הצילו אותי מהמחלה שיש לי - מה עושים???
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5918
- נתן תודות: 142 פעמים
- קיבל תודות: 299 פעמים
Re: בדיקות תשובות ותמונות
SHLOMIS1Z כתב:מה העיניינים חברים יקרים,
אז כמו שהיבטחתי :גם תשובות וגם תמונות
לבקשת lawpower :
ב 3 סרטים (MKV) נדלקו 6 נורות + נורת DD
ב 1 סרטׁ(MKVׁ) נדלקו 6 נורות + נורת DTS
[b]בקובץ רנדומלי של 700 מגה נדלקו לי 6 נורות + DD
לא הגיוני שבקובץ כזה יש 5.1 DD נכון??????[/b] מה דעתכם???
אולי הבעיה מתחילה כאן שיתכן והרסיבר מפענח כל סרט ל DD
בדקתי סרט אחר 500 מגה ונדלקו לי 2 נורות.- התחלתי כבר לאבד כיוון....
בדקתי את ה TEST TONE והכל עובד.
נא פיתרונכם
להלן גם תמונות
המערכת במצב ה קידמי - לא לצחוק על הדבק ככה השובבים לא פותחים וסוגרים את המגבר
http://img357.imageshack.us/my.php?imag ... 428ci7.jpg
רמקול CENTER
http://img77.imageshack.us/my.php?image=centeryl9.jpg
סאב- לא לצחוק!!! ככה שני השובבים שלי לא משחקים איתו -
http://img77.imageshack.us/my.php?image=subgw2.jpg
אחורי מכוון ב 45 מעלות
http://img357.imageshack.us/my.php?image=45pa4.jpg
קידמי מכוון אף הוא 45 מעלות
http://img77.imageshack.us/my.php?image=45cl4.jpg
תודה על שיתוף הפעולנ ועל הנכונות הרבה לעזור...
אגב - איזה 6 נורות בדיוק נדלקות לך? אלה שמסמנות את הרמקולים?
- danlior
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6462
- נתן תודות: 81 פעמים
- קיבל תודות: 66 פעמים
שלומי,
יש כאן כמה אנשים שמאוד הטעו אותך. המיקום של הרמקולים שלך בסדר לגמרי חוץ מהסאב שחייב להיות על הארץ אחרת רוב הבאסים נעלמים.
לשאלתך, כן קובץ 700MB יכול להכיל פס קול של DD שאמור להדליק לך את נורות ה-DD
אתיחס שוב לשתי השאלות שלך:
אשמח לעזור בכל שאלה.
יש כאן כמה אנשים שמאוד הטעו אותך. המיקום של הרמקולים שלך בסדר לגמרי חוץ מהסאב שחייב להיות על הארץ אחרת רוב הבאסים נעלמים.
לשאלתך, כן קובץ 700MB יכול להכיל פס קול של DD שאמור להדליק לך את נורות ה-DD
אתיחס שוב לשתי השאלות שלך:
לא, המערכת שלך לא מצוינת ביחס לקבצי DD ו DTS. קבצים אילו יכולים להכיל איכויות שעם המערכת הנכונה יגרמו ללסת שלך להיפער בתדהמה. המערכת שלך היא "אנטרי-לבל" במקרה הטוב ואולי ישנם אנשים שעבורם זה יהיה מספיק אך כנראה שלא כך המצב אצלך. נסה לשים את הסאב על הריצפה ווודא שהרסיבר מכוון היטב - הרץ טסט-טון וודא שהטסט-טון נשמע באופן דומה בעוצמתו מכל רמקול. במידה והכל תקין והסאב על הארץ ועדיין אתה לא מרוצה אז אין מנוס, יש לשקול שידרוג ואפשר לעשותו בחלקים. לא צריך להיות עשיר על מנת לשדרג אבל בהחלט יש להחשיב את זה בסדרי העדיפויות שלך. תמיד יש גם יד שניה.1)האים מישהוא יכול לחזק את דברי ולאמר כי מערכת זו היא מצויינת ביחס למה שאני משתמש בה?...
לא, ברוב המוחץ של המיקרים פס הקול של הסרט מועתק 1:1 מהמקור ללא קידוד מחדש ומכיוון שמדובר בשיכפול דיגיטלי אין שום איבוד איכות.2)האם סביר להניח שבגלל שהסרטים אינם מקוריים אני לא חש מספיק את ה SOUND
להזכירכם זהו קובץ MKV שיש בו H.D ו AC3 כך שאני לא שומע מונו/סטריאו...
אשמח לעזור בכל שאלה.
שלומי,
אם אפשר כמה הצעות לפני השדרוג (לא שלשדרג זה רע, אבל אולי אתה יכול לסחוט עוד משהו מהמערכת הקיימת שלך):
1. אני חייב להסכים לגבי הסאב - תמצא לו מקום על הרצפה, יכול להיות מוחבא, מתחת לשולחן כדי השובבים הקטנים לא יגיעו אליו
2. לגבי מיקום הרמקולים הקדמיים - תעשה מספר ניסויים בהזזתם, קדימה, הצידה וסיבוב. בד"כ רמקולים אוהבים קצת מרחב סביבם, ובפרט גם מאחוריהם, בינם לבין הקיר
3. כמו שנאמר לך - תבדוק ש-TEST LEVEL נשמע אותו דבר, כלומר אותה עוצמה מכל הרמקולים ועפ"י זה תכוון את ההגברה (0, +3, +10 או מה שלא יהיה). שוב - זה עניין של ניסוי וטעייה - תאמין לאוזן שלך
4. דבר אחרון - אני לא יודע אם יש לך Room Correction ברסיבר, אבל בטח יש אפשרות לכוון delay בין הרמקולים השונים ובפרט בין הקדמיים לסנטר. לפעמים הבדלי הפאזה בין הרמקולים יכולים להיות משמעותיים באיכות הסאונד המתקבל, שווה בדיקה
אני מניח שיש עוד מה לכוון - אבל אולי זה יעזור בתור התחלה - בהצלחה!
אם אפשר כמה הצעות לפני השדרוג (לא שלשדרג זה רע, אבל אולי אתה יכול לסחוט עוד משהו מהמערכת הקיימת שלך):
1. אני חייב להסכים לגבי הסאב - תמצא לו מקום על הרצפה, יכול להיות מוחבא, מתחת לשולחן כדי השובבים הקטנים לא יגיעו אליו
2. לגבי מיקום הרמקולים הקדמיים - תעשה מספר ניסויים בהזזתם, קדימה, הצידה וסיבוב. בד"כ רמקולים אוהבים קצת מרחב סביבם, ובפרט גם מאחוריהם, בינם לבין הקיר
3. כמו שנאמר לך - תבדוק ש-TEST LEVEL נשמע אותו דבר, כלומר אותה עוצמה מכל הרמקולים ועפ"י זה תכוון את ההגברה (0, +3, +10 או מה שלא יהיה). שוב - זה עניין של ניסוי וטעייה - תאמין לאוזן שלך
4. דבר אחרון - אני לא יודע אם יש לך Room Correction ברסיבר, אבל בטח יש אפשרות לכוון delay בין הרמקולים השונים ובפרט בין הקדמיים לסנטר. לפעמים הבדלי הפאזה בין הרמקולים יכולים להיות משמעותיים באיכות הסאונד המתקבל, שווה בדיקה
אני מניח שיש עוד מה לכוון - אבל אולי זה יעזור בתור התחלה - בהצלחה!
שלום חברים יקרים שלי,
מה המצב?
סגרתי 3.5 שבועות ב NEW-YORK היה מדהים.
אז כמה עידכונים.......
כמו שאמרתי 3.5 שבועות לא הייתי בבית ואוזניי לא שמעו את המערכת , שמעתי רק את המערכת אצל חבר ב NEW YORK - והיא ממש אבל ממש לא משהוא.(מדבקה)
הגעתי הבייתה והפלא ופלא פיתאום יש לי מערכת "משודרגת" אני מניח שהזמן עשה את שלו
והמבין יבין.....
בתוך תוכי אני יודע שזה ממש לא לאורך זמן תקופת ההיסתגלות.
והכנתי תוכנית ב' לרכישה.
אז אתחיל מהרמקול הסנטר : לאיזה כיוון של יצרן לדעתכם אני אלך שמשתלב עם המערכת שלי???
תודה רבה רבה
מה המצב?
סגרתי 3.5 שבועות ב NEW-YORK היה מדהים.
אז כמה עידכונים.......
כמו שאמרתי 3.5 שבועות לא הייתי בבית ואוזניי לא שמעו את המערכת , שמעתי רק את המערכת אצל חבר ב NEW YORK - והיא ממש אבל ממש לא משהוא.(מדבקה)
הגעתי הבייתה והפלא ופלא פיתאום יש לי מערכת "משודרגת" אני מניח שהזמן עשה את שלו
והמבין יבין.....
בתוך תוכי אני יודע שזה ממש לא לאורך זמן תקופת ההיסתגלות.
והכנתי תוכנית ב' לרכישה.
אז אתחיל מהרמקול הסנטר : לאיזה כיוון של יצרן לדעתכם אני אלך שמשתלב עם המערכת שלי???
תודה רבה רבה
שדרגת היא מחלה מדביקה וממכרת שאותך לא עוזבת
- עופרפולק
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7399
- נתן תודות: 21 פעמים
- קיבל תודות: 503 פעמים
בטח, תמשיכו להוריד סרטים ולשמוע כמו הפרצוף שלי וככההמערכת שלכם תשמע ותראה לי יש מנוי בסיפרייה כבר שנים ואני עושה ל100 סרטים ב800 שקל 8 שקל סרט לי שווה מאשר להוריד ולא לשמוע כמו שצריך .לשיקולך.
עופרפולק,
אחי לא הבנתי מה הקשר לתלונה שלך.
אני כבר ציינתי שאני מוריד קבצי MKV ממוצע של כל גודל שאני מוריד נע בין 4.5 GB עד 10 GBׂ
סרט כזה יורד לי - תוך 3-6 שעות תלוי בדודל הסרט כמובן.......
ושלא נדבר על כך שהסרט הוא "שלי" משמע אני יכול לצפות בו ANY-TIME , ALL THE TIME ללא הגבלת זמן וללא תיזכורות למינהם מתי אני צריך להחזיר את הסרט לחנות.
והכל ב280 שקלים לשנה RAPIDSHRE כמובן.
אז אל תגיד לי שאני שומע סרטים כמו הפרצוף שלך.
סליחה בכל זאת.
שבוע טוב לכולם
moshem74
אני מאשדוד ומעוניין יד ראשונה בלבד.
אחי לא הבנתי מה הקשר לתלונה שלך.
אני כבר ציינתי שאני מוריד קבצי MKV ממוצע של כל גודל שאני מוריד נע בין 4.5 GB עד 10 GBׂ
סרט כזה יורד לי - תוך 3-6 שעות תלוי בדודל הסרט כמובן.......
ושלא נדבר על כך שהסרט הוא "שלי" משמע אני יכול לצפות בו ANY-TIME , ALL THE TIME ללא הגבלת זמן וללא תיזכורות למינהם מתי אני צריך להחזיר את הסרט לחנות.
והכל ב280 שקלים לשנה RAPIDSHRE כמובן.
אז אל תגיד לי שאני שומע סרטים כמו הפרצוף שלך.
סליחה בכל זאת.
שבוע טוב לכולם
moshem74
אני מאשדוד ומעוניין יד ראשונה בלבד.
- עופרפולק
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7399
- נתן תודות: 21 פעמים
- קיבל תודות: 503 פעמים
לא לא הבנת אין לי תלונות תראה ותשמע איך שאתה רוצה רק שאני יודע איך שומעים סרט שמורידים ואני לא אוהב ככה . ותאמין לי שאחרי 30 שנה באותה חנות הוא כבר לא מזכיר לי שצריך להחזיר את הסרט גם אם הוא אצלי 5 ימים או יותר ובוא אני יפתיע אותך עוד יותר . לפני שבוע התחלתי עוד פעם מנוי של 100 סרטים ובוא לא נגלה לאף אחד , עוד לא שילמתי לו וזה יקח גם עוד כמה חודשים וזה יתרון אצל מישהו שמכיר אותך
אני רוצה להבין משהוא אח שלי היקר,
יש שינוי לדעתך בסרטים שמופצים באינטרנט מול ה ORIGINAL ???
תקשיב אחי , הקידוד נעשה 1:1 כך ש לא ניראה לי שבמקורי ישמעו יותר טוב מהלא מקורי?
ת'שמע אולי אתה צודק.
תקן אותי
יש שינוי לדעתך בסרטים שמופצים באינטרנט מול ה ORIGINAL ???
תקשיב אחי , הקידוד נעשה 1:1 כך ש לא ניראה לי שבמקורי ישמעו יותר טוב מהלא מקורי?
ת'שמע אולי אתה צודק.
תקן אותי
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
נשמע שאת הסרט האחרון הורדת בתקופת הDIVX או לפני זה...עופרפולק כתב:לא לא הבנת אין לי תלונות תראה ותשמע איך שאתה רוצה רק שאני יודע איך שומעים סרט שמורידים ואני לא אוהב ככה . ותאמין לי שאחרי 30 שנה באותה חנות הוא כבר לא מזכיר לי שצריך להחזיר את הסרט גם אם הוא אצלי 5 ימים או יותר ובוא אני יפתיע אותך עוד יותר . לפני שבוע התחלתי עוד פעם מנוי של 100 סרטים ובוא לא נגלה לאף אחד , עוד לא שילמתי לו וזה יקח גם עוד כמה חודשים וזה יתרון אצל מישהו שמכיר אותך...
הסאונד היום איכותי כמו DVD (אני משער שזה מה שאתה משאיל כי אין הרבה ספריות עם בלוריי), הוידאו איכותי פי כמה וכמה. ומי שבאמת משקיע - מוריד סרטי בלו ריי - ואז יש לו סאונד בפורמטים החדשים - וזה הרבה הרבה יותר טוב ממה שאתה מקבל מDVD...
אולי כדאי שתעשה קצת שיעורי בית בעניין.
תזכירו לי מזה DVD?lawpower כתב:נשמע שאת הסרט האחרון הורדת בתקופת הDIVX או לפני זה...עופרפולק כתב:לא לא הבנת אין לי תלונות תראה ותשמע איך שאתה רוצה רק שאני יודע איך שומעים סרט שמורידים ואני לא אוהב ככה . ותאמין לי שאחרי 30 שנה באותה חנות הוא כבר לא מזכיר לי שצריך להחזיר את הסרט גם אם הוא אצלי 5 ימים או יותר ובוא אני יפתיע אותך עוד יותר . לפני שבוע התחלתי עוד פעם מנוי של 100 סרטים ובוא לא נגלה לאף אחד , עוד לא שילמתי לו וזה יקח גם עוד כמה חודשים וזה יתרון אצל מישהו שמכיר אותך...
הסאונד היום איכותי כמו DVD (אני משער שזה מה שאתה משאיל כי אין הרבה ספריות עם בלוריי), הוידאו איכותי פי כמה וכמה. ומי שבאמת משקיע - מוריד סרטי בלו ריי - ואז יש לו סאונד בפורמטים החדשים - וזה הרבה הרבה יותר טוב ממה שאתה מקבל מDVD...
אולי כדאי שתעשה קצת שיעורי בית בעניין....
divix? זה עוד לא נעלם?
אם הוא לא יבוא אז אני יבואעופרפולק כתב:פאוור אתה צודק שאני יחזיר את המחשב הנורמלי מתיקון אני מזמין אותך ללמד אותי איך להוריד סרט וסאונד טוב ואולי תחסוך לי את הכסף לסיפרייהdvd .זאת הבעיה שלי אני לא יודע לעשות את זה ....
לי עד לפני כמה חודשים היה גם מנוי בסיפריית וידאו עוד משנות ה80 !!!
ולמרות שכל סרט בDVD שלקחתי עשיתי עותק משלי, ושילמתי בערך כמוך לסרט.
מהרגע שהתחלתי להוריד קבצי MKV, אין מה להשוות. האיכות הרבה יותר גבוהה מDVD.
עזבתי את הספריה כשיש לי לפחות עוד איזה 20+ סרטים להשאיל.