תחליף ל SRATIM

המלצה על סרטים ותוכניות טלויזיה, פורמטים, חוויות ועוד.
oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78934
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 792 פעמים
קיבל תודות: 5400 פעמים

שליחה #41 

jpost,

הבעיה היא אוטומציה של התהליך וההצעה שלך היא רק טיפה יותר יעילה מלעשות את החיפוש ידנית ב-SRATIM, אבל עדיין לא ממש אפקליקטיבית למה שאני רוצה להגיע.

רוצה לומר, אני רוצה ליצור אפליקציה שכאשר אני עושה RIGHT CLICK לקובץ ובוחר "תרגום" זה יוריד לי מיד את הקובץ SRT הרצוי לאותה ספריה (או משהו דומה).

jpost
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4861
שם מלא: (~)
נתן תודות: 125 פעמים
קיבל תודות: 202 פעמים

שליחה #42 

יש כזו אפליקציה שעובדת עם האתר opensubtitles

http://www.subdownloader.net/

על בסיס הפרוטוקול הפתוח OSDb להורדת כתוביות.
אני מפתח הורדה אוטומטית של כתוביות עבור ה moviejukebox על בסיס הפרוטוקול הזה.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה #43 

אנסה...

אוריה
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2813
שם מלא: אוריה גלזמן
נתן תודות: 191 פעמים
קיבל תודות: 64 פעמים

הסבר כללי

שליחה #44 

היי
האמת שאני לא כל כך מבין איך כל זה עובד בדיוק....
נניח מעלים תרגום לסרט מסויים , תמיד יש בסיומת שם של אדם.
האם הוא גם מעלה את אותו הסרט ?
בנוסף עד כמה שאני מבין סרט באיכות 720 או 1080 לא ממש משנה מי מעלה את הקובץ או מה הסיומת מאחר ומה שקובע זה קצב הפריימים כך שכל תרגום שמצויין בו 720 או 1080 יתאים תמיד לכל סרט שכזה ללא קשר לסיומת.
האם נכון ?

אוריה

jpost
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

Re: הסבר כללי

שליחה #45 

אוריה כתב:היי
האמת שאני לא כל כך מבין איך כל זה עובד בדיוק....
נניח מעלים תרגום לסרט מסויים , תמיד יש בסיומת שם של אדם.
האם הוא גם מעלה את אותו הסרט ?
בנוסף עד כמה שאני מבין סרט באיכות 720 או 1080 לא ממש משנה מי מעלה את הקובץ או מה הסיומת מאחר ומה שקובע זה קצב הפריימים כך שכל תרגום שמצויין בו 720 או 1080 יתאים תמיד לכל סרט שכזה ללא קשר לסיומת.
האם נכון ?

אוריה
...

זה לפי HASH שמחושב על הקובץ ומזהה אותו חד ערכית ולא לפי שם הקובץ.

ראה כאן:
http://trac.opensubtitles.org/projects/ ... /wiki/OSDb

Sratim_Admin
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 95
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 65 פעמים

שליחה #46 

הצפתם בתגובות, ואני בטוח שאשכח לכתוב תגובה למישהו :)

בנוגע ל"פוליטיקה" של הסצינה.
זה ממש לא אפשרי לעדכן אתכם.
אלה דברים שמשתנים מיום ליום.
מה שכן אוכל להגיד, שאתר "סרטים" הינו אתר תוכן, פורטל, שמאגד את כל תחומי הסרטים והסדרות תחת קורת גג אחת.
התרגומים נשלחים למערכת האתר ע" המתרגמים השונים, בקבוצות השונות, ומפורסם באתר מיד עם שחרור הכתובית.

בכל הנוגע לשיפורים לאתר,
אנו לא נבנה תוכנה חיצונית שתאפשר הורדה של קובץ מהאתר.
אם חלקכם מבוני האתר הזה, אתם יודעים שאתר נמדד בכניסות שלו, ובכמות צפיות הדפים שבו.
עם כל הכבוד לנוחות הגולש, אנו עדיין עובדים קשה על האתר, בלי שום קשר למערכת של הכתוביות שבה, ואנו כן מעוניניים שאנשים יכנסו לאתר.
ככה שאף יוזר, לא יקבל הרשאה חופשית להורדת כתוביות.
(חייבים להיות רשומים על מנת להוריד כתוביות, וגם אז יש מנגנוני הגנה של האתר).
אחרי הכל, אם הכל היה פשוט קישור להורדה, היינו יכולים להיות אתר אחסון, דבר שאנו ממש לא.

