תגובות לכתבה: פלזמה נגד LCD - האם המשחק נגמר?

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
hananmori12
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 838
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #41 

oferlaor כתב:adix,

שאלות טובות שאין להן תשובות חד משמעיות כי התשובות תלויות במצב השוק בסוף 2009.

מה שבטוח הוא שאיכות התמונה והתחרותיות שהתרגלנו אליה בעשור האחרון השתנתה לחלוטין ב-2008.

כלומר, בעצם הדגש של החברות בשנים הקרובות יהיו פחות על איכות ויותר על הורדת עלויות.

משמע, שאיכות מסך ב-2011 לאו דווקא תהיה טובה יותר טכנולוגית ממה שניתן להשיג היום, אם כן זה יופי, אבל מה שכן - מתח הרווחים של מסך ב-2011 יהיה גבוה (עבור היצרנים והמפיצים שישרדו) ממה שהוא היום.

אני מעריך שמחירים של מסכים מקבילים לקורו לא ירדו במחיר וגם לא יהיו זמינים לקהל הרחב. אני מעריך שישארו מספר קטן של יצרנים שיתמקדו בנישה הזו (פיליפס, סוני, לווה, פנסוניק, טושיבה, שארפ, LG וסמסונג) ושבעצם על הנישות הזולות ישתלטו כמעט לחלוטין הסינים עם מתח רווחים נמוך במיוחד (כך שלא בטוח שהמפיצים שלהם כיום ירצו להמשיך במגמה הזו).

אם אתה שואל אותי כמה יעלה מסך LCD מקביל לקורו ב-2011?

הוא יהיה יקר יותר מכפי שהקורו עולה כיום, לגבי איכות קשה לדעת, השאלה היא אם בכלל יהיה בשנתיים הקרובות R&D ממוקד שיפור איכות.

לגבי LED לכל פיקסל, חלום יפה אך אפשר לשכוח מזה בשנים הקרובות.
...
עופר,
כנראה שאם עד 2010-2011 המצב מבחינת איכות תמונה לא ישתנה אז זה טוב לנו, כל אלו שהשקיעו במסכים טובים.

וכמו שכבר שאלו, אם מישהו קנה פיוניר, קנה נכס והרוויח או שילם הרבה ונפל?

shay1
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2164
נתן תודות: 44 פעמים
קיבל תודות: 66 פעמים

שליחה #42 

טלוויזיה / פלזמה/LCD מאז ומעולם לא נתפסה כמוצר אשר צריך להשקיע בניגוד למערכת סטריאו שתמיד תמיד היה לאנשים בראש איכות גם לאלו שלא יכלו לרכוש מותגים טובים .הסיבה לכך כנראה זה השנים הרבות מעברנו מאז המצאת הפטפון זה פשוט עניין של שטיפת מוח, אבל בתחום המסכים כנראה שהזמן לא יספיק בשביל תודעה כי כפי שראינו כבר סוגרים מפעלים.
ודוגמא לכך חבר שלי היה צריך מסך לחדר שינה לקח לי זמן לשכנע אותו לרכוש מסך טוב ולא מסך ***,
הנימוק שלו היה שהטלוויזיה משמשת אותו להירדם ועם נימוק כזה איך אפשר לשכנע משהוא לרכוש מותג במחירים מרקיע שחקים כאשר רוב יומו בוא בעבודה ומגיע בערב רואה חדשות ונירדם וישנם מיליוני אנשים כאלו בעולם.

