PY800 הגיע ללא מדבקות פ'יצרים מקדימה - עדכון - סוף טוב

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
michael123
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6161

שליחה

MadCow כתב:מה אתם רוצים מהבן אדם ? תשלמו אתם 12000 אלף שקל ונראה אתכם אחר כך 'אוכלים' את זה שהמסך כבר דלק בעבר...

אם אני הייתי במקומו, לא הייתי נוהג אחרת.
...
בוודאי, הרי אנחנו ישראלים, לא פריירים!
:מספר1:

amitgba
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2304

שליחה

saarb כתב:
יבואן מקביל היה פשוט זורק את הלקוח .
...
*אהמ DVDCENTER פיקסל תקוע 5090 מזכיר לך משהו אהמ*

OhadR
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 246

שליחה

amitgba כתב:
saarb כתב:
יבואן מקביל היה פשוט זורק את הלקוח .
...
*אהמ DVDCENTER פיקסל תקוע 5090 מזכיר לך משהו אהמ*
...
חבוב מאז שהוא החליף פיקסלים תקועים הבנאדם מעלה מחירים ברמה מטורפת
אני כבר לא רואה שום סיבה לקנות מסך מחנות מכרמיאל בגלל שהוא עולה 1000 2000 פחות מחנות שיושבת לי ליד הבית וקיימת 30 שנה
הוא העלה בין 10 ל- 20 אחוז במחירים של הטלוויזיות

asaf23
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7942

שליחה

נסחפתם לגמרי. לא כל מכשיר מגיע עם מדבקות. אני קניתי DVD מקליט סוני, הוא הגיע ללא מדבקות. יצא לי לראות אותו עם מדבקות במקומות אחרים. הוא היה חדש. נראה חדש, עלה עם כל ההגדרות הראשוניות, עובד מצויין.

הטלוויזיה נראית משומשת? שריטות, משהו? אם לא, לא חבל על כל הטלפונים?

Rino
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5450
שם מלא: Reem

שליחה

ambar כתב:הנושא עדיין בטיפול של יורוקום. הבטיחו תשובה עד סוף השבוע מקסימום יום ראשון.
אני יעדכן
...
כל הכבוד לסבלנות , מצרך נדיר בימינו...
(Y)

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג

שליחה

חברה', נא להרגיע את הטונים !

אם לאדם חשוב לקבל את המדבקות, ניילונים ולהיות הגבר הראשון שהפלזמה רואה, זה בסדר וזו זכותו.
מי שלא יכול לתרום לדיון מעבר למה שהוא כבר אמר ותרם, לא חייב להשתתף.
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

asaf23
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה

הוא לא אמר שלא היו ניילונים, הוא אמר רק שלא היו מדבקות. גם כתב שיורוקום אמרו לו שהגיע משלוח עם מדבקות ומשלוח בלי.
לדעתי הוא סתם מחפש שרימו אותו. עכשיו הוא יתעקש שיחליפו לו את המסך ובסוף מישהו אחר באמת יקבל מסך משומש, את המסך שלו. שהיה חדש אבל הפריעו לו כמה מדבקות שלא היו.

ambar פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1500

שליחה

asaf23 כתב:הוא לא אמר שלא היו ניילונים, הוא אמר רק שלא היו מדבקות. גם כתב שיורוקום אמרו לו שהגיע משלוח עם מדבקות ומשלוח בלי.
לדעתי הוא סתם מחפש שרימו אותו. עכשיו הוא יתעקש שיחליפו לו את המסך ובסוף מישהו אחר באמת יקבל מסך משומש, את המסך שלו. שהיה חדש אבל הפריעו לו כמה מדבקות שלא היו.
...
נראה לך שמשעמם לי בחיים ומה שאני מחפש זה להתעסק עם יבואנים, נציגי שירות, טכנאים, עצבים, זמן....הדבר היחידי ששיגע אותי איך זה שחבר שלי שקנה ביחד איתי את המסך, קיבל מסך יום לפני עם מדבקות, שני המסכים מאותו חודש ייצור ושלי הגיע בלי מדבקות.... ממש לא נראה לי שפועל הייצור ביפן שכח לשים אותם :)
ההתנהלות מול יורוקום נעשית באמת בנועם, בלי עצבים ובלי איומים, הם בודקים מה קרה ואם ישכנעו אותי שהכל כשר אז אני יקבל זאת... הייתי עושה איתם נסיון ופותח מסך נוסף במחסן מאותו חודש ייצור שלי, אם יגיע בלי מדבקות אני יפנק אותם במכתב התנצלות מפנק :)

asaf23
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה

אוקיי הבנתי :)

israeli1948
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 517

יש לך פה עוסק לשעבר בתחום שאומר לך...

