בהוט יש עוד משהו ב-HD ששוכחים אותו - VODHD. יש שם כמה וכמה סדרות, כמו תמרות עשן, לדוגמא.smallville4r כתב:אני לא חושב שיש צורך להשוות בין ערוצי נישה לבין ערוצי בית.
אני מסכים ש- eurosport HD הוא ערוץ שעשוי להיות מצליח מאוד (למי שאוהב אותו), ולשאלה מדוע לא עשתה yes צעד דומה והוסיפה אותו - התשובה פשוטה - HOT חתמה על הסכם בלעדיות שמנע מ- yes לחתום איתם.
על MTVNHD ו- FTV-HD - אבוי למי שמודד איכות שידורים על סמך שני ערוצי הנישה האלה. כמה באמת צופים בהם ? כמה באמת צופים בהם כשיש משהו אחר לראות ? אם יש משהו אחר לראות, אחוזי הצפייה בהם יהיו נמוכים. אם אין מה לראות, אז אחוזי הצפייה בהם יהיו גבוהים (כי אין משהו אחר לראות). כמה באמת רואים את FTV ב- SD ? כמה ?
לא נאמר פה כלום לגבי זה ש- MTVNHD לא יהיה בסוף ב- yes. נאמר רק ש- FTV-HD לא יהיה (ואני ממש לא רואה בזה חסרון, אלא אפילו יתרון - זה *** טהור שתופס רוחב פס משמעותי מערוצים שיכולים להיות טובים יותר).
הבעיה מתחילה בערוצי הבית. אני לא חושב שניתן להשוות כיום בין HOT Definition ל- yes movies HD ול- yes stars HD.
הסיבה שלקוחות HOT HD כ"כ מרוצים מ- MTVN HD ו- FTV-HD לא נובעת מכך ש- HOT הוסיפה ערוצים נוספים, אלא כי זה מכסה על חוסר התכנים החמור ב- HOT Definition ויוצר אשליית שווא של "לנו יש יותר גדול".
ב- yes המצב לא כך. ערוצי הבית שלהם ב- HD מפותחים דיו (וכמובן, ככל שיוסיף להתפתח, כך יהיה טוב יותר). אני בכל התקופה שאני מנוי כבר ראיתי למעלה מ- 120 סרטים ב- HD, ואת ערוץ הסדרות אני רואה קבוע.
ב- HD, לא הכמות קובעת, כי לעולם כמות השידורים לא תהיה נפוצה כמו שידורים ב- SD, לפחות עד שמחירי התכנים והזכויות יהיו זולים בהרבה ממה שהם היום. לכן, נשאר רק האיכות.
אני חושב ש- yes stars HD (לבדו, בלי ערוץ הסרטים) אוכל את MTVNHD ואת FTV-HD בלי מלח (אה, וברור שאת HOT Definition)....
5HD - עדכון מצב
- levikon
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 759
- smallville4r
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2056
levikon, צודק, שכחתי את ה- VOD HD שלכם. אני בהחלט שמח בשבילכם שיש לכם מה לראות שם, ואתה צודק, הייתי צריך לומר שהוא נותן מענה מסוים לבעיית התכנים שלכם ב- HD (בעיקר HOT Definition). עם זאת, צריך לזכור שכש- yes תשיק יום אחד את ה- VOD שלה (וזה לא משנה אם היום, מחר או עוד שנה) היא גם תשיק VOD HD והוא יהיה מפותח הרבה יותר בגלל שבאופן כללי כמות התכנים שלה גדולה יותר משל HOT. בנוסף, היה ראוי שה- VOD HD אצלכם ישדר באותם תנאים כמו שאר ערוצי ה- HD ולא לקבל bitrate נמוך יותר.
בהמשך לסוגיית הבלעדיות של eurosport HD הבאתי קישור ומן הכתבה שבקישור אני מביא ציטוט:
http://hitech.themarker.com/tmc/article ... 104_298372
בהמשך לסוגיית הבלעדיות של eurosport HD הבאתי קישור ומן הכתבה שבקישור אני מביא ציטוט:
הכוונה בכתבה לסוף שנת 2008 ומכאן אני מסיק שהייתה בלעדיות על הערוץ עד סוף שנת 2008 (כולל תקופת האולימפיאדה).HOT מרחיבה את חבילת הערוצים שלה ב-HD ומודיעה היום על הוספת ערוץ חדש: יורספורט HD. הערוץ יושק בעולם ובארץ בעת ובעונה אחת בתאריך ה-25 במאי. לחברת הכבלים הסכם על שידור הערוץ עד סוף השנה ואחריה תוכל גם YES לרכוש אותו, באם תרצה....
- levikon
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 759
קודם כל, ה-VODHD לא שלי. לצערי אין לי מניות בהוט (או ביס). מה שכן, מה שאני ראיתי ב-VOD (תמרות עשן) נראה פשוט מדהים ובטח שלא עם ביטרייט נמוך.smallville4r כתב:levikon, צודק, שכחתי את ה- VOD HD שלכם. אני בהחלט שמח בשבילכם שיש לכם מה לראות שם, ואתה צודק, הייתי צריך לומר שהוא נותן מענה מסוים לבעיית התכנים שלכם ב- HD (בעיקר HOT Definition). עם זאת, צריך לזכור שכש- yes תשיק יום אחד את ה- VOD שלה (וזה לא משנה אם היום, מחר או עוד שנה) היא גם תשיק VOD HD והוא יהיה מפותח הרבה יותר בגלל שבאופן כללי כמות התכנים שלה גדולה יותר משל HOT. בנוסף, היה ראוי שה- VOD HD אצלכם ישדר באותם תנאים כמו שאר ערוצי ה- HD ולא לקבל bitrate נמוך יותר.
הכוונה בכתבה לסוף שנת 2008 ומכאן אני מסיק שהייתה בלעדיות על הערוץ עד סוף שנת 2008 (כולל תקופת האולימפיאדה).HOT מרחיבה את חבילת הערוצים שלה ב-HD ומודיעה היום על הוספת ערוץ חדש: יורספורט HD. הערוץ יושק בעולם ובארץ בעת ובעונה אחת בתאריך ה-25 במאי. לחברת הכבלים הסכם על שידור הערוץ עד סוף השנה ואחריה תוכל גם YES לרכוש אותו, באם תרצה.......
"עם זאת, צריך לזכור שכש- yes תשיק יום אחד את ה- VOD שלה (וזה לא משנה אם היום, מחר או עוד שנה) היא גם תשיק VOD HD והוא יהיה מפותח הרבה יותר בגלל שבאופן כללי כמות התכנים שלה גדולה יותר משל HOT."
