למשתמשי XBMC, חובבי "האח הגדול", ועכשיו גם כל תכני MAKO (בסוף השרשור)!

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
mrkav
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 22
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 12 פעמים

שליחה #41 

amittzor כתב:אדיר! כל הכבוד. עובד מעולה גם ב WINDOWS (אם כי טעינת רשימת התוכניות מאוד איטית, אבל אני מניח שזו בעיה של האתר עצמו ושעת העומס).

אולי אתה (או כל אחד אחר שמבין בזה) יודע איך לייצר פלאג-אין עם השידורים של ערוץ הספורט?

http://player.livedefinition.co.il/live ... asketball/
http://player.livedefinition.co.il/live ... ster1.html
http://player.livedefinition.co.il/live ... ster2.html
http://player.livedefinition.co.il/live ... ster3.html
http://player.livedefinition.co.il/live ... ster4.html
...
[left]
You can find the sport5 plugin (xbSport5) on this page. But, please note that two of the links (first two) are identical. The player uses the same stream source. The other two channels doesn't seem to be working. I've added them to the plugin and maybe when it will become live on the web it will also show in xbmc :)

If you want me to change the channel names, just let me know what the correct ones are.

Enjoy and as always, feedbacks are more than appreciated.

--mr. kav
[/left]

mrkav
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

New version

שליחה #42 

[left]
Guys,

I just uploaded a new version of xbMako with some bug fixes, some of the versions along the day had an issue with playing the episodes.

Enjoy,
--mr. kav
[/left]

staticx
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6697
נתן תודות: 160 פעמים
קיבל תודות: 275 פעמים

שליחה #43 

אני מכניס לתיקייה, טוען את הפלגין בתוכה, וכל מה שאני מקבל זה 4 ערוצי האח הגדול VIP, ערוץ ביפ וארץ נהדרת
וכמעט כולם לא עובדים...
אין לי עוד פלגין בתוכנה חוץ מזה :S

shy
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 687
נתן תודות: 51 פעמים
קיבל תודות: 17 פעמים

שליחה #44 

staticx כתב:אני מכניס לתיקייה, טוען את הפלגין בתוכה, וכל מה שאני מקבל זה 4 ערוצי האח הגדול VIP, ערוץ ביפ וארץ נהדרת
וכמעט כולם לא עובדים...
אין לי עוד פלגין בתוכנה חוץ מזה :S
...
נראה כי התקנת את הפלאג המקורי של leo212

אתה צריך את הפלג החדש של MR KAV
כאן
http://xbmako.googlecode.com/

מציע לפתוח שרשור חדש עבור הפלאג של MAKO....

amittzor
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1099
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 27 פעמים

שליחה #45 

staticx - בגרסאות האחרונות של התוכנה במהלך ההתקנה ניתן לבחור אם למקם את כל המידע בתוך ספריית ההתקנה של XBMC או בספריית ROAMING. אם אני לא טועה, ברירת המחדל היא ספריית ה ROAMING (שנמצאת ב users->appdata בכונן שעליו מותקנת מערכת ההפעלה). כנראה שכפי ששי כתב, אתה רואה את הפלאג-אין המקורי מלפני שנה.

מר קו - אתה תותח. אין לי מילים כדי להודות לך. העניין עם הנגן של ערוץ הספורט קצת לא ברור. הם לאחרונה עברו מסטרימינג דרך המדיה פלאייר המיושן לפלאש באמצעות חברה בשם livedefinition, ומה שוקרה כרגע שניתן לצפות בסטרימינג בערוץ הספורט ובשעות מסויימות גם בערוצי הפרמיום, זו כנראה פשוט פרצה שהם עדיין לא עלו עליה וזה הכל זמני. אתמול בערב באמת שני הראשונים היו אותו דבר. כרגע בראשון משודר ספורט5 ובשני ספורט5+. ביום חמישי האחרון, באחד מהם ניתן היה לצפות במשחק של מכבי מהיורוליג, ללא הלוגו של הערוץ, ובזמן הפסקת המחצית, במקום לראות כל מיני פרומואים, עדיין ראו את מה שקורה בהיכל. לדעתי זה מה שהם משדרים בסטרימינג ללקוחות בחו"ל בתשלום, ואמור להיות בכלל חסום בארץ. דרך אגב, במהלך המשחק זה פתאום עבר לשידור מספורט 5 גולד עם אורי לוי ומוטי דניאל.

