טוב עשיתי את מה שרשום וגם סגרתי את ה configuration לפני העדכון רק את סעיף 6 לא ממש הבנתי. מצאתי את תיקית cache אבל לא ברור לי מה ואיפה אני אמור למחוק. מצטער על הבורות אבל להוסיף שורות קוד זה קפיצת מדרגה די רצינית בשבילי. עכשיו התוכנה לא נפתחת. מגיע לשלב starting plugins וקורס. טוב עדכון אחרון, הרדתי את שורת הקוד וחזר לעבוד עם הבעיה בעברית. כל עזרה תתקבל בברכה...kalinium כתב:ככה פותרים את הבעיה של הכפלת והיפוך העברית:
1. פותחים דרך הקונפיגורציה את ה-user config files
2. פותחים עם notepad את הקובץ mediaportal.xml
3. מחפשים (ctrl+f) את המילה debug
4. מוסיפים בסוף ה-section של ה-debug את השורות האלה:
5. לא לשכוח לסמן בקונפיגורציה שיש בסקין אותיות מימין לשמאל.קוד: בחירת הכל
<section name="debug"> <entry name="useExtendedCharsWithStandardCulture">yes</entry> </section>
6. כמובן, לפני הפעלה, יש למחוק את מה שבתוך ה-cache מאותו מקום....
מה קרה לעברית ב SVN האחרון של מדיה פורטל?
כל יום לומדים משהו חדש
טוב זה לא עזר. אומנם לקח לתוכנה יותר זמן לעלות אבל בסוף אותו בלגן. בהגדרות סקין השפה היא עברית ומסומן ה V ליד אותיות מימין לשמאל.
להלן פרוט מסודר:
1. נכנסתי ל user config
2. סגרתי את ה mp configuration
3. פתחתי את ה media portal.xml
4. הדבקתי את שורת הקוד במקום
5. נכנסתי לתיקיית ה catch ומחקתי את תכולתה
6. בשלב הזה התוכנה בכלל לא עלתה אז אתחלתי את המחשב.
7. התוכנה עלתה לאט והמצב הקודם נשאר.
להלן פרוט מסודר:
1. נכנסתי ל user config
2. סגרתי את ה mp configuration
3. פתחתי את ה media portal.xml
4. הדבקתי את שורת הקוד במקום
5. נכנסתי לתיקיית ה catch ומחקתי את תכולתה
6. בשלב הזה התוכנה בכלל לא עלתה אז אתחלתי את המחשב.
7. התוכנה עלתה לאט והמצב הקודם נשאר.
כל יום לומדים משהו חדש
תודה רבה, עכשיו עובד. תודה על כל הסבלנות. רק אם אני פותח את ה mp configuration אז זה מתאפס ואני צריך לעשות את התהליך מחדש. מעבר לזה חזרה הבעיה שהייתה לי ב mp1.0rc3 שאחרי שאני מנגן סרט או סידרה אז אם אני מנסה עוד פרק נניח אז הוא עלה ללא קול. צריך לסגור ולפתוח את התוכנה כדי שזה ינגן רגיל.
נערך לאחרונה על ידי gover ב 18/04/2009 1:07, נערך פעם 1 בסך הכל.
כל יום לומדים משהו חדש
טוב זה פשוט לא עובד. כל פעם שאני מפעיל את התוכנה צריך להוסיף את השורה ולמחוק את CATCH למרות שאני מסמן לשמור את השינויים כשאני מסיים. אם אני לא עושה את התיקונים אז זה לא רק שהעברית מבולגנת כל הפונטים מבולגנים וגדולים מידי. מה עושים? זה רק אצלי כל הצרות האלו? זה לא היה בכלל ב MP1.0.
כל יום לומדים משהו חדש
איזה שורת קוד אתה רושם?gover כתב:טוב זה פשוט לא עובד. כל פעם שאני מפעיל את התוכנה צריך להוסיף את השורה ולמחוק את CATCH למרות שאני מסמן לשמור את השינויים כשאני מסיים. אם אני לא עושה את התיקונים אז זה לא רק שהעברית מבולגנת כל הפונטים מבולגנים וגדולים מידי. מה עושים? זה רק אצלי כל הצרות האלו? זה לא היה בכלל ב MP1.0....
Re: פתרון !!
כל הפתרון הזה. זה עובד אבל לא נשמר, צריך לעשות את זה כל הפעלה של התוכנה.kalinium כתב:ככה פותרים את הבעיה של הכפלת והיפוך העברית:
1. פותחים דרך הקונפיגורציה את ה-user config files
2. פותחים עם notepad את הקובץ mediaportal.xml
3. מחפשים (ctrl+f) את המילה debug
4. מוסיפים בסוף ה-section של ה-debug את השורות האלה:
5. לא לשכוח לסמן בקונפיגורציה שיש בסקין אותיות מימין לשמאל.קוד: בחירת הכל
<section name="debug"> <entry name="useExtendedCharsWithStandardCulture">yes</entry> </section>
6. כמובן, לפני הפעלה, יש למחוק את מה שבתוך ה-cache מאותו מקום....
