מיקרוסופט - הבעיות המרכזיות ב XBOX כבר מאחורינו
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
זה נכון שיש אזניה רשמית של סוני, ושכמעט כל אזניית בלוטות' תעבוד, וגם אפשר לחבר כרטיס קול USB ולחבר אליו אזניות עם מיקרופון (היה לי אחד בבית, אז זה מה שאני עושה כרגע, וזה עובד), אבל כל הדברים האלה צריכים להירכש בנפרד, בזמן שבאקסבוקס, מלבד בחבילה הכי בסיסית, מקבלים את האזניה בקופסא של הקונסולה.
- TANDBERG
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
לגמרי נכון.gorelshv כתב:לגבי האוזנייה, כמעט כל אוזניית BT רגילה תעבוד עם הקונסולה....
-
Huber
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73431
- שם מלא: ערן
נכון, אבל עם סייג אחד גדול - זו אוזניה חוטית, דבר די ארכאי ומטופש בדור הנוכחי של הקונסולות. בנוסף, מי שאוהב משחקי FPS יכול לרכוש את המשחק SOCOM ולקבל את האוזניית בלוטוט של סוני כמעט בחינם (וזה מה שאני עשיתי).Malcontent כתב:בזמן שבאקסבוקס, מלבד בחבילה הכי בסיסית, מקבלים את האזניה בקופסא של הקונסולה....
האוזניה האלחוטית של ה XBOX עולה ולא מעט כסף, ובניגוד לאוזניה של סוני שיכולה לשמש כאוזניית בלוטוט לכל מכשיר (אני משתמש בה עם הפלאפון שלי למשל רב הזמן) זו לא:
http://www.xbox.com/en-US/hardware/x/xb ... efault.htm
- TANDBERG
-
- חבר מביא חבר

ראיתי את הלינק - הבנאדם משוגע. מצד שני FAN TEST ??? מישהו ניסה את זה ?
Vocare Ad Regnum
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

הובר, אל תשכח שהחוט של האזניה לא הולך עד הקונסולה - הוא מתחבר לבקר, זה ממש לא נורא.
- TANDBERG
-
- חבר מביא חבר

זה ממש נורא, יש כבל ביני לבין השלט ? טוב - כל אחד מגדיר נוחות כשלעצמו.Malcontent כתב:הובר, אל תשכח שהחוט של האזניה לא הולך עד הקונסולה - הוא מתחבר לבקר, זה ממש לא נורא....
אזניה אלחוטית לא מחוברת לכלום. אגב - האזנייה היא ייחודית או שאפשר כל אזניה ?
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

יש לה חיבור מיוחד. ייתכן שיש מוצרים מצד ג', אבל בהחלט לא כל אזניה תעבוד.
-
Huber
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73431
- שם מלא: ערן
עוד יתרון ל PS3, שם כל אוזניה תעבוד ולרב האנשים כבר יש אוזנית BT ככה שרובם אפילו ליצטרכו לרכוש אחת 
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

זאת דרך אחת להסתכל על זה, אבל דרך נוספת להסתכל על זה היא - כל מי שקונה אקסבוקס מקבל אזניה, הוא לא צריך להשתמש באזניה שכבר יש לו או באזניה שיקנה במיוחד.
ובסופו של דבר, כל מי שמשחק במשחקי אונליין עם שתי הקונסולות מספר כמה הרשת ב PS3 שקטה וכמה אפשר לשמוע אנשים באקסבוקס. זאת דווקא נקודה שבה הבוקס מנצחת.
ובסופו של דבר, כל מי שמשחק במשחקי אונליין עם שתי הקונסולות מספר כמה הרשת ב PS3 שקטה וכמה אפשר לשמוע אנשים באקסבוקס. זאת דווקא נקודה שבה הבוקס מנצחת.
- דודיפלצת
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2183
לשם הדיוק - מי שקנה arcade לא מקבל.
- spot
-
- חבר פעיל

- תגובות: 87
קונסולות ה"פאלקון" לא פחות פגיעות מהקונסולות הישנות יותר.
הקונסולה פגומה מהיסוד, היא מוצר סיני זול.
הבעיה בבוקס 360 תיפתר רק שייצא ה720.
הבעיה בבוקס 360 תיפתר רק שייצא ה720.
נערך לאחרונה על ידי spot ב 24/02/2009 21:46, נערך פעם 1 בסך הכל.
- spot
-
- חבר פעיל