לגבי שאלה שנשאלה איך זה שכל המגזינים בעולם וכל המומחים לא הצליחו להכניס לתודעת הציבור למוצרים איכותיים
אני חושב שהם אכן מצד אחד בהחלט הצליחו להכניס לתודעה למי שהיה מוכן לשמוע ולצערי זו קבוצה מאוד מצומצמת בעולם ביחס לשאר האוכלוסייה העולמית
מאידך מרבית האנשים בעולם לא קוראים חוות דעת ולא בודקים לפני רכישה למעט היכן ניתן להשיג את המוצר זול יותר,
זו אחת הסיבות שהמוכרים ליגה ג' מצליחים לעבוד על הלקוחות ולמכור להם ככל העולה על רוחם כי האנשים לא קוראים חומר טכני ואינם מתעניינים והם רבים מאוד לכן מרבית המכירות הם של מוצרים סוג ב' או סוג ז' ולצערי זה רק יגדל. אצלנו בארץ אין מספיק יחסי ציבור למוצרים טובים פיוניר ישנים בעמידה ופנסוניק גם כן . אין לנו אירועים וסיקורים בתקשורת שהציבור יכול ללמוד משהוא ומרבית האירועים הם לקבוצה מאוד מצומצמת של פריקים לנושא אבל לצערי הם כנראה לא מספיק גדולים על מנת להעביר את משנתם.
נערך לאחרונה על ידי shay1 ב 18/02/2009 19:36, נערך פעם 1 בסך הכל.
כשאתה מת אתה לא יודע שאתה מת ,רק לאחרים זה קשה.
אותו דבר כשאתה טיפש.

המהנדס
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 974
קיבל תודות: 1 פעם

זה לא רציני

שליחה #43 

ישראל123 כתב:
המהנדס כתב:
ישראל123 כתב:אני הייתי ממתין בצד עם סכום של כסף וממתין להתפתחויות בשנה הקרובה
ואז הולך על מסך נוסף של פיוניר במחיר טוב
אני חייב לשתף אתכם באיכות של המסך בסופ"ש שעבר
עברתי עם הHDX1000 על מסך LCD של טושיבה וממש לא נהנתי ביחס לפיוניר
לאחר מכן מסך פלאזמה של סוני וההבדל הוא עצום מול הקורו(כמובן לטובת הקורו)
והפנינה האחרונה פלאזמה של לווה Xelos A42
חברים אם חשבתי שה428XD הוא טוב מאוד
ברגע שראיתי את הביצועים שלו מול המסכים הנ"ל הבנתי מדוע בעיניי הוא המסך הכי טוב
בקטגוריית ה42
אין מה להשוות בכלל את התמונה פרט לסרט אחד(מכוניות) ששם אולי יש יתרון ללווה
אז תחסכו כסף בצד
ותמתינו להזדמנות מכיוון שפיוניר לא יהיה יותר וחבל למי שלא יהיה לו
...
איזה דגם של טושיבה בדקת ?
...
C3000 של ההורים שלי
...

השוואה לא רצינית.מעל לסידרת C שהיא כמעט הנחותה ביותר של טושיבה(רק
סידרה A נחותה ממנה),יש את סידרה X,מעליה יש את סידרה XF,מעליה יש את
הסדרות Z ו ZF ומעליהם יש את ZV.זאת לחלוטין לא השוואה הוגנת.

LinkTree
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 120
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #44 

נקודות מעניינות מאוד העלתה
יופי של פוסט.

ziv_r פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46430
נתן תודות: 1967 פעמים
קיבל תודות: 5086 פעמים

שליחה #45 

כמו שנאמר מוקדם יותר, רוב האנשים לא מעניין אותם איכות, אלא כמה שיותר אינצים לכסף. שיקולים אלו בדיוק מכתיבים את השוק.
רוצים מדגם מייצג? היום עברתי בין כל הדיירים בבניין שלי לאסוף כסף עבור שדרוג האינטרקום (אני בועד הבניין).
18 דירות, לכולם מסך דק. יודעים מהם המותגים? ITT, Haier, Electra, Metz, Sansui, MAG ואני בטוח ששכחתי כמה מדבקות. וכולם בטוחים שרואים אצלהם סוף הדרך, "תראה את חיבורי ה HD", "תראה איזה תמונה יפה, תראה איזה צבעים", "קניתי כבלים טובים ולכן התמונה ככה" ועוד שלל פנינים (מקווה שאף אחד מהם לא קורא את הפורום :oops: ). רוב האנשים פשוט לא יסכימו לשלם יותר עבור מותג במסכים. אנחנו עושים כמיטב יכולתנו "לחנך" את הקוראים, אך עדיין - רוב המסה של הרוכשים, נתונים אלו אינם בראש מעניהם.

