תגובות לביקורת מזרימדיה Popcorn Hour A-110
זיו מאמר מעולה
היום קיבלתי את המכשיר בדקתי איתו מלא תכנים עובד מצווין
בערב לאחר שהדלקתי אותו שוב לאחר ניתוק מהחשמל בצהריים
באותם סרטים היו לי הפסקות שחורות על המסך במהלך הסרט .
המכשיר עים הגירסא שקיבלתי אותו האים נתקלת בבעיה כזאת.
היום קיבלתי את המכשיר בדקתי איתו מלא תכנים עובד מצווין
בערב לאחר שהדלקתי אותו שוב לאחר ניתוק מהחשמל בצהריים
באותם סרטים היו לי הפסקות שחורות על המסך במהלך הסרט .
המכשיר עים הגירסא שקיבלתי אותו האים נתקלת בבעיה כזאת.
מצטרף למחמאות - אני כבר הזמנתי אחד חדש (מכה אצלי הרדיפה אחרי הדגם המשופר....)
בכל מקרה - איך אני מגדיר ב 110 או ב 100 את החיבור ל NAS שלי? האם אני צריך את ה NETSHARE של ה TVIX? או האם אני יכול להסתדר בלעדיו?
יש לי רשת חוטית של 1000 MB וחבל לי לא לנצל אותה...
תודה
גיא
בכל מקרה - איך אני מגדיר ב 110 או ב 100 את החיבור ל NAS שלי? האם אני צריך את ה NETSHARE של ה TVIX? או האם אני יכול להסתדר בלעדיו?
יש לי רשת חוטית של 1000 MB וחבל לי לא לנצל אותה...
תודה
גיא
גיא, אני ואתה ודי!
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46355
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5075 פעמים
MARIO,
לא נתקלתי בבעיה הזאת, בדוק חיבורים, נסה להחליף כבל HDMI, ודא כי הבעיה לא בתכנים עצמם ובדוק אם קיים סיגנל במסך בזמן המסך השחור. במידה והבעיה ממשיכה להתקיים, פתח קריאת שירות באתר היצרן.
,guy_k
לכל מכשירי ה NAS יש אפשרות לשיתוף SMB (נקרא גם CIFS) וייתכן שגם NFS. עם ה Network Browser ב A-110/100 אתר את הרשת המתאימה והוסף אותה למכשיר.
לא נתקלתי בבעיה הזאת, בדוק חיבורים, נסה להחליף כבל HDMI, ודא כי הבעיה לא בתכנים עצמם ובדוק אם קיים סיגנל במסך בזמן המסך השחור. במידה והבעיה ממשיכה להתקיים, פתח קריאת שירות באתר היצרן.
,guy_k
לכל מכשירי ה NAS יש אפשרות לשיתוף SMB (נקרא גם CIFS) וייתכן שגם NFS. עם ה Network Browser ב A-110/100 אתר את הרשת המתאימה והוסף אותה למכשיר.
מחר אני אמור לקבל את ה-A-110 , וכדי לצמצם את כמות ההפתעות יש לי עוד שאלה של ביזון :
בהנחה שאין לי HDD בפופקורן ואין לי רשת אלחוטית (לפחות בהתחלה...), איך אני אמור לחבר את הפופקורן למחשב, ואיזה הגדרות אני אמור לבצע על מנת להצליח להעביר סרטים שיושבים בכונן ה-PC לפלאזמה דרך הפופקורן (ואפילו לראות אותם בהצלחה....) ?
בהנחה שאין לי HDD בפופקורן ואין לי רשת אלחוטית (לפחות בהתחלה...), איך אני אמור לחבר את הפופקורן למחשב, ואיזה הגדרות אני אמור לבצע על מנת להצליח להעביר סרטים שיושבים בכונן ה-PC לפלאזמה דרך הפופקורן (ואפילו לראות אותם בהצלחה....) ?