שליחה

שאין בעיה עם קיבלתי בלי מדבקות, וגם ה8 שעות זה לא בגלל שהמסך היה בשימוש אלא בגלל הרצה ככל הניראה בדיקה של יורוקום או פנסוניק של המסך, לפי כל הנתונים שאני רואה פה אף אחד לא דפק אותך.....

אל תבין את מה שאני אומר כתקיפה אישית, אבל לפעמים לקוחות שקונים מוצר יקר מחפשים איזשהוא פאק בו וזה טבעי...אולי אתה פשוט לא שלם עם העיסקה סה''כ הוצאת סכום לא מבוטל של כסך , ותמיד תוכל למצוא גורמים לקונספירציה...

אם זה לא המיקרה אני יכול להגיד לך לשים עכשיו את הטלפון בצד להדליק את המסך המצוין שקניתי ופשוט להנות מהתמונה.

שוב
זה ממש לא נדיר המיקרה שלך(שמסך מגיע בלי מדבקות) זה קורה הרבה, אתה באמת יכול להירגע. (b)

madror
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2458

שליחה

בשפה מקצועית (אחת מבעיות השיווק הידועות) קוראים לזה "דיסונאנס קוגנטיבי"

http://he.shvoong.com/social-sciences/s ... קוגניטיבי/

למרות שדי נראה לי שהקונה המאושר (עם או בלי מדבקות ו 8 שעות עבודה) די הפנים וקיבל את הרכישה , לפחות לפי ההודעה האחרונה שלו.

תתחדש.[
תקנה פלאסמה ב 1000 שקל , תקנה LED ב 20000 שקל , בסוף תמיד , תראה עליה בוב ספוג.

http://www.hometheater.co.il/vt145341.V ... 7%99%D7%AA

firebird
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1488
שם מלא: firebird

שליחה

ambar כתב:
ואם האוטו היה מגיע עם שריטות היית מוכן לקבל אותו?
איפה הגבול בין לא להתעסק עם זוטות לבין הזכות שלי כצרכן לקבל מוצר חדש?
איך אני יכול לדעת שהמסך לא היה בתצוגה, עבד 2000 שעות, ניקו אותו, חידשו אותו, איפסו את המונה ושלחו אותו כחדש?

ההורים שלי קנו טלוויזיה לחדר שינה שהגיע עם פיקסל שרוף, החברה הסכימה להחליף את המסך בחדש אבל אחרי שהורי ראו את הבעיה הם צחקו עלי ואמרו לי להשאיר את זה כי זה לא מזיז להם... אני באופן אישי דבר כזה מטריף אותי וכל פעם שאני מגיע אליהים אני שם לב רק לפיקסל השרוף...

שאני קונה חולצה חדשה אני משתדל לקנות חולצה שאפילו לא מדדו אותה

שיפצתי דירה עכשיו ושגעתי את הקבלן שלי על כל פיפס על שיהיה פרפקט...
למה להתפשר על פחות ממצויין, אני משלם הרבה כסף על הדברים האלה ומצפה לתמורה הולמת
...
צודק במאה אחוז שילמת 100% מהכסף למה מגיע לך מוצר שהוא לא פרפקט ב100%.
מבחינתי מוצר שמגיע ללא מדבקות, כשמוצרים זהים (אותו דגם ואותו יצרן* מגיעים עם מדבקות הוא מוצר חשוד.

חפש שירשור ישן שלי בנושא המדבקות והחלפת SONY LCD שנעשתה ע"י ישפאר, לא יודע מה היה מצב האריזה אצלך אבל שלי בוודאות נפתחה לפני.