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק
נתן תודות: 725 פעמים
קיבל תודות: 733 פעמים

שליחה #46 

ziv_r כתב:כמו שנאמר מוקדם יותר, רוב האנשים לא מעניין אותם איכות, אלא כמה שיותר אינצים לכסף. שיקולים אלו בדיוק מכתיבים את השוק.
רוצים מדגם מייצג? היום עברתי בין כל הדיירים בבניין שלי לאסוף כסף עבור שדרוג האינטרקום (אני בועד הבניין).
18 דירות, לכולם מסך דק. יודעים מהם המותגים? ITT, Haier, Electra, Metz, Sansui, MAG ואני בטוח ששכחתי כמה מדבקות. וכולם בטוחים שרואים אצלהם סוף הדרך, "תראה את חיבורי ה HD", "תראה איזה תמונה יפה, תראה איזה צבעים", "קניתי כבלים טובים ולכן התמונה ככה" ועוד שלל פנינים (מקווה שאף אחד מהם לא קורא את הפורום :oops: ). רוב האנשים פשוט לא יסכימו לשלם יותר עבור מותג במסכים. אנחנו עושים כמיטב יכולתנו "לחנך" את הקוראים, אך עדיין - רוב המסה של הרוכשים, נתונים אלו אינם בראש מעניהם.
...
את הקוראים אתה מחנך - זה שאר ה6.5 מיליון משהו כזה - שלא קוראים פה :)

rubi
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 75
נתן תודות: 0

שליחה #47 

כתבה יפה מאד,
אך משום מה אני קורא את התגובות ולא מבין מה כל כך נורא בטלוויזיות lcd,
איכות השידורים הולכת ועולה ,נכנסים שידורי hd ,סטרימרים למינהם,מצלמות סטילס עם hd,
את כל אלה רואים מצויין ב- lcd.
לא צריך לחשוש מצריבות
לא צריך לשלם המון עבורן להבדיל מפלזמות full hd.
לא צריך להחשיך את כל הבית בשביל לא לראות השתקפויות.
עדיין רואים יפה גם שידורי sd ,ב- lcd hd ready ,וגם בדגמים הטובים ב- full hd.

חברים יקרים , כנראה שאנשים בעולם לא טיפשים ועובדה שאנו רואים מה העדפותיהם.

אגב,nirmv ,איתך אני מסכים ב-100 אחוז.

bossgt6
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4497
נתן תודות: 138 פעמים
קיבל תודות: 131 פעמים

שליחה #48 

nirmv כתב:ווי ווי, איזו התנשאות יש פה...
הפכתם כבר את כל עמישראל למשפחת בובליל... מה זה?

חבר'ה, לא כולם קונים טלוויזיה בשביל להרשים את השכנים... ואני לא חושב שאם יחליפו את המילה פלאזמה זה יעזור. אנשים פשוט לא מרגישים הבדל באיכות, או לא חושבים שההבדל הקיים שווה את הכסף. והם צודקים. מה שהיום מוכרים ב-25K ש"ח, בעוד שנתיים ימכרו בפחות מ-8K (מסך באותה איכות).
הפלזמות היקרות אולי מאד טובות, אבל הן יקרות מאד ויאבדו את הערך שלהן מהר, כמו כל מוצר High-End בשוק הזה.

לא חוכמה לייצר מסך איכותי ויקר, החוכמה היא לייצר מסך איכותי וזול.
...