- תגובות: 87
הג'ספר שיפר את עניין החימום יחסית לפאלקון ב3-4 מעלות בלבד (לא מוצא את הסרטון ביוטיוב). הבעיה היא פחות החימום אלא העובדה שברגע הכיבוי, כשהמאווררים מפסיקים לפעול טמפרטורת המכשיר עולה בצורה קיצונית. רגע הכיבוי הוא הרגע הקטלני של הקונסולה.moishe_v כתב:בוצע פיתרון למחלה העיקרית שגרמה לטבעת המוות ע"י כךדודיפלצת כתב:וזה אומר שאין בו תקלות?...
שהציפ של כרטיס המסך הוחלף לדגם חדש(תכנון חדש לגמריי) שצורך הרבה פחות וכתוצאה מכך מתחמם הרבה פחות.
"על הדרך" בוצעו גם:
-הוחלף ציפסט של לוח האם
-כרגע יש 4 ציפים של זכרונות במקום 8
על פניו מדובר במכשיר חדש לגמריי כמעט
מי שרוצה הגנה נוספת שאמורה לתת לו הגנת "אקסטרא" של 100%-שיוסיף 2 מאווררים מיוחדים על ה-CPU וכרטיס המסך(בשביל זה נדרש שינוי טכני של צלעות הקירור הקיימות)...
- gulmer
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 433
יש סיכוי לא רע שגם המחשב שלך ומסך הטלוויזיה שלך הם מוצר סיני זול, יחד עם חצי ממוצרי האלקטרוניקה בבית שלך. כשיהיו לך טיעונים הגיוניים אתה מוזמן לדבר עליהם ואני אשמח לשמוע.spot כתב:קונסולות ה"פאלקון" לא פחות פגיעות מהקונסולות הישנות יותר.
הבעיה בבוקס 360 תיפתר רק שייצא ה720....
על מה אתה מדבר אין להם כח עיבוד? בינתיים משחקי מולטיפלטפורם רצים יותר טוב על הבוקס. איך זה יכול להיות שמשחק כמו GTA4 רק ברזולוציה יותר גבוהה על הXBOX מאשר על הPS3 אם אין לקונסולה הזו מספיק כח עיבוד?TANDBERG כתב: מייקרוסופט למעשה כבר הוציאה קונסולה חדשה תוך כדי... אין להם כוח עיבוד מספיק חזק כדי להתמודד עם דברים חדשים שיצאו, סוני תתמודד בקלות עם הדברים האלו....
שיחקתי בגירס 2 ושיחקתי בקילזון 2, שני כותרי הדגל הכי מרשימים לדעתי על שתי הקונסולות. ושניהם הדגימו לי יופי שהאיכות הגרפית על שתי הקונסולות כל הזמן מגיעה לשיאים חדשים.
סבבה. רק תגיד את זה לבעלי הPS3 עם הקונסולה ללא התאימות לאחור...TANDBERG כתב: מה שמייקרוסופט עשתה הוא די לדפוק את חלק מהקונים של המערכת שלה...
על מה אתה מדבר? קונסולות מההשקה נותנות היום 1080P דרך כבל VGA (במידה והן עוד לא קיבלו את טבעת המוות). תמיכה ב1080P הגיעה בפאטצ' יחסית מוקדם עוד לפני שבכלל יצאה הקונסולה עם חיבור HDMI.TANDBERG כתב: אחר כך היו אלו בלי 1080P...
למעשה, יוצא שבאופן אבסורדי הX360 בגרסאות המוקדמות שלה (לפני הHDMI) היא כיום מכשיר האלקטרוניקה היחיד (כנראה) שמסוגל לנגן תוכן HDCP מוגן ב1080P דרך חיבור VGA רגיל (נגני בלוריי, HDDVD וכדומה מורידים את האיכות ל720P כשתוכן מוגן לא מועבר דרך כבל HDMI).
סליחה? צריך משחקים איכותיים? הבאתי לך כרגע קישור לציונים במטהקריטיק.TANDBERG כתב: זה שיש להם יותר משחקים לא אומר כלום, צריך משחקים איכותיים, לא משחקי ***, עיין ערך נינטנדו, אני ממש אוהב אותם אבל כמות משחקי השטות שיצאה להם מפחידה !...
על הX360 יש 21 משחקים עם ציון ממוצע של 90 ומעלה. על הPS3 יש 11.
על הX360 135 משחקים עם ציון ממוצע של 80 ומעלה. על הPS3 יש 93.
אולי יש לך מדד אחר לאיכות?
