מסכים עם הנאמרdodi88 כתב:מצטרף9000es כתב:שלום לכולם הגיע הזמן .
לביקורת של עופר למסכים אחרים כגון פנסוניק pv-80 .
וסמסונג PS50A450 .
לאחר שהם יעבורו טסט הרוחות ירגעו בפורום הזה .
והרבה חברים בפורום יהיו מאוכזבים....
אשמח אם באמת עופר ירים את הכפפה ויערוך השוואה/סיקור בין/ל 2 המסכים שמעוררים פה את הויכוחיםהגדולים והטעונים , מין מלחמת יורוקוםVSמיניליין / פנסוניקVSסמסונג....
תגובות לביקורת: מסך פלזמה של פנסוניק 50PY800 FULL HD
- yuria
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4181
- נתן תודות: 103 פעמים
- קיבל תודות: 238 פעמים
מסך אולד LG65C8.
רסיבר Marantz SR7015
רמקולים פולק אודיו S20+S30.
סראונד ביפולר מוניטור אודיו.
רסיבר Marantz SR7015
רמקולים פולק אודיו S20+S30.
סראונד ביפולר מוניטור אודיו.
yuria כתב:מסכים עם הנאמרdodi88 כתב:מצטרף9000es כתב:שלום לכולם הגיע הזמן .
לביקורת של עופר למסכים אחרים כגון פנסוניק pv-80 .
וסמסונג PS50A450 .
לאחר שהם יעבורו טסט הרוחות ירגעו בפורום הזה .
והרבה חברים בפורום יהיו מאוכזבים....
אשמח אם באמת עופר ירים את הכפפה ויערוך השוואה/סיקור בין/ל 2 המסכים שמעוררים פה את הויכוחיםהגדולים והטעונים , מין מלחמת יורוקוםVSמיניליין / פנסוניקVSסמסונג.......
- רונן
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5684
- נתן תודות: 1133 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
Re: רונן אני דווקא מאוד מעריך את השיטה שעופר עובד....
אין ויכוח בינינו , מה לא הייתי נותן שעפר יכייל לי את המסךisraeli1948 כתב:שלא כמו בודקים,באתרים אחרים שמתיימרים להיכנס למשחקי ילדים האלה של איזה מסך יותר טוב,עופר נותן לך ביקורת ממצה מועילה ומופרטת, אתה מספיק אינטלגנטי לעשות את הבחירה בעצמך....של מה התקציב שלך ומה התכנים שלך וכמה כסף אתה רוצה להשקיע....
עופר - יופי של סקירה.
עופר אני חושב ולא חולק
שקלת בול על המשפט
http://www.hometheater.co.il/vt77310.%D ... 7%9C%D7%94.
ולכן אני שואל איך חיברת את המסך , ואם זה היה טרנסקורדר איזה בדיוק.?
תודה
זו בדיוק הבעיה שיש לי במסך Panasonic TH50PV80היו נקודות והפרעות כיווץ סביב הלוגו של ערוץ 2, וכן ריטוטים וריצודים סביב תרגום ותכנים בעלי תדר גבוה (כגון חליפות או עניבות "רעשניות")...
http://www.hometheater.co.il/vt77310.%D ... 7%9C%D7%94.
ולכן אני שואל איך חיברת את המסך , ואם זה היה טרנסקורדר איזה בדיוק.?
תודה
קריאה חוזרת של הביקורת גורמת לי לתהות - אחרי שהחלטתי על ה PV80 ואז על הוספת תקציב ל PY800 - האם זה שווה את זה?
1) הסלון שלי די מואר http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 638#789638 , ולפח הביקורת ה PY800 לא מדהים במצבים הללו.
2) האם בעיית התאורה תשפיע לי גם ב PV80?