בקשר לחיפוש להורדות, אתה יכול לחפש את השם של הסרט / פרק בשמו המלא לדוגמא: My.Name.Is.Earl והוא ימצא את הסדרה בחיפוש.
נכון לכרגע, עדיין לא ניתן לחפש לפי "סדרה עונה פרק" בבת אחת, עקב המורכבות של הנושא.

בנוגע לסנכרונים, זה מאוד תלוי.
ישנם מקרים מאוד חריגים, שאתה יכול רק לשנות את כמות הפריימים, וזה יעבוד תקין (אני יודע שזה עבד לנו במקרה אחד ספציפי מתוך מאות).
זה תלוי בשחרור המקורי, במקור של ה DVD, האיזור שלו הוא שייך (1-5), המקור שלו (לDVD ולאולם קולנוע יש פריימים שונים שזה מוצג) ועוד הרבה גורמים.
מה שכן אוכל להגיד לך, זה שתמיד שווה לנסות לשחק דבר ראשון עם הפריימים.
לך תדע, אולי זה יעבוד לך בדיוק.
דבר נוסף, בסנכרונים של HD, הרוב מתאימים אחד לשני, ככה שאם תוריד את ה-720P הוא סביר להניח יהיה כמו ה 1080P שכן, מדובר רק על רזולוצית מסך יותר גדולה, והרצועת סאונד לרוב הינה דומה בשני המיקרים.

הכי חשוב, שלאחר שגיליתם שאיכויות כאלה תואמות, ליידע אותנו, על מנת שנוסיף את התרגום גם לאיכות החדשה, שיהיה את זה זמין גם לגולשים נוספים.

בונגע ל RSS, קיימים באתר כרגע מספר לא קטן של RSSים זמינים לגולשים.
אנו הוספנו אותם בהתאם לרלוונטיות, ומה שראינו שהגולשים הכי ישתמשו בהם.
כמובן, שאם יש רעיונות נוספים, אתם מוזמנים לשלוח לי במייל.

רק אוסיף ואומר (ומאוד בקצרה, וללא הרחבה), שאנו מתכננים להוסיף בקרוב (בתקווה בקרוב מאוד) מערכת חדשה, ויחידה במינה ברשת לאתר, ככה ששווה לעקוב.

בבקשה מכם, שאלות בקשות מענות אשמח אם זה יהיה למייל, ולא להודעות פרטיות.
[email protected].

המשך יום מצוין,
תום
מנהל אתר "סרטים".

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה #47 

הי תום,

בתור בעל האתר הנוכחי שמבין בדיוק על מה אתה מתכוון, אני בוודאי שלא מתכוון לפעולה שיכולה להוריד את כמות הצפיות בכם.

ההיפך, אם כבר. תוכנה כזו צריכה תהיה לעשות LOGIN (או יותר קל, להשתמש ב-LOGIN שיש כבר באקספלורר) ולהציג את הפרסום שלכם ומבחינתי לא אכפת לי (או אפילו רצוי) שאחרי ההורדה תפתח אוטומטית את העמוד שמאפשר להגיד תודה למתרגם.

יוני_א
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 848
שם מלא: יוני
נתן תודות: 34 פעמים
קיבל תודות: 24 פעמים

שליחה #48 

oferlaor כתב:jpost,

הבעיה היא אוטומציה של התהליך וההצעה שלך היא רק טיפה יותר יעילה מלעשות את החיפוש ידנית ב-SRATIM, אבל עדיין לא ממש אפקליקטיבית למה שאני רוצה להגיע.

רוצה לומר, אני רוצה ליצור אפליקציה שכאשר אני עושה RIGHT CLICK לקובץ ובוחר "תרגום" זה יוריד לי מיד את הקובץ SRT הרצוי לאותה ספריה (או משהו דומה).
...
במקרה ופיספסת -
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 666#717666

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה #49 

אכן פספסתי, אבל לא רוצה להריץ PYTHON במחשב שלי...

יוני_א
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 848
שם מלא: יוני
נתן תודות: 34 פעמים
קיבל תודות: 24 פעמים

שליחה #50 

יכול להיות שבעזרת http://www.py2exe.org/ ניתן להיפטר מהפייתון, אבדוק את זה.
נערך לאחרונה על ידי יוני_א ב 30/12/2008 13:37, נערך פעם 1 בסך הכל.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה #51 

הייתי ממש מעדיף SOURCE CODE שאני יכול גם לשנות כי יש לי כמה וכמה רעיונות (בעיקר שילוב של הורדה אוטומטית של תרגומים לפי שם קובץ).