עד שה-VOD של הוט התייצב לקח כשנתיים, עם אינספור תקלות ובעיות עד שהשירות הפך למה שהוא היום (שכייף להכנס אליו). לכן להגיד שמה שיס יעשו יהיה מפותח יותר וטוב יותר בגלל כמות התכנים הגדולה יותר... הלוואי. אבל להגיד את זה עוד לפני שהשירות הפך למסחרי, קצת יומרני מצידך.
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35104
חצי הלירה שלי:
שידור HD זה היום שירות פרימיום שגובים עליו כסף נוסף, ולא מעט.
מי שמתחבר לשירות פרימיום מצפה לתמורה "פרימיום".
היום התמורה הזו לא קיימת.
אם היו שידורים חיים בספורט 5HD אני למשל הייתי מתחבר, עד שזה לא יהיה, אני לא אתחבר (ולא אתלונן מפני שאני לא משלם אקסטרה).
שידור HD זה היום שירות פרימיום שגובים עליו כסף נוסף, ולא מעט.
מי שמתחבר לשירות פרימיום מצפה לתמורה "פרימיום".
היום התמורה הזו לא קיימת.
אם היו שידורים חיים בספורט 5HD אני למשל הייתי מתחבר, עד שזה לא יהיה, אני לא אתחבר (ולא אתלונן מפני שאני לא משלם אקסטרה).
- eyk77
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 867
מדהים שכל אלה שב"יס" בוכים על המצב שלהם . אנחנו בהוט במצב הרבה יותר גרוע .
עם כל הכבוד לאנשים שכתבו כאן, לי הרבה יותר חשוב תכנים של סרטים וסדרות איכותיות מאשר שידור של פעם בחודש משחק גביע האלופות.. אני הצטרפתי לHD בעיקר בגלל התכנים. אני אוהב ספורט ומאוד אוהב כדורגל אבל זה לא הסיבה שהצטרפתי לשידורים האלו. הלוואי שהיה לי בהוט ערוץ שמשדר סדרות בנפרד מהשעה 0800 וערוץ סרטים בנפרד. הלוואי.. מה כן יש לי ..
ערוץ שמשדר מספר סדרות בודדות וזניחות ומעט מאוד סרטים בין השעות 1700-0200 . מה עם סדרות כמו אבודים או 24 ?? שום דבר ...
ערוץ MTV ,ערוץ האופנה וערוץ יורוספורט לא שווים הרבה בעיני .. ואני כמעט ולא צופה בהם בכלל. ערוץ האופנה זה ממש בדיחה .
ערוץ NG הוא ערוץ טוב וגם הוא חוזר על עצמו כל הזמן והרבה משידוריו הם באיכות של SD ...
אז כל אילו ביס שבוכים... תסתכלו עלינו בהוט ותבינו שמצבכם לא כזה גרוע.. בקרוב יהיה לכם MAXHD ועוד ערוצים . לנו בינתיים כלום. לכם יש צרות של עשירים ..
עם כל הכבוד לאנשים שכתבו כאן, לי הרבה יותר חשוב תכנים של סרטים וסדרות איכותיות מאשר שידור של פעם בחודש משחק גביע האלופות.. אני הצטרפתי לHD בעיקר בגלל התכנים. אני אוהב ספורט ומאוד אוהב כדורגל אבל זה לא הסיבה שהצטרפתי לשידורים האלו. הלוואי שהיה לי בהוט ערוץ שמשדר סדרות בנפרד מהשעה 0800 וערוץ סרטים בנפרד. הלוואי.. מה כן יש לי ..
ערוץ שמשדר מספר סדרות בודדות וזניחות ומעט מאוד סרטים בין השעות 1700-0200 . מה עם סדרות כמו אבודים או 24 ?? שום דבר ...
ערוץ MTV ,ערוץ האופנה וערוץ יורוספורט לא שווים הרבה בעיני .. ואני כמעט ולא צופה בהם בכלל. ערוץ האופנה זה ממש בדיחה .
ערוץ NG הוא ערוץ טוב וגם הוא חוזר על עצמו כל הזמן והרבה משידוריו הם באיכות של SD ...
אז כל אילו ביס שבוכים... תסתכלו עלינו בהוט ותבינו שמצבכם לא כזה גרוע.. בקרוב יהיה לכם MAXHD ועוד ערוצים . לנו בינתיים כלום. לכם יש צרות של עשירים ..
- jpost
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4861
- שם מלא: (~)
תכנים וסדרות ב HD יש לי גם מהרשת.
אני דווקא ממתין להוספת ערוצי FTV-HD ו MTV-HD שהיו אמורים להתווסף בתחילת השנה.
מה לעשות, ספורט פחות מעניין אותי, דוגמניות וזמרות ב HD יותר.
אני דווקא ממתין להוספת ערוצי FTV-HD ו MTV-HD שהיו אמורים להתווסף בתחילת השנה.
מה לעשות, ספורט פחות מעניין אותי, דוגמניות וזמרות ב HD יותר.
- sam22
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
oferlaor כתב:לא מבין מה התלונה, לא טוב אל תקנו. יס יודעת מה הבעיות והם עושים חכם שהם קודם משיקים את ה max hd ורק אז מעבים את התוכן....
עפר,
אתה יודע שזה מסובך יותר
אנשים קיבלו הבטחות ובפעול העניין הזה הוא די מביש
אז זה לא פשוט כמו לא טוב אל תקנו
קנו והתחיבו כי האמינו
-
idan309
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3006
עדו,
אני חייב לאמר שתשובותיך בהחלט ענייניות, אבל אם הייתי יודע שאלו התשובות לשאלותיי לפני רכישת הממיר, כמובן שלא הייתי רוכש.
2 דברים גרמו לי להצטרף לשירות מיד לאחר שיצא לשוק:
1. שידורי ספורט ישירים מליגות אירופה (לא הוזכרו הגבלות כמו רק שידורים שמשודרים במקביל בערוץ פתוח, וגם אז זה לא מחייב).
2. סדרות וסרטים ב-HD (לא הוזכר שסדרות מובילות כמו נמלטים והשרדות לא ישודרו במתקונת כזו).
רק חודש אחרי קבלת הממיר גיליתי את עניין הסטרימר כך שלמרות האיכות הגבוהה ביותר משמעותית של YES בסדרות וסרטים זה לא נותן לי כלום, כי כבר את כולן אני רואה ללא צורך ב-YES/HOT.
כמו כן, כאשר חברה מכובדת, יודעת שהיא לא מספקת את הסחורה (גם אם זה לא רק באשמתה הישירה), מציעה פיצויים ראויים.
