ישראל - יוון , בורסת ההימורים נפתחת
מסכים, התכוונתי שאני עצוב שהוא לא בריא.
אגב, גם בשבת כשהיה רחוק ממיטבו, היה קריטי לביצוע שער השיויון.
יש עוד עיניין וזו ההשפעה המורלית/מנהיגותית שיש לו על שאר השחקנים, רובם צעירים ממנו ובטח בעלי פחות ניסיון בינלאומי. זה לא משהו שאפשר לזלזל בו.
יש עוד עיניין וזו ההשפעה המורלית/מנהיגותית שיש לו על שאר השחקנים, רובם צעירים ממנו ובטח בעלי פחות ניסיון בינלאומי. זה לא משהו שאפשר לזלזל בו.
משה
-
AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
שיהיה בריא, אני כמובן לא מאחל לו להיות חולה או פצוע, התכוונתי שאני לא עצוב שהוא לא משחק כשהוא לא כשיר.moco כתב:מסכים, התכוונתי שאני עצוב שהוא לא בריא.
יש עוד עיניין וזו ההשפעה המורלית/מנהיגותית שיש לו על שאר השחקנים, רובם צעירים ממנו ובטח בעלי פחות ניסיון בינלאומי. זה לא משהו שאפשר לזלזל בו....
אני חולק עליך בנוגע לזה שהוא היה קריטי לביצוע השער, אני חושב שגם מישהו אחר יכל באותה מידה לתת מסירת רחב פשוטה כמו שהוא נתן (למרות שאנחנו לעולם לא נדע).
אני לא אוהב את האמרה: "הוא לא עושה כלום, אבל פעולה אחת שלו יכולה לשנות את המשחק" (לא רק בהקשר של בניון), הרי אמרה זו נכונה לכל שחקן, ולא חסרים לנו שחקנים מוכשרים שיכולים לשנות משחק בפעולה אחת.
לגבי המנהיגות, אני כבר כתבתי פה לפני כן שמנהיג גם צריך לדעת מתי לזוז הצידה, זו גם לקיחת אחריות.
תראה, אנחנו יכולים לבחון שחקנים רק על מה שהיה בפועל ולא על מה שיכול היה להיות. כמעט כל שער בכדורגל הוא 90% מזל (דווקא השער ההוא הוא חריג ביופי התרגיל) ואפשר להמעיט מערך המשתתפים בו על ידי זה ש"כל אחד יכל לעשות אותו דבר".
אגב, העיניין בחלקו של בניון בשער הוא לא ביצוע המסירה אלא להיות במקום הנכון בשביל לקבל את הכדור ולמסור.
האמרה ההיא דווקא לא קלישאה חסרת משמעות. הכוונה היא ששחקן טוב הוא לא בהכרח טוב לאורך כל ה90 דקות. יש מספיק שחקנים שבכלל לא יכולים לשנות את המשחק באף פעולה.
לגבי לזוז הצידה. זו החלטה של המאמן, לא של השחקן. אני מניח שגם לקשטן יש שיקולים של מוראל ופסיכולוגיה בשיבוץ האיש.
לגבי ההשוואה עם רביבו מקודם, צריך לזכור שגם רביבו וגם בניון לא היה/אינו הכוכב בקבוצותיהם אבל הם כן הכוכבים הראשיים בנבחרת. זה אומר שבמשחקי הנבחרת ההגנות של היריבה מתרכזות בהם ויכולות לנטרל אותם. זה בפני עצמו זה גם דבר חשוב, כי אז מתאפשר לאחרים להיות יותר חופשיים.
אגב, העיניין בחלקו של בניון בשער הוא לא ביצוע המסירה אלא להיות במקום הנכון בשביל לקבל את הכדור ולמסור.
האמרה ההיא דווקא לא קלישאה חסרת משמעות. הכוונה היא ששחקן טוב הוא לא בהכרח טוב לאורך כל ה90 דקות. יש מספיק שחקנים שבכלל לא יכולים לשנות את המשחק באף פעולה.
לגבי לזוז הצידה. זו החלטה של המאמן, לא של השחקן. אני מניח שגם לקשטן יש שיקולים של מוראל ופסיכולוגיה בשיבוץ האיש.
לגבי ההשוואה עם רביבו מקודם, צריך לזכור שגם רביבו וגם בניון לא היה/אינו הכוכב בקבוצותיהם אבל הם כן הכוכבים הראשיים בנבחרת. זה אומר שבמשחקי הנבחרת ההגנות של היריבה מתרכזות בהם ויכולות לנטרל אותם. זה בפני עצמו זה גם דבר חשוב, כי אז מתאפשר לאחרים להיות יותר חופשיים.
משה
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35087
- נתן תודות: 174 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
קראתי שאולי שכטר ייכנס במקומו.
זו בשורה לא טובה.
שכטר הוא אובררייטד בטירוף, הבטחה לא ממומשת סטייל ראבן עובד, מקבל כדור ומתחיל עם הדריבלים שלו, דבר שכמובן לא יעבוד מול היוונים שעדיפים עלינו בחוסן גופני ומהירות (כמו 95% מהנבחרות בעולם) חוץ מאולי סהר.
זו בשורה לא טובה.
שכטר הוא אובררייטד בטירוף, הבטחה לא ממומשת סטייל ראבן עובד, מקבל כדור ומתחיל עם הדריבלים שלו, דבר שכמובן לא יעבוד מול היוונים שעדיפים עלינו בחוסן גופני ומהירות (כמו 95% מהנבחרות בעולם) חוץ מאולי סהר.
-
AviBiton
- גורו HTmobile

קשטן פרסם את ההרכב:
http://football.org.il/Archive/Articles ... _2009.aspx
ישראל: דודו אוואט; קלמי סבן, טל בן חיים, דקל קינן, דדי בן דיין; גל אלברמן, בירם כיאל, יואב זיו, איתי שכטר; עומר גולן, בן סהר.
מחליפים: ניר דוידוביץ',אייל משומר, אבי סטרול, תמיר כהן,אליניב ברדה, ברק יצחקי, יוסי בניון.
אני מסכים ששכטר הוא לא מחליף ראוי לבניון (אני שוב שואל מה עם ברוכיאן, הוא לא כשיר?)
יפה שתמיר כהן לא פותח.
http://football.org.il/Archive/Articles ... _2009.aspx
ישראל: דודו אוואט; קלמי סבן, טל בן חיים, דקל קינן, דדי בן דיין; גל אלברמן, בירם כיאל, יואב זיו, איתי שכטר; עומר גולן, בן סהר.
מחליפים: ניר דוידוביץ',אייל משומר, אבי סטרול, תמיר כהן,אליניב ברדה, ברק יצחקי, יוסי בניון.
אני מסכים ששכטר הוא לא מחליף ראוי לבניון (אני שוב שואל מה עם ברוכיאן, הוא לא כשיר?)
יפה שתמיר כהן לא פותח.
- shraga007
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6362
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 200 פעמים
חמישיה זה הגזמה, אבל אני מאמין שאנחנו מפסידים היום.yosifon כתב:מקבלים הערב חמישייה.
תרשמו....
וזה לא שאני רוצה בהפסד, פשוט כל ההתנהלות של השחקנים, המאמן, יו"ר ההתאחדות וכלה בראש המשלחת.
לקירקס הזה לא מגיע להיות במונדיאל. מצטער.
אולי זה נשמע לא פטריוטי, אבל ספורט זה אחד התחומים בו אני חושב שאפשר להגיד את מה שאתה חושב גם אם זה עלול להישמע כ"בגידה".
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם
-
AviBiton
- גורו HTmobile

אני מקווה שלא נפסיד, אבל אני לא מפתח יותר מדי ציפיות (עדיין אופטימי אבל לא כמו לפני המפגש הראשון).shraga007 כתב:חמישיה זה הגזמה, אבל אני מאמין שאנחנו מפסידים היום.yosifon כתב:מקבלים הערב חמישייה.
תרשמו....
וזה לא שאני רוצה בהפסד, פשוט כל ההתנהלות של השחקנים, המאמן, יו"ר ההתאחדות וכלה בראש המשלחת.
לקירקס הזה לא מגיע להיות במונדיאל. מצטער.
אולי זה נשמע לא פטריוטי, אבל ספורט זה אחד התחומים בו אני חושב שאפשר להגיד את מה שאתה חושב גם אם זה עלול להישמע כ"בגידה"....
כמו שאומרים: hope for the best but prepare for the worst.
