דרייברים לרמקול DIY

עשה זאת בעצמך, כולל הדפסות תלת מימד
HazooM
כתב
כתב
תגובות: 6805
נתן תודות: 306 פעמים
קיבל תודות: 959 פעמים

שליחה #41 

nimmer כתב:מתשובתך אני מבין שאתה בכלל לא בעניינים בכל הנוגע לסטריאו לרכב.

בהרבה מאוד מערכות בעולם וגם כאן בארץ מורכבים קרוסים אקטיביים יעודיים או שלחילופין נעשה שימוש ב CAR PC כמו אצלי ברכב.

הסט שהבאתי כלל איננו נמכר עם קרוסאובר כזה או אחר, אלא, רק עם המלצות לטווחים.

לידיעתך, אם תיכנס לפורום אודיו לרכב באתר הישראלי CARSFORUM תגלה שאנשים בונים תיבות ייעודיות בתוך הדלתות בנפחים המומלצים ואף משתמשים באלמנטים שנבנו במקור לבית והמותאמים לרכב כמו SCANSPEAK REVELATOR וכיו"ב..

כמו שאמרתי קודם, אותו הסט ש HYBRID AUDIO ניצח סטים של SCAN SPEAK מספר פעמים בתחרויות. וכן הוא ניצח בתחרות את מערכת ה SQ שהחזיקה בתואר משנת 94 שבה הופעל סט קדמי שמורכב מהאלמנטים של B&W 801.

מישהו פה רוצה להרים את הכפפה ורק לבדוק נתונים ? אני בהחלט לא מבין בזה כלום..
...
על מה אתה מדבר, לפני 10 שנים סטריאו לרכב היה כמעט הדבר שהכי הלהיב אותי 8) . מאז קצת
התבגרתי. ועם כל הכבוד לתחרויות SQ כאלו ואחרות, עדיין מדובר פה על דיעות סובייקטיביות של
אנשים, כאשר ההשוואה היא בין התקנות/מערכות שלמות ולא בין רמקולים, כלומר שמיים וארץ.
בבית אתה יכול השוות סטאפ שלם ורק להחליף בין הרמקולים, ובסטריאו לרכב אתה מדבר על
הסאונד של ההד יוניט, ההגברה, הדרייברים, הקרוס, הרכב והאקוסטיקה שלו, הרמה של הכיול ועוד ועוד.

גם דרייברים לשימוש ביתי שמשווקים כחלק מסט לרכב, עוברים שינויים על מנת להתאימם לרכב.
התיבות שאתה מדבר עליהן בתוך הרכב זה מה שנקרא "פודים" או "קיק פאנלס", ואין מה להשוות
אותם לתיבה ייעודית לשימוש ביתי, לא בנפח, לא בתכנון וכו'.
אני לא אומר שאי אפשר להשתמש בדרייברים ביתיים ברכב, אני אומר את ההיפך (רוב הזמן).

ariekarp
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 596
נתן תודות: 19 פעמים
קיבל תודות: 66 פעמים

שליחה #42 

מאור, בתקציב שיש לך הייתי הולך על הPLUTO של זיגפריד לינקוויץ
http://www.linkwitzlab.com/Pluto/intro.htm
אם היה לי כסף הייתי הולך על הORION שלו
אין לי מושג איך הם נשמעים, אבל מהכרותי את האיש מהכתובים הוא תותח.
לPLUTO יש אופציה של הוספת סאבים תואמים.
פרוייקט הORION שלו נראה מרשים ביותר אך יגיע קרוב ל6000$
לפי מה שהאיש טוען, על אף ההבדלים הגדולים במחיר של שני הפרוייקטים הPLUTO לא נופל בהרבה מהORION
לדעתי שווה לנסות
אריה

שלח תגובה

חזור אל “DIY והדפסות 3D”