(Y)
נכון מאוד, מה גם שלא הוזכר כאן וזו לדעתי הסיבה העיקרית {מלבד כסף} היא ספקי התוכן

כשאתה פריק של העניין אז אתה הולך ומשקיע ורוכש מסך, וגם דואג להזין אותו בתוכן HD ' אבל הצופה הממוצע שאת רוב תכניו מקבל מערוץ 2 , 10 , וכו'...שזה אומר SD באמת שלא רואה הבדל , מה שאומר הטכנולוגיה הקדימה את זמנה , אז מה הפלא שאין התלהבות מצד הצרכן הממוצע ? אם השידורים היו ב HD אז כל אדם מהמניין היה רואה את הבדל וזה היה מזרז אותו לרוץ ולרכוש .
אבל תשכנע את אבא של x לרכוש מסך דק ועם רזולוציה גבוהה ,ובכדי להנות ממנה הוא גם צריך סטרימר וגם לדעת איך להוריד מהאינטרנט ? או לרכוש בלו ריי וכו'...... וזה עקב האכילס

אלו שהחליפו מסכים עד היום { רובם } זה עקב הגודל שלא היה ב CRT ולא בגלל איכות !
אם הגדלים של המסכים הדקים היו כמו מסכי ה CRT המעבר היה עוד הרבה יותר איטי

זה כמו לומר לאנשים , - חברה יצאו טלווזיות צבעוניות , אבל בכדי לראות צבעים תצטרכו להוסיף x ו y , ובנתיים כל השידורים בישראל הם בשחור לבן ......
לא משנה מה יש לך בחיים אלא את מי יש לך בחיים .........

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away

טלHD
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 14364
נתן תודות: 992 פעמים
קיבל תודות: 1222 פעמים

MAG זה לא מותג מדבקה.

שליחה #49 

זיו, אני חושב שפיספסת אחד. MAG זה לא מותג מדבקה.
אני טועה?

טלHD
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 14364
נתן תודות: 992 פעמים
קיבל תודות: 1222 פעמים

Re: זה לא רציני

שליחה #50 

המהנדס כתב:
ישראל123 כתב:
המהנדס כתב:
בקטגוריית ה42
אז תחסכו כסף בצד
...
...
C3000 של ההורים שלי
...

...
צודק 100%. סידרה C ו-X פשוטות ובסיסיות. אני שילמתי על סידרה XF כמעט 25% יותר מהסדרה שמתחתיה (X).

israeli1948
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 517
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

בגדול

שליחה #51 

נדיר היום למצוא מוצר שהוא לא מוצר מדבקה, לא משתלם כלכלית בטח לחברה זולה כמו מאג לייצר מסכים, הם קונים פאנלים ישנים יותר של סמסונג או אל ג'י מלפני שנתיים..

כתבה מצוינת, המשקפת וממצה את מצב השוק.

אני התעסקתי בהרבה מוצרי חשמל ולא רק מסכי טלביזיה ואני יכול להגיד לכם שהמצב הזה הוא לא רק נחלת הפלזמות אנשים מחפשים היום את הזול, רק יחידי סגולה מצליחים לשמור על מעמד גבוה כמו אפל, סוני...
המקרר הנמכר בעולם היום הוא haier..
רוב חברות מוצרי החשמל מייצרות בסין או בטורקיה, מוצרי איכות גרמנים או אמריקאים כמעט וכבר לא קיימים, גם שברולט החליטה לצמצם ככה קראתי בגודל המנועים שלה...

ההצלחה של הקוראניות אל ג'י וסמסונג בשוק העולמי היא בזכות עלות מול תועלת שיא הבנוניות(משמעותית יותר במיקרה של אל ג'י), להציע יחסית הרבה ובמעט.
הם הרימו והפילו את השוק הזה, אנשים כבר לא רוצים לקנות מוצרים גרמנים או אמריקאים ביקר וכבר סין היא לא מילה גסה.

laad
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 217
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #52 

לדעתי לפלזמה חסרונות משמעותיים יחסית ל-LCD
1. סכנת הצריבה עדיין קיימת. שימו לב מהו השרשור הראשון המופיע בפורום הזה (הרצה לטלויזיות פלזמה).
2. בעיית השתקפויות - רוב האנשים קונים טלויזיה לסלון מואר, ולא לחדר קולנוע ביתי חשוך.
3. צורך במאווררים פנימיים - כפי שקיים בדגמים רבים של פלזמות.
4. היצע דליל מדי של מכשירי Full HD
5. פערי האיכות בין הפלזמה ל-LCD נסגרים במהירות.