להלן מספר רעיונות:
1. רכישת יורוספורט HD - למיטב ידיעתי הבלעדיות נגמרה בסוף 2008, לכן אין מניעה לרכוש ערוץ זה.
2. רכישת ערוץ ספורט אחר כמו ESPN HD.
3. רכישת ערוצי HD נוספים (גם MTVHD ו-FHD לא יזיקו ובטוח שיש ערוצים נוספים).
4. הודעה כבר עכשיו שכל מנוי HD במשך יותר מ-6 חודשים יקבל ללא תשלום נוסף החלפה לממיר MAXHD כאשר יצא לשוק, עוד לפני לקוחות חדשים.
אני חייב לאמר שתשובותיך בהחלט ענייניות, אבל אם הייתי יודע שאלו התשובות לשאלותיי לפני רכישת הממיר, כמובן שלא הייתי רוכש.
2 דברים גרמו לי להצטרף לשירות מיד לאחר שיצא לשוק:
1. שידורי ספורט ישירים מליגות אירופה (לא הוזכרו הגבלות כמו רק שידורים שמשודרים במקביל בערוץ פתוח, וגם אז זה לא מחייב).
2. סדרות וסרטים ב-HD (לא הוזכר שסדרות מובילות כמו נמלטים והשרדות לא ישודרו במתקונת כזו).
רק חודש אחרי קבלת הממיר גיליתי את עניין הסטרימר כך שלמרות האיכות הגבוהה ביותר משמעותית של YES בסדרות וסרטים זה לא נותן לי כלום, כי כבר את כולן אני רואה ללא צורך ב-YES/HOT.
כמו כן, כאשר חברה מכובדת, יודעת שהיא לא מספקת את הסחורה (גם אם זה לא רק באשמתה הישירה), מציעה פיצויים ראויים.
להלן מספר רעיונות:
1. רכישת יורוספורט HD - למיטב ידיעתי הבלעדיות נגמרה בסוף 2008, לכן אין מניעה לרכוש ערוץ זה.
2. רכישת ערוץ ספורט אחר כמו ESPN HD.
3. רכישת ערוצי HD נוספים (גם MTVHD ו-FHD לא יזיקו ובטוח שיש ערוצים נוספים).
4. הודעה כבר עכשיו שכל מנוי HD במשך יותר מ-6 חודשים יקבל ללא תשלום נוסף החלפה לממיר MAXHD כאשר יצא לשוק, עוד לפני לקוחות חדשים.
- djeuro
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 305
תפעלו כמו צרכנים נבונים
idan309 ,
בחייך , אנחנו לא ילדים קטנים . ברור שאם חברת יס היתה מודיעה לפני השקת yeshd על איך היא הולכת להתעלל בלקוחותיה אף אחד לא היה נוגע בזה .
אני חושב שמנהלי האתר בעצמם נפלו קורבן לשקרים של יס לפני השקת חבילת yeshd . אם תדפדף שנה ושלושה חודשים אחורה בפורומים השונים כאן תוכל למצוא עדיין שבחים מכאן ועד להודעה חדשה על מה שהולך להיות ב-yeshd , פרי ידם של מנהלי האתר . אני מאמין אמונה שלמה שהדברים שפורסמו כאן ובצורה ברורה עודדו רבים לרכוש את חבילת yeshd לא היתה מופיעה על דפי הפורום היום . אני מאמין ללא שום ספק באמינותם והוגנותם של מנהלי האתר .
אי אפשר להחזיר את הגלגל אחורה . למזלי אני ראיתי לאיפה נושבת הרוח ואחרי החודש הראשון שלי עם yeshd החזרתי אותו וספגתי את כל העלויות . אם יס ילמדו להיות חברה הוגנת בעתיד אולי אשקול לחזור כמנוי בחברה .
מכל הדברים שאתה מציע ליס לעשות יש דבר אחד להגיד לך : תהיה צרכן נבון ועל תשלם דבר מעבר למה שאתה מקבל כתמורה . אם עדיין לא השתכנעת כמנוי פעיל של יס או מהתשובות של הנציגים של החברה שצצים מדיי פעם ומפזרים פנטזיות כמו "חכו ללוח השידורים של מרץ" או עונים בהתנשאות " צר לי עליך אם חיכית ל-eurosporthd , mtvhd או ftvhd" כאילו אנחנו עם של מטומטמים ולא יודעים שגם במרץ יהיו במקרה הטוב שני משחקים מליגת האלופות בשידור ישיר ומלא שידורים חוזרים בכל שאר הערוצים או סדרות שמזמן , מזמן ביקרו אצל אנשים בסטרימר - אולי זה הזמן המתאים להפגין בגרות צרכנית .
אל תצפה לנפלאות מיס . הם לא עשו דבר במשך שנה וחצי בתחום ה-HD והם ימשיכו באותו הקו גם בעתיד . הם רואים שיש מספיק פראיירים שמחכים שמשהו טוב יקרה ומוכנים לשלם יפה מאוד גם בלי שהם ישנו דבר .
אותי השקרים שמאחרוי מכירת החלום שנקרא yeshd כל כך עיצבנו שהעדפתי להתנתק מהחברה בכלל לאחר שנים רבות של חברות . פשוט הרגשתי שאני ניגעל מהצורה שבה הם מוצצים ממני כסף בלי בושה .
בחייך , אנחנו לא ילדים קטנים . ברור שאם חברת יס היתה מודיעה לפני השקת yeshd על איך היא הולכת להתעלל בלקוחותיה אף אחד לא היה נוגע בזה .
אני חושב שמנהלי האתר בעצמם נפלו קורבן לשקרים של יס לפני השקת חבילת yeshd . אם תדפדף שנה ושלושה חודשים אחורה בפורומים השונים כאן תוכל למצוא עדיין שבחים מכאן ועד להודעה חדשה על מה שהולך להיות ב-yeshd , פרי ידם של מנהלי האתר . אני מאמין אמונה שלמה שהדברים שפורסמו כאן ובצורה ברורה עודדו רבים לרכוש את חבילת yeshd לא היתה מופיעה על דפי הפורום היום . אני מאמין ללא שום ספק באמינותם והוגנותם של מנהלי האתר .
אי אפשר להחזיר את הגלגל אחורה . למזלי אני ראיתי לאיפה נושבת הרוח ואחרי החודש הראשון שלי עם yeshd החזרתי אותו וספגתי את כל העלויות . אם יס ילמדו להיות חברה הוגנת בעתיד אולי אשקול לחזור כמנוי בחברה .
