תודה על התגובה המהירה!zovirax כתב:כן, זה לא מתאים ל EPG של מיקרוסופט....
אני בכל זאת אבדוק בימים הקרובים, רק כדי להיות רגוע שאכן ה-DVB-S שרכשתי מסוגל להוריד EPG מהלווין ואז...פשוט אמתין בסבלנות (רבה
תודה על התגובה המהירה!zovirax כתב:כן, זה לא מתאים ל EPG של מיקרוסופט....

תודה, אני אנסה.pixies כתב:יש ועוד איך! אם אתה משרשר אחרי זה ממיר של יס, כדאי לשים גם לפניו DC BLOCKER, כדי שהוא לא יביא מתח DC אל הכרטיס שלך וישרוף אותו.
מה שכן, אני לא בטוח ב-100% שזה הגורם להתחממות....

אתה יכול לנסות להעביר את קובץ הXML לVMC באמצעות BRP3zachig כתב:
ועכשיו נותר לי רק לחכות בסבלנות לגרסא החדשה ל-MEGAEPG של איגור, על מנת שאוכל להשתמש בלוח השידורים דרך ה-DVB-S גם ב-VMC....

קראתי את הלינק שצירפתי, אבל נראה לי קצת מרוכב מדי עבורי (או שאולי אני פשוט עצלן מדי...rafid כתב:אתה יכול לנסות להעביר את קובץ הXML לVMC באמצעות BRP3zachig כתב:
ועכשיו נותר לי רק לחכות בסבלנות לגרסא החדשה ל-MEGAEPG של איגור, על מנת שאוכל להשתמש בלוח השידורים דרך ה-DVB-S גם ב-VMC....
http://www.tvxb.com/doc/Vista-Bladerunn ... ctions.htm...
יש כלי שמיקרוסופט הוציאו כדי לייבא את הEPG לתוך WIN7 אבל אופן השימוש בו עדיין לא ברורpixies כתב:מה לגבי תמיכה ב-EPG של 7MC ב-MegaEPG? זה ב-Roadmap כרגע?...

תודה רבה pixies ו-zovirax.pixies כתב:המפצל נקרא מפצל RF, אבל חשוב שיהיה כתוב עליו לא עד 500 מגהרץ, שזה מתאים רק לכבלים, אלא תדר גבוה יותר, אלפי מגהרץ, שזה מתאים ללוויין. המקום הכי טוב לקנות כזה זה חנות שמוכרת ציוד לווייני. יש בדרום ת"א חנויות כאלה, בעיקר באזור של רחוב לבנדה....
מה קרה הכסף יצא מהאופנה?pixies כתב:
בסופו של דבר מצאתי חנות בפ"ת (א.ש. תקשורת לוויינים) שמתעסקים עם ציוד לווייני ושם מצאתי את מבוקשי, TWO-WAY SPLITTER 5MHZ-2300MHZ, אבל...דרשו עבורו 100 ש"ח!!!![]()
![]()
בסופו של דבר שילמתי (למרות שאני מרגיש ש"עבדו" עלי
...אולי אני טועה), אבל אם כבר נסעתי עד לשם, אז החלטתי לקנות.
תודה על העזרה והייעוץ......