תגובות לביקורת מבחן רסיברי על, פרק ב´ - ימהה RX-Z11

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
איתי_הגיתי
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6051
נתן תודות: 90 פעמים
קיבל תודות: 77 פעמים

שליחה #41 

michael123
לא השוואתי יציאה דיגיטלית.
הממיר של לין היה כדי לשהשוות אותו לימהה, שעולה 5.5K$.
הלין הזה, אגב, עולה כ 7K שקלים בארץ, לא 3500$.

michael123
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6161
נתן תודות: 164 פעמים
קיבל תודות: 37 פעמים

שליחה #42 

איתי_הגיתי כתב:michael123
לא השוואתי יציאה דיגיטלית.
הממיר של לין היה כדי לשהשוות אותו לימהה, שעולה 5.5K$.
הלין הזה, אגב, עולה כ 7K שקלים בארץ, לא 3500$.
...
7K באמת? לא רע..
מעניין איך הוא לעומת ה-transporter..

הטכנאיקרמר
עובד כבלים/לויין
עובד כבלים/לויין
תגובות: 1283
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 27 פעמים

שליחה #43 

אים היו מציינים את המחיר בהתחלת הכתבה . לא הייתי קורא עד הסוף . 30K כולל מע"מ .
צריך אוזניים מיהלומים . להאזין לרסיבר הזה . וכאשר גומרים להאזין להכניס את הרסיבר לכספת
רק הטכנאי קרמר

liorms
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1290
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #44 

הטכנאיקרמר כתב:אים היו מציינים את המחיר בהתחלת הכתבה . לא הייתי קורא עד הסוף . 30K כולל מע"מ .
צריך אוזניים מיהלומים . להאזין לרסיבר הזה . וכאשר גומרים להאזין להכניס את הרסיבר לכספת
...
לא צריך אזניים מיהלומים, צריך כיס עמוק... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
I have the simplest taste - I'm always satisfied with the best.

http://www.last.fm/user/liorms

הטכנאיקרמר
עובד כבלים/לויין
עובד כבלים/לויין
תגובות: 1283
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 27 פעמים

שליחה #45 

כיס עמוק יש לי . אבל ריק . או עים ברגים של צלחות
רק הטכנאי קרמר

מאירקה
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 630
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

באיביי היה את המכשיר ב3000 דולר!

שליחה #46 

:lol:
:mrgreen:

ADICT
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9615
נתן תודות: 119 פעמים
קיבל תודות: 352 פעמים

שליחה #47 

מישהוא יכול בכלל להגדיר את הקריטריונים שצריך לעמוד בהם :?: (מעבר למחיר..)על מנת שאותו אחד שקנה אותו בכלל יוכל לרוכשו בידיעה שהוא בכלל מנצל אותו :?: כמה כאלה אתם מכירים :roll: הרי רוב רובנו נמצאים בסלונים ממוצעים וסטנדרטיים,אז למי מיועד מכשיר כזה :? אין פה כלכך את עניין התמורה מול המחיר,לבתים ממוצעים :roll:

michael123
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #48 

במחיר שלו אפשר לקנות separates ובאמת לקבל תמורה לכסף ולא לגימיקים שאף אחד לא משתמש בהם

theezway
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2344
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 39 פעמים

איך אתה יכול להגיד את זה, מבלי להקשיב לרסיבר?

שליחה #49 

michael123 כתב:במחיר שלו אפשר לקנות separates ובאמת לקבל תמורה לכסף ולא לגימיקים שאף אחד לא משתמש בהם
...
אולי החסכון בשלל חיבורים חיצוניים בכלל מוביל לתוצאה טובה יותר.
אני יודע שהקונצנזוס הוא שפאוור+פרוססור יניבו תוצאות איכותיות יותר, אבל מבלי ששמעת בכלל את הרסיבר זה נראה לי קצת גורף לומר את שאמרת.
אתר הבית שלי - www.ezway.co.il

ADICT
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

Re: איך אתה יכול להגיד את זה, מבלי להקשיב לרסיבר?

שליחה #50 

theezway כתב:
michael123 כתב:במחיר שלו אפשר לקנות separates ובאמת לקבל תמורה לכסף ולא לגימיקים שאף אחד לא משתמש בהם
...
אולי החסכון בשלל חיבורים חיצוניים בכלל מוביל לתוצאה טובה יותר.
אני יודע שהקונצנזוס הוא שפאוור+פרוססור יניבו תוצאות איכותיות יותר, אבל מבלי ששמעת בכלל את הרסיבר זה נראה לי קצת גורף לומר את שאמרת.
...
אין פה עניין של גורף או לא גורף,אם אתה מדבר רק על לשמוע את המגבר,אז הכוונה שלך היא לסאונד,והאמן לי :!: אתה לא תשמע הבדל בסאונד בין הZ11 לבין ימהה 3800 או 1800 שעולים רבע מחיר!!!הכוונה פה לשאר הפיצורים שאין בהם שימוש נרחב כמו 4 אזורי האזנה 8O מה אנו חיים בארהב עם 4 חדרי האזנה בכל ביית :?: ומולטי רום :?: ומי יכול להכניס 11 :!: רמקולים לביית על מנת לנצל את הZ11 :?: פורמטים חדשים :?: יש גם במגברי כניסה ,זה לא האישיו בכלל :!: דגמים כאלו מתאימים לארהב אולי,אך לדרישות המאזין הממוצע בארץ זהו פיל לבן :!: לפחות עד שירד ערכו בשליש :!:

