הוא מתעלם ואתה מציק לוRino כתב:אז תתעלם חביבי למה אתה מגיבsagyle כתב:דבר אחרון ,
rino , באמת לא חשובה לי דעתך לגבי ה"רצינות שלי" .
יש לי נטייה להתעלם מתגובות בנוסח שלך .......
תעזור לו

הוא מתעלם ואתה מציק לוRino כתב:אז תתעלם חביבי למה אתה מגיבsagyle כתב:דבר אחרון ,
rino , באמת לא חשובה לי דעתך לגבי ה"רצינות שלי" .
יש לי נטייה להתעלם מתגובות בנוסח שלך .......

המסך עולה בארה"ב היום ב-B&H 2100 דולרroeek כתב:אני לא צופה ירידה חדה במחיר ה-5090, הוא כבר ירד למדי (נמכר תחילה במחירים של 25-30K). המסך הזה יקר גם בחו"ל (כ-4000$), לכל היותר ידובר על ירידה של 10% מקסימום במהלך השנה, ואין מה לעשות, הוא לא מיועד לכל אחד.
מרבית האנשים ימשיכו לקנות מסך LCD מדבקה ויהם יהיו בטוחים שעשו עסקה טובה.
מסך פרימיום לא אמור לכוון נמוך במחיר מה גם שרכיביו והטכנולוגיה שלו הם מליגה גבוהה ביותר.
בנוסף, אני חייב לציין כי מדובר באחד המסכים הטובים כיום בעולם, והוא שווה כל שקל! מנסיון! לא לשווא הוא נבחר למוצר השנה גם כאן ובמקומות נוספים בארץ ובעולם.
סרט BLU RAY, 1080P, נראה בו מושלם (!)עד כי לא האמנתי למראה עיניי כאשר הדלקתי את המסך הזה לראשונה.
מאז אני לא יכול להסתכל על שום מסך אחר, פשוט חווית צפייה ברמה שלא הכרתי מעולם....

אני לא מבין את שניכם, משתי בחינותsufgi123 כתב:עזוב , מקרה אבודtamirso כתב:חברים!!!
אני רשום לאתר רק שבוע, אך הים הבנתתי שכל ה"מומחים" פה מכורים.
אני ממש מודה לכם על הייעוץ והתתמיכה למען הכלל אך האשכול הזה השאיר, ללא ספק טעם רע.
שבת שלום חברים וכל הכבוד ל-itzik_vip על הכנות.
מה קרה? אתם פה בשביל לעזור? תעזרו!!!
אלא אם יש לכם אינטרסים אחרים.........
כמעט כל חבר בפורום הזה כשתשאל אותו לגבי מחיר , יהפוך ל"שבכניק" (אסור לי להגיד מאיפה קניתי , אסור לי להגיד מחיר וכו' )...

לא להגזים... המחירים הוגדרו מראש על ידי בעלי החנות כמחירים מיוחדים לאירוע עצמו.מבחינת בעלי האתר - גם מהם ביקשו לא לפרסם מחירים - מה אתם מצפים? שהם יירו לעצמם ברגל? ויפרסמו מחירים? אתם לא רוצים לראות פיוניר בתערוכה השנה? לקבל מבצעים וכד'?...

9000es כתב:איינשטיין שלום לך .
מבדיקה יסודית ומדוקדקת עם ט.ר נאמר לי בפרוש .
שאין יותר מסכי פלזמה מדגם 5080 ו508 חדשים יש רק תצוגות .
הייתי גם בכמה חנויות מתמחות שעובדות עם ט.ר וגם שם הבהירו לי שכל המסכים האלו שנימכרים הם מסכי תצוגות .
היה לו מסך 5080 מתצוגה שאלתי אותו לגביו הוא ענה לי גם זה כבר מכור ....