מן הסתם גם 93 משחקים איכותיים זה יותר ממה שרוב האנשים אי פעם ישחקו, אבל עדיין ההפרש משחק לטובת הX360.
למה אתה מתאמץ? הבאתי לך קודם רשימה קצת יותר מדוייקת ומלאה ממטהקריטיק עם מדד כמותי לאיכות של כל כותר - אתה מוזמן לחזור למעלה ולקרוא, המספר לא כל כך דומה, והטענה שלך על זה שהשמות מוכרים ואיכותיים בסוני קצת תמוהה. הכותרים שיש על הX360 ואין על הPS3 לא מוכרים ואיכותיים? חלק גדול מהם הוא לא MUST לכל גיימר שמכבד את עצמו?Huber כתב: ולגבי מי יש יותר בלעדיים - לשניהן יש מספר די דומה רק שבסוני רב השמות מוכרים ואיכותיים (חלק גדול מהם פשוט MUST לכל גיימר שמכבד את עצמו) בעוד שב XBOX חלק גדול מהם מקבל ציונים בינונים עד נמוכים. הנה רשימה מדוייקת:...
כמו שהראתי קודם, לא רק שלX360 יש יותר כותרים, הכותרים גם נחשבים ליותר טובים על סמך ציונים. אז אני לא מבין מאיפה אתה מביא את הטיעון הזה.
- 9xcalibur9
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1639
אם כך,Malcontent כתב:זאת דרך אחת להסתכל על זה, אבל דרך נוספת להסתכל על זה היא - כל מי שקונה אקסבוקס מקבל אזניה, הוא לא צריך להשתמש באזניה שכבר יש לו או באזניה שיקנה במיוחד.
ובסופו של דבר, כל מי שמשחק במשחקי אונליין עם שתי הקונסולות מספר כמה הרשת ב PS3 שקטה וכמה אפשר לשמוע אנשים באקסבוקס. זאת דווקא נקודה שבה הבוקס מנצחת....
הרי שה-PS3 מגיע עם WIFI מובנה וחשבון PSN לכל החיים.
מתאם WIFI עולה לבוקס מאה(!!!) דולר ומנוי ל-LIVE עולה 50 לשנה.
אני חושב שהחוסר באזניה ב-PS3 במקרה זה מתגמד לחלוטין ואיננו מורגש. היש צורך בכלל להזכיר שבקונסולה של SONY ניתן להחליף את הכונן הקשיח באיזה גודל שבא לך המתאים למחשב נייד בעוד שהבוקס בפירוש מותאם לכונן ספציפי פרי מיקרוסופט ועולה בהתאם? מה בדבר מקלדות? אני יכול להשתמש באיזו מקלדת שבא לי, אל חוטית או חוטית כל עוד יש לה USB היא תעבוד פלאים. בבוקס אתה שוב מחוייב וקשור באזיקים למיקרוסופט.
- moishe_v
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 232
סרטונים ביוטיוב-לבטח לא יוסיפו לידע המאד מוגבל שלך על הביצועים הטכניים של הקונסולה הזו...spot כתב:הג'ספר שיפר את עניין החימום יחסית לפאלקון ב3-4 מעלות בלבד (לא מוצא את הסרטון ביוטיוב). הבעיה היא פחות החימום אלא העובדה שברגע הכיבוי, כשהמאווררים מפסיקים לפעול טמפרטורת המכשיר עולה בצורה קיצונית. רגע הכיבוי הוא הרגע הקטלני של הקונסולה.moishe_v כתב:בוצע פיתרון למחלה העיקרית שגרמה לטבעת המוות ע"י כךדודיפלצת כתב:וזה אומר שאין בו תקלות?...
שהציפ של כרטיס המסך הוחלף לדגם חדש(תכנון חדש לגמריי) שצורך הרבה פחות וכתוצאה מכך מתחמם הרבה פחות.
"על הדרך" בוצעו גם:
-הוחלף ציפסט של לוח האם
-כרגע יש 4 ציפים של זכרונות במקום 8
על פניו מדובר במכשיר חדש לגמריי כמעט
מי שרוצה הגנה נוספת שאמורה לתת לו הגנת "אקסטרא" של 100%-שיוסיף 2 מאווררים מיוחדים על ה-CPU וכרטיס המסך(בשביל זה נדרש שינוי טכני של צלעות הקירור הקיימות)......
ימים יגידו אם בעיית החימום נפתרה לחלוטין,אבל נראה שהדרך כנראה דיי סלולה לכיוון הזה.
- TANDBERG
-
- חבר מביא חבר