שמע, אבל הוא צודק 100% . לא שיש לו איזה סיכוי לשנות את הקהל .sam22 כתב:אני מבקש להמשיך לעודד אחרי הדקה ה10
ולא לשרוק בוז במחצית
יוסי רגיש לזה.... הוא פיתח שפעת בגלל זה...
אחד הדברים המוזרים במשחקי כדורגל בארץ, זה שהאוהדים כל הזמן עסוקים בלצעוק על ולקלל את המאמן והשחקנים של הצד שלהם.
לעודד יודעים רק כשהקבוצה שלך כבר מובילה . בשביל זה לא צריך עידוד.
משה
- sam22
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
- נתן תודות: 938 פעמים
- קיבל תודות: 819 פעמים
moco
לא מסכים
יש כאן ביצה ותרנגולת
הגיע הזמן שיראו כמו נבחרת ולא אוסף #$$%#$%$%
הקהל משלם (חלקו מגיע מקרית שמונה) ורוצה לראות הופעה של נבחרת
לא "הופעה מכובדת", אלא הופעה של נבחרת
אני מבטיח לך
שאם נבחרת הכדורסל שלנו היתה נוסעת למשחק ביוון
גם בזמן שיוון אלופי אירופה
הם היו נוסעים עם ניצחון בראש
גם אם היו חוטפים 40 הפרש
אחרי שנה הם היו נוסעים עם אותה גישה
אז הקהל מריח את זה
נותן אמון כל פעם מחדש
וכל פעם מתאכזב
הלוואי שאני אטעה היום
יש לנו בכדורגל בעית מנטלית של לוזרים
לא חושב שהקהל כאן קשה יותר מאשר נבחרות יון, איטליה, ואפילו ספרד מקבלות
אבל אצלן יש תחושה שזה דו כיווני
לא מסכים
יש כאן ביצה ותרנגולת
הגיע הזמן שיראו כמו נבחרת ולא אוסף #$$%#$%$%
הקהל משלם (חלקו מגיע מקרית שמונה) ורוצה לראות הופעה של נבחרת
לא "הופעה מכובדת", אלא הופעה של נבחרת
אני מבטיח לך
שאם נבחרת הכדורסל שלנו היתה נוסעת למשחק ביוון
גם בזמן שיוון אלופי אירופה
הם היו נוסעים עם ניצחון בראש
גם אם היו חוטפים 40 הפרש
אחרי שנה הם היו נוסעים עם אותה גישה
אז הקהל מריח את זה
נותן אמון כל פעם מחדש
וכל פעם מתאכזב
הלוואי שאני אטעה היום
יש לנו בכדורגל בעית מנטלית של לוזרים
לא חושב שהקהל כאן קשה יותר מאשר נבחרות יון, איטליה, ואפילו ספרד מקבלות
אבל אצלן יש תחושה שזה דו כיווני
העם דורש..... כל מיני דברים
- tiptip
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3519
- שם מלא: tiptip
- נתן תודות: 298 פעמים
- קיבל תודות: 49 פעמים
לא כל האוהדים עושים זאת וזאת הסיבהmoco כתב:שמע, אבל הוא צודק 100% . לא שיש לו איזה סיכוי לשנות את הקהל .sam22 כתב:אני מבקש להמשיך לעודד אחרי הדקה ה10
ולא לשרוק בוז במחצית
יוסי רגיש לזה.... הוא פיתח שפעת בגלל זה...
אחד הדברים המוזרים במשחקי כדורגל בארץ, זה שהאוהדים כל הזמן עסוקים בלצעוק על ולקלל את המאמן והשחקנים של הצד שלהם.
לעודד יודעים רק כשהקבוצה שלך כבר מובילה . בשביל זה לא צריך עידוד....
שלצערי הפועל ת"א תיקח אליפות השנה, כי יש
להם את הקהל הכי טוב והכי צבעוני (למה אדום
הם דוחפים את הקבוצה והצוות המקצועי גם בהפסדים.
פעם זה היה בקבוצתי בית"ר י-ם בימים של אוחנה ומלמיליאן
היום יש שם הרבה נוער מופרע וחוליגנים.
אור שפע ואהבה
sam22,
אפשר להתרשם מדבריך שזה פשוט עיניין של רצון והחלטה. אם שחקני הנבחרת רק יחליטו לשחק יותר טוב אז זה מה שיהיה. הם לא עושים את זה כי הם סתם לוזרים ולכן אהדת הקהל לא מגיעה להם.
