייתכן שבויסטה במקום ווינדוס 7 תקבל תוצאות יותר טובות ויותר אפשרויות הגדרות מתקדמות.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

לתוכנה קוראים Power Strip, אבל הייתי ממליץ עליה כמוצא אחרון בלבד.
נערך לאחרונה על ידי pixies ב 05/07/2009 12:05, נערך פעם 1 בסך הכל.
פיקסיס תודה שוב
סה"כ הייתי צריך לכבות את הOVERSCAN בטלוויזיה והכל הסתדר, מה שכן חיברתי את המחשב בכבל אופטי למגבר שומעים טוב אבל יש רעש רקע קטן כזה מעצבן, אולי הבעיה בכבל?
ולגבי המקלדת החלטתי להחזיר אותה , העכבר פשוט משגע אותי , אבל אני צריך מקלדת אחרת, יש המלצות?
ולגבי המקלדת החלטתי להחזיר אותה , העכבר פשוט משגע אותי , אבל אני צריך מקלדת אחרת, יש המלצות?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

למה העכבר "שיגע" אותך? אולי רק היה צריך לכוון את המהירות שלו בהגדרות העכבר בקונטרול פאנל של מערכת ההפעלה?
לגבי היציאה האופטית, זה נשמע כמו משהו בהגדרות. נסה לפעול על פי המדריך של קלוד לחיבור HTPC לרסיבר קולנוע ביתי (לינק למדריך בשרשור המדריכים בראש הפורום).
לגבי היציאה האופטית, זה נשמע כמו משהו בהגדרות. נסה לפעול על פי המדריך של קלוד לחיבור HTPC לרסיבר קולנוע ביתי (לינק למדריך בשרשור המדריכים בראש הפורום).
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

יכול להיות שקנית מקלדת לא מקורית אלא חיקוי, ואז איכות המוצר ירודה יותר.