גם בתחום ה-High End ל-LCD אין סיבה להתבייש. יש לי פיליפס סדרה 9 - התמונה מעולה - והיא לא צריכה בייביסיטר או הוראות מיוחדות למניעת צריבות. כמו הרבה מלחמות טכנולוגיות קודמות (Ethernet-TokenRing, VHS-Beta), השוק תמיד בוחר בטכנולוגיה שנותנת מקסימום תועלת במינימום עלות.

חבל על פיוניר ועל הטכנולוגיה, אבל בהחלט נראה שסוף דרכה של הפלזמה קרוב.

TANDBERG
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4591
נתן תודות: 184 פעמים
קיבל תודות: 202 פעמים

שליחה #53 

laad - לחלק ניכר מהפלזמות היום יש כבר שכבה מגינה מפני השתקפויות, אחת הבעיות שאני חושב שפשוט לא נכתבת בצורה הכי בוטה היא: זה יתחיל מזה שיקנו זול ואז הפלזמות יעלמו, זה ימשיך בזה שיצרניות הHigh End , גם אלו של הLCD פשוט לא יתאמצו יותר לייצר. הטכנולוגיה תגיע לרוויה מסויימת כי לא יהיה ביקוש. לא יהיה ביקוש בגלל אנשים שלא מעניין אותם כלום - רק המחיר. תאר לעצמך איזה עולם משעמם.
Vocare Ad Regnum

sagioto
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1444
נתן תודות: 154 פעמים
קיבל תודות: 46 פעמים

שליחה #54 

אנשים עושים פה השוואה לא נכונה למלחמות פורמטים מהעבר,
בסוף מי שיש לו פלזמה בבית ימשיך לצפו בה ולהנות ממנה, שלא כמו אנשים עם נגני HDDVD או לייזרדיסק, ששוכבת להם איזה קופסא בסלון ואין להם מה לעשות איתה.

ההבדל הוא בסוף בין שתי שיטות להציג תמונה, בעולם שבו יצור המוני ושוקי ענק הם הקובעים כל טכנולוגיה שתעבור את 50% ייצור תלך ותשתלט על השוק מהסיבה הפשוטה שהיא תהפוך ליותר זולה,

ד"א די מתעלמים מהעובדה שב-50" ומעלה פלזמה הרבה יותר זולה, ואני מאמין שלפנסוניק יש עוד הרבה טלויזיות 50" למכור (42" כבר נראה קטן)

כמי שעשה לא מזמן את המעבר מLCD לפלזמה אני מעריך שבלית ברירה הטלויזיה הבאה שלי תהיה LCD

varon
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2638
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 9 פעמים

שליחה #55 

לדעתי, פנסוניק הענקית לא תתרסק, היא עדיין אחראית על מכירת כל מסך שני בעולם בטכנולוגיית פלזמה,
ובגדלים של "50+ ההגמוניה הזו לא תשתנה לטובת LCD בצורה משמעותית.

היה כבר ברור שפנסוניק תייצר פאנלים לפיוניר מ-2009 עם טכנולוגיית NeoPDP
שתיישר קו עם קורו עם יתרון בעובי ודרישות הספק הרבה יותר נמוכות.

היעלמותה של פיוניר כמותג מסכים (אלא אם מישהו ירכוש את המותג למוצר מדבקה :lol: )
לא משנה הרבה את התוכניות הללו, בוודאי לא בנפח מכירות, והנתח של פנסוניק יגדל.