דרך אגב, בשרת http://player.livedefinition.co.il אמורים להיות גם מאוחסנים כל קבצי הוידאו המוקלטים שיש באתר ערוץ הספורט (תקצירים, מבזק חדשות הספורט, יציע העיתונות, וכו') אבל נברתי שם קצת ולא הצלחתי להבין איפה בדיוק.

7ariel7
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 258
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 22 פעמים

שליחה #46 

כמה חיכיתי ליום הזה שיהיה פלאגין של מקו.
מר קו אתה גאון :claps:
אגב, יש מצב להכניס לפלאגין שידוריים חיים של האח הגדול?

mp3lll
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20679
נתן תודות: 126 פעמים
קיבל תודות: 969 פעמים

שליחה #47 

יש מצב לשימוש במדיה פורטל:?
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.

mrkav
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #48 

[left]
Thanks guys, very happy to see you're enjoying it and I hope you all managed to get it working just fine :)
About your questions:
- I'm now working on Nana10, so we'll have all of Channel 10 shows in the same plugin.
- If you have any sports or other Israeli streaming sites, post the links and I'll try to include as well.
- Big Brother - I'm a big fan and I really tried :), but they use a different streaming engine for their live TV, I'll ask back in the xbmc development forum if someone has a good working experience with their set of codecs, check this space for more about it.
- Channel 5 Sports - I created a separate plugin for it, but I'll incorporate it back into this one so we'll end up with a single plugin that include all of Israeli streaming sites.
- Radio, anyone has interest for having the same for radio stations??
- MediaPortal - heard about it, have no clue what it is, can you please tell me more about it?

All in all, I'm very happy with this plugin and as long as you'll push ideas, I'll put the effort behind it :)

[/left]

mrkav
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #49 

amittzor כתב: דרך אגב, בשרת http://player.livedefinition.co.il אמורים להיות גם מאוחסנים כל קבצי הוידאו המוקלטים שיש באתר ערוץ הספורט (תקצירים, מבזק חדשות הספורט, יציע העיתונות, וכו') אבל נברתי שם קצת ולא הצלחתי להבין איפה בדיוק.
...
[left]
Thanks Amit, I looked around on the site, but it's just the flash player itself. The streams are delivered by castup, same as mako and nana10. Different method though, stupider :) I'll continue working on it and I hope to strike gold

--mr. kav
[/left]

mp3lll
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20679
נתן תודות: 126 פעמים
קיבל תודות: 969 פעמים

שליחה #50 

XBMC מאוד דומה למדיה פורטל...
לא יודע למה לא הסדתרתי עם XBMC ועדפתי את מדיה פורטל וחבל לעזוב את זה בגלל מקו :-|(

http://www.team-mediaportal.com/ זה האתר
אשמח לדעת מה דעתך

תודה מר קו ידידי החדש.
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.

amittzor
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #51 

mp3 - לדעתי XBMC ממש לא דומה למדיה פורטל והיא הרבה יותר מוצלחת ממנה, בממשק במהירות הפעולה ובאפשרויות האינסופיות. היתרון היחידי של המדיה פורטל הוא שזו גם תוכנת PVR, אבל בשביל זה יש תוכנות PVR אחרות ויותר מוצלחות.