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46355
נתן תודות: 1966 פעמים
קיבל תודות: 5075 פעמים

שליחה #51 

ADICT,
אלו שיכולים להרשות לעצמם רסיבר בקנה מידה כזה, לרוב חיים בבית בו התנאים שפירטת מתקיימים.
העובדה כי סיימת את התגובה שלך "לפחות עד שירד ערכו בשליש" קצת מפתיעה, אם יירד המחיר, פתאום כן אפשר להכניס 11 רמקולים לבית, 4 חדרי האזנה וכו"...?

ADICT
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #52 

ziv_r כתב:ADICT,
אלו שיכולים להרשות לעצמם רסיבר בקנה מידה כזה, לרוב חיים בבית בו התנאים שפירטת מתקיימים.
העובדה כי סיימת את התגובה שלך "לפחות עד שירד ערכו בשליש" קצת מפתיעה, אם יירד המחיר, פתאום כן אפשר להכניס 11 רמקולים לבית, 4 חדרי האזנה וכו"...?
...
נראה לי שקצת פספסת זיו יקר את הנקודה שלי,אם אני קונה את הZ11 בתמחור הנוכחי שלו כרגע,אזאי מן הראוי היה שכל הפרמטרים שהוזכרו לעיל אמורים היו להיות מתקיימים,מה שרוב הסיכויים(לצרכן הישראלי כמו שאמרתי)שלא כך יהיה הדבר :!: ואל תמכור לי סיפורים על עשירים שקונים אותו ופתאום יש להם גם 4 חדרי האזנה שפתאום התעורר הצורך למלאם והZ11 הופיע כמושיע והמשיח המודרני שלו חיכה כל המגזר השמן כולל כמובן שרי אדיסון ובעלה החרמן,העשירים יקנו אותו רק משום שהם יכולים :mrgreen: כעוד מותג שנכנס הביתה ורוב הסכויים שבאמת ישכב שם כפיל לבן, ומקסימום האורחים יעברו מעליו ויהנהנו כמבינים רק לשם הנימוס!אך כאשר אני אומר שכן יהיה כדאי כאשר מחירו ירד בשליש,כוונתי לזה שאז גם אותם תנאים לא יתקיימו(ברוב המקרים)אך לפחות יתקיים הכלל של תמורה מול המחיר ,ללא צורך בשימוש מייגע בכל מרכיביו והקניה כן תהיה כדאית :!: (Y)

dor8
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4835
נתן תודות: 295 פעמים
קיבל תודות: 195 פעמים

שליחה #53 

ADICT כתב:
ziv_r כתב:ADICT,
...
נראה לי שקצת פספסת זיו יקר את הנקודה שלי,אם אני קונה את הZ11 בתמחור הנוכחי שלו כרגע,אזאי מן הראוי היה שכל הפרמטרים שהוזכרו לעיל אמורים היו להיות מתקיימים,מה שרוב הסיכויים(לצרכן הישראלי כמו שאמרתי)שלא כך יהיה הדבר :!: ואל תמכור לי סיפורים על עשירים שקונים אותו ופתאום יש להם גם 4 חדרי האזנה שפתאום התעורר הצורך למלאם והZ11 הופיע כמושיע והמשיח המודרני שלו חיכה כל המגזר השמן כולל כמובן שרי אדיסון ובעלה החרמן,העשירים יקנו אותו רק משום שהם יכולים :mrgreen: כעוד מותג שנכנס הביתה ורוב הסכויים שבאמת ישכב שם כפיל לבן, ומקסימום האורחים יעברו מעליו ויהנהנו כמבינים רק לשם הנימוס!אך כאשר אני אומר שכן יהיה כדאי כאשר מחירו ירד בשליש,כוונתי לזה שאז גם אותם תנאים לא יתקיימו(ברוב המקרים)אך לפחות יתקיים הכלל של תמורה מול המחיר ,ללא צורך בשימוש מייגע בכל מרכיביו והקניה כן תהיה כדאית :!: (Y)
...
ידידי.... מה יהיה איתך תגיד לי? הכל בסדר?
אני קורא לפעמים את התגובות שלך כולל את הסימנים והפרצופים שחוזרים על עצמם בכל מילה ולא מצליח להבין מה בדיוק אתה רוצה.
בחרת לרכוש מכשיר מיושן במחיר טוב? יפה לך ! בחרת לוותר על HDMI ושיטות חדשות?
זכותך ! יש כאלה שהם בדיוק ההיפך ממך ומחפשים את החדשנות ואת הטכנולוגיה הכי מתקדמת וזה הכיף שלהם והם גם יכולים להרשות את זה לעצמם . אז מה ? אתה כועס עליהם? למה ? כי הם אוהבים להנות? יש גם כאלה שישקיעו קרוב ל100000 ש"ח רק במונובלוקים של KRELL או משהו בסגנון , זכותם ! אז מה הם מטורפים בעיניך? לא נורא.
יעבור לך. לא חייבים לנצל את כל התכונות של הZ11 בשביל לשים אותו בסלון ממוצע , אפשר להנות מאיכות הסאונד שלו גם בששה רמקולים וגם בשלושה עשר רמקולים , כל אחד והראש שלו וכמובן גם הכיס שלו.

זמר
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1357
נתן תודות: 124 פעמים
קיבל תודות: 105 פעמים

שליחה #54 

dor8 (Y)
בתור אחד שהחזיק בעבר z9 היה לי אפשרות לשמוע 9 ערוצים בכיף ובהנאה ועוד כמוני הרבה ששמעו כך .
כיום החדר מוכן ומזומן למלך החדש z11 שיחובר ל11.1 רמקולים שכניראה בעזרת ה ינחת אצלי יום חמישי מניורק אחרי המתנה ארוכה בחוסר סבלנות.

go_go
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 842
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 10 פעמים

שליחה #55 

אחלה כתבה.הסקירה מאד מקצועית.תודה (Y)

dor8
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4835
נתן תודות: 295 פעמים
קיבל תודות: 195 פעמים

שליחה #56 

זמר כתב:dor8 (Y)
בתור אחד שהחזיק בעבר z9 היה לי אפשרות לשמוע 9 ערוצים בכיף ובהנאה ועוד כמוני הרבה ששמעו כך .
כיום החדר מוכן ומזומן למלך החדש z11 שיחובר ל11.1 רמקולים שכניראה בעזרת ה ינחת אצלי יום חמישי מניורק אחרי המתנה ארוכה בחוסר סבלנות.
...
תתחדש ! אתה הולך להנות..... מכשיר מדהים !!!

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46355
נתן תודות: 1966 פעמים
קיבל תודות: 5075 פעמים

שליחה #57 

ADICT כתב:נראה לי שקצת פספסת זיו יקר את הנקודה שלי,אם אני קונה את הZ11 בתמחור הנוכחי שלו כרגע,אזאי מן הראוי היה שכל הפרמטרים שהוזכרו לעיל אמורים היו להיות מתקיימים,מה שרוב הסיכויים(לצרכן הישראלי כמו שאמרתי)שלא כך יהיה הדבר [סימן קריאה] ואל תמכור לי סיפורים
...
הדבר האחרון שאני רוצה לעשות זה למכור לך סיפורים כפי שרשמת. יש לי 2 בנים שאני מספר להם סיפורי לילה טוב כל יום, אין לי רצון לעשות את זה גם פה מעל דפי הפורום.

אם תחזור לתגובה הקודמת שלך ותקרא אותה שוב, אתה תראה שאתה משום מה זילזלת בחלק מהפיצ'רים הקיימים ברסיבר מדרגה כזאת עבור המשתמש הישראלי, אך נראה לי שאתה פשוט לא מודע למספר הרב של המשתמשים אשר הינם מעל הממוצע וכן מכירים ביכולות הרסיבר.
אגב, לדבריך, אם הרסיבר היה מתומחר בשליש, פתאום כן יש לו מקום בשוק האלקטרוניקה בישראל. אז הכל שאלה של תמחור?

michael123
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #58 

אני ראיתי פרסומת של Z11 באתר בארה"ב לפני כחודשיים האומרת ש-"רק 0.05% ירשו לעצמם את Z11" או משהו בסגנון.
זאת חלק מאסטרטגיה שיווקית, מחיר בכוונה מחזיקים גבוהה בשביל להוסיף לו "יוקרתיות"

מה יהיה המחיר של Z11 בעוד שנתיים עם כל ה-features "המתקדמים" שלו?
:wink:
sound גרוע בסטריאו, עיבוד וידאו גם לא משהו..

danlior
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6462
נתן תודות: 81 פעמים
קיבל תודות: 66 פעמים

שליחה #59 

זמר כתב:dor8 (Y)
...
אם כבר, אז כבר! למה לא 11.2? אין כמו שני סאבים בשתי הפינות של החדר :)

מקווה שהכנת לו שנאי הולם. (פי 2 מצריכת הכח הרשומה)

זמר
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1357
נתן תודות: 124 פעמים
קיבל תודות: 105 פעמים

שליחה #60 

danlior
אכן קניתי לו שאניי מאסיבי 2000w הכל מוכן ומזומן
לגבי הסאב אסתפק בנתיים בסאן פייר דאבל 10 אינץ גם ככה החדר לא ענק מידי
מה שכן לא שולל אפשרות בעתיד לסאב נוסף .

שלח תגובה