gulmer - אותי מעניין לדעת: ממתי VGA מעביר 1080P ?
דבר שני - סוני הודיעה מראש שלא תהיה תמיכה למשחקים אחורנית, אני גם לא רואה שחקני אקס בוקס רצים עם משחקים מהדור הקודם ומשחקים אותו על הקונסולה שלהם...
אחרי שלוש-ארבע שנים מייקרוסופט מובילה עם כמות משחקים מדורגים, כי יש לה וותק גדול יותר, אל תשכח ש2009 רק התחילה.
אני מזמין אותך להריץ משחק בHDMI, עדיף משחק ספורט - אותו מסך, שתי קונסולות נפרדות, האקס בוקס נחנק כשהרצתי בו NBA LIVE, הסוני הראה תמונה חלקה. פשוט הרצנו מכשיר אחרי מכשיר. זה כוח עיבוד, כשהתמונה מקרטעת - אין מספיק ממנו. אין לך מה להוסיף, תקרא מפרט.
נראה מה תגיד שGOW3 ייצא. אני כן אגיד שהחיסרון של סוני כרגע הוא בקושי להתאים משחקים אליה בגלל צורת כתיבת המשחקים.
אפרופו תכנון "מעולה" - אחלה רעיון לשים יציאת HDMI ליד יציאת AV רגילה, כי ככה מי שרוצה להפריד סאונד ותמונה יכול לרכוש עוד כבל שעולה עוד כמה דולרים. הרבה יותר מטופש לשים את היציאות נפרדות זו מזו ככה שיהיה נוח למשתמשים לעשות מה שהם רוצים.
נכון ?
קונסולת ה360, למתבונן מהצד - נראה שנבנית מפאצ'ים, כל פעם משפצים משהו אחר. הכי טוב ? שפשוט קונים עוד אחת כדי להתקדם הלאה... איזה כיף...
דבר שני - סוני הודיעה מראש שלא תהיה תמיכה למשחקים אחורנית, אני גם לא רואה שחקני אקס בוקס רצים עם משחקים מהדור הקודם ומשחקים אותו על הקונסולה שלהם...
אחרי שלוש-ארבע שנים מייקרוסופט מובילה עם כמות משחקים מדורגים, כי יש לה וותק גדול יותר, אל תשכח ש2009 רק התחילה.
אני מזמין אותך להריץ משחק בHDMI, עדיף משחק ספורט - אותו מסך, שתי קונסולות נפרדות, האקס בוקס נחנק כשהרצתי בו NBA LIVE, הסוני הראה תמונה חלקה. פשוט הרצנו מכשיר אחרי מכשיר. זה כוח עיבוד, כשהתמונה מקרטעת - אין מספיק ממנו. אין לך מה להוסיף, תקרא מפרט.
זה כל מה שיש לך אחרי שלוש-ארבע שנים ? וואו, איזה הישג. שוב - 2009 רק התחילה.סליחה? צריך משחקים איכותיים? הבאתי לך כרגע קישור לציונים במטהקריטיק.
על הX360 יש 21 משחקים עם ציון ממוצע של 90 ומעלה. על הPS3 יש 11.
על הX360 135 משחקים עם ציון ממוצע של 80 ומעלה. על הPS3 יש 93.
אולי יש לך מדד אחר לאיכות?
מן הסתם גם 93 משחקים איכותיים זה יותר ממה שרוב האנשים אי פעם ישחקו, אבל עדיין ההפרש משחק לטובת הX360....
נראה מה תגיד שGOW3 ייצא. אני כן אגיד שהחיסרון של סוני כרגע הוא בקושי להתאים משחקים אליה בגלל צורת כתיבת המשחקים.
אפרופו תכנון "מעולה" - אחלה רעיון לשים יציאת HDMI ליד יציאת AV רגילה, כי ככה מי שרוצה להפריד סאונד ותמונה יכול לרכוש עוד כבל שעולה עוד כמה דולרים. הרבה יותר מטופש לשים את היציאות נפרדות זו מזו ככה שיהיה נוח למשתמשים לעשות מה שהם רוצים.
נכון ?
קונסולת ה360, למתבונן מהצד - נראה שנבנית מפאצ'ים, כל פעם משפצים משהו אחר. הכי טוב ? שפשוט קונים עוד אחת כדי להתקדם הלאה... איזה כיף...
Vocare Ad Regnum
- Shed
-
- גורו HTPC