המציאות הרבה יותר פשוטה. הם לא יודעים לשחק יותר טוב. הם משחקים ברמה של כדורגלנים ישראלים.
אהדת הקהל מאוד יכולה לעזור. לא סתם יש בכדורגל הרבה יותר נצחונות בית מנצחונות חוץ.
האהדה דרושה בעיקר כשמפגרים. כשמובילים, זו באמת לא חוכמה לאהוד.
את הביצועים הלא מרשימים של הנבחרת במשחקי בית אפשר לייחס ל"לוזריות" של הקהל לא פחות מאשר ללוזריות של השחקנים.
אוהד כדורגל (כמו שאמור להיות אוהד) לא מתיחס למשחק כאל מופע שבו הוא קונה כרטיס ואמור לקבל תמורה מקבוצתו. האוהד הוא חלק בלתי נפרד מהקבוצה.
אם, כמו שדווח, נשרקו שריקות בוז לנבחרת במחצית (אמצע המשחק), אז באמת שלא מגיע לנו לנצח.
אפשר להתרשם מדבריך שזה פשוט עיניין של רצון והחלטה. אם שחקני הנבחרת רק יחליטו לשחק יותר טוב אז זה מה שיהיה. הם לא עושים את זה כי הם סתם לוזרים ולכן אהדת הקהל לא מגיעה להם.
המציאות הרבה יותר פשוטה. הם לא יודעים לשחק יותר טוב. הם משחקים ברמה של כדורגלנים ישראלים.
אהדת הקהל מאוד יכולה לעזור. לא סתם יש בכדורגל הרבה יותר נצחונות בית מנצחונות חוץ.
האהדה דרושה בעיקר כשמפגרים. כשמובילים, זו באמת לא חוכמה לאהוד.
את הביצועים הלא מרשימים של הנבחרת במשחקי בית אפשר לייחס ל"לוזריות" של הקהל לא פחות מאשר ללוזריות של השחקנים.
אוהד כדורגל (כמו שאמור להיות אוהד) לא מתיחס למשחק כאל מופע שבו הוא קונה כרטיס ואמור לקבל תמורה מקבוצתו. האוהד הוא חלק בלתי נפרד מהקבוצה.
אם, כמו שדווח, נשרקו שריקות בוז לנבחרת במחצית (אמצע המשחק), אז באמת שלא מגיע לנו לנצח.
משה
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35087
- נתן תודות: 174 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
זו נקודה חשובה.moco כתב:לגבי ההשוואה עם רביבו מקודם, צריך לזכור שגם רביבו וגם בניון לא היה/אינו הכוכב בקבוצותיהם אבל הם כן הכוכבים הראשיים בנבחרת. זה אומר שבמשחקי הנבחרת ההגנות של היריבה מתרכזות בהם ויכולות לנטרל אותם. זה בפני עצמו זה גם דבר חשוב, כי אז מתאפשר לאחרים להיות יותר חופשיים....
יש הבדל גדול בין להיות שחקן משנה מצויין (ליד שחקנים מובילים כמו ג'רארד בליברפול וכד') לבין להיות זה שמנהיג ומוביל את הנבחרת קדימה. אלו שני סוגי אופי שונים וצורת משחק שונה שלהם בקבוצות ממה שנדרש בנבחרת.
בניון לדעתי הרבה יותר קרוב להיות גם מוביל ומנהיג מאשר רביבו היה.
ועדיין, צריך לזכור שכשהוא נסגר ואחרים חופשיים זה לא אומר שהם מסוגלים לעשות את העבודה... כידוע, דברים שעובדים בלית התת רמה שיש לנו פה, לא עובדים בד"כ באירופה (יצחקי, תמיר כהן ולא חסרות המון דוגמאות).
- sam22
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
- נתן תודות: 938 פעמים
- קיבל תודות: 819 פעמים
moco,
בספורט מעבר לכישרון
רצון ומוטיבציה הם חלק גדול
יש בארץ כדורגלנים מצוינים, לא רק אלו שמשחקים באירופה
נרגליים אחלה, אבל הראש (לא הנגיחה) הראש לא טוב
הראש בדוגמניות, בב.מ.וו., בצחוקים
לא שגדולי הכדורגלנים בחו"ל לא כאלו