3) לא ממש התחזק הצורך שלי ב PY800 לעונת ה PV80, כאשר ה SD לא משהו וכנראה פחות טוב מהPV80, את מנגנון ה IF כנראה צריך לכבות בשידורי ספורט... היתרון העיקרי הוא בתמונה הרבה יותר טובה עבור FHD שזה ייקח עוד קצת זמן שיהיה לי נגן בלו ריי או PS3...
1) הסלון שלי די מואר http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 638#789638 , ולפח הביקורת ה PY800 לא מדהים במצבים הללו.
2) האם בעיית התאורה תשפיע לי גם ב PV80?
3) לא ממש התחזק הצורך שלי ב PY800 לעונת ה PV80, כאשר ה SD לא משהו וכנראה פחות טוב מהPV80, את מנגנון ה IF כנראה צריך לכבות בשידורי ספורט... היתרון העיקרי הוא בתמונה הרבה יותר טובה עבור FHD שזה ייקח עוד קצת זמן שיהיה לי נגן בלו ריי או PS3...
מסכי דור 12 של פנסוניק
שלום,
עפר - מסכי דור 12 של פנסוניק כבר יצאו לאוויר העולם ויהיו בישראל בעוד חודשיים שלושה.
דגם py800 כבר סיים את חייו בעולם ולא ניתן להשיג אותו כמעט מחוץ לישראל. הוא נמכר בארץ כבר כשנה.
האם היית ממליץ עדיין לקנות את ה PY800 ולא לחכות ל 50G10 או ל 50V10 היקרה יותר שמכילות פאנל neo-pdp חדש ועוד שיפורים ניכרים רבים ? דגמים אלו קיבלו בינתיים ביקורות אוהדות מאד בעולם...
אני מתלבט מאד בנושא.
עפר - מסכי דור 12 של פנסוניק כבר יצאו לאוויר העולם ויהיו בישראל בעוד חודשיים שלושה.
דגם py800 כבר סיים את חייו בעולם ולא ניתן להשיג אותו כמעט מחוץ לישראל. הוא נמכר בארץ כבר כשנה.
האם היית ממליץ עדיין לקנות את ה PY800 ולא לחכות ל 50G10 או ל 50V10 היקרה יותר שמכילות פאנל neo-pdp חדש ועוד שיפורים ניכרים רבים ? דגמים אלו קיבלו בינתיים ביקורות אוהדות מאד בעולם...
אני מתלבט מאד בנושא.
- michael123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6161
- נתן תודות: 164 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
בפאנלים חדשים יש משהו מאוד חשוב - צריכת חשמל ירדה בחצי (בפלזמות זה משמעותי).
אני חושב שאתה כבר יכול לקנות דגמים מסוימים של 2009 ביבוא מקבילי.. או לייבא לבד
תקנה דגם של 2008 אם אתה מקבל הנחה אטרקטיבית (נגיד 40%), אחרת אם לא לחוץ לך - תחכה.
אני חושב שאתה כבר יכול לקנות דגמים מסוימים של 2009 ביבוא מקבילי.. או לייבא לבד
תקנה דגם של 2008 אם אתה מקבל הנחה אטרקטיבית (נגיד 40%), אחרת אם לא לחוץ לך - תחכה.
ייבוא אישי
קראתי התייחסויות רבות בפורום על ייבוא עצמאי.
כיצד עושים זאת ? איזה סוג של אחריות יש למסך בדרך זו ?
כיצד עושים זאת ? איזה סוג של אחריות יש למסך בדרך זו ?
- michael123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6161
- נתן תודות: 164 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
ב-B&H היתה סוג של הבטחה שאם המסך יתקלקל תוך שבוע-שבועיים אז הם יכסו את המשלוח חזרה.
אחריות על המכשיר בכל מקרה אתה מקבל בארץ בה קנית
יש לך גם שבועים אחריות מלאה של השליחות
אחריות על המכשיר בכל מקרה אתה מקבל בארץ בה קנית
יש לך גם שבועים אחריות מלאה של השליחות