לי החליפו שלוש פעמים את הטלוויזיה עד שהייתי מרוצה.
אל תתייאש!

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78949
שם מלא: עפר לאור

שליחה

מה שהכי חשוב זה לא המדבקות אלא:
1. שהמסך בלי פיקסלים תקולים
2. שאין צריבה, שריטות, דפקטים או בעיות אחרות

תחשוב שעכשיו יחליפו ותצוץ בעיה חס ושלום...

אם המונה של השעות היה גבוה יותר הייתי מודאג יותר ובהחלט דואג להחליף את זה (בלי קשר, אגב, אם מדובר ביבואן מקורי או מקבילי) אבל בהתחשב בנתונים שהוצגו כאן, אני חושב שאין בכך נחיצות.

כמובן, שאם תחזור לשקט הנפשי שלך רק במידה וזה יוחלף אז שווה לעשות את המאמץ.

אגב, לכל האנלוגיות של הרכב - לקח לי המון זמן לבחור רכב וכבר הייתי לחוץ עליו. בסוף נאלצתי לבחור צבע שלא הייתי סגור עליו (כי הוא היה זמין אלא אם כן אני רוצה לחכות 3 חודשים למשלוח הבא) ולכן לקחתי אותו. אני ממש לא מצטער, זו היתה החלטה טובה מצידי.

רונן
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5684

שליחה

מדוע הנסתר עולה על הגלוי ?

מתקשרים ליבואן , הוא בוודאי יודע מה המשמעות של עם / בלי מדבקות .

ambar פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1500

שליחה

יורוקום חזרו עליי והסבירו שבדקו את ה- tracking של המסך והכל נראה כשר ואפילו הזמינו אותי לבוא למחסן לפתוח מסך ולראות איך הוא מגיע.
הסכמתי להזמנה, הגעתי למחסן וביקשו ממני לבחור איזה מסך לפתוח מהערימה של מסכי 50" PY800.
המסך הראשון שפתחנו (כמובן רק מלמעלה בלי להוציא אותו מהאריזה), הגיע בלי מדבקות.
פתחנו מסך נוסף הגיע עם מדבקות.
לקינוח פתחנו מסך שלישי שהגיע.........בלי מדבקות
לסיכום, השתכנעתי ב- 100% שהכל כשר ותקין. חלק מגיע עם מדבקות חלק בלי (לא מבין למה אבל שיהיה)

כל שנשאר לי זה להודות ליורוקום (אלעד), על השירות הטוב, הרצון הרב לרצות את הלקוח ולצאת בהרגשה טובה וכמובן נשאר לי לשלוח מכתב תודה על השירות.

לכל מי שמפחד שפתחנו את המסכים, אז שלא יחשוש, המסכים נשארו באריזה, פתחנו רק את החלק העליון והצצנו על החלק הקדמי של המסך.

בקיצר, אני שמח ורגוע. מיותר לציין שהמסך שבביתי תקין, ללא פיקסלים מתים או דפוקים (ברור שבדקתי :)), כל שנשאר זה רק להינות מהמסך כי באמת רואים פצצות.
תמונות וחוות דעת בהמשך

נרגעתי :D

amlior
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 90

שליחה

פששש באמת כל הכבוד ליורוקום.. להביא אותך למחסן לפתוח מסכים? איזה שירות..

firebird
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1488
שם מלא: firebird

שליחה

לא כזה נדיר.....

שבוע שעבר הייתי במחסן של עמינח כדי לפתוח כורסאות LA-Z-BOY מהקרטון עד שאמצא אחת בלי דפקטים.
אין מסך מושלם! כן, אני יודע שפעם היה ......
:wink:

tascam
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2426

שליחה

זה מה שניקרא שירות מעולה.

תיתחדש.
רב סרן-רועי קליין.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78949
שם מלא: עפר לאור

שליחה

יפה.

סוף טוב שנגמר טוב. (Y)

Hbar
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 112

שליחה

ולסיום, נדמה לי שגם ה 42PY800 שלי שנקנתה לפני כחודשיים הגיעה בלי, אז זה לא רק סיפור של 50"

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”