Shed
גורו HTPC
גורו HTPC
תגובות: 2832
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 135 פעמים

שליחה #52 

oferlaor כתב:הייתי ממש מעדיף SOURCE CODE שאני יכול גם לשנות כי יש לי כמה וכמה רעיונות (בעיקר שילוב של הורדה אוטומטית של תרגומים לפי שם קובץ).
...
שתי התוכנות שהוזכרו כאן הן קוד פתוח, שקל מאוד לשנות ולהתאים אותו לצרכיך. אני עכשיו מכניס הורדת כתוביות אוטומטית (לפי שפה) לתוך myhttv.
במידה ואתה מעוניין ב-EXE, התוכנות הנ"ל פשוטות מאוד ועושת שימוש ב-xmlrpc על מנת לקבל שירות מהאתר המרוחק.
You are never fully dressed without a smile

Sratim_Admin
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #53 

שלום,

דבר ראשון, בונגע לאפליקציות כאלו ואחרות, נכון לכרגע זה לא הנושא שאנו מתמקדים בו.

אנו עדיין עובדים על האתר, ומכינים לו המון דברים מעולים לעתיד, שכוללים בתוכם דברים שלא קיימים ברשת בכלל!

בכל הקשור לתוכות שיודעות לקרוא את הנתונים מן האתר,

אנו מכירים את התוכנות, כל עוד מדובר על תוכנות שלוקחות תכנים שהם "חופשיים" לדוגמאת תקצירים, תמונות וכו'... וכי המידע שנלקח מאיתנו מקבל את הקרדיט הראוי, לא אכפת לי.

במידה ונראה דברים אחרים כגון מערכת להורדת כתוביות, אנו נמצא את הדרכים שלנו למגר את התופעה.
כולל שינוי קוד.

זה לא כדי לעשות דווקא לאף אחד, פשוט האתר שלנו נמדד על דברים מאוד מסוימים, ואנו מעוניינים שגם אתם, בתור גולשי פורום אודיו ווידאו תכנסו לאתר, וגם תגידו תודה על התרגום, ותראו את החידושים, ושזה לא יבוצע "מרחוק".

כפי שציינתי,
אנו למדים את הנושא של ה-NMT, אנו כמובן לא נמציא את הגלגל, אבל שוב, אני כן שוקל לאפשרויות שיכולות להתמזג בדרך זו או אחרת של מזרימדיות עם אתר "סרטים".

לילה טוב,
תום
מנהל אתר "סרטים".

jpost
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #54 

Sratim_Admin כתב: במידה ונראה דברים אחרים כגון מערכת להורדת כתוביות, אנו נמצא את הדרכים שלנו למגר את התופעה.
כולל שינוי קוד.
...
זו הסיבה שלמרות ששקלתי להוסיף הורדות תרגום מאתר "סרטים" ל moviejukebox, החלטתי לבסוף שלא לממש זאת.
במקום זאת משולב קוד לפרוטוקול הפתוח להורדת תרגום לכל השפות מאתר www.opensubtitles.org שמעודד שימוש חיצוני בו.

אשמח אם בעתיד תמצאו דרך לאפשר להוריד כתוביות, תוך שמירה על המודל העסקי שלכם.
אתר opensubtitles לא שיכורים, ויש הגיון רב מאחורי התמיכה בהורדה חיצונית של תרגום.
אם אתה מעוניין, אני יכול לפרט כיצד הם יוצאים מכך מאוד מורווחים.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה #55 

המטרה היא לגרום לכולם להרוויח.

אם אתם יוצאים מופסדים (קרי לא יהיו פרסומות ולא יהיו קליקים) אזי לא יהיו תרגומים, ואז מה עשינו?

אני בטוח שזה בר ביצוע כך שכולם יצאו מורווחים מהסיפור הזה.

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73392
שם מלא: ערן
נתן תודות: 648 פעמים
קיבל תודות: 3170 פעמים

שליחה #56 

מסתבר שאי אפשר לנצח את SRATIM :lol:

אני אסביר את ההצהרה ה"מוזרה" שלי. החלטתי לתת קצת מנוחה לסדרות ולהרביץ שבוע של סרטים (כפי שתוכלו לראות באינטנסיביות של ההמלצות שלי בת'רד המתאים) על מנת לתת למתרמי האתר זמן לעבוד על התרגום ולהוריד ברצף כמה פרקים (ולהשלים כמה עונות של סדרות שלא ראיתי בעבר כגון הסופרנוס וחבריו). היום נכנסתי לאתר לבצע השלמות ותראו איזו הודעה קיבלתי:

"שלום, לאחר בדיקות מערכת שבוצעו, עלה בידינו מידע כי הורדת מספר קיצוני של כתוביות ב 24 שעות האחרונות.
כתוצאה מכך, נחסמת באופן זמני מהורדת כתוביות.
לבירור אנא פנה במייל [email protected]"

:lol:

כנראה אני משתמש "כבד" מיידי, והנה אני חשבתי שרק ספקי ה ISP מבצעים סנקציות על מורידים כבדים - או שאולי כתוביות התחילו להיות מצרך מוגבל?

אני מקווה שבעל האתר מנוי על הת'רד הזה ויוכל להאיר את עיניי למה מונעים הורדת כתוביות גם ממשתמשים רשומים.

Sratim_Admin
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #57 

שלום רב,

האתר שלנו עם כמות גולשים של כמה מאות אלפים ביום.
דבר שמעמיס על שרתי האתר.
כתוצאה מזה, נאלצנו להפעיל מנגנון שישמור על האתר, וייתן אפשרויות לכלל הגולשים להנות ממנו.

אם קיבלת הודעה זו, זה אומר, שאכן, הינך משתמש "כבד" שמוריד יותר כתוביות מאשר הינך יכול לצפות בהם באותו יום.

ואתה יותר ממוזמן לבדוק את זה.
תוריד רק כתוביות שאתה צופה בהן באותו רגע, ותבדוק אם תחסם, מובטח, שזה לא יקרה.

בנוסף,
שים לב כי פורסמה כתובת מייל, אתה יותר ממוזמן לבדוק אותי, זו גם כתובת המייל שפרסמתי בהודעה זו, וזה המייל הישיר שלי, בתור מנהל האתר.
ככה שממש לא מנסים "לנפנף" אף גולש מן האתר, להפך. נותנים לכם עוד אפשרות ישירה ליצור עימי קשר.

וכפי שאמרת, ואני מסכים עם כל מילה....
בסופו של דבר, חוזרים ל"סרטים".

תום
מנהל אתר "סרטים".

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #58 

תום - ואם סופסוף השגתי את כל העונות של סופרנוס במכה אחת (מה שבמקרה קרה פה) ומצאתי סופסוף זמן "להכין" אותם? להתחיל להקציב יום לעונה? לסדר את הזמן הפנוי שלי לפי מגבלה שרירותית לא הגיונית? קבצי כתוביות תופסים כמה KB בודדים וגם אם הורדתי כתוביות ל 12 עונות באותו היום במקסימום לא יכול להיות יותר מכמה מגה בודדים, בדיחה במונחי רוחב פס כיום. לא? אם זה לא היה כך לא הייתי טורח בכלל להעלות את הנושא, אבל כשמדובר על הורדה כ"כ קטנה זה נראה לי מגוחך להתחיל אפילו לדבר על הגלת רוחב פס. אני טועה?

Sratim_Admin
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #59 

אז תתחדש.

אתה חושב כרגע רק על עצמך.
וזו הדוגמא שגם שמת בהודעתך.
אתה כנראה לא לוקח בחשבון את המיליוני גולשים שיש לנו.
תנסה לחשב את אותו דבר למיליון גולשים, ותוסיף את הטריילרים, הפוסטרים עמודים נצפים ועוד.

זה הנתון.
ההורדה ניתנת בצורה חופשית, כל עוד לא מדובר ב-Abuse על שרתי האתר.
במידה ותתפס עושה Abuse על שרתי האתר, היוזר שלך יחסם למספר שעות, על מנת לאפשר לגולשים אחרים גם כן להנות מן האתר שלנו.

זה המצב הנתון, ואתה בתור גולש, צריך לקחת זאת בחשבון.
בקשר להצעה השניה - הוספת רוחב פס - מדובר על הצעה שלא רלוונטית בכלל.

תום
מנהל אתר "סרטים".

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #60 

מישהו יודע מי המתחרה המרכזי של SRATIM? אני חייב למצוא מקור נוסף, העיכוב המתמשך בתרגום סדרות מרכזיות (האוס הוא רק דוגמא בולטת אחת) והמחסור בסינכרון למקור HD בסדרות MAINSTREAM (אתמול חיפשתי כתוביות לעונה 4 של battlestar galactica ולא מצאתי לחלק מהפרקים!) פשוט מצריך מקור נוסף.

שלח תגובה

חזור אל “סרטים וטלויזיה”