הגרסה הזאת קודדה עם פרופיל 5.0, וככל הנראה בגלל זה לא עובד בפופקורן. תצטרך להמתין ל4.1shemsha כתב:הבנתי שהגרסה של CiNEFiLE לא רצה על הפופקורן. חבל. אחכה למשהו אחר....
"האביר האפל" ב HD יצא לרשת
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5921
- shemsha
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1170
זה ממש מכה. אני שם לב שכמעט כל דבר חדש יוצא בקידוד שלא מתאים לפופקורן. עדיין לא מצאתי לדוגמה גרסת 1080p של הל-בוי 2 שתהיה בקידוד מתאים.
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

ניסית גרסה Hellboy.II.The.Golden.Army.2008.BluRay.1080p.EuReKA?shemsha כתב:זה ממש מכה. אני שם לב שכמעט כל דבר חדש יוצא בקידוד שלא מתאים לפופקורן. עדיין לא מצאתי לדוגמה גרסת 1080p של הל-בוי 2 שתהיה בקידוד מתאים....
היא דווקא אמורה להתאים לך
- aka_katz
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 423
מה בדיוק לא מתאים? כולם על פרופיל 4.1shemsha כתב:זה ממש מכה. אני שם לב שכמעט כל דבר חדש יוצא בקידוד שלא מתאים לפופקורן. עדיין לא מצאתי לדוגמה גרסת 1080p של הל-בוי 2 שתהיה בקידוד מתאים....
- צפיד
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2856
קראתי בעבר את המאמר שנכתב באתר,אני די נוטה לקבל שאכן "כל מקרה לגופו" אבל (ביג אבל) DTS היא טכנולוגיה מתקדמת יותר והסאונד הוא פחות דחוס .ziv_r כתב:לפי התגובה הראשונה שלך, ניתן להבין כי אתה טוען ש DTS יותר טוב מ DD וקיים מאמר באתר שמסביר זאת, לכן ביקשתי כי תציג אותו.
קיים אצלנו מאמר מעט מורחב יותר על הפורמטים השונים: http://www.hometheater.co.il/article010 ... %A7-%D7%90
שים לב כי לא מוזכר בו עליונות של פורמט אחד על משנהו (ובצדק)....
אם ניקח שני פורמטים שהוקלטו בצורה נכונה - הטכנולוגיה של DD תיהיה מוגבלת יותר מה DTS.
מצטרף לדעת קודמי כאן- מעולם (!!!) לא שמעתי קובץ DD שנשמע יותר טוב מ DTS.
ברמה האישית אני מעדיף לראות סרטים בפורמט DTS אני מוצא אותם הרבה יותר איכותיים מDD שנשמע כמו MP3 בינוני ב5.1 ערוצים.
- ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46471
צפיד,
תקרא את השרשור הבא: http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 845#636845
בנוסף, אין שום קשר לרמת הדחיסה כפי שרשמת. אם ניקח לדוגמה מקרה מעולם הוידאו, אלגוריתם הדחיסה של MPEG-4 הינו הרבה יותר טוב מזה של MPEG-2, עבור אותו מקור, הקובץ בפורמט MPEG-4 יציג קובץ קטן יותר ועם נאמנות גבוהה יותר למקור לעומת MPEG-2.
דוגמה נוספת, קח קובץ DATA, כווץ אותו ב 2 אלגוריתמים שונים (למשל ZIP מול 7zip), האם האלגוריתם אשר הניב קובץ גדול יותר הינו טוב יותר? כמובן שלא.
DTS & DD הינם אלגוריתמים שונים של דחיסה ואין שום עליונות לאלגוריתם אחד על משנהו.
הזכרת מקודם כי לא שמעת מעולם פסקול DD שנשמע יותר טוב מ DTS. תוכל לספק דוגמה לפסקול אחד שיצא גם ב DTS וגם ב DD ולגביו ביצעת את ההשוואה? איך שללת הבדלי Mixing?
תקרא את השרשור הבא: http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 845#636845
בנוסף, אין שום קשר לרמת הדחיסה כפי שרשמת. אם ניקח לדוגמה מקרה מעולם הוידאו, אלגוריתם הדחיסה של MPEG-4 הינו הרבה יותר טוב מזה של MPEG-2, עבור אותו מקור, הקובץ בפורמט MPEG-4 יציג קובץ קטן יותר ועם נאמנות גבוהה יותר למקור לעומת MPEG-2.
דוגמה נוספת, קח קובץ DATA, כווץ אותו ב 2 אלגוריתמים שונים (למשל ZIP מול 7zip), האם האלגוריתם אשר הניב קובץ גדול יותר הינו טוב יותר? כמובן שלא.
DTS & DD הינם אלגוריתמים שונים של דחיסה ואין שום עליונות לאלגוריתם אחד על משנהו.
הזכרת מקודם כי לא שמעת מעולם פסקול DD שנשמע יותר טוב מ DTS. תוכל לספק דוגמה לפסקול אחד שיצא גם ב DTS וגם ב DD ולגביו ביצעת את ההשוואה? איך שללת הבדלי Mixing?
- Catskinner
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
צפיד, היה לנו כבר כמה שרשורים בנושא השוואות בין DTS ל DD והטענה ש DTS יותר "איכותי" כי הוא "פחות דחוס" עלתה כבר כמה פעמים והאמת היא שזו טענה שלא מחזיקה מים.
בסיס הטענה היא שברור ש DTS פחות דחוס כי פסקול DTS דורש יותר נפח דיסק. זו טענה שמתבססת על הנחת בסיס שגויה והיא ששיטת הקידוד דומה ולכן ברת השוואה. יש כמה סיבות לכך ש DTS יותר בזבזני בדרישות דיסק ואחת מהן היא שלהבדיל מ DD, ה stream של DTS מכיל גם הוראות ופקודות למפענח ה DTS ולא רק מידע. סיבה נוספת היא ש DTS לא משתמשים במודל קידוד שאפילו דומה למה ש DD משתמש. כתבתי על זה קצת במדריך לחיבור HTPC לרסיבר ויש שם קישורים לשתי כתבות מצויינות המפרטות את ההבדלים בגישות בין שני הקידודים.
דרך אגב, מבחינת מבחן התוצאה בשטח אז באותה מידה אפשר לטעון שברור ש DTS פחות מוצלח היות ודרישות הנפח הגבוהות שלו מונעות בהרבה מקרים מלצרף פסקול בפורמט זה ל DVD.
בסיס הטענה היא שברור ש DTS פחות דחוס כי פסקול DTS דורש יותר נפח דיסק. זו טענה שמתבססת על הנחת בסיס שגויה והיא ששיטת הקידוד דומה ולכן ברת השוואה. יש כמה סיבות לכך ש DTS יותר בזבזני בדרישות דיסק ואחת מהן היא שלהבדיל מ DD, ה stream של DTS מכיל גם הוראות ופקודות למפענח ה DTS ולא רק מידע. סיבה נוספת היא ש DTS לא משתמשים במודל קידוד שאפילו דומה למה ש DD משתמש. כתבתי על זה קצת במדריך לחיבור HTPC לרסיבר ויש שם קישורים לשתי כתבות מצויינות המפרטות את ההבדלים בגישות בין שני הקידודים.
דרך אגב, מבחינת מבחן התוצאה בשטח אז באותה מידה אפשר לטעון שברור ש DTS פחות מוצלח היות ודרישות הנפח הגבוהות שלו מונעות בהרבה מקרים מלצרף פסקול בפורמט זה ל DVD.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

