הסאב הגיע (סרווין 15 אינטש)וקניתי גם פאוור!
- bossgt6
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4497
אדיקט , אני לא שואל אני אומר לך את דעתי , ז''א אני לא יודע אם היית רוכש למשל
LX 70 מיד שניה לדוגמא במחיר של 4500 אלף ,ומחבר אותו לפאוור שלך אם היית מרגיש בהבדלים כאלו שמצדיקים את התוספת של 8500 ש''ח על הפיוניר שלך , או לדוגמא LX 50 וכו'.... נכון אז יש לך יותר פצ'רים ופרוססינג אולטרא 2 - האולטראס של מכבי , אבל זה מצדיק את הפער ? אני חושב שלא , וזו רק דעתי הצנועה
LX 70 מיד שניה לדוגמא במחיר של 4500 אלף ,ומחבר אותו לפאוור שלך אם היית מרגיש בהבדלים כאלו שמצדיקים את התוספת של 8500 ש''ח על הפיוניר שלך , או לדוגמא LX 50 וכו'.... נכון אז יש לך יותר פצ'רים ופרוססינג אולטרא 2 - האולטראס של מכבי , אבל זה מצדיק את הפער ? אני חושב שלא , וזו רק דעתי הצנועה
לא משנה מה יש לך בחיים אלא את מי יש לך בחיים .........
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away
- טלוש
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1679
- שם מלא: טלוש
דעתי האישית ש-PRE טוב הוא פרה שלא נוגע בצליל ומנסה לא להוסיף לו פיצ'רים שאין בצליל המקורי. יצא לי לשמוע פרה של ROTEL ושל NAD, וזה פשוט מדהים. מצד שני צריך לאהוב את אופי הצליל שהם מרכיבים, ולדאוג להגברה תואמת.
-
ADICT
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9621
בוס אתה צודק!
אך מי שקונה ספינת דגל
אומנם בקולנוע ביתי אין איתו שום בעיה
אך אם הציפיות היו אחרות בסטריאו שזה רוב השימוש שלי(ALL IN ONE )
אז כנראה שהיו מוגזמות מדי
אך לא זה מה שאתה מצפה מרסיוור בסדר גודל כזה
אך איך אפשר לדעת מראש?
אפשר להיות תמיד חכם לאחר מעשה(אך זו חוכמה בשקל)
אך מי שקונה ספינת דגל
אך איך אפשר לדעת מראש?
אפשר להיות תמיד חכם לאחר מעשה(אך זו חוכמה בשקל)
- טלוש
-
- חבר ותיק

ADICT כתב:בוס אתה צודק!
אך מי שקונה ספינת דגל
אך איך אפשר לדעת מראש?
אפשר להיות תמיד חכם לאחר מעשה(אך זו חוכמה בשקל)...
לומדים רק מנסיון... אהממממ.. ומטעויות של אחרים
- FOXY
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1043
תתחדש
ניסתה לחבר את הפאוור במונוברדיג לרמקול אחד?
שווה לנסות, אולי תופתע
שווה לנסות, אולי תופתע
- bossgt6
-
- חבר מביא חבר

למה גבר ? למה חכם לאחר מעשה , אתה הרי די ותיק פה ויש לך איזה 1400 הודעות אתה אמור להבין זאת לפני אם אני משתמש מעאפן שלא מבין הרבה ולמדתי את זה כאן
בזמנו שרכשת את הרסיבר הבנתי שכל כך חשובה לך ההגברה ולכן הלכת לאחור מבחינת פורמטים וויתרת על זה רק לשם הגברה שקיבלת , אבל אם לאחר מכן אתה מוסיף פאוור ? אז מראש אם היית שואל כאן את חברי הפורום הנכבדים ,אני חושב שכולם היו ממליצים לך מבעוד מועד וטרם הקנייה לא לעשות את הצעד הזה .
בזמנו שרכשת את הרסיבר הבנתי שכל כך חשובה לך ההגברה ולכן הלכת לאחור מבחינת פורמטים וויתרת על זה רק לשם הגברה שקיבלת , אבל אם לאחר מכן אתה מוסיף פאוור ? אז מראש אם היית שואל כאן את חברי הפורום הנכבדים ,אני חושב שכולם היו ממליצים לך מבעוד מועד וטרם הקנייה לא לעשות את הצעד הזה .
-
ADICT
-
- חבר שלא מהעולם הזה

לא, איך עושים זאת?FOXY כתב:תתחדש![]()
שווה לנסות, אולי תופתע...
ומה אני אעשה אם החיבור יהיה רק לרמקול אחד?
- טלוש
-
- חבר ותיק

תקנה עוד POWER אחד... בגלל זה אמרתי לך לעשות מקום ל-3ADICT כתב:לא, איך עושים זאת?FOXY כתב:תתחדש![]()
ומה אני אעשה אם החיבור יהיה רק לרמקול אחד?...
ממליץ לא לנסות... בקטע פסיכולוגי כמובן
אלף!!!
-
ADICT
-
- חבר שלא מהעולם הזה

אפשר לחזור לשירשור ספינות דגל" ותראה לי אם מישהו אמר או טען משהוא דומהbossgt6 כתב:למה גבר ? למה חכם לאחר מעשה , אתה הרי די ותיק פה ויש לך איזה 1400 הודעות אתה אמור להבין זאת לפני אם אני משתמש מעאפן שלא מבין הרבה ולמדתי את זה כאן
בזמנו שרכשת את הרסיבר הבנתי שכל כך חשובה לך ההגברה ולכן הלכת לאחור מבחינת פורמטים וויתרת על זה רק לשם הגברה שקיבלת , אבל אם לאחר מכן אתה מוסיף פאוור ? אז מראש אם היית שואל כאן את חברי הפורום הנכבדים ,אני חושב שכולם היו ממליצים לך מבעוד מועד וטרם הקנייה לא לעשות את הצעד הזה ....
- bossgt6
-
- חבר מביא חבר

