ziv_r כתב:erezsolan,
בהודעה אשר פתחה שרשור זה רשמתי כי הדגם הינו H5. בשרשור אותו הצגת, הדגם הינו H10, דגם נוסף של חברת ISTAR אשר יוצג גם הוא בקרוב והדבר היחיד שמעכב אותו הינו המתנה לדרייבר VFD מ Syabas.
...
הVFD המדובר "כזה שנות ה90".. (כאילו כזה כזה)
פאנל עם אייקוני-לדים קבועים כמו ב6500..
הרי כל פעולה בשלט מיד מוצגת על מסך הLCD ואין שום יתרון בהפעלת הנגן כשמסך הLCD כבוי - זה אולי טוב ל6500 להגיע לתיקיית המוזיקה אבל לנגני NMT עם אפליקציות אינטרנט , רדיו , מידע ועוד.. היה עדיף מסך 3" קטן וחד או פרונטלי או במכסה העליון של הנגן פונה למעלה..
לפי אתר היצרן המחיר של ה ISTAR MINI הקודם הוא 188$ שזה כבר תחרותי ביחס לשאר.
האם יכול להיות שהמחיר של החדש יהיה זול יותר?
אם כן יהיה מלך חדש בתמורה למחיר.
זיו , בהחלט נראה שרוב המזרימים אינם שונים במפרט הטכני אלא באריזה .
השאלה שלי היא לגבי האמינות של המכשירים . הרי גם כשאני קונה טלויזיה , אחד מהחישובים הוא לגבי אמינות המוצר , שהרי ידוע שישנם מוצרים איכותיים שעליהם אתה מוכן לשלם יותר בשל העובדה שהם הרבה יותר אמינים ממוצר סיני שהדביקו עליו תוית אף על פי שמתיימר לספק את אותם נתונים טכניים.
תוכל בבקשה לאמר לי , או כל אחד אחר בפורום , האם יש הבדל בין PH , HDX ISTAR
לגבי אמינותם . האם יש בין המוצרים הנ"ל מוצר שהוא יותר אמין או פחות אמין ומתקלקל מהר יותר , אני מדבר לאורך תקופה . (לא מדבר על בעיה נקודתית של מוצר יחיד)
מוצר אמנם יכול להכיל את מיטב הטכנולוגיה , אך יחד עם זאת אם הוא מתקלקל ועושה בעיות מהר מאוד שוכחים מהמפרט הטכני .
אני מאוד אשמח אם משתמשי המזרימדיה למינהם יוכלו לשתף אותנו לגבי איזה מוצר הם מחזיקים , כמה זמן הוא נמצא ברשותם , באיזו תדירות הם משתמשים בו , וכמובן אם הם נתקלו בבעיות מסויימות , ולא פחות חשוב האם הצליחו לפתור אותן וקיבלו עזרה מהספק או לא .