נראה שיש אנשים שמבינים פה יותר ממני ואני ממש לא אומר את זה בציניות
מן הסתם אני פה כי אני עדיין לא מרגי שאני יודע הכל על הכל
בסופו של יום אני אמנם מהנדס חשמל אבל אני מתעסק יותר בDIGITAL מאשר ב - ANALOG ובתחום האודיו אני ממש לא מבין גדול

אני אהיה קצת פחות קיצוני - הנתונים שהם מספקים אין להם פשוט שום קשר לתנאי העבודה האמיתיים של המגבר.MartinHSabag כתב:sheffer, היצרנים פשוט משקרים.
AS SIMPLE AS THAT....

אין שום קשר לקלאס העבודה לבין הספק.וחוץ מזה - תעלומה חדשה בשבילך, שפר, - נסה להסביר למה 60 וואט של קלאס A דוחף רמקולים יותר טוב מ-120 וואט קלאס AB של דנון?...

חידה :sheffer כתב:
לגבי 6 אום כמובן שאם ההתנגדות יורדת ההספק עולה זה הרי גרף עקומה
...

בסשר אין קשר.MartinHSabag כתב:אין שום קשר לקלאס העבודה לבין הספק.וחוץ מזה - תעלומה חדשה בשבילך, שפר, - נסה להסביר למה 60 וואט של קלאס A דוחף רמקולים יותר טוב מ-120 וואט קלאס AB של דנון?...
כמו שאמרו, 60W זה 60W לא משנה מאיפה אתה מסתכל על זה, אלא אם כן, כמו שכתבת, הם מודדים את זה בתנאים לא אמיתיים או פשוט משקרים.
זו הסיבה להבדל ולא הקלאס....

sheffer כתב:אגב הנתוני היצרן של B&W רשום ואני מצטט: "התנגדות 8 אום (מינימום 3 אום)
כך שיותר נראה לי שהוא אמור להתאים למגבר 8 אום כמו ROTEL שעובדים מצויין עם B&W אך הם גם השאירו את האופציה למינימום של 3 אום עבור מגברים אקזוטיים
אני אישית לא מכיר מישהו עם מגבר שעובד עם 3 אום...

גנאדי, עם כל הכבוד, ניסיתי גם ניסיתי.בסשר אין קשר.
נסה מגבר AB 60 וואט ומולו קלאס A 60 וואט ותראה האם יש הבדל בפועל....

זה בדיוק מה שאני טוען - זה שכתוב על מגבר 120 וואט זה עוד לא אומר כלום.MartinHSabag כתב:גנאדי, עם כל הכבוד, ניסיתי גם ניסיתי.בסשר אין קשר.
נסה מגבר AB 60 וואט ומולו קלאס A 60 וואט ותראה האם יש הבדל בפועל....
קילו ברזל או קילו נוצות זה אותו משקל....
אם שמעת הבדלים או הרגשת הבדלים הם נבעו ממשהו אחר ולא מהקלאס או מזה שזה KRELL וזה רסיבר....