ריאליטי: אני פורמלית מיואש
oferlaor
אני בכלל לא מבין מדוע בנאדם אינטלגנטי יצפה בטלויזיה ,ומדוע שיכניס אותה הביתה?
סרטים רואים בדרכים המקובלות ,סדרות כנ"ל . מה נשאר שנשאר זה חדשות -איתן אפשר להסתדר באינטרנט מצויין. בכלל החדשות בטלויזיה בנויות על הפחדות . כמה שהחדשות יהיו בנויות על יותר פחדים יותר אנשים יצפו (ויתמכרו) וכך ירויחו יותר כסף מהפירסומות .
על שעשועונים ותוכניות ריאלטי אני בכלל לא מדבר.
מבחינתי העיניין ברור -אני לא מעוניין לקנות אבקת כביסה,או דגני בוקר וכיו"צ =אני לא צריך לראות טלויזיה. לא רוצה להכיר את שיפרה ואת האחות הקטנה ואת שאר התוכניות שמזלזלות באינטלגנציה שלי.
מה שמעניין הוא שכשאנשים שומעים שאני רואה 3-4 סרטים השבוע +מקדיש זמן לתחביבים שלי . הם שואלים איך יש לך כ"כ הרבה זמן .
למה שמישהו נורמאלי ירצה בכלל לראות טלויזיה , למה?
אני בכלל לא מבין מדוע בנאדם אינטלגנטי יצפה בטלויזיה ,ומדוע שיכניס אותה הביתה?
סרטים רואים בדרכים המקובלות ,סדרות כנ"ל . מה נשאר שנשאר זה חדשות -איתן אפשר להסתדר באינטרנט מצויין. בכלל החדשות בטלויזיה בנויות על הפחדות . כמה שהחדשות יהיו בנויות על יותר פחדים יותר אנשים יצפו (ויתמכרו) וכך ירויחו יותר כסף מהפירסומות .
על שעשועונים ותוכניות ריאלטי אני בכלל לא מדבר.
מבחינתי העיניין ברור -אני לא מעוניין לקנות אבקת כביסה,או דגני בוקר וכיו"צ =אני לא צריך לראות טלויזיה. לא רוצה להכיר את שיפרה ואת האחות הקטנה ואת שאר התוכניות שמזלזלות באינטלגנציה שלי.
מה שמעניין הוא שכשאנשים שומעים שאני רואה 3-4 סרטים השבוע +מקדיש זמן לתחביבים שלי . הם שואלים איך יש לך כ"כ הרבה זמן .
למה שמישהו נורמאלי ירצה בכלל לראות טלויזיה , למה?
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
אני רואה טלויזיה, ולא רק סרטעם.
יש בהחלט דברים טובים אך בניגוד ללפני מספר לא גדול של שנים, האיכות דועכת והולכת.
יש בהחלט דברים טובים אך בניגוד ללפני מספר לא גדול של שנים, האיכות דועכת והולכת.
- sam22
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
- נתן תודות: 938 פעמים
- קיבל תודות: 819 פעמים
יש עוד כמה פניניםoferlaor כתב:אני רואה טלויזיה, ולא רק סרטעם.
יש בהחלט דברים טובים אך בניגוד ללפני מספר לא גדול של שנים, האיכות דועכת והולכת....
יס דוקו
ערוץ 23 לעיתים, למשל סדרת ההיסטוריה של מודי בר-און
NG
היסטוריה
היפה והחנון
נכון אני מודה אין לי ילדים שכבר הולכים לבי"ס. אבל אני בטוח שכשיגדלו הם כבר יתרגלו למציאות מגיל ינקות. אין אצלנו טלויזיה בבית. ( אבל יש בידור אלקטרוני אחר)
להכניס טלויזיה היום הביתה עם כל התכנים שיש בה (כן כולל מבט לחדשות) זה לעשות עוול לילדים. ממש כמו לגדל אותם על מקדונלדס. הטלויזיה מאוד השתנתה ב10 שנים האחרונות.
אני מצרף משהו שבמקרה ראיתי עכשיו בYNET
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3645254,00.html
להכניס טלויזיה היום הביתה עם כל התכנים שיש בה (כן כולל מבט לחדשות) זה לעשות עוול לילדים. ממש כמו לגדל אותם על מקדונלדס. הטלויזיה מאוד השתנתה ב10 שנים האחרונות.
אני מצרף משהו שבמקרה ראיתי עכשיו בYNET
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3645254,00.html
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
אזרה,
יש לילדים שלי חברים כאלה, והם מאוד נהנים מטלויזיה כי זה מה שהם עושים כשהם באים להתארח אצלנו...
יש לילדים שלי חברים כאלה, והם מאוד נהנים מטלויזיה כי זה מה שהם עושים כשהם באים להתארח אצלנו...
- sam22
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
- נתן תודות: 938 פעמים
- קיבל תודות: 819 פעמים
oferlaor כתב:אזרה,
יש לילדים שלי חברים כאלה, והם מאוד נהנים מטלויזיה כי זה מה שהם עושים כשהם באים להתארח אצלנו......
מצטרף
מה גם שלסנן את העולם החיצון לילדים לא נראה לי נכון
עדיף לחשוף ולהתמודד בחינוך
סגור דלת, זה ייכנס מהחלון
- nadavck
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3328
- נתן תודות: 223 פעמים
- קיבל תודות: 58 פעמים
dronen,droren כתב:נדב, הערוצים צריכים להרוויח כסף - זאת עובדה ואין עליה עוררין. בידור זול? זה מה שהעם אוהב ורוצה. גם אני מסכים איתך שזה בידור וזול ומכור מראש. ככה גם העיתונים, הממשלה, והרשויות.nadavck כתב:oferloar,
מסכים איתך מאוד... הצגתי את דברי בעיקר כדי לעורר את הדיון. לצערי הערוצים גם מציגים תוכניות כמו "עובדה", "כל בודק (כלבוטק)" ודומיהם כתוכניות איכות בזמן שאלה בעצם מציגות ראליטי מסוג אחר.
כתבות החומוס של רפי גינת הן בעצם entertainment אימה קלאסי מהסוג הנמוך ביותר. כמו גם כתבות הרבנים הממששים, המציצנים החמדנים, והגנבים המאוהבים... ועוד לא הזכרנו את הכתבות על הגננות המתעללות במסגרתן אנו צופים בגננות מכות ילדים קטנים - אכן מסמך טלויזיוני איכותי....
אם אתה חושב שערוץ\תוכנית מסוימת מספקת ידע חשוב, תוריד אותה ברשת\תרכוש אותה ותצפה בזמן הפרטי שלך.
צפייה מהנה...
אתה צודק מאוד! ברור לי שהערוצים צריכים להרוויח כסף. רייטינג = כסף; אנשים = רייטינג.
לכן צריך להציג תוכניות שהרבה אנשים רוצים לראות.
אני עשיתי את הבחירה שלי. הטלוויזיה שלי משמשת לקולנוע ביתי, אני לא מחובר לערוצים המסחריים, אין לווין ואין כבלים.
שיש מלחמה אני רואה חדשות באינטרנט (כך עשיתי בשבת).
חוץ מזה קוראים עיתונים ו- ynet
- droren
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4222
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
nadavck,
אני הפסקתי לקרוא עיתונים ומנסה להיגמל בימים אלה מ YNET. אני קורא דברים מאד ספציפים בכל נישה.
עיתון מודפס אני בטוח לא קורא כי זה כמו לצפות בשידורי תעמולה של הבחירות
אני הפסקתי לקרוא עיתונים ומנסה להיגמל בימים אלה מ YNET. אני קורא דברים מאד ספציפים בכל נישה.
עיתון מודפס אני בטוח לא קורא כי זה כמו לצפות בשידורי תעמולה של הבחירות
Microsoft Regional Director- Windows Media Center
הבלוג שלי - הצצה לחיים של טכנובלוגר
הבלוג שלי - הצצה לחיים של טכנובלוגר