מכל הדברים שאתה מציע ליס לעשות יש דבר אחד להגיד לך : תהיה צרכן נבון ועל תשלם דבר מעבר למה שאתה מקבל כתמורה . אם עדיין לא השתכנעת כמנוי פעיל של יס או מהתשובות של הנציגים של החברה שצצים מדיי פעם ומפזרים פנטזיות כמו "חכו ללוח השידורים של מרץ" או עונים בהתנשאות " צר לי עליך אם חיכית ל-eurosporthd , mtvhd או ftvhd" כאילו אנחנו עם של מטומטמים ולא יודעים שגם במרץ יהיו במקרה הטוב שני משחקים מליגת האלופות בשידור ישיר ומלא שידורים חוזרים בכל שאר הערוצים או סדרות שמזמן , מזמן ביקרו אצל אנשים בסטרימר - אולי זה הזמן המתאים להפגין בגרות צרכנית .
אל תצפה לנפלאות מיס . הם לא עשו דבר במשך שנה וחצי בתחום ה-HD והם ימשיכו באותו הקו גם בעתיד . הם רואים שיש מספיק פראיירים שמחכים שמשהו טוב יקרה ומוכנים לשלם יפה מאוד גם בלי שהם ישנו דבר .
אותי השקרים שמאחרוי מכירת החלום שנקרא yeshd כל כך עיצבנו שהעדפתי להתנתק מהחברה בכלל לאחר שנים רבות של חברות . פשוט הרגשתי שאני ניגעל מהצורה שבה הם מוצצים ממני כסף בלי בושה .
- sam22
-
- חבר במועדון ה-20K

הקטע המשעשע כאן שאני זוכר שאנשים אמרו שהם מצטרפים לשרות למרות שהואבוסרי
כי הם רוצים לקדם את ענין ה HD ואם לא תהיה הענות לא תהיה התקדמות
פטריוטיות HD לשמה
ולהזכירכם היה מי שאמר להם לא לעשות
וצחק עלייהם (שפני ניסיון וכו')
והכי מרגיז - הוא צדק
לא יעזור מה יאמרו
התמורה מבישה
העסק תקוע
לא יודע מה קורה מאחורי הקלעים
על הבמה זה נראה לא טוב
פטריוטיות HD לשמה
והכי מרגיז - הוא צדק
לא יעזור מה יאמרו
התמורה מבישה
העסק תקוע
על הבמה זה נראה לא טוב
העם דורש..... כל מיני דברים
- שח_מט
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3902
הקנס הוא בערך 300-400 למנוי שהתחיל בינואר שעבר.
כלומר לפי 35 שח לחודש שאני משלם זה שווה ערך ל 8 חודשים.
לכן כרגע אני מעדיף לחכות עוד כמה חודשים שיזוז משהו, מבחינת ערוצים ו/או מבחינת הממיר.
כלומר לפי 35 שח לחודש שאני משלם זה שווה ערך ל 8 חודשים.
לכן כרגע אני מעדיף לחכות עוד כמה חודשים שיזוז משהו, מבחינת ערוצים ו/או מבחינת הממיר.
- HD_Millenium
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 25
כן , זוכר את "המתלהמים" אז אבל "הצודקים"
sam22 ,
גם לי זכורות הודעות רבות של חברי פורום שהזהירו את האנשים לגבי התנאים שיס דורשת להצטרפות לחבילת YESHD ועל כך שזה לא שווה את המחיר ואת ההתחייבות , במתכונת של אז שלצערינו זו גם המתכונת של היום .
מנהלי האתר קראו להם אז "מתלהמים" והאשימה אותם שהם נגד קידמת הטכנולוגיה בישראל . חלק מהם לא כותב יותר באתר אבל אפשר להבין בדיעבד שצדקו לחלוטין .
אתה יכול לראות גם היום מהודעות הנציגים שעובדים בחברת יס שהם משתמשים בשיווק אגרסיבי מאוד . מה שהם אומרים זה שאתה כלקוח לא תקבע לנו מה אתה רוצה או מה שהובטח אלא אנחנו נקבע לך בזמנינו החופשי מה שבא לנו שתראה . אתה אוהב אופנה - FTVHD - צר לנו עליך . אתה אוהב מוזיקה - MTVHD - צר לנו עליך . אתה אוהב - EUROSPORTHD - צר לנו עליך . אתה אוהב שידוררים חיים מאוליפמפידה או ליגות המובילות של הכדורגל האירואפי או משחקי NBA בשידור ישיר - צר לנו עליך מאוד כי הבטחנו ולא קיימנו . אבל אם אתה אוהב סדרות עם עונות מלאות אבק של מגירות הוליווד , אההה , אז חכה שתראה את לוח השידורים של מרץ ב-YESHDSTARS שמלא בפרקים שרוב חברי הפורום הנכבד הזה ראו לפני שנתיים עוד לפני ש-YESHD יצא לשוק .
ובסוף החודש כשכסף המנויים נכנס לחשבונות החברה , ניתן לשמוע "יייססססס!!!" אחד גדול מכיוון משרדי החברה .
גם לי זכורות הודעות רבות של חברי פורום שהזהירו את האנשים לגבי התנאים שיס דורשת להצטרפות לחבילת YESHD ועל כך שזה לא שווה את המחיר ואת ההתחייבות , במתכונת של אז שלצערינו זו גם המתכונת של היום .
מנהלי האתר קראו להם אז "מתלהמים" והאשימה אותם שהם נגד קידמת הטכנולוגיה בישראל . חלק מהם לא כותב יותר באתר אבל אפשר להבין בדיעבד שצדקו לחלוטין .
אתה יכול לראות גם היום מהודעות הנציגים שעובדים בחברת יס שהם משתמשים בשיווק אגרסיבי מאוד . מה שהם אומרים זה שאתה כלקוח לא תקבע לנו מה אתה רוצה או מה שהובטח אלא אנחנו נקבע לך בזמנינו החופשי מה שבא לנו שתראה . אתה אוהב אופנה - FTVHD - צר לנו עליך . אתה אוהב מוזיקה - MTVHD - צר לנו עליך . אתה אוהב - EUROSPORTHD - צר לנו עליך . אתה אוהב שידוררים חיים מאוליפמפידה או ליגות המובילות של הכדורגל האירואפי או משחקי NBA בשידור ישיר - צר לנו עליך מאוד כי הבטחנו ולא קיימנו . אבל אם אתה אוהב סדרות עם עונות מלאות אבק של מגירות הוליווד , אההה , אז חכה שתראה את לוח השידורים של מרץ ב-YESHDSTARS שמלא בפרקים שרוב חברי הפורום הנכבד הזה ראו לפני שנתיים עוד לפני ש-YESHD יצא לשוק .
