Smallville עונה 8 !

המלצה על סרטים ותוכניות טלויזיה, פורמטים, חוויות ועוד.
aloni
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13341
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 11 פעמים

שליחה #41 

אבל על פי כל התחזיות זו העונה האחרונה לא?

(אבל עדיין לא צפוי שיהיה יחד, הרי היא צריכה קודם להכיר את סופרמן והוא עוד לא ממש התגבש)
HiFiMusic IL

toxin
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9357
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 742 פעמים

שליחה #42 

לשחקן קוראים טום וילינג למי שלא יודע. לפני הסדרה הוא היה דוגמן ועוד חודשיים הוא בן 32 (ומשחק בסדרה בחור בן 20).
HUBER לא רוצה להיות קטנוני אבל אין שום משחק ספורט בעולם שמשחקים בו עד הדקה ה-99 :)

smallville4r
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2056
נתן תודות: 85 פעמים
קיבל תודות: 116 פעמים

שליחה #43 

aloni כתב:אבל על פי כל התחזיות זו העונה האחרונה לא?
...
ממתי החזאים צודקים ? :lol:

ההישגים של סמולוויל העונה הזו (שהיא עונה מצוינת, לדעתי) טובים מאוד. גם אם באופן כללי מס' הצופים בארה"ב לא גבוה בהשוואה לשנים קודמות, אם כי נראה לי שהוא גבוה משל העונה ה-7, הרייטינג יציב מאוד וזו עדיין הסדרה הכי נצפית ב- CW (גם יותר מ- 90210, שזכתה לבאזז אדיר מצד ה- CW וסמולוויל כמעט ולא).

נוסיף לכך את העובדה שטום וולינג מקיים מו"מ חיובי עם ההפקה, ואם לא יקרה פיצוץ של הרגע האחרון, הוא יחתום לעונה תשיעית ובכך תיסלל הדרך לחידוש לעונה נוספת (כל שאר השחקנים חתומים כבר לעונה תשיעית).

או כמו שאומרים, אם ה- CW רוצה להמשיך להתקיים, האינטרס שלה הוא להחזיק את סמולוויל בחיים. סמולוויל היא לא רק רייטינג - היא זכויות שידור, סינדיקציה, מכירות DVD ו- BR ומכירות באינטרנט והסדרה הזו היא מהמצליחות בכך.

אני מאמין שעד תחילת-אמצע מרץ יודיעו באופן סופי לאן נושבת הרוח... 8)

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73385
שם מלא: ערן
נתן תודות: 648 פעמים
קיבל תודות: 3170 פעמים

שליחה #44 

toxin כתב:לשחקן קוראים טום וילינג למי שלא יודע. לפני הסדרה הוא היה דוגמן ועוד חודשיים הוא בן 32 (ומשחק בסדרה בחור בן 20).
HUBER לא רוצה להיות קטנוני אבל אין שום משחק ספורט בעולם שמשחקים בו עד הדקה ה-99 :)
...
אני אף פעם לא זוכר שמות של שחקנים מסדרות, למעט יוצא דופן נדירים, אני בקושי מצליח לזכור שמות של כוכבי קולנוע ממש ממש ידועים. ואה - אני בהחלט לא מה שאתה יכול לקרוא "חובב ספורט" בשום מידה שהיא (רגע, מרתון פיצה וסרטים עוד לא נכנס לאולימפיאדה - נכון?).

smallville4r - אני מאוד מקוום שאתה צודק ושתהיה עוד עונה, יש מעט מאוד סדרות שבעונה השמינית שלהם עדיין מרתקות אותך לכסא אלא אפילו הולכות ומשתפרות.

ד"א - השחקן שמגלם את קלארק קנט והשחקנית שמגלמת את לאנה כ"כ חתיכים שבא לבכות. היא נכנסת בקלות לרשימת 10 הנשים הכי יפות בעולם בעיניי (ואפילו לחמישיה הפותחת במקום גבוה) והוא, טוב, אפילו אני בתור גבר חייב להודות שהוא שווה עוגיה, אפילו את כל התבנית :oops:

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #45 

איזה פרק מדהים - אהבה נכזבת, מותו של הארכינבל, פשוט פרק גאוני, השאלה לאן מקדמים את העלילה מפה? הנבל הכי בסיסי של הגיבור נהרג, כבר הפגישו אותו עם המפלצת הכי חזקה בעולם שלו, מה הלאה?

אני אישית מאוד מצפה לראות לאן יובילו את הסידרה מפה והלאה...

romanch
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 458
נתן תודות: 29 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #46 

מה? איזה נבל בדיוק נהרג?

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #47 

אזהרת ספוילר....

הנבל הכי גדול, הרשע המרכזי בעולם הקומיקס של סופרמן - לקס לותר. הרי בפרק הוא מנסה להרוג את סופרמן עם פצצות קריפטונייט וכשהוא לא מצליח הוא גורם ללאנה לספוג ל"חליפה" החדשה של את הקריפטונייט ובכך מונע משני האוהבים מלהתקרב האחד לשני. בסוף הפרק החץ הירוק משמיד את המשאית בה נמצאה לקס הנכה ע"י הפצצת קוף/צעצוע שיצר המהנדס המפוטר.

romanch
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #48 

נכון נזכרתי.
אם כי, לדעתי יתברר לנו "במפתיע" כי לקס לותר הצליח לברוח איכשהו למרות מגבלויותיו ויחזור להיות נבל אף גדול יותר :?

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78932
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 792 פעמים
קיבל תודות: 5400 פעמים

שליחה #49 

Huber,

אם הייתי צריך לספור את מספר הפעמים שלקס נפטר במהלך הסדרה הזו היו נגמרות לי האצבעות...

מה שראו זה משאית מתפוצצת, מי אמר שהוא בכלל היה בתוכה?

בכל מקרה, הפואנטה של הסדרה הזו הולך ומתפוגג. כל פעם בכיוון אחר.

שיגדל, יפסיק להתעצבן כ"כ ויתחיל להתנהג כמו סופרמן האמיתי (איפה לכל הרוחות העלילה שבו הוא מקבל את החליפה ולומד לעוף?!)

romanch
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #50 

את החליפה, לפחות עפ"י העלילה של סופרמן, תפרה לו אימו.
כמובן שבסמולוויל [וכן ב'לואיס וקלארק'] הכל שונה מהעלילה המקורית והאמיתית של סופרמן.

smallville4r
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #51 

oferlaor כתב:
מה שראו זה משאית מתפוצצת, מי אמר שהוא בכלל היה בתוכה?

שיגדל, יפסיק להתעצבן כ"כ ויתחיל להתנהג כמו סופרמן האמיתי (איפה לכל הרוחות העלילה שבו הוא מקבל את החליפה ולומד לעוף?!)
...
עופר, מצאו שרידי DNA ששייכים לו, כך שזה כנראה הוא. כמובן, תמיד אפשר להמציא איזה סיפור שזה היה שכפול שלו שנשא את אותו DNA, עוד מימי פרויקט Ares, והוא עצמו חי וקיים.

צריך להסתכל על זה גם מהבחינה שמייקל רוזנבאום סירב לחזור לתפקיד אורח וכנראה היה מסרב בעתיד (אני לא מבין אותו, הוא בקלות היה יכול לשים פאה על השיער שהייתה עושה אותו קירח, במקום לגלח את השיער), אז פשוט החליטו לסגור חשבון ולסגור לגמרי את הסיפור שלו.

לגבי החליפה, אני עדיין חושב שאפשר להמשיך לחלום, לעולם לא תהיה לו חליפה בסדרה, למעט, אולי בפרק סיום הסדרה. לעוף - זה דווקא כן יכול לקרות, אבל קרוב לסיום הסדרה וככל שמתרבים הסימנים לעונה 9, כך התעופה שלו תדחה. (עד כאן לציטוט).

באופן כללי, הפרקים עצמם (13 ו- 14) היו בסדר אבל אני אישית מאוד לא אוהב שמשתמשים בשחקן מחליף עבור דמות כ"כ מרכזית בסדרה. (מה גם שמי שגילם לבסוף את לקס לא תרם את קולו, אלא הביאו מישהו שדיבב אותו). כן אהבתי את החיבור של הסיפורים לדמויות השונות וסגירת הקצוות מסוף עונה 7. סה"כ זה היה מתבקש לאור העובדה שאריקה דוראנס (לויס) לא נמצאת בפרקים האלה וזה עדיף על עוד סיפורי FOTW.

אני מקווה שאם תהיה עונה 9 יחתימו את אריקה לכל 22 פרקי העונה ולא רק ל- 15.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78932
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 792 פעמים
קיבל תודות: 5400 פעמים

שליחה #52 

romanch,

ליתר דיוק זה נתפר לו מהבד שהיה בחללית שאיתה הגיע לכדוה"א.

smallville4r,

בשביל להשאיר DNA, כל מה שהוא היה צריך לעשות זה להשתין על האש אחרי שהיא דעכה :)

אני מקווה שלא תהיה עונה 9 או שלפחות הם יתאפסו על עצמם כי שתי העונות האחרונות כבר ממש מפספסות את המטרה וקלארק הפך לקריקטורה (PUN INTENDED) - הוא לא מצליח לעשות כלום בלי עזרה.

הוא חוזר שוב ושוב על שטויות "קלואי, אנחנו לא יכולים לתת זה לקרות!", "אני חייב להגן עליה"

זה כמו שהוא היה כל פעם חוזר ללקס כמו טמבל "אני יודע שאתה עשית את זה..." (בלי קשר לעלילה).

בעצם הוא כאילו נגרר בסיפור כל הזמן במקום ליזום משהו. העלילה מלאת חורים כמו מסננת, מה קרה לו בקולג' - למה הוא לא סיים? איך הוא התקבל בכלל לעבודה בעיתון כשבעצם הוא לא למד עיתונאות. גרוע יותר, לואיס גם לא. כלומר, כל אחד שנכנס מהרחוב מקבל עבודה כעיתונאי ראשי שם, ככל הנראה.

romanch
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #53 

אגב, באמת לאן נעלמה אריקה? =|
אני זוכר הייתה נשיקה או משהו עם קלארק, הייתה משיכה בין לואיס וקלארק [מה שמקרב לכאורה לקראת סיום הסידרה?]
ולפתע, מעבר לזה שכאילו כלום לא קרה, כעת גם הדמות עצמה נעלמה מן המרקע :?

smallville4r
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #54 

אריקה משתתפת בסרטים שמצולמים בין לבין כשסמולוויל בחופשה או משהו, לכן היא לא תמיד זמינה. הפעם החליטו להביא את קריסטין קרוק למלא את מקומה. לצערי, אני חושב שהלכו רחוק מדי עם לאנה ב- 5 פרקים האלה (בעיקר בשני הפרקים האחרונים) - יותר רחוק ממה שהצליחו להתקדם עם קלארק ולויס בעונה הזו ועכשיו נראה איך הם יצאו מהברוך הזה.

הצליחו בעונה הזו להראות לנו שלקלארק וללויס יש רגשות הדדיים כלפי השני (גם אם הם לא חושפים את זה מעל לפני השטח) - אז איך פתאום הוא עדיין אוהב את לאנה ? :מבולבל: (הוא חייב ללכת לטיפול פסיכולוגי להיגמל מלאנה, בדחיפות :lol: ).

toxin
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9357
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 742 פעמים

שליחה #55 

לגבי החליפה ראיתי ראיון עם הכותבים של הסדרה לפני שנתיים או משהו כזה והם אמרו בפירוש שבסמולוויל לא תהיה חליפה של סופרמן (אבל אי אפשר לדעת אף פעם..). דרך אגב מישהו שם לב לזה שקלארק תמיד הולך עם בגדים שמשלבים כחול ואדום?
המהנדס שפוטר הוא כמובן אחד הנבלים בעולם הקומיקס של סופרמן: TOYMAN.
אם לקס נהרג זה סותר באופן בוטה את העלילה המקורית בגלל שהוא נחשב לאויב מספר 1 של סופרמן בחייו הבוגרים.

romanch
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #