HebEPG v3 - שוחררה.
- doron_amedey
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3149
אורן
ראיתי שאין לך אופציה של CACHE (שחסך לי המון זמן), האם מתוכננת אופציה בקרוב (או שיש וצריך עוד SWITCH?).
תוספת: לקבל בסוף פירוט של הורדה (מה ירד ומה לא <--ואם אפשר ירוק OK ןאדום ERR).
נראה טוב בנתיים.
ראיתי שאין לך אופציה של CACHE (שחסך לי המון זמן), האם מתוכננת אופציה בקרוב (או שיש וצריך עוד SWITCH?).
תוספת: לקבל בסוף פירוט של הורדה (מה ירד ומה לא <--ואם אפשר ירוק OK ןאדום ERR).
נראה טוב בנתיים.
אף פעם אל תחשוב שמשהו מצחיק, הוא עלול לקרות גם לך
-
oshapir
-
- גורו

- תגובות: 4019
כרגע אין CACHE לדפי האינטרנט שהורדו.
החלטתי לותר עליו היות וזמן ההורדה כ-10 דקות ללוח משדרים מלא...היות וזו פעולה שרצה ברקע -
לרוב לפנות בוקר אין לכך משמעות אם אחסוך 5 דקות...
כמו כן, הנכונות של לוח המשדרים היא הדבר החשוב ביותר והשימוש ב-CACHE יכול לפספס עדכונים.
בדיקת ה-CACHE לשינויים היא בעצם הורדת כל הדפים מהאינטרנט שוב, ואז לא עשינו כלום...
אורן.
החלטתי לותר עליו היות וזמן ההורדה כ-10 דקות ללוח משדרים מלא...היות וזו פעולה שרצה ברקע -
לרוב לפנות בוקר אין לכך משמעות אם אחסוך 5 דקות...
כמו כן, הנכונות של לוח המשדרים היא הדבר החשוב ביותר והשימוש ב-CACHE יכול לפספס עדכונים.
בדיקת ה-CACHE לשינויים היא בעצם הורדת כל הדפים מהאינטרנט שוב, ואז לא עשינו כלום...
אורן.
- doron_amedey
-
- חבר מביא חבר

תודה אורן,
לדגבי קבלת LOG (אם אפשר OK=ירוק ERR=אדום או כל אופציה אחרת) האם זה אפשרי (קיים או קל לעשות?).
לדגבי קבלת LOG (אם אפשר OK=ירוק ERR=אדום או כל אופציה אחרת) האם זה אפשרי (קיים או קל לעשות?).
-
oshapir
-
- גורו

דורון,
אני מבין שאתה אוהב לצפות בתוכנה תוך כדי ריצה...
...
בכל מקרה, ניתן כמובן להפנות את הפלט של המסך לקובץ, ואז ניתן לבדוק במשך היום אם ישנן הפתעות לא נעימות בהורדה - היות והתוכנה רצה בלילה .
אפשר לפתח את הנושא הלאה למשלוח אי-מייל אוטומאטי עם רשימת הערוצים/ימים ללא לוח משדרים.
באופן עקרוני יצרתי כבר ממשק גראפי לתוכנה, ושם התצוגה תהיה יותר "מקצועית"...
אבל זה רק לעתיד.
אורן.
אני מבין שאתה אוהב לצפות בתוכנה תוך כדי ריצה...
בכל מקרה, ניתן כמובן להפנות את הפלט של המסך לקובץ, ואז ניתן לבדוק במשך היום אם ישנן הפתעות לא נעימות בהורדה - היות והתוכנה רצה בלילה .
אפשר לפתח את הנושא הלאה למשלוח אי-מייל אוטומאטי עם רשימת הערוצים/ימים ללא לוח משדרים.
באופן עקרוני יצרתי כבר ממשק גראפי לתוכנה, ושם התצוגה תהיה יותר "מקצועית"...
אבל זה רק לעתיד.
אורן.
- doron_amedey
-
- חבר מביא חבר

מעולה אורן,
אם תרצה אותי ב-B SITE אשמח
הורדתי והשארתי את FLIP ב-0 כפי שרשמת, אך הכל מופיע לי הפוך...
(ויש לי כפילות של ערוצים).
1. איך מתקנים את ההיפוך (לשנות ל-1?)
2. כפילות ערוצים לעשות REMOVE ל-SOURCE או.. יש לך טיפ?
אם תרצה אותי ב-B SITE אשמח
הורדתי והשארתי את FLIP ב-0 כפי שרשמת, אך הכל מופיע לי הפוך...
(ויש לי כפילות של ערוצים).
1. איך מתקנים את ההיפוך (לשנות ל-1?)
2. כפילות ערוצים לעשות REMOVE ל-SOURCE או.. יש לך טיפ?
-
oshapir
-
- גורו

דורון, אתה משתמש ב-SAGETV 4?
אם כן, אין צורך בהיפוך - רק להפעיל 3D ACCELERATION ב-SETUP/DETAILED SETUP
ולשנות שורה אחת בקובץ ה-SAGETV.PROPERTIES ל-FALSE:
ui/use_texture_maps_for_3d_text=true
אם אתה עובד בגרסה ישנה יותר - חבל... תשדרג מהר!
אורן.
אם כן, אין צורך בהיפוך - רק להפעיל 3D ACCELERATION ב-SETUP/DETAILED SETUP
ולשנות שורה אחת בקובץ ה-SAGETV.PROPERTIES ל-FALSE:
ui/use_texture_maps_for_3d_text=true
אם אתה עובד בגרסה ישנה יותר - חבל... תשדרג מהר!
אורן.
- doron_amedey
-
- חבר מביא חבר

תודה אורן,
אני עובד בגרסא 4, אשנה לפי מה שרשמת.
לגבי כפל הערוצים (עברתי מהתוכנה של אלון לשלך) איך אתה מציע לפתור את הבעיה?
אני עובד בגרסא 4, אשנה לפי מה שרשמת.
לגבי כפל הערוצים (עברתי מהתוכנה של אלון לשלך) איך אתה מציע לפתור את הבעיה?
- eshaham
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 34
קודם כל המון תודה על ההשקעה. אני משתמש מתחיל מאוד שכרגע מתחיל להבין את היתרונות האדירים של מחשב בסלון (התחלתי פרוייקט של העברת המחשב מחדר העבודה לסלון, תוך כדי שדרוג אינקרמנטלי של הרכיבים - ראשון בא PVR-150, אחריו יבוא מארז שוכב וכו').
קינפגתי את רשימת הערוצים כמו שהוסבר וקיבלתי את מידע ה-EPG של כולם. משום מה ערוץ 2 החל מאתמול בלילה לא מקבל מידע -
MON-ERR TUE-ERR WED-ERR
האם זו בעיה של התוכנה, בעיה ב-tv2day או בעיה אצלי?
תודה,
אלעד.
קינפגתי את רשימת הערוצים כמו שהוסבר וקיבלתי את מידע ה-EPG של כולם. משום מה ערוץ 2 החל מאתמול בלילה לא מקבל מידע -
MON-ERR TUE-ERR WED-ERR
האם זו בעיה של התוכנה, בעיה ב-tv2day או בעיה אצלי?
תודה,
אלעד.
-
oshapir
-
- גורו

הבעיה היא באתר YES.
אורן.
אורן.
- eshaham
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 34
אחלה, תודה
- rafid
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1042
טעות
- rafid
-
- חבר ותיק

אני מנסה להפעיל את התוכנה של אורן ב MCE אבל אני עדין לא מצליח לבודד את הבעיות בקובץ הXML שהיא מפיקה.
רציתי לשאול את מישתמשי התוכנה שמפעילים אותה עם SAGE או כל תוכנה אחרת:
1 האם ניתקלתם בבעיה הקשורה לזמני התחלה וסיום של תוכניות? (הכונה היא למצבים שזמן סיום התוכנית הוא ליפני זמן תחילתה)
2 האם ניתקלתם במצב בו שבמקום עיברית מופעים פונטים לא ברורים? (אפילו פונט אחד בשם התוכנית או התאור שלה)
רציתי לשאול את מישתמשי התוכנה שמפעילים אותה עם SAGE או כל תוכנה אחרת:
1 האם ניתקלתם בבעיה הקשורה לזמני התחלה וסיום של תוכניות? (הכונה היא למצבים שזמן סיום התוכנית הוא ליפני זמן תחילתה)
2 האם ניתקלתם במצב בו שבמקום עיברית מופעים פונטים לא ברורים? (אפילו פונט אחד בשם התוכנית או התאור שלה)
- rafid
-
- חבר ותיק

אורן ,
MCE לא מוכן לקבל את קובץ הXML של התוכנה שלך מכיוון שמידי פעם יש בעיה במעברי הימים ואז קורה שתוכנית מסתימת ליפני שהיא מתחילה לדוגמא:
<programme start="20051218233000 +0200" stop="20051218000000 +0200" channel="55.tv2day.co.il">
<title lang="he_IL">הווידוי</title>
<sub-title lang="he_IL">18-12-2005 23:30</sub-title>
<category lang="he_IL">תעודה</category>
<desc lang="he_IL">סדרת תעודה.חוויות עמוקות ואישיות של אנשים מהשורה המדברים ישירות וללא תיווך של מראיין היישר למצלמה. היום: שבוי. במאי: אילן שושן. כ.עב`.
</desc>
</programme>
<programme start="20051218000000 +0200" stop="20051218000500 +0200" channel="55.tv2day.co.il">
<title lang="he_IL">חדשות</title>
<sub-title lang="he_IL">18-12-2005 00:00</sub-title>
<category lang="he_IL">מהדורת חדשות</category>
<desc lang="he_IL">חדשות חצות.
</desc>
</programme>
התוכנית הוידוי מתחילה בתאריך 18/12 בשעה 23:30 ומיסתימת התאריך 18/12 בשעה 00:00 כשצריך להיות 19/12 00:00
שים לב גם התוכנית שלאחר מכן מתחליה בתאריך 18/12 במקום 19/12
לא הצלחתי להבין מתי זה קורה בדיוק אבל זה קורה מידי פעם בערוצים שונים ולא תמיד באותו ערוץ
אם לדוגמא אתה מוריד ערוץ אחד בלבד בדרך כלל אין בעיה אבל אם מורידים כמה ערוצים ביחד הטעויות האלה מופיעות מידי פעם באופן רנדומלי
MCE לא מוכן לקבל את קובץ הXML של התוכנה שלך מכיוון שמידי פעם יש בעיה במעברי הימים ואז קורה שתוכנית מסתימת ליפני שהיא מתחילה לדוגמא:
<programme start="20051218233000 +0200" stop="20051218000000 +0200" channel="55.tv2day.co.il">
<title lang="he_IL">הווידוי</title>
<sub-title lang="he_IL">18-12-2005 23:30</sub-title>
<category lang="he_IL">תעודה</category>
<desc lang="he_IL">סדרת תעודה.חוויות עמוקות ואישיות של אנשים מהשורה המדברים ישירות וללא תיווך של מראיין היישר למצלמה. היום: שבוי. במאי: אילן שושן. כ.עב`.
</desc>
</programme>
<programme start="20051218000000 +0200" stop="20051218000500 +0200" channel="55.tv2day.co.il">
<title lang="he_IL">חדשות</title>
<sub-title lang="he_IL">18-12-2005 00:00</sub-title>
<category lang="he_IL">מהדורת חדשות</category>
<desc lang="he_IL">חדשות חצות.
</desc>
</programme>
התוכנית הוידוי מתחילה בתאריך 18/12 בשעה 23:30 ומיסתימת התאריך 18/12 בשעה 00:00 כשצריך להיות 19/12 00:00
שים לב גם התוכנית שלאחר מכן מתחליה בתאריך 18/12 במקום 19/12
לא הצלחתי להבין מתי זה קורה בדיוק אבל זה קורה מידי פעם בערוצים שונים ולא תמיד באותו ערוץ
אם לדוגמא אתה מוריד ערוץ אחד בלבד בדרך כלל אין בעיה אבל אם מורידים כמה ערוצים ביחד הטעויות האלה מופיעות מידי פעם באופן רנדומלי
-
oshapir
-
- גורו

רפי,
בבדיקה....
תודה,
אורן.
בבדיקה....
תודה,
אורן.
- rafid
-
- חבר ותיק

יש חדש?
דרך אגב אני לא מבין איך SAGE TV מיתגבר על הטעויות האלה זה חייב ליצור איזה קונפליקט ב EPG
רפי
דרך אגב אני לא מבין איך SAGE TV מיתגבר על הטעויות האלה זה חייב ליצור איזה קונפליקט ב EPG
רפי
-
oshapir
-
- גורו

עדיין לא...חוסר זמן...
אני אשתדל עד סוף השבוע.
אורן.
אני אשתדל עד סוף השבוע.
אורן.
-
oshapir
-
- גורו

rafid,
אני לא מצליח לשחזר את ה-באג של התאריך...
יכול להיות שהבאג קורה כאשר אתה מריץ דקה לפני חצות והתוכנה ממשיכה לעבוד אחרי חצות?
אם תוכל להעביר לי את קובץ הערוצים שלך ואיפה יש תקלה אני אנסה לאתר אותה.
אורן.
אני לא מצליח לשחזר את ה-באג של התאריך...
יכול להיות שהבאג קורה כאשר אתה מריץ דקה לפני חצות והתוכנה ממשיכה לעבוד אחרי חצות?
אם תוכל להעביר לי את קובץ הערוצים שלך ואיפה יש תקלה אני אנסה לאתר אותה.
אורן.
- rafid
-
- חבר ותיק

זה קורה בלי קשר למתי זה רץ
לאיזה מייל להעביר לך?
לאיזה מייל להעביר לך?
- rafid
-
- חבר ותיק

הטעויות קורות רק בתוכניות האחרונות של ערוץ כלשהו
לפי דעתי זה נובע מכך שאם מורידים לדוגמא יומים של מדריך והתאריך של היום האחרון הוא 21-12 אזי תוכנית שמתחילה ליפני חצות של ה21 ומיסתימת לאחר חצות כלומר ב22 מקבלת את התאריך של היום האחרון שביקשת להוריד וכך גם כל התוכניות שאחריה לדוגמא:<programme start="20051221231400 +0200" stop="20051221010000 +0200" channel="1.tv2day.co.il" clumpidx="0/1">
<title lang="he_IL">מה שבחורה רוצה</title>
<category lang="he_IL">Movie</category>
<category lang="he_IL">קומדיה</category>
<desc lang="he_IL">קומדיה. נערה שגדלה בניו יורק עם אמה הבוהמיינית, יוצאת לאנגליה כדי לפגוש לראשונה את אביה, הלורד הבריטי, ונתקלת בעוינות מצד ארוסתו וביתה. עם: אמנדה ביינס, קולין פירת. במאי: דני גורדון. ארה"ב 2003</desc>
</programme>
- <programme start="20051221010000 +0200" stop="20051221023300 +0200" channel="1.tv2day.co.il" clumpidx="0/1">
<title lang="he_IL">פארק הכלבים</title>
<category lang="he_IL">קומדיה רומנטית</category>
<desc lang="he_IL">קומדיה רומנטית. פארק הכלבים הוא מקום המפגש לקבוצת פנויים ופנויות, שבעלי החיים שלהם מעסיקים אותם לפעמים יותר מאשר האנשים סביבם. עם: נטשה הנסטרידג`, לוק וילסון, ג`אנין גרופאלו. במאי: ברוס מק`אלוק. 1998.</desc>
</programme>
במיקרה הזה ביקשתי להוריד יומים שלישי ורביעי כשהתאריך של יום רביעי הוא 21-12 בחצות של יום רביעי התאריך אמור לעבור ל22-12 אבל התוכנה יודעת שצריך להוריד רק יומים ומעבר ל22 הוא כבר הורדה של שלושה ימים-יתכן וזו הבעיה
בכל אופן אני יכול לישלוח לך קובץ שבו תיראה שהטעות חוזרת על עצמה בכל מיני ערוצים
לפי דעתי זה נובע מכך שאם מורידים לדוגמא יומים של מדריך והתאריך של היום האחרון הוא 21-12 אזי תוכנית שמתחילה ליפני חצות של ה21 ומיסתימת לאחר חצות כלומר ב22 מקבלת את התאריך של היום האחרון שביקשת להוריד וכך גם כל התוכניות שאחריה לדוגמא:<programme start="20051221231400 +0200" stop="20051221010000 +0200" channel="1.tv2day.co.il" clumpidx="0/1">
<title lang="he_IL">מה שבחורה רוצה</title>
<category lang="he_IL">קומדיה</category>
<desc lang="he_IL">קומדיה. נערה שגדלה בניו יורק עם אמה הבוהמיינית, יוצאת לאנגליה כדי לפגוש לראשונה את אביה, הלורד הבריטי, ונתקלת בעוינות מצד ארוסתו וביתה. עם: אמנדה ביינס, קולין פירת. במאי: דני גורדון. ארה"ב 2003</desc>
</programme>
- <programme start="20051221010000 +0200" stop="20051221023300 +0200" channel="1.tv2day.co.il" clumpidx="0/1">
<title lang="he_IL">פארק הכלבים</title>
<category lang="he_IL">קומדיה רומנטית</category>
<desc lang="he_IL">קומדיה רומנטית. פארק הכלבים הוא מקום המפגש לקבוצת פנויים ופנויות, שבעלי החיים שלהם מעסיקים אותם לפעמים יותר מאשר האנשים סביבם. עם: נטשה הנסטרידג`, לוק וילסון, ג`אנין גרופאלו. במאי: ברוס מק`אלוק. 1998.</desc>
</programme>
במיקרה הזה ביקשתי להוריד יומים שלישי ורביעי כשהתאריך של יום רביעי הוא 21-12 בחצות של יום רביעי התאריך אמור לעבור ל22-12 אבל התוכנה יודעת שצריך להוריד רק יומים ומעבר ל22 הוא כבר הורדה של שלושה ימים-יתכן וזו הבעיה
בכל אופן אני יכול לישלוח לך קובץ שבו תיראה שהטעות חוזרת על עצמה בכל מיני ערוצים
-
oshapir
-
- גורו

תודה!
נראה כי אכן זו הבעיה.
אני אבדוק.
אורן.
נראה כי אכן זו הבעיה.
אני אבדוק.