24 - עונה 7
- yanivol
- חבר ותיק

- תגובות: 2755
- שם מלא: yanivol
- נתן תודות: 135 פעמים
- קיבל תודות: 97 פעמים
אני תמיד מחכה לסיום העונה לפני שאני מתחיל לראות. בסוף השבוע ראיתי 17 פרקים.
עושה רושם שאני היחיד, אך התאכזבתי קשות.
הקצב בפרקים רחוק מלהשביע רצון. המשחק ממש גרוע. הנבלים חסרי כריזמה. הנשיאה פאתטית ומגוכחת.
במילה אחת א-כ-ז-ב-ה
הקצב בפרקים רחוק מלהשביע רצון. המשחק ממש גרוע. הנבלים חסרי כריזמה. הנשיאה פאתטית ומגוכחת.
במילה אחת א-כ-ז-ב-ה
איסטרה בלגינא קיש קיש קריא
- Pavelz
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4032
- שם מלא: pavel
- נתן תודות: 199 פעמים
- קיבל תודות: 48 פעמים
מסכים איתך.yanivol כתב:אני תמיד מחכה לסיום העונה לפני שאני מתחיל לראות. בסוף השבוע ראיתי 17 פרקים.
במילה אחת א-כ-ז-ב-ה...
העונה הייתה טיפה יותר טובה מהענונה הקודמת והמחרידה.
שליש עונה הם התעסקו עם אפריקאים וזה היה משעמם רצח
שליש השני עסק בהודג'ס והוא היה טוב למדי
והשליש האחרון היה ממש על הפנים
לסיכום
Need more cowbell
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46430
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5086 פעמים
- Pavelz
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4032
- שם מלא: pavel
- נתן תודות: 199 פעמים
- קיבל תודות: 48 פעמים
Breaking Bad היא אחת הסדרות הכי חזקות היום בטלוויזיה.שח_מט כתב:אז הדעות חלוקות, אני ראיתי את הסרט של לפני העונה ושני פרקים וממש לא יודע אם לראות את ה 22 הנותרים
אפילו האישה מוכנה לנטוש את ג'ק.
אפרופו מה דעתכם על BREAKING BAD ? DOLLHOUSE ?...
ממש למרוט את השיערות מהלחץ
Need more cowbell
- sheva23
- חבר ותיק

- תגובות: 1813
- נתן תודות: 120 פעמים
- קיבל תודות: 56 פעמים
עונה 8 תשודר ב17 לינואר 2010 .
The series will relocate to New York and see the re-activation of CTU's New York Office[2]. The start time for the new season will be 4pm.
סיימתי עכשיו בשבועיים את עונה 7 , היה שווה לחכות לגירסת הBR של CTRLHD רואים כל פרט קטן שקיים. חוויה
******ספוליירים****
אני מכור קשה לסדרה, וכל חיסול/חקירה של ג'ק מעלה אצלי את האדרנלין מחדש
רמות המתח היו בשמיים לאורך כל העונה, גם אלמיידה,ג'ק,קלואי היו בשיא. רנה אומנם קצת "עבלה" אבל היופי מחפר על זה, ועצם היותה מושפעת מהביצועים של ג'ק כבר נותנים לה נקודת זכות אצלי.
הנשיאה באמת היתה ליצנית, והבת שלה עוד יותר מעצבנת, אבל הם עדיין לא גנבו את ההצגה.
ג'ק הגיע לעבודה בעונה הזו, חצי מת אבל לא מוותר על כל פיפס של אנרגיה, כל דיאלוג בו הוא צריך להסביר את עצמו על גבול המושלם.
ראינו ממנו הרבה רגש העונה, במיוחד לקראת הסיום. חייב להודות שהיו רגעים שחשבתי שזה הסוף, למרות הידיעה שבלעדיו אין סדרה עדיין המפיקים עשו את העבודה מצויין. החזרה של קים, והפיוס עם ג'ק היה חזק, בנוסף ליכולות האדירות של קלואי בנושא ניתוח הנתונים והפריצות, הירידות על הקופה המעצבנת עם המשקפיים שלא מפסיקה לדחוף את האף שלה לכל חור במשך העונה. אחת היותר מעצבנות שראיתי ביחד עם הפרצוף של לארי.
מה שעוד קצת לא מסתדר לי זה הסיפור עם אלמיידה. כאילו לרצוח 20 אלף איש עם נשק ביוכימי בשביל להגיע לראש הפירמדה ולנקום על רצח אישתו? כאן באמת יכלו לעשות עבודת כיסוי יותר טובה.
גם היחס שלו לג'ק איבד כל פרופורציה, מחברים/אחים הפכו את טוני לפסיכופט.