מר קו - שוב, מיליון תודות. יש לי שאלה נוספת עבורך - האם אפשרי לפתח פלאג-אין גם לאתרי VOD ישראלים אחרים, כגון HOT, YES ורשת? או שהאופן שבו הם בנויים לא מאפשר את זה? הנה הכתובות, למקרה שאתה לא מכיר.

http://hot.ynet.co.il/home/0,7340,L-7250,00.html
http://yes.walla.co.il/
http://reshet.ynet.co.il/

staticx
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #52 

mrkav, יש אפשרות לצפות במצלמות של האח הגדול, ולאו דווקא בפרקים שהיו?

mp3lll, למרות שמדיה פורטל מתבססת על הקוד של XBMC, היא מאוד שונה ממנה, לטעמי האישי טובה יותר.

amittzor, יש לי הרגשה שאתה מדבר מתוך חוסר נסיון... אל תפסול את מדיה פורטל, אולי כי לא ניסית אותה בגרסאות האחרונות, או אולי כי לא קנפגת אותה כמו שצריך. ואם אתה מכיר תוכנת PVR יותר מוצלחת אשמח לשמוע, כי נכון להיום מדיה פורטל משאירה את כולם מאחור.

מה גם שאני בטוח שאפשר לכתוב את הפלגין הזה למדיה פורטל בחצי מהזמן שלקח לכתוב אותו ל XBMC, יחד עם אינסטולר MPI.

בכל מקרה XBMC תוכנה מעולה ואהובה עלי עוד מימי ה XBOX הישן שלי...

roeeb
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 290
נתן תודות: 25 פעמים
קיבל תודות: 29 פעמים

שליחה #53 

מר קו, כל הכבוד על הפלאג-אין. אבל יש לי בעיה:

אני משתמש בגרסא האחרונה של XBMC ואני לא מצליח לראות את הטקסט בעברית (החלפתי את הפונטים כמו שצריך, ואין לי בעיה לראות תרגום בעברית). כאשר אני מחליף את הפונט מ -Default ל- Arial, אני רואה את הפלאג-אין בעברית אבל אז שאר ה Skin נראה פחות טוב (אני משתמש ב Skin ברירת המחדל - Confluence). יש לך אפשרות בסקריפט לקבוע את הפונט של הפלאג-אין?

7ariel7
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 258
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 22 פעמים

שליחה #54 

mrkav כתב:[left]
Thanks guys, very happy to see you're enjoying it and I hope you all managed to get it working just fine :)
About your questions:
- I'm now working on Nana10, so we'll have all of Channel 10 shows in the same plugin.
- If you have any sports or other Israeli streaming sites, post the links and I'll try to include as well.
- Big Brother - I'm a big fan and I really tried :), but they use a different streaming engine for their live TV, I'll ask back in the xbmc development forum if someone has a good working experience with their set of codecs, check this space for more about it.
- Channel 5 Sports - I created a separate plugin for it, but I'll incorporate it back into this one so we'll end up with a single plugin that include all of Israeli streaming sites.
- Radio, anyone has interest for having the same for radio stations??
- MediaPortal - heard about it, have no clue what it is, can you please tell me more about it?

All in all, I'm very happy with this plugin and as long as you'll push ideas, I'll put the effort behind it :)

[/left]
...
ממה שאני הבנתי, השידור החיי של האח הגדול עושה שימוש בפרוטוקול RTMPT. ומבדיקה שעשיתי, XBMC תומך בפרוטוקול הזה.

nokobik
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2886
נתן תודות: 76 פעמים
קיבל תודות: 121 פעמים

שליחה #55 

mrkav, כל הכבוד.
אני מחכה לתוספת ל-SPORT5. (Y)

mrkav
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #56 

[left]
Thanks for all the feedback!
nokobik - what we have for now is this.
7ariel7 - you're right, but it's tricky :) they manipulate the stream in a different way than the offline vod content. I didn't give yet, so I'm looking for a workaround.
roeeb - good idea. I can control the fonts for xbmc script's skins/gui. I'll check if something can be done for the directory listing. I doubt it, but maybe it would lead to a better idea on how to preserve the skin's font but supporting hebrew. I'll post a question on the xbmc forum and provide a link to it later.