- Catskinner
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
דרך אגב, יצא כבר rip של תקליטור ה BD של האביר האפל. פס הקול שם הוא Dolby True-HD כך שלא נראה לי שיוציאו קידודים עם פסקול DTS לאותו סרט בעתיד הקרוב.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

כן, כבר הפיצו גם את הדיסק המלא. לפחות אפשר להתחיל בהורדה:-)
נערך לאחרונה על ידי dima_vy ב 24/11/2008 9:42, נערך פעם 1 בסך הכל.
- ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

הדיסק המלא החלה הפצתו כבר לפני 3 ימים. אתמול הסתיים תהליך ההעלאה שלו והוא מופץ בשאר האתרים היותר קטנים. אני מניח כי עכשיו לאנשים לא תהיה סיבה לטעון כי הם יצפו בגרסת ה mkv ולא ב Blu-ray Rip.
- Pavelz
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4032
- שם מלא: pavel
קצת מרגיז העניין הזה של ה Aspect Ratio המשתנה.
מישהו יודע איך לגרום לפופקורן להקרין Aspect Ratio קבוע?
מישהו יודע איך לגרום לפופקורן להקרין Aspect Ratio קבוע?
Need more cowbell
- aka_katz
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 423
Pavelz אם הפופקורן זהה ל HDX אז יש לך בהגדרות וידאו לבחור איך הקובץ יוצג...
Quality Assurance Engineer :
Microsoft SQL Server 2005
HP Winrunner
Quality Center
VB Script
QTP
ISTQB
Microsoft SQL Server 2005
HP Winrunner
Quality Center
VB Script
QTP
ISTQB
- RoeyTNT
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1274
- שם מלא: RoeyTNT
לפי מה שהבנתי
בגרסאות הAR המשתנה
בקטעים שיש פסים שחורים
אלו פסים שחורים מובנים.
בגרסאות הAR המשתנה
בקטעים שיש פסים שחורים
אלו פסים שחורים מובנים.
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

אני משהו מפספס כאן כנראה... מה ההבדל בדיוק בין גרסת mkv ל-Blu-ray rip? ליתר דיוק מה זה גרסת mkv?ziv_r כתב:הדיסק המלא החלה הפצתו כבר לפני 3 ימים. אתמול הסתיים תהליך ההעלאה שלו והוא מופץ בשאר האתרים היותר קטנים. אני מניח כי עכשיו לאנשים לא תהיה סיבה לטעון כי הם יצפו בגרסת ה mkv ולא ב Blu-ray Rip....
- ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

- Huber
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73432
- שם מלא: ערן
מה יש בהם שאין ב MKV?
- ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

- pup26
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2813
איך מצרפים כתוביות לריפ מלא של בלו ריי (על פופקורן...)
פרופיל מאומת זה אחד הדברים אם לא ה
- ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

אם הסרט מחולק למספר קבצי m2ts, מאחדים את כולם לקובץ בודד (מדריך בדביק בפורום HDTV) ואז ממקמים קובץ כתוביות בעל שם זהה. יותר פשוט ממה שחשבת, לא?