צריך לזכור שלפי תחזיות מומחים המסך הנרכש ביותר בעולם בפלזמות ב-2011
(כפי שהיום "50) יהיה "65 ... לא רואה LCD נכנס לגדלים כאלו במחירים תחרותיים תוך שנתיים (מקווה להתבדות).

טלוויזיית ה-CRT הצבעונית הראשונה שלנו (1980) הייתה פנסוניק
מסך הפלזמה הראשון שרכשתי היה פנסוניק
ואולי מסך ה-LCD הראשון שארכוש יהיה פנסוניק :P

גילוי נאות, רכשתי גם מסכים מצוינים ממותגים אחרים (סוני, סמסונג, פיליפס ...) אני אישית רוכש מוצרים ולא מותגים
אבי ורון
תעצום עיניים, הלהקה אתך בחדר !?
אם כן, מצאת את המערכת עבורך :-)

http://www.facebook.com/ask.avi.varon

gulmer
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 433
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 9 פעמים

שליחה #56 

shay1 כתב: הנימוק שלו היה שהטלוויזיה משמשת אותו להירדם ועם נימוק כזה איך אפשר לשכנע משהוא לרכוש מותג במחירים מרקיע שחקים כאשר רוב יומו בוא בעבודה ומגיע בערב רואה חדשות ונירדם וישנם מיליוני אנשים כאלו בעולם.
...
היית יכול להמליץ לו על הפיליפס עם האמבילייט, להגיד לו שהתאורה האחורית תרגיע אותו ותעזור לו להירדם. :P
TANDBERG כתב:laad
זה יתחיל מזה שיקנו זול ואז הפלזמות יעלמו, זה ימשיך בזה שיצרניות הHigh End , גם אלו של הLCD פשוט לא יתאמצו יותר לייצר. הטכנולוגיה תגיע לרוויה מסויימת כי לא יהיה ביקוש. לא יהיה ביקוש בגלל אנשים שלא מעניין אותם כלום - רק המחיר. תאר לעצמך איזה עולם משעמם.
...
יצרניות High End כנראה אף פעם לא יעלמו (אולי רק יוחלפו ביצרניות אחרות), בגלל תופעה שנקראת פלוטונומיה - כלכלה של עשירים.
תמיד יהיו האנשים שיעניין אותם רק להגיע לחנות, לברר מה המוצר הכי טוב (ובעצם יקר) שהם יוכלו לקנות, ולכתוב צ'ק. מתחתיהם גם יהיה שוק המאמצים המוקדמים, שאולי לא יכול להרשות לעצמו כל טלוויזיה, אבל ישתדל מאד להשיג את הטכנולוגיה האחרונה והכי מתקדמת ויהיה מוכן לשבור עליה חסכונות - זה קהל שעושה את סקרי השוק שלו (ונמצא כאן בין היתר). זה פלח חשוב שבעצם מניע הרבה מאד מהחידושים הטכנולוגיים שיש היום בשוק, והוא ימשיך כל הזמן להתקיים. אני לא מכיר הרבה שווקים שבהם מוצרי הhigh end הפסיקו להתקיים. אפילו שוק הDVD שבו אפשר למצוא מוצרים סיניים ב-100 שקל שקוראים כל פורמט עדיין מכיל מותגים יוקרתיים יותר שעולים יותר (באופן ממש מפתיע. הגיוני היה לחשוב שכל מי שרוצה להשקיע כבר יעבור לבלוריי)

בכלל, כל הנבואות האפוקליפטיות האלו על זה שפתאום עם מות הפלסמה של פיוניר גם יצרני הhigh end של הLCD ימותו כי פתאום לא תהיה תחרות נשמעות לי קצת מגוחכות. היצרנים האלו יצטרכו פשוט להוריד בהדרגה מחירים בגלל התחרות מהיצרנים הזולים (וזה עובד לטובת הצרכן), או להמשיך לחדש כדי לבדל את עצמם (וזה גם עובד לטובת הצרכן).