- תגובות: 2832
בלי להיכנס לדיון - אבל אין שום בעיה להעביר 1080P על גבי כבל vga (שים לב, לא מדובר בכרטיס VGA - אשר מוגבל ברזולוציה המקסימלית שלו) אלא על כבל עם קונקטור VGA, אשר מחובר לכרטיס בעל רזולוציה מקסימלית גבוהה יותר ולמעשה אין הבדל בין רזולוציה מקסימלית שאפשר להוציא דרך HDMI לבין זו שאפשר להוציא דרך כבל VGA.TANDBERG כתב:gulmer - אותי מעניין לדעת: ממתי VGA מעביר 1080P ?...
You are never fully dressed without a smile
- TANDBERG
-
- חבר מביא חבר

Shed - קיבלתי. השאלה היא למה בכל זאת עברו להכניס כבל HDMI ?
Vocare Ad Regnum
- דודיפלצת
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2183
תקן, נוחות, לא חסרות סיבות.
אבל אני לא מבין - על מה הויכוח? מישהו מכם באמת מצפה שהשני יצהיר "טעיתי, הקונסולה שלי גרועה ושלך טובה"?
כל אחד רואה יתרונות וחסרונות אחרים בכל קונסולה ולכן כל אחד קנה מה שלדעתו הכי טוב.
טוב שיש גיוון ותחרות.
אבל אני לא מבין - על מה הויכוח? מישהו מכם באמת מצפה שהשני יצהיר "טעיתי, הקונסולה שלי גרועה ושלך טובה"?
כל אחד רואה יתרונות וחסרונות אחרים בכל קונסולה ולכן כל אחד קנה מה שלדעתו הכי טוב.
טוב שיש גיוון ותחרות.
- TANDBERG
-
- חבר מביא חבר

אמרתי בתחילת השרשור - כל אחד ובחירתו שלו, אין לי שום דבר נגד מייקרוסופט, אני הראשון להלל את הקונסולה שלהם ואת הביצועים שלה. מלחמות המפרטים יישמכו עוד הרבה - זה טוב מאוד. כל עוד יהיו בשוק סוני, מייקרוסופט נינטנדו ואולי נקווה גם לעוד - תהיה השקעה ואנחנו כגיימרים נרוויח מזה.תקן, נוחות, לא חסרות סיבות.
טוב שיש גיוון ותחרות....
אין לי בעיה להצהיר על תקלות בסוני, אני לא מתחסד, אין כזה מכשיר מושלם. בתחום העבודה שלי מצפים שאני אצהיר שהמוצר שלי ללא רבב. אמרתי ללקוח פעם - אם אני אגיד לך שהמוצר שלי ללא תקלות, אל תאמין לי. הוא היה בשוק. המתחרים מכרו לו שאמינות המערכות שלהם הכי טובה ואין תקלות. אני הייתי בשוק שהוא האמין לזה בכלל.
ההבדל בין החברות היום הוא השקפה על מה השוק צריך ואיך אני מתקדם לשם, מבחינה טכנולוגית ראינו שיש הבדלים, אבל צורת השימוש היא הקובעת ולכן יש הבדלים בין השניים ויש בחירות שונות. באנלוגיה אחרונה: כמה מכוניות 1.6 ליטר יש בשוק ? מלא, אבל עדיין מוכרים את כולן. גם בעלי מכוניות מקניטים זה את זה על שטויות ברכבים שלהם...
Vocare Ad Regnum