Media portal
for me MediaPortal is: I heard about it, but never actually seen it working kinda thing :)
I quickly read through the developer's manual and saw more references to c# rather than python. I need to give it a better read and hopefully find a way to integrate the plugin as is instead of rewriting the whole thing in c#.
c# and python are VERY different from each other, so I'll do whatever is possible and try to avoid doubling the work.
I'm willing to cut a deal here :) Let's get a very good and stable xbmc plugin sorted and once we agree it's time, I'll start working on a MediaPortal version. I need to give it a go anyway :lol:
One more thing, you mentioned the lack of PVR support in xbmc, well here are some news.

More sites (amittzor)
I'll continue working on more sites, the weekend is coming... Continue posting whatever links you've got and I'll see what can be done with each :)

BTW, you can follow me on @itayw for more updates if you want.

--mr. kav

[/left] [/b]

staticx
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #57 

תודה רבה!

ממה שידוע לי, בניית פלגין במדיה פורטל אמורה להיות דיי פשוטה, נסה לעיין פה ולקבל מושג..
http://www.team-mediaportal.com/blogs/t ... ugins.html

בקשר ליכולות PVR ב XBMC, הזכרנו את זה פה
http://www.hometheater.co.il/vt105597

בכל מקרה מדיה פורטל כבר היום מציעה פתרון מלוטש שעובד נהדר, בין אם בצפייה רגילה של סרטים/מוזיקה או צפייה והקלטות בטלויזיה.

אני רק יכול לדמיין כמה שעות אתה משקיע, כל הכבוד, באמת.

איתי.

nokobik
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2886
נתן תודות: 76 פעמים
קיבל תודות: 121 פעמים

שליחה #58 

mrkav, שיחקת אותה בגדול!
משום מה הוידאו די קופצני ב-xbSport5, אני לא יודע אם הבעיה היא אצלי מהעבודה או בעיה כללית, אבל יכול להיות שהגדלת ה-BUFFER תפתור את הבעיה.

amittzor
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #59 

איתי, מר קו, או איך שלא יקראו לך, אתה תותח על. כאחד שנמנע בדרך כלל מכל שידורי הסטרימינג באינטרנט, בעיקר בגלל שאני מאמין שטלוויזיה צריך לראות בהשענות לאחור, על כורסא\ספה\מיטה, ולא על כסא מחשב, העבודה שלך עושה את החיים (לפחות בתחום הטלוויזיה) להרבה יותר יפים. ואם תצליח ליצור פלאג-אינים דומים גם לרשת ובעיקר ל YES ו HOT, אני אבקש שתשלח לי מידות, כי אני מתחיל לבנות פסל בדמותך...

nokobik - הבעיה לא אצלך ולא בפלאג אין אלא באתר עצמו. בשעות מסויימות השידור שם מגמגם לגמרי (נסה להכנס דרך הכתובת בדפדפן ותיווכח).

mrkav
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #60 

[left]
Hi guys,

Thanks again for all the kinds words and the feedback. I wanted to share an update with you.
I managed to get nana10 included in the plugin, not all of the shows are there yet, but it's on the right path. I must say that out of them all, HTML and logic wise, Mako's site is the best. It takes hours to trace channel 10 :(.
I'm trying to work on the live TV options as you asked and also to include HOT, Yes and the rest of the lot. It's getting there.
I expect to have a new version with many more shows uploaded within the next two days, I think it's going to be worth the while. I'll try to upload some screen shots tomorrow (teaser :))

In the meantime, I have a question for you...
I want to combine all the different channels into a single plugin, meaning that we'll need to change the name. Any suggestions? It's important for me that it starts with xb... I thought of xbVOD, any other ideas?

--mr. kav

[/left]

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”