אל תקנה ואל תוסיף ....די !
אני במקומך הייתי מעיף את כל הקופסאות והחוטים שפזורים לך שם ונישאר עם הנגן ,הפאוור, ומחפש לי איזה יד שניה LX , או איזה דנון . ונישאר עם עודף בכיס והולך לישון מבסוט .
אני במקומך הייתי מעיף את כל הקופסאות והחוטים שפזורים לך שם ונישאר עם הנגן ,הפאוור, ומחפש לי איזה יד שניה LX , או איזה דנון . ונישאר עם עודף בכיס והולך לישון מבסוט .
- bossgt6
-
- חבר מביא חבר

אני לא זוכר בדיוק את השרשור שלך ומי שותף לו ונתקלתי בו במקרה לאחר שמישהו הקפיץ אותו או משהו כזה , ולא בזמן אמת אחרת הייתי כותב לך את זה ישר ....
אלא אם כן אתה קודם רכשת ולאחר מכן הודעת , זה כבר סיפור אחר
אלא אם כן אתה קודם רכשת ולאחר מכן הודעת , זה כבר סיפור אחר
-
ADICT
-
- חבר שלא מהעולם הזה

יש לך טעות מרהbossgt6 כתב:אל תקנה ואל תוסיף ....די !
אני במקומך הייתי מעיף את כל הקופסאות והחוטים שפזורים לך שם ונישאר עם הנגן ,הפאוור, ומחפש לי איזה יד שניה LX , או איזה דנון . ונישאר עם עודף בכיס והולך לישון מבסוט ....
אני שילמתי עליו 13000
כמה נראה לך אקבל עליו ביד 2 שמצדיק בכלל מכירה?
אז למה למכור?
כל תזוזה כזו לפה או לשם רק יגרום הפסד
-
ADICT
-
- חבר שלא מהעולם הזה

להספיד אותו זו גם תהיה טעות מרה
יש לו הרבה להציע
יש לו הרבה להציע
- mta194
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1286
- שם מלא: שי שלוס
היי ADICT
אני קורא את השרשור בהנאה מעורבת בשעשוע וקצת (טוב, הרבה) קנאה ורציתי לשאול:
כמה עולה כזה סאב?
לאיזה צורך אתה משתמש בו?
בכל מקרה שתהיה לך הרבה נחת והנאה ממנו (וגם שלום בית
)
אני קורא את השרשור בהנאה מעורבת בשעשוע וקצת (טוב, הרבה) קנאה ורציתי לשאול:
כמה עולה כזה סאב?
לאיזה צורך אתה משתמש בו?
בכל מקרה שתהיה לך הרבה נחת והנאה ממנו (וגם שלום בית
- bossgt6
-
- חבר מביא חבר

חשבתי שקנית אותו ביד 2 , אז אמרתי לעצמי אם תמכור אותו המחיר יהיה פחות או יותר זהה ......לא חשוב, בערבית אומרים אליפת מת
- FOXY
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1043
תבדוק בחוברת הוראות, או מי שמכיר את הפאוור הזה יוכל להדריך אותך.ADICT כתב:לא, איך עושים זאת?FOXY כתב:תתחדש![]()
ומה אני אעשה אם החיבור יהיה רק לרמקול אחד?...
תוכל לבדוק אם קיים שיפור באיכות הצליל.
- yarino
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3439
גם אני וגם הרבה אנשים, אמרנו שההגברה של פיוניר גרועה בסטריאו, לא היית מוכן לשמוע וניערת את כולם, עכשיו אתה רואה כמה טעית.
למה ללכת רחוק, קח רסיבר של פיוניר ורסיבר של ימאהה ותבין כמה נחות הפיוניר מהימאהה וזה לא משנה ספינת דגל או משחתת.
למה ללכת רחוק, קח רסיבר של פיוניר ורסיבר של ימאהה ותבין כמה נחות הפיוניר מהימאהה וזה לא משנה ספינת דגל או משחתת.
נערך לאחרונה על ידי yarino ב 19/03/2009 21:00, נערך פעם 1 בסך הכל.
- moshem74
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 1516
הבן אדם כוללהההה קנה סאב ופאוור והרגתם אותו כבר.....
אפילו להנות מהם הוא לא יוכל בזמן הקרוב לפחות כי אשתו משגעת אותו.
אפילו להנות מהם הוא לא יוכל בזמן הקרוב לפחות כי אשתו משגעת אותו.
- טלוש
-
- חבר ותיק

אתה לא יכול לעשות השוואות כאלה...yarino כתב:גם אני וגם הרבה אנשים, אמרנו שההגברה של פיוניר גרועה בסטריאו, לא היית מוכן לשמוע וניערת את כולם, עכשיו אתה רואה כמה טעית.
למה ללכת רחוק, קח רסיבר של פיוניר ורסיבר של ימאהה ותבין כמה נחות הפיוניר מהימאהה....
קח רסיבר של ימאהה ותבין כמה נחות הוא מה-NAD. כן.. אני מדבר עדיין באותו סדר גודל מחיר.....
- yarino
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3439
הוא מופתע שפתאום הסאונד נשמע מעולה, אז מה הפלא?