סאב איכותי במחיר קטן - יש דבר כזה?
- Falcon1
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 527
- נתן תודות: 9 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
2000 שקל (בסביבות) אפשר לקנות "12 של פולקאודיו או "10 של קליפטש וזה היה לפני חצי שנה שבדקתי סאבים, אולי היום רוצים להשתחרר מסחורה אז יכול להיות שזה יהיה יותר זול. תנצל את זה שיש גם מיתון וגם עכשיו דצמבר (סופשנה).
סורי, אני לא זוכר את הדגמים.
סורי, אני לא זוכר את הדגמים.
- tiptip
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3519
- שם מלא: tiptip
- נתן תודות: 298 פעמים
- קיבל תודות: 49 פעמים
מכוון שHUBER ואני נלך לחפש ביחד אולי תעזרו גם לי
http://www.hometheater.co.il/vt72505
מישהו שמע את הרמקולים וסאב של PSB
אולי הסאב שלהם פתרון טוב לך HUBER ??
יש לי סאב של INFINITY אם אני קונה סט חדש כדי
לשים 2 סאבים של חברות שונות??
http://www.hometheater.co.il/vt72505
מישהו שמע את הרמקולים וסאב של PSB
אולי הסאב שלהם פתרון טוב לך HUBER ??
יש לי סאב של INFINITY אם אני קונה סט חדש כדי
לשים 2 סאבים של חברות שונות??
אור שפע ואהבה
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73268
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3156 פעמים
תודה לכל מי שעזר - בסופ"ש אני עומד לשמוע 2-3 סאבים שהומלצו ונראה אם כדאי לרכוש סאב של 1500-2000 שח או להמשיך ולחסוך 
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
בהצלחה - רק אל תשכח מה שזיו אמר - כל חדר עלול להשפיע אחרת על הסאבHuber כתב:תודה לכל מי שעזר - בסופ"ש אני עומד לשמוע 2-3 סאבים שהומלצו ונראה אם כדאי לרכוש סאב של 1500-2000 שח או להמשיך ולחסוך...
כך שגם אם בחנות זה נשמע מדהים - יש סיכוי שבבית - לא
אז תשתדל להתעקש על שמיעה בבית - וגם שם תזכור - שיכול להיות שתזיז את הסאב מטר ימינה/שמאלה - ותשנה את האיכות
סאב זה לא פשוט...
אם השימוש הוא רק לקולנוע ביתי אז התקציב בסדר גמור, אם השימוש יהיה גם למוזיקה אז אתה צריך לחסוך והרבה.Huber כתב:תודה לכל מי שעזר - בסופ"ש אני עומד לשמוע 2-3 סאבים שהומלצו ונראה אם כדאי לרכוש סאב של 1500-2000 שח או להמשיך ולחסוך...
סאבים שהם לקולנוע ביתי בתקציבים אלו כמעט ולא משנה היכן תזרוק אותם בחדר הם יעשו את העבודה.
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73268
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3156 פעמים
ק"ב בלבד.
צר לי אך אני ממש לא מסכים איתך..yarino כתב:אם השימוש הוא רק לקולנוע ביתי אז התקציב בסדר גמור, אם השימוש יהיה גם למוזיקה אז אתה צריך לחסוך והרבה.Huber כתב:תודה לכל מי שעזר - בסופ"ש אני עומד לשמוע 2-3 סאבים שהומלצו ונראה אם כדאי לרכוש סאב של 1500-2000 שח או להמשיך ולחסוך...
סאבים שהם לקולנוע ביתי בתקציבים אלו כמעט ולא משנה היכן תזרוק אותם בחדר הם יעשו את העבודה....
היו אצלי הרבה סאבים בתקציבים הנמוכים האלה ששמעתי אצלי בחדר. ההבדלים מורגשים עוד מהפתיחה של dolby digital בסרט.
נערך לאחרונה על ידי Nba ב 17/12/2008 16:11, נערך 2 פעמים בסך הכל.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46351
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5072 פעמים
אין שום סיבה לחסוך אם השימוש הוא למוסיקה בלבד. דווקא ההיפך, כי סרטים כוללים פסקולyarino כתב:אם השימוש הוא רק לקולנוע ביתי אז התקציב בסדר גמור, אם השימוש יהיה גם למוזיקה אז אתה צריך לחסוך והרבה.Huber כתב:תודה לכל מי שעזר - בסופ"ש אני עומד לשמוע 2-3 סאבים שהומלצו ונראה אם כדאי לרכוש סאב של 1500-2000 שח או להמשיך ולחסוך...
סאבים שהם לקולנוע ביתי בתקציבים אלו כמעט ולא משנה היכן תזרוק אותם בחדר הם יעשו את העבודה....
הרבה יותר תובעני.
לא חשוב איזה סאב או אפילו רמקול אתה רוכש, המיקום והחדר תמיד משפיעים.