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

eitanrn,
ייתכן שאתה יושב קרוב מידי?
בכל אופן, זה לא בעיה של המכשיר אלא בתכנים\מסך שלך ובהחלט לא נושא השרשור.
ייתכן שאתה יושב קרוב מידי?
בכל אופן, זה לא בעיה של המכשיר אלא בתכנים\מסך שלך ובהחלט לא נושא השרשור.
- avioren
- חבר ותיק

- תגובות: 2556
- נתן תודות: 62 פעמים
- קיבל תודות: 127 פעמים
הסקירה שחיכיתי לה כבר הרבה זמן
זיו ,היה פשוט תענוג לקרוא
אני ברשימת המתנה למכשיר שהוזמן לפני שלושה ימים,וממתין בקוצר רוח עד שיגיע.
הבאטצ' הבא ב 15 לאוקטובר.
זיו ,היה פשוט תענוג לקרוא
אני ברשימת המתנה למכשיר שהוזמן לפני שלושה ימים,וממתין בקוצר רוח עד שיגיע.
הבאטצ' הבא ב 15 לאוקטובר.
אני לא מספיק עשיר לקנות מוצרים זולים.
זיו, המון תודה על התשובות והעצות.
השאלות לגבי התכנים היו תחת הנושא הזה בגלל שאני מריץ אותם באמצעות PH110
חשבתי אולי זה הגדרות במכשיר.
אחרי הסקירה שמקיפה את תכונות המכשיר
אולי יש לך טיפים לשימוש בו ? משהו שאי אפשר לגלות כך סתם...
השאלות לגבי התכנים היו תחת הנושא הזה בגלל שאני מריץ אותם באמצעות PH110
חשבתי אולי זה הגדרות במכשיר.
אחרי הסקירה שמקיפה את תכונות המכשיר
אולי יש לך טיפים לשימוש בו ? משהו שאי אפשר לגלות כך סתם...
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

eitanrn,
המכשיר הינו די פשוט לשימוש והבנה. תתחיל להשתמש איתו ואם תתקל בקשיים - תחזור.
בועזון,
קרא שוב את הביקורות שהתפרסמו ונסה להגיע להחלטה בעצמך, כל המידע הנחוץ רשום בבירור.
sagioto,
המכשיר תומך ב 802.11g & 802.11n
יש להשתמש בדונגל אשר מבוסס על Atheros AR9001U-2NG USB 11n WiFi
אם תשתמש ב 802.11n, תאורתית הדבר אמור לנגן תכני HD תובענייים ללא בעיה, אך הדבר טעון בדיקה.
המכשיר הינו די פשוט לשימוש והבנה. תתחיל להשתמש איתו ואם תתקל בקשיים - תחזור.
בועזון,
קרא שוב את הביקורות שהתפרסמו ונסה להגיע להחלטה בעצמך, כל המידע הנחוץ רשום בבירור.
sagioto,
המכשיר תומך ב 802.11g & 802.11n
יש להשתמש בדונגל אשר מבוסס על Atheros AR9001U-2NG USB 11n WiFi
אם תשתמש ב 802.11n, תאורתית הדבר אמור לנגן תכני HD תובענייים ללא בעיה, אך הדבר טעון בדיקה.
- danlior
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6462
- נתן תודות: 81 פעמים
- קיבל תודות: 66 פעמים
אם תשאל לדעתי הסוביקטיבית בלבד הכל עניין של כמה הנגן חשוב לך ואיזה חלק הוא מהווה מהמערכת הבידורית שלךבועזון כתב:מאוד נהניתי מהסקירה, ואני שוקל להזמין אחד בעצמי - רק שאלה אחת לי:
במידה ולא מתייחסים למחיר - איזה מכשיר עדיף מבחינת איכות, גמישות (פורמטים, חיבורים וכו')? הפופקורן המדובר או TVIX6500?...
ההשוואה האמיתית לדעתי צריכה להיות קניה בארץ של ה-6500 (2,400 ש"ח) או קניה בחו"ל של ה-110 (1,000 ש"ח)
אם אתה כמוני וכמעט כל עולמך הבידורי סובב סביב הסטרימר אז נראה לי שחבל לחסוך כסף ולהסתכן במוצר יותר זול וללא שירות בארץ ולך על ה-6500 בארץ עם אחריות וקנה בתשלומים.
לעומת זאת, אם אתה רק רוצה מידי פעם לראות סרט או תכנית שהורדת מהאינטרנט, אז לדעתי באמת חבל ללכת על הכי יקר והתמורה לכסף של ה-110 ביבוא אישי עצומה.
danlior כתב:אם תשאל לדעתי הסוביקטיבית בלבד הכל עניין של כמה הנגן חשוב לך ואיזה חלק הוא מהווה מהמערכת הבידורית שלךבועזון כתב:מאוד נהניתי מהסקירה, ואני שוקל להזמין אחד בעצמי - רק שאלה אחת לי:
במידה ולא מתייחסים למחיר - איזה מכשיר עדיף מבחינת איכות, גמישות (פורמטים, חיבורים וכו')? הפופקורן המדובר או TVIX6500?...
ההשוואה האמיתית לדעתי צריכה להיות קניה בארץ של ה-6500 (2,400 ש"ח) או קניה בחו"ל של ה-110 (1,000 ש"ח)
אם אתה כמוני וכמעט כל עולמך הבידורי סובב סביב הסטרימר אז נראה לי שחבל לחסוך כסף ולהסתכן במוצר יותר זול וללא שירות בארץ ולך על ה-6500 בארץ עם אחריות וקנה בתשלומים.
לעומת זאת, אם אתה רק רוצה מידי פעם לראות סרט או תכנית שהורדת מהאינטרנט, אז לדעתי באמת חבל ללכת על הכי יקר והתמורה לכסף של ה-110 ביבוא אישי עצומה....
ניסוח מאוד יפה.
ולמרות שאני מסכים עם כל מילה, אני שכמעט לא רואה טלויזיה אלא רק תכנים מהאינטרנט מעדיף לקנות סטרימר מחו"ל, כי אין מה לעשות, אני ישראלי וכמו כל שאר הישראלים נראה לי מגוחך לשלם על מכשיר מסויים פי 2.5 ממחיר בחו"ל, ולפני שיגידו לי שליבואן יש עלויות יש לזכור שהיבואן לא משקיע בפרסומת למוצר, היבואן בדר"כ קונה כמות מאוד גדולה שעליה הוא מקבל מחיר יפה, ואני יכול להמשיך אבל פה זה לא המקום.
- יוני_א
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 848
- שם מלא: יוני
- נתן תודות: 34 פעמים
- קיבל תודות: 24 פעמים
אם כבר, אז ההשוואה האמיתית צריכה להיות קניה בארץ של ה 6500 לעומת קניה בארץ של 110, או קניה בחול של 6500 שעומת קניה בחול של 110.danlior כתב:[quote="בועזון"
ההשוואה האמיתית לדעתי צריכה להיות קניה בארץ של ה-6500 (2,400 ש"ח) או קניה בחו"ל של ה-110 (1,000 ש"ח)...
כבעל 6500 אני בהחלט יכול להודות שקצת מבאס אותי העובדה שהוא לא נותן שירותים מקוונים. לדעתי זה יתרון חזק מאוד של ה 110.
אני מאוד מקווה ש DVICO יתנו לנו איזה מתנה לשנה החדשה ויתנו לנו איזה שדרוג שיכלול שירותים מקוונים.
בכל מקרה סקירה מעולה!!!
אני מאוד מקווה ש DVICO יתנו לנו איזה מתנה לשנה החדשה ויתנו לנו איזה שדרוג שיכלול שירותים מקוונים.
בכל מקרה סקירה מעולה!!!