תגובות לביקורת: מזרימדיה NC3500 של חברת NOWCOM הישראלית
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78842
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5388 פעמים
כמו שאני מבין את זה, הם יתחילו בקמפיין שיווקי בקרוב שיאפשר לרכוש את זה בהרבה מקומות.
- oferlaor
- מנהל

shaikin,
כי רשמית הוא אומר לצאת בקרוב מאוד עם מבצע חדש דרך בזק.
בקרוב מאוד יהיה מידע.
כי רשמית הוא אומר לצאת בקרוב מאוד עם מבצע חדש דרך בזק.
בקרוב מאוד יהיה מידע.
רכשתי!!! מכשיר מצוין!!!!!
הבעיה היחידה שנתקלתי בה, כשמעבירים סרט 720P דרך רשת אלחוטית (תקן G), הוא לא מראה חלק כתוביות דווקא, למרות שהסרט רץ בצורה חלקה. הוא מדלג על כל כתובית שלישית בממוצע.
כמו-כן, בימים האחרונים המכשיר לא מצליח להתחבר לאתר ערוצי הטלוויזיה המקוונים. האם מישהו שיש לו את המכשיר נתקל בבעיה דומה ? או שזה אני ששיניתי משהו בהגדרות ?
ניסיתי לשחזר הגדרות ברירת מחדל - והבעיה לא נפתרה
הבעיה היחידה שנתקלתי בה, כשמעבירים סרט 720P דרך רשת אלחוטית (תקן G), הוא לא מראה חלק כתוביות דווקא, למרות שהסרט רץ בצורה חלקה. הוא מדלג על כל כתובית שלישית בממוצע.
כמו-כן, בימים האחרונים המכשיר לא מצליח להתחבר לאתר ערוצי הטלוויזיה המקוונים. האם מישהו שיש לו את המכשיר נתקל בבעיה דומה ? או שזה אני ששיניתי משהו בהגדרות ?
ניסיתי לשחזר הגדרות ברירת מחדל - והבעיה לא נפתרה
- oferlaor
- מנהל

- oferlaor
- מנהל

הייתי שמח לכתוב להם דוא"ל, אבל הם כנראה מעצבים מחדש את אתר האינטרנט שלהם, ובקושי יש שם איזשהו מידע... כתובת דוא"ל לא מצאתי, גם לא מספרי טלפון או כל דרך אחרת לתקשר איתם...oferlaor כתב:ניסית לכתוב לחברה דואל?
דבר שם עם אלי, הוא האשף בתחום הזה....
- oferlaor
- מנהל

- oferlaor
- מנהל

התוכנה היא מערכת ניהול של התוכן שלך במחשב ומאפשרת שיתוף של התכנים שלך מהמחשב לתוך המכשיר.
יש גם דרכים שהמכשיר יכול לצפות בתוכן שלך במחשב בלעדיה, אבל זו התוכנה שאמורה לעשות את זה הכי ביעילות.
יש גם דרכים שהמכשיר יכול לצפות בתוכן שלך במחשב בלעדיה, אבל זו התוכנה שאמורה לעשות את זה הכי ביעילות.
מה ההבדל בין שימוש בתוכנה לבין כניסה לתיקיות משותפות במחשב שלי דרך המכשיר וניגון התוכן משם ?oferlaor כתב:התוכנה היא מערכת ניהול של התוכן שלך במחשב ומאפשרת שיתוף של התכנים שלך מהמחשב לתוך המכשיר.
יש גם דרכים שהמכשיר יכול לצפות בתוכן שלך במחשב בלעדיה, אבל זו התוכנה שאמורה לעשות את זה הכי ביעילות....