כל יום לומדים משהו חדש
הפתרון הנ"ל פתר לי את הבעייה בגירסה 1.0 עם הSVN האחרון אבל בגירסה 1.0.1 הוא
לא פתר לי אותה עד שהתברר שאני מדרוב:oops:
<entry name="useExtendedCharsWithStandardCulture">yes</entry>
</section>
בגלל שאין לי מושג בתכנות אני הוספתי את כל הכתוב הנ"ל אחרי ה DEBUG
ורק אחרי שהורדתי את ה שורה </section> העברית הסתדרה לי וגם אחרי שאני מקנפג
את מדיה פורטל אני לא צריך לשנות כלום לפני זה הוא תמיד היה מוחק לי אותו
אולי אתה עושה את אותה טעות שאני עשיתי?
לא פתר לי אותה עד שהתברר שאני מדרוב:oops:
<entry name="useExtendedCharsWithStandardCulture">yes</entry>
</section>
בגלל שאין לי מושג בתכנות אני הוספתי את כל הכתוב הנ"ל אחרי ה DEBUG
ורק אחרי שהורדתי את ה שורה </section> העברית הסתדרה לי וגם אחרי שאני מקנפג
את מדיה פורטל אני לא צריך לשנות כלום לפני זה הוא תמיד היה מוחק לי אותו
אולי אתה עושה את אותה טעות שאני עשיתי?
עובד! יצאתי ונכנסתי לתוכנה ולא היו בעיות. תודה רבה הייתי יכול להיתקע על זה ימים. עכשיו רק צריך לפתור את התופעה התמוהה שאני מצליח לראות רק קובץ וידאו אחד עם סאונד, קרי אם אני רואה פרק בסדרה ועוצר או מסיים שאני מנסה לנגן קובץ וידאו אחר הוא עולה בלי קול (לא עניין של וליום). זה נפתר רק אם אני יוצא לגמרי מהתוכנה ונכנס. זה היה לי גם ב MP1.0. מישהו מכיר? נתקל? שוב תודה על הפתרון.
כל יום לומדים משהו חדש
קודם כל אני שמח שהבעייה של העברית נפתרהgover כתב:עובד! יצאתי ונכנסתי לתוכנה ולא היו בעיות. תודה רבה הייתי יכול להיתקע על זה ימים. עכשיו רק צריך לפתור את התופעה התמוהה שאני מצליח לראות רק קובץ וידאו אחד עם סאונד, קרי אם אני רואה פרק בסדרה ועוצר או מסיים שאני מנסה לנגן קובץ וידאו אחר הוא עולה בלי קול (לא עניין של וליום). זה נפתר רק אם אני יוצא לגמרי מהתוכנה ונכנס. זה היה לי גם ב MP1.0. מישהו מכיר? נתקל? שוב תודה על הפתרון....
דרך אגב אני כל יום התקנתי שני גרסאות אחד 1.0 ואחד 1.0.1 עד שהבעייה נפתרה לי
בסוף מדברר ששנינו מדרובים
בקשר לבעיות האחרות קודם כל האם כל הדריברים שלך מעודכנים - ואני מתכוון לא דרך
מיקרוסופט?
איזה מקודדים מותקנים אצלך?
מותקן כנגן עיקרי ffdshow לדעתי הוא מגיע עם המקודדים שלו. לגבי דריברים על מה אתה מדבר בדיוק לכרטיס קול יש דריברים משלו. בגדול אני לא מחבר את המחשב לרשת רק שאני מעדכן MP או משהו אחר קריטי.
עדכון שיניתי את מסלול האודיו (אם ככה לקרוא לזה) בהגדרות הוידאו של התוכנה (איפה שמגדירים את ה ffdshow כנגן עיקרי) ממצב ה directsound שהוא ברירת המחדל למצב directsound ESP200 שזה מסלול ניגון קבצי ה WAVE בכרטיס קול שלי (מוזיקה מנוגנת דרך ASIO) והבעיה חלפה. עכשיו חזרה התוכנה הנעימה ונוחה שהתרגלתי אליה אם בעיה נוספת שנפתרה. תודה לכל העוזרים שווה את המאמץ הקוד בפתוח
עדכון שיניתי את מסלול האודיו (אם ככה לקרוא לזה) בהגדרות הוידאו של התוכנה (איפה שמגדירים את ה ffdshow כנגן עיקרי) ממצב ה directsound שהוא ברירת המחדל למצב directsound ESP200 שזה מסלול ניגון קבצי ה WAVE בכרטיס קול שלי (מוזיקה מנוגנת דרך ASIO) והבעיה חלפה. עכשיו חזרה התוכנה הנעימה ונוחה שהתרגלתי אליה אם בעיה נוספת שנפתרה. תודה לכל העוזרים שווה את המאמץ הקוד בפתוח
כל יום לומדים משהו חדש