מבצע ב-ASTRAWEB
- falconf1
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 257
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
לכל מדינת ישראל זה ככה בגלל המרחק בין ארה"ב לכאןadsagi כתב:יש ב- Astraweb אפשרות לעשות tracert (וכמובן שאפשר לעשות זאת בצורה עצמאית). מכל הבדיקות שאני עשיתי, השרת האירופאי מהיר בהרבה מהשרת האמריקאי (עבורי לפחות)....
לא בהכרח. זה מאד תלוי איך הספק מחובר למדינות אחרות, וכמה קפיצות יש בין השרתים השונים. בהחלט נתקלתי במקרים בהם שרתים אמריקאים היו מהירים משרתים אירופאים.falconf1 כתב:לכל מדינת ישראל זה ככה בגלל המרחק בין ארה"ב לכאןadsagi כתב:יש ב- Astraweb אפשרות לעשות tracert (וכמובן שאפשר לעשות זאת בצורה עצמאית). מכל הבדיקות שאני עשיתי, השרת האירופאי מהיר בהרבה מהשרת האמריקאי (עבורי לפחות).......
- falconf1
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 257
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
קח לדוגמא את נטוויז'ן מחוברים גם לאירופה וגם לארה"ב, לאירופה ממוצע של 70ms לארה"ב ממוצע של 170 ומעלה, ואני מדבר בין נתב נטוויז'ן ישראל לנתב של הספק של נטוויז'ן בחו"ל.adsagi כתב:לא בהכרח. זה מאד תלוי איך הספק מחובר למדינות אחרות, וכמה קפיצות יש בין השרתים השונים. בהחלט נתקלתי במקרים בהם שרתים אמריקאים היו מהירים משרתים אירופאים.falconf1 כתב:לכל מדינת ישראל זה ככה בגלל המרחק בין ארה"ב לכאןadsagi כתב:יש ב- Astraweb אפשרות לעשות tracert (וכמובן שאפשר לעשות זאת בצורה עצמאית). מכל הבדיקות שאני עשיתי, השרת האירופאי מהיר בהרבה מהשרת האמריקאי (עבורי לפחות)..........
כמובן תלוי בכמה נתבים יש בדרך אבל המרחק הפיזי הוא הגורם המכריע ומה לעשות שניו יורק יותר רחוקה מספרד או לונדון.
אני אומר את זה מניסיון (לא אפרט יותר).
כנ"ל, גם אם זה היה ב-8 חיבורים (ברירת מחדל).yoro11 כתב:אצלי מוגדר המקסימום-20 חיבורים וההורדה במלוא רוחב הפס....
זה יוריד באותה המהירות.
כיום רוב השרתים אם לא כולם מציעים עד 20 חיבורים מקסימום.
"עליך להמשיך ללמוד, כל עוד יש משהו שאינך יודע"
-סנקה-
Gravity cannot be held responsible for people falling in love
-סנקה-
Gravity cannot be held responsible for people falling in love