בסופו של דבר, אני קורא פה המון אנשים שמקננים על מות הפלזמה וההתדרדרות לבינוניות של התעשיה, אבל כשבאתי וביקשתי פה המלצות בפורום על טלוויזיה ושאלתי אם פלזמה בכלל שימושית לצרכים שלי, אף אחד אפילו לא טרח לענות:
http://www.hometheater.co.il/vt77763.%D ... 7%91-8-10K.
אני מאד אשמח לשמוע תשובות מאלו שחושבים שמדובר בטכנולוגיה עדיפה

המהנדס
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 974

אני בטוח,גם לי יש

שליחה #57 

טלHD כתב:
המהנדס כתב:
ישראל123 כתב:
המהנדס כתב:
בקטגוריית ה42
אז תחסכו כסף בצד
...
...
C3000 של ההורים שלי
...

...
צודק 100%. סידרה C ו-X פשוטות ובסיסיות. אני שילמתי על סידרה XF כמעט 25% יותר מהסדרה שמתחתיה (X).
...
אני בטוח שאתה נהנה מאד ממנה כמוני.איך כיילת אותה ?

michael123
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6161
נתן תודות: 164 פעמים
קיבל תודות: 37 פעמים

שליחה #58 

ללא שחקנים כמו פיוניר בזירה העולמית, אנחנו צפויים בקרוב מאוד למלחמות על מיתוג ועל עיצוב ללא תוכן אמיתי מאחוריהם וזו הסכנה האמיתית.
...
עפר, בחייך
אני יודע שהחזקת בכמה דורות של פיוניר, אבל שום דבר לא יקרוס, כמו שלא קרה שום דבר אחרי ש-FUJITSU יצאו מעסקי הטלויזיה.
פנסוניק השתפרו מאוד בשנים האחרונות, מסכים של 2009 זה הדבר הכי טוב שהיה בשוק הפלזמה..

moco
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 20597
נתן תודות: 199 פעמים
קיבל תודות: 351 פעמים

שליחה #59 

מאמר מצוין ודיון מענין.

אני בדעה שהצרכן הממוצע סה"כ פועל ביותר היגיון מחבר האתר שואף האיכות הטיפוסי, ובאמת אין הצדקה לשאיפה לאיכות ויזואלית בתחום הטלויזיות.
הסיבה היא פשוטה. השימוש העיקרי לטלויזיה היא, כמה מפתיע, לראות שידורי טלויזיה. תוכן טלויזיוני הוא מוצר ירוד והמוני מטבעו. אני לא מתייחס לעיניין הטכני. גם כשהוא משודר בHD באיכות טכנית מעולה, הוא עדיין מוצר ירוד.
אין היגיון, ולכל צרכן סביר זה ברור במודע או בתת מודע, להשקיע באיכות ויזואלית לראות תוכן סתמי.
כדוגמת נגד, ניתן לראות שבמערכות סטראו, שהתוכן בהן הוא מוזיקה שמתיחסים אליה ביתר כבוד, יש יותר התענינות באיכות.

לסיכום, לקנות קורו יקרה בשביל לצפות ב"הישרדות", זה בגדר נזם זהב באף חזיר.
משה

michael123
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6161
נתן תודות: 164 פעמים
קיבל תודות: 37 פעמים

שליחה #60 

moco כתב:לסיכום, לקנות קורו יקרה בשביל לצפות ב"הישרדות", זה בגדר נזם זהב באף חזיר.
...
רוב האנשים קנו פיוניר בארץ בשביל להשויץ.. בראנד הזה חזק בישראל..

הרי קורו דורש כיול וגם דורש מעבד תמונה חיצוני, יכולת הוידאו של המסך אולי יותר טובה מהאחרים, אבל לא בשמיים

אני בהרבה מקרים ראיתי תמונה של קורו בסלון שלא מחוברת נכון (מבחינתי) וגם לא עברה כיול בסיסי - התוצאה מאכזבת (מבחינתי) כי ניתן להוציא הרבה יותר מהמסך הזה, אבל בנאדם מרוצה כי זה K-U-R-O

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”