ובסוף החודש כשכסף המנויים נכנס לחשבונות החברה , ניתן לשמוע "יייססססס!!!" אחד גדול מכיוון משרדי החברה .
sam22 כתב:הקטע המשעשע כאן שאני זוכר שאנשים אמרו שהם מצטרפים לשרות למרות שהואבוסרי
פטריוטיות HD לשמה
והכי מרגיז - הוא צדק
לא יעזור מה יאמרו
התמורה מבישה
העסק תקוע
על הבמה זה נראה לא טוב...
- Catskinner
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
אני דווקא ממשיך לכתוב ולא התיאשתי מזה שקרו לי משבית שמחות.
קצת לפני שיצא שירות ה HD ביס ניהלנו על זה וויכוח בפורום, וויכוח שהתפצל לשני שרשורים עיקריים. בראשון התווכחנו על מספר האנשים שיצטרפו לשירות ואנשים לא אהבו את הניתוח שלי ואת המספרים שציפיתי. אין לי מושג עד כמה קלעתי בול אבל אתפלא מאוד אם פיספסתי ביותר מ 5%.
בשירשור השני דנו בכדאיות הכללית של השירות ודווקא שם לא היו בכלל התלהמויות. כולם הסכימו שהתמורה היא די דלה ושזה מתאים רק למכורים. ניסו שם לראות מה יכול לשפר את המצב וכמובן שהגיעו למסקנות שמה שחסר זה PVR ויותר תוכן - לא נגעו בכלל בנושא ה DD כי חשבו שזה עניין זמני לחלוטין.
המסקנה מכל הוויכוחים שהיו לנו הוא שעצם פתיחת שידורי HD בישראל זה צעד חשוב ואבן דרך רצינית ושכצפוי השירות יהיה מאוד מוגבל בהתחלה, הן מבחינת היקף לקוחות והן מבחינת התכנים והמוצר אבל שבלי זה אין בכלל מה לדבר על התקדמות וחשיפת כל נושא האודיו ווידאו בפורמט גבוה ל"עם ישראל חי" ושאם לא יתבצע מהלך כלשהו - אפילו ולא יהיה הכי מוצלח שבעולם - אז אנחנו נישאר תקועים לנצח עם המקבילת המולטימדיה לרכב ליסינג 1.6 ליטר אוטומט בצבע כסף.
קצת לפני שיצא שירות ה HD ביס ניהלנו על זה וויכוח בפורום, וויכוח שהתפצל לשני שרשורים עיקריים. בראשון התווכחנו על מספר האנשים שיצטרפו לשירות ואנשים לא אהבו את הניתוח שלי ואת המספרים שציפיתי. אין לי מושג עד כמה קלעתי בול אבל אתפלא מאוד אם פיספסתי ביותר מ 5%.
בשירשור השני דנו בכדאיות הכללית של השירות ודווקא שם לא היו בכלל התלהמויות. כולם הסכימו שהתמורה היא די דלה ושזה מתאים רק למכורים. ניסו שם לראות מה יכול לשפר את המצב וכמובן שהגיעו למסקנות שמה שחסר זה PVR ויותר תוכן - לא נגעו בכלל בנושא ה DD כי חשבו שזה עניין זמני לחלוטין.
המסקנה מכל הוויכוחים שהיו לנו הוא שעצם פתיחת שידורי HD בישראל זה צעד חשוב ואבן דרך רצינית ושכצפוי השירות יהיה מאוד מוגבל בהתחלה, הן מבחינת היקף לקוחות והן מבחינת התכנים והמוצר אבל שבלי זה אין בכלל מה לדבר על התקדמות וחשיפת כל נושא האודיו ווידאו בפורמט גבוה ל"עם ישראל חי" ושאם לא יתבצע מהלך כלשהו - אפילו ולא יהיה הכי מוצלח שבעולם - אז אנחנו נישאר תקועים לנצח עם המקבילת המולטימדיה לרכב ליסינג 1.6 ליטר אוטומט בצבע כסף.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- HD_Millenium
-
- חבר שרק התחיל

Catskinner ,
זוכר את השרשור שעליו אתה מדבר שבו אתה ומשתמש אחר , נדמה לי חאג'י , תיארתם בדיוק את אשר קורה היום עם YESHD .
אני גם בעד הקידום הטכנולוגי אבל כאן זה לא מדובר על קידום טכנולוגי אלא בחברה שמנצלת את תמימות האנשים בכותרות של "קידום טכנולוגי בכאילו " .
המנויים רוצים קידום טכנולוגי ותכנים וחברת יס רוצה רק את הכסף של המנויים במעטפת תשתית שהיא הכינה אבל לא משדרת דרכה דבר .
למה חברת יס או הוט מחייבת ל-3 שנים את הלקוחות שרוצים קדמה טכנולוגית ?
למה במשך שנה וחצי לא עשו דבר מבחינת התכנים ?
למה מבקשים 80 שח על שידורים שברובם הם שידורים חוזרים של תכנים ישנים ?
למה מחייבים לשלם קנסות כדי לצאת מהחבילה לאחר שמגלים את הרמאות הגדולה ?
למה כשאני שואל , כאוהב אופנה , למה אין ביס ערוץ FTV-HD כמו בהוט , נציגי החברה צוחקים עליי בפנים ועונים " צר לי עליך כי אתה רוצה את זה " ?
למה שיס לא יאספו את הממירים YESHD שלהם מהמנויים הנאמנים , יעשו שיעורי בית ויחזרו אלינו כשחוץ מהטכנולוגיית השידור יהיה להם גם מה להציע מבחינת תכנים ? טוב , השאלה הזו נשמעת כמו שאלה רטורית כי התשובה ברורה והיא שיס מחפשים איך לעשות את ה-80 שח לחודש , בנוסף ל-250 ובנוסף לקנס שמאיים על כולם , בצורה הפשוטה ביותר מבחינתם .
זוכר את השרשור שעליו אתה מדבר שבו אתה ומשתמש אחר , נדמה לי חאג'י , תיארתם בדיוק את אשר קורה היום עם YESHD .
אני גם בעד הקידום הטכנולוגי אבל כאן זה לא מדובר על קידום טכנולוגי אלא בחברה שמנצלת את תמימות האנשים בכותרות של "קידום טכנולוגי בכאילו " .
המנויים רוצים קידום טכנולוגי ותכנים וחברת יס רוצה רק את הכסף של המנויים במעטפת תשתית שהיא הכינה אבל לא משדרת דרכה דבר .
למה חברת יס או הוט מחייבת ל-3 שנים את הלקוחות שרוצים קדמה טכנולוגית ?
למה במשך שנה וחצי לא עשו דבר מבחינת התכנים ?