או שיחידת FBI עם עוד איזה צוות SWAT קטן נכנסים לבסיס של 1500 איש ומצפים ל?
12 אנשים חודרים לבית הלבן, לא שאני מצפה שם לאוגדה של חיילים שיגנו עליו אבל עדיין רמת האבטחה היתה ליצנית עם כל הכבוד לרצון להראות את אלמנט ההפתעה.
The series will relocate to New York and see the re-activation of CTU's New York Office[2]. The start time for the new season will be 4pm.
סיימתי עכשיו בשבועיים את עונה 7 , היה שווה לחכות לגירסת הBR של CTRLHD רואים כל פרט קטן שקיים. חוויה
******ספוליירים****
אני מכור קשה לסדרה, וכל חיסול/חקירה של ג'ק מעלה אצלי את האדרנלין מחדש
רמות המתח היו בשמיים לאורך כל העונה, גם אלמיידה,ג'ק,קלואי היו בשיא. רנה אומנם קצת "עבלה" אבל היופי מחפר על זה, ועצם היותה מושפעת מהביצועים של ג'ק כבר נותנים לה נקודת זכות אצלי.
הנשיאה באמת היתה ליצנית, והבת שלה עוד יותר מעצבנת, אבל הם עדיין לא גנבו את ההצגה.
ג'ק הגיע לעבודה בעונה הזו, חצי מת אבל לא מוותר על כל פיפס של אנרגיה, כל דיאלוג בו הוא צריך להסביר את עצמו על גבול המושלם.
ראינו ממנו הרבה רגש העונה, במיוחד לקראת הסיום. חייב להודות שהיו רגעים שחשבתי שזה הסוף, למרות הידיעה שבלעדיו אין סדרה עדיין המפיקים עשו את העבודה מצויין. החזרה של קים, והפיוס עם ג'ק היה חזק, בנוסף ליכולות האדירות של קלואי בנושא ניתוח הנתונים והפריצות, הירידות על הקופה המעצבנת עם המשקפיים שלא מפסיקה לדחוף את האף שלה לכל חור במשך העונה. אחת היותר מעצבנות שראיתי ביחד עם הפרצוף של לארי.
מה שעוד קצת לא מסתדר לי זה הסיפור עם אלמיידה. כאילו לרצוח 20 אלף איש עם נשק ביוכימי בשביל להגיע לראש הפירמדה ולנקום על רצח אישתו? כאן באמת יכלו לעשות עבודת כיסוי יותר טובה.
גם היחס שלו לג'ק איבד כל פרופורציה, מחברים/אחים הפכו את טוני לפסיכופט.
או שיחידת FBI עם עוד איזה צוות SWAT קטן נכנסים לבסיס של 1500 איש ומצפים ל?
12 אנשים חודרים לבית הלבן, לא שאני מצפה שם לאוגדה של חיילים שיגנו עליו אבל עדיין רמת האבטחה היתה ליצנית עם כל הכבוד לרצון להראות את אלמנט ההפתעה.
אתר הרישמי "אוהדי מילאן בישראל". http://www.acmfdd.com/
http://www.milanclubisrael.com/
מי שטס לאיטליה ויבקר בסן סירו, מוזמן לדבר איתי בנוגע לכרטיסים.
http://www.milanclubisrael.com/
מי שטס לאיטליה ויבקר בסן סירו, מוזמן לדבר איתי בנוגע לכרטיסים.
סיימנו את העונה.
התחלנו שני פרקים בינואר, התאכזבנו ורק בגלל השרשור הזה בכמה שבועות תיקתקנו את העונה (24 טוב להנקה האישה אומרת...)
אהבתי את וויט כמובן, הג'ינג'ית של טוני בסוף, קצת את רנה ואת דובאקו!.
פחות את הבת של הנשיאה... וג'אניס.
נראה לי היו 4 עונות מקופלות בפנים, רוב הזמן השאירו אותנו ערנים אבל אשמח אם העונה הבאה תהה אחרונה.
היה דווקא הגיוני להרוג עכשיו את ג'ק.
התחלנו שני פרקים בינואר, התאכזבנו ורק בגלל השרשור הזה בכמה שבועות תיקתקנו את העונה (24 טוב להנקה האישה אומרת...)
אהבתי את וויט כמובן, הג'ינג'ית של טוני בסוף, קצת את רנה ואת דובאקו!.
פחות את הבת של הנשיאה... וג'אניס.
נראה לי היו 4 עונות מקופלות בפנים, רוב הזמן השאירו אותנו ערנים אבל אשמח אם העונה הבאה תהה אחרונה.
היה דווקא הגיוני להרוג עכשיו את ג'ק.