מאיה מרגיזה אותי חושבת שהיא איזה מלכה
לדעתי ערוץ 2 עשתה טעות מרה שהיא עשתה את זה VIP
הם היו צריכים לעשות האח הגדול עונה שנייה וזהו אז זה היה שווה צפייה..
guyezra כתב:למה? מה היא קופצת עד השמיים? אפשר לחשוב מה הוא אמר לה...
יש לה סעיף עצבים, אשתי אמרה שהייתה איזו תוכנית "יום בחיי" או משהו כזה וגם שם היא רבה.
אני מסכים שהוא נודניק וחפרן, מצד שני הוא עושה אקשן
...
כן היא קטנונית אבל גם לו לא חסר
הוא בנתיים נותן לערוץ 2 את הרייטינג
יש לה סעיף עצבים, אשתי אמרה שהייתה איזו תוכנית "יום בחיי" או משהו כזה וגם שם היא רבה.
...
...
...
את זה אנחנו עוד נראה... הוא מועמד להדחה.
...
הקהל אוהב אותו אין סיכוי שהוא עף
כמו אז עם הבובלילים את לא זוכר שכל שבוע עינב ויוסי היו מעומדים להדחה ותמיד המעומד השלישי עף
זה קרה לפחות 3-4 פעמים בעונה הראשונה
אז מי אם היא תוכנית טראש? ראיתי את הפרק של אתמול והיה מאוד מעניין ואפילו נהניתי.
באופן אישי אני אוהב לראות גם את הסדרות והסרטים האיכותיים ולפעמים גם את הטראש. אני חושב שזה משלים אחד את השני בצורה מסויימת.
דווקא הופתעתי לטובה מהרבה אנשים שם והכי אהבתי את מה שאמר דודי מליץ למנחם בן במשחק אמת או חובה. למי שפיספס מנחם בן ביקש מדודי מליץ להגיד עליו את הדבר הכי רע שהוא יכול והוא אמר לו שהוא ההוכחה החיה לתורת האבולציה שהוא כל כך מתכחש אליה.
avirokach כתב:אז מי אם היא תוכנית טראש? ראיתי את הפרק של אתמול והיה מאוד מעניין ואפילו נהניתי.
באופן אישי אני אוהב לראות גם את הסדרות והסרטים האיכותיים ולפעמים גם את הטראש. אני חושב שזה משלים אחד את השני בצורה מסויימת.
דווקא הופתעתי לטובה מהרבה אנשים שם והכי אהבתי את מה שאמר דודי מליץ למנחם בן במשחק אמת או חובה. למי שפיספס מנחם בן ביקש מדודי מליץ להגיד עליו את הדבר הכי רע שהוא יכול והוא אמר לו שהוא ההוכחה החיה לתורת האבולציה שהוא כל כך מתכחש אליה.