למה מבקשים 80 שח על שידורים שברובם הם שידורים חוזרים של תכנים ישנים ?
למה מחייבים לשלם קנסות כדי לצאת מהחבילה לאחר שמגלים את הרמאות הגדולה ?
למה כשאני שואל , כאוהב אופנה , למה אין ביס ערוץ FTV-HD כמו בהוט , נציגי החברה צוחקים עליי בפנים ועונים " צר לי עליך כי אתה רוצה את זה " ?
למה שיס לא יאספו את הממירים YESHD שלהם מהמנויים הנאמנים , יעשו שיעורי בית ויחזרו אלינו כשחוץ מהטכנולוגיית השידור יהיה להם גם מה להציע מבחינת תכנים ? טוב , השאלה הזו נשמעת כמו שאלה רטורית כי התשובה ברורה והיא שיס מחפשים איך לעשות את ה-80 שח לחודש , בנוסף ל-250 ובנוסף לקנס שמאיים על כולם , בצורה הפשוטה ביותר מבחינתם .
- smallville4r
-
- חבר ותיק

השרשור הזה - מהמצב של ספורט 5 HD (שמשותף ל- yesHD ול- HOT HD כאחד) נוצר שרשור של לא פחות ממסע צלב נגד yesHD.
בעיקרון, יש לי סימפטיה מלאה לכאלה שהתחברו לשירות והתאכזבו כאשר זה לא עלה על ציפיותיהם ואני גם מכבד את הביקורת שלהם כלפי השירות והם שומרים על איזושהי מידה של כבוד עצמי. שוב - אני לפחות יכול רק להשתתף בצערם. אני לא עובד ב- yes ואין לי מניות שם ואני לא יכול לעשות כלום כדי להניע גלגלים שם - אז לפחות יש לי סימפטיה כלפיהם וכלפי ביקורתם.
אבל, כנגד אלה שיוצאים במסע צלב כנגד השירות בפרט וכנגד yes בכלל תוך כדי שהם מסלפים ציטוטים ועובדות אין לי שום סימפטיה, אלא סלידה.
הבנו שאתם לא מרוצים. כשהתחברתם, ניתנו בפניכם האופציות לרכוש ממיר, לקחת בפיקדון או להצטרף בהתחייבות. בחרתם באופציה "הזולה" - להתחייב (ולשלם כביכול פחות) - למרות שהיו ת'רדים שעסקו בזה והגיעו למסקנה שדווקא, הפיקדון הוא הזול מכולם (למרות שבתשלום אחד הוא היקר מכולם). אם אתם טוענים שאתם צרכנים נבונים למה לא לקחתם את הפיקדון ? במקרה הגרוע ביותר הייתם מפסידים 250 ש"ח אחרי שנה ? (פחות מה- 531 ש"ח קנס שמחזירים ממיר אחרי שנה). הייתם יכולים לחכות על הגדר, כמו שעשו אחרים...
שוב, יש לי באמת המון סימפטיה לפותח השרשור שלפחות, על אף אכזבתו, מעביר ביקורת בצורה מכובדת וגם פועל באופן פעיל לשינוי, וגם מקבל תשובות מנציג של yes, וגם אם התשובות לא עונות על הציפיות עדיין מכבד אותו ואת תשובותיו לשאלות שהועלו, לעומת אלה שרוכבים על השרשור כדי לצאת למסע צלב כנגד שירות שהם עצמו הצטרפו אליו, כנראה מבלי שחשבו מספיק טוב. הרי בא הנציג של yes ואמר שרוב המנויים של yesHD לא באים מהפורום, שהציפיות של רוב לקוחות ה- HD שונים מהציפיות של רוב הלקוחות מתוך הפורום, אז מה יעזור לכם מסע הצלב הזה ? גם אם, נגיד, שהנהלת הפורום תעביר את הביקורת הלאה ל- yes, מה גורם לכם לחשוב שזה ישפיע על מקבלי ההחלטות שם ? האם למנהלי הפורום יש מניות ב- yes ? לא. הדבר היחיד שהם יכולים לעשות זה להעביר הלאה והם עושים את זה, אם הם רואים לנכון לעשות זאת וזה כל מה שנדרש. כל שאר מסע הצלב והבכיינות פשוט מיותרים. ולכן בסיומו של דבר, כלפיכם הדבר היחיד שאני מרגיש זו סלידה.
בעיקרון, יש לי סימפטיה מלאה לכאלה שהתחברו לשירות והתאכזבו כאשר זה לא עלה על ציפיותיהם ואני גם מכבד את הביקורת שלהם כלפי השירות והם שומרים על איזושהי מידה של כבוד עצמי. שוב - אני לפחות יכול רק להשתתף בצערם. אני לא עובד ב- yes ואין לי מניות שם ואני לא יכול לעשות כלום כדי להניע גלגלים שם - אז לפחות יש לי סימפטיה כלפיהם וכלפי ביקורתם.
אבל, כנגד אלה שיוצאים במסע צלב כנגד השירות בפרט וכנגד yes בכלל תוך כדי שהם מסלפים ציטוטים ועובדות אין לי שום סימפטיה, אלא סלידה.
הבנו שאתם לא מרוצים. כשהתחברתם, ניתנו בפניכם האופציות לרכוש ממיר, לקחת בפיקדון או להצטרף בהתחייבות. בחרתם באופציה "הזולה" - להתחייב (ולשלם כביכול פחות) - למרות שהיו ת'רדים שעסקו בזה והגיעו למסקנה שדווקא, הפיקדון הוא הזול מכולם (למרות שבתשלום אחד הוא היקר מכולם). אם אתם טוענים שאתם צרכנים נבונים למה לא לקחתם את הפיקדון ? במקרה הגרוע ביותר הייתם מפסידים 250 ש"ח אחרי שנה ? (פחות מה- 531 ש"ח קנס שמחזירים ממיר אחרי שנה). הייתם יכולים לחכות על הגדר, כמו שעשו אחרים...
שוב, יש לי באמת המון סימפטיה לפותח השרשור שלפחות, על אף אכזבתו, מעביר ביקורת בצורה מכובדת וגם פועל באופן פעיל לשינוי, וגם מקבל תשובות מנציג של yes, וגם אם התשובות לא עונות על הציפיות עדיין מכבד אותו ואת תשובותיו לשאלות שהועלו, לעומת אלה שרוכבים על השרשור כדי לצאת למסע צלב כנגד שירות שהם עצמו הצטרפו אליו, כנראה מבלי שחשבו מספיק טוב. הרי בא הנציג של yes ואמר שרוב המנויים של yesHD לא באים מהפורום, שהציפיות של רוב לקוחות ה- HD שונים מהציפיות של רוב הלקוחות מתוך הפורום, אז מה יעזור לכם מסע הצלב הזה ? גם אם, נגיד, שהנהלת הפורום תעביר את הביקורת הלאה ל- yes, מה גורם לכם לחשוב שזה ישפיע על מקבלי ההחלטות שם ? האם למנהלי הפורום יש מניות ב- yes ? לא. הדבר היחיד שהם יכולים לעשות זה להעביר הלאה והם עושים את זה, אם הם רואים לנכון לעשות זאת וזה כל מה שנדרש. כל שאר מסע הצלב והבכיינות פשוט מיותרים. ולכן בסיומו של דבר, כלפיכם הדבר היחיד שאני מרגיש זו סלידה.
נערך לאחרונה על ידי smallville4r ב 19/02/2009 15:42, נערך פעם 1 בסך הכל.
- HD_Millenium
-
- חבר שרק התחיל

smallville4r ,
יש שני דברים שאנחנו יכולים לעשות כמנויי חברת יס ( במקרה שלי - לשעבר ) וכאזרחים טובים שלא אוהבים רמאויות ואני חושב שאת שניהם אני עושה בצורה הטובה ביותר . הדברים הם :
1.להזהיר בכל צורה , בלשון תקיפה , את המנויים שלא רכשו את חבילת yeshd כדי לתאר להם מה צפויים לקבל כיחס בתמורה לרכישתם . לצערי , לי לא היה בן אדם כזה שיגיד לי את הדברים כמו שאני יכול להעביר באמצעות השרשור הזה כשהחלטתי בתמימותי לרכוש את חבילת YES-HD , דבר שגרם לי להפסד כסף משמעותי .
2.להחזיר את חבילת YESHD . אני הלכתי קצת יותר רחוק והתנתקתי לחלוטין מיס לאור הרמאות הזו .
להגיד שאתה מרגיש סלידה מהנאמר כאן זה כמו לראות מהצד איך פושע מבצע שוד ( הבטחות ללא תמורה ) באיומי אקדח (קנס) , לראות את הנשדדים (מנויים) נבהלים ומבולבלים ותהגיד שאתה מרגיש סלידה מהנשדדים במקום מהשודד או מעשיו .
יש שני דברים שאנחנו יכולים לעשות כמנויי חברת יס ( במקרה שלי - לשעבר ) וכאזרחים טובים שלא אוהבים רמאויות ואני חושב שאת שניהם אני עושה בצורה הטובה ביותר . הדברים הם :
1.להזהיר בכל צורה , בלשון תקיפה , את המנויים שלא רכשו את חבילת yeshd כדי לתאר להם מה צפויים לקבל כיחס בתמורה לרכישתם . לצערי , לי לא היה בן אדם כזה שיגיד לי את הדברים כמו שאני יכול להעביר באמצעות השרשור הזה כשהחלטתי בתמימותי לרכוש את חבילת YES-HD , דבר שגרם לי להפסד כסף משמעותי .
2.להחזיר את חבילת YESHD . אני הלכתי קצת יותר רחוק והתנתקתי לחלוטין מיס לאור הרמאות הזו .
להגיד שאתה מרגיש סלידה מהנאמר כאן זה כמו לראות מהצד איך פושע מבצע שוד ( הבטחות ללא תמורה ) באיומי אקדח (קנס) , לראות את הנשדדים (מנויים) נבהלים ומבולבלים ותהגיד שאתה מרגיש סלידה מהנשדדים במקום מהשודד או מעשיו .
- sam22
-
- חבר במועדון ה-20K

smallville4r,
מסכים לדברי HD_Millenium
ומוסיף,
מה הקשר למילה ישראלי מכוער? ובתור מי שהתלונן בשירשור הזה אני מבקש שתחזור בך
זה ביטוי דוחה שאתה משתמש בו ללא שום צורך
שנית,
אל תכנס לכיס של אף אחד כאן לגבי פיקדון או קניה או כל דבר אחר. זה לא משנה כלום מהזכות להתלונן
שלישית,
השרות הזה הוא בושה והדבר ייאמר בכל שירשור בנושא עד שישתנו העינינים. אני רואה זאת מחובתי כחבר ותיק בפורום להזהיר אנשים שלא ליפול לאותה אמונה עיוורת שנתתי ביס.
כמו שיודעים לפרגן ליס גם יודעים לקטול אותם
לא מצפה שדברים ישתנו מכתיבת הדברים
אבל זהו פורום ואל תכתיב לאנשים מה יאמרו ומה לא
תן לאנשים להתבטא ותגיב לעצם הנושא
לא מעניין אותי ולא אחרים אם אתה סולד ממני או מעריץ אותי
ושמור על תרבות דיון
מסכים לדברי HD_Millenium
ומוסיף,
מה הקשר למילה ישראלי מכוער? ובתור מי שהתלונן בשירשור הזה אני מבקש שתחזור בך
זה ביטוי דוחה שאתה משתמש בו ללא שום צורך
שנית,
אל תכנס לכיס של אף אחד כאן לגבי פיקדון או קניה או כל דבר אחר. זה לא משנה כלום מהזכות להתלונן
שלישית,
השרות הזה הוא בושה והדבר ייאמר בכל שירשור בנושא עד שישתנו העינינים. אני רואה זאת מחובתי כחבר ותיק בפורום להזהיר אנשים שלא ליפול לאותה אמונה עיוורת שנתתי ביס.
ושמור על תרבות דיון
העם דורש..... כל מיני דברים
- smallville4r
-
- חבר ותיק

HD_Millenium, אם החלטת להחזיר את החבילה ואף להתנתק מ- yes - אז אני מברך אותך על החלטתך. זכותך לעשות כך. אם אתה מרגיש נבגד/נשדד/נרמס ע"י yes אז שוב, הסימפטיה רק אליך. אבל, צריך לשים גבול לביקורת - ברגע שביקורת הולכת רחוק מדי ושהעובדות שמעלים בה אינן מדויקות ואף אינן נכונות - וכן מצאתי כאלה באחת התגובות שלך כאן, אז כאחד שמנוי על אותם תנאים של השירות, יודע מה נכון ומה לא, וזה הופך את זה למגעיל לקרוא את זה, ואז לצערי ולצערך, הרושם שאני מקבל ממך שלילי וגורם לי להרגיש סלידה מדבריך.HD_Millenium כתב: יש שני דברים שאנחנו יכולים לעשות כמנויי חברת יס ( במקרה שלי - לשעבר ) וכאזרחים טובים שלא אוהבים רמאויות ואני חושב שאת שניהם אני עושה בצורה הטובה ביותר . הדברים הם :
להגיד שאתה מרגיש סלידה מהנאמר כאן זה כמו לראות מהצד איך פושע מבצע שוד ( הבטחות ללא תמורה ) באיומי אקדח (קנס) , לראות את הנשדדים (מנויים) נבהלים ומבולבלים ותהגיד שאתה מרגיש סלידה מהנשדדים במקום מהשודד או מעשיו ....
אם מישהו היה פותח ת'רד ושואל מה נותנים ב- yesHD, מה התנאים ? מה ה- catch ? ממה להיזהר ? האם זה בכלל שווה - מצדי שתשפוך שם את כל הסיפור שלך. אבל הנושא בפורום הזה עסק בדלות תכני ספורט 5 HD והפך במהרה ללא פחות ממסע צלב נגד השירות ואני לא מבין מדוע ? עד עכשיו אני לא מבין את האחריות של yes לעניין דלות תכני ספורט 5 HD ?
אני, כמו שיכולת לראות מתגובותיי, משתמש בעיקר בערוצי yes movies HD ו- yes stars HD, אבל התחברתי רק בגלל yes stars HD. והתחברתי שלושה וחצי חודשים לפני שהערוץ עלה תוך כדי לקיחת אותו סיכון. כשהתקשרתי שאלתי לפרטי התוכנית ושאלתי האם כשהערוץ יעלה יהיה תשלום נוסף - אמרו לי שלא והצטרפתי. זה היו כל הדרישות שלי ואלה היו כל ציפיותיי. אני מנוי עד היום ובסה"כ מרוצה. כמו שאמרתי בתגובות הקודמות - סה"כ הערוצים טובים, אך עדיין טעונים שיפור. כלומר, שגם אני, מצפה לשיפור בשירות. אבל דברים כאלה לוקחים זמן, ונרמז פה, של- yesMaxHD יש כנראה קשר כזה או אחר לקיפאון ב- HD ב- yes.
לסיום, אספר לך סיפור אחר שקרה לי:
לפני שנתיים וקצת הלכתי לאורנג', שם יש לי מנוי סלולרי וחידשתי את המסלול שלי בהתחייבות ל- 3 שנים (לא שונה בהרבה מ- yesHD). אהבתי את תנאי המבצע, אבל, הנציג "שכח" לציין בפני שיש תשלום חודשי קבוע של 40 ש"ח בחודש (כן, 40 ש"ח בחודש) ואני כמו אידיוט מיהרתי לחתום על החוזה מבלי לקרוא את האותיות הקטנות, כי הנציג מזרז אותך לחתום כי הוא רוצה לסגור עסקה ולקבל את הבונוס שלו - ומכאן, אין דרך חזרה. בחתימתי, הסכמתי לשלם להם במשך 3 שנים 40 ש"ח בחודש (בדיוק כמו yesHD). אם הייתי יודע, לא הייתי חותם והייתי אומר להם שלום ולהתראות ושילכו לעזאזל. לפחות ב- yesHD אני מקבל תמורה הולמת ל- 40 ש"ח לחודש, ולפחות שם yes טרחה להגיד לי שאני אשלם אותם. במחיר הזה, הייתי יכול בכיף לקחת עוד ממיר HD לבית שלי. זה לא המצב. עם זאת, לעולם אפילו לא פתחתי ת'רד כדי לתאר את המצב שהיה לי באורנג', אני גם לא מזהיר אנשים לגבי אורנג' אלא אני מזהיר אנשים שכשהם חותמים, שיתסתכלו על מה אתה חותמים ושייזהרו. זה הכל.
כך, שבסופו של דבר זה כל מקרה לגופו. לכל אחד הטעם שלו ולכן לאחד זה יתאים ולאחר לא. אני מסכים איתך שתנאי המבצע של yesHD דרקוני במקצת, אבל צריך להבין של- yes אין ברירה אחרת אלא להתנות את זה כך, אחרת יעשו מסחרה. מה שיקרה מזה ש- yes תפסיד כסף, תפסיד את הכדאיות של ה- HD ותוריד את זה לגמרי. זה ד"א מה שקרה ב- HOT כשהם השיקו מוקדם מהצפוי את ה- HD ב- 2005. אני חושב שהעיתוי ש- yes בחרה לחשוף אותנו ל- HD היה מושלם וזה ברור שאנחנו לא יותר מ- early adopters. עם הזמן, וזה יכול לקחת די הרבה, כי זה באמת שירות פרימיום, יהיה מצב יותר טוב. בחרת להתנתק כי זה מה שטוב לך -כל הכבוד לך ואני מכבד אותך על זה. רק כבד אותי שאני מעדיף להישאר בשירות של yesHD ורואה בו בסה"כ משהו מוצלח אך עדיין, כמובן, טעון שיפור.
אין לי בעיה לקרוא ביקורת על yes. אני מוצא כזו כל יום. מתחיל להפריע לי אם זה גולש למסע צלב או שבכלל זה מגיע לזה כשזה לא הנושא של הת'רד.
- smallville4r
-
- חבר ותיק

האם הנושא הזה קשור ל- yesHD ? לא. ולכן הביקורת על השירות לא צריכה להופיע בת'רד הזה. זה עיקר הביקורת שלי. גם אם היא חריפה. לא הכתבתי לאף אחד שום דבר, וכמו שהביטוי שהזכרת שכתבתי מפריע לך, גם לי מפריע העובדות שצוינו וסולפו כנגד yes, רק כדי ליצור אנטגוניזם לשירות. לפחות שיכתבו דברים נכונים.sam22 כתב:,
ושמור על תרבות דיון...
לקחתי לתשומת לבי את הפגיעה שחשת מהשימוש שלי בביטוי הנ"ל, אני מתנצל, ואערוך את ההודעה. לא זו הייתה הכוונה ובעתיד אתה יותר ממוזמן ללחוץ על "דווח" על כל הודעה שלי שמפריעה לך והיא תטופל ע"י המנהלים בשיתוף פעולה מלא ממני.
נערך לאחרונה על ידי smallville4r ב 19/02/2009 15:46, נערך פעם 1 בסך הכל.
- sam22
-
- חבר במועדון ה-20K

smallville4r,
כולנו כאן כדי להנות
אני חושב שביטויים מסוג זה אין להם מקום
וגם עם השירשור קיבל אזימוט מעט שונה, אבל עדיין קשור, זה לא כל כך נורא
האכזבה מHD קשורה גם לאכזבה מ5HD
בשני המקרים הובטחו הבטחות ולא מולאו
ובוא נעזוב את המנהלים
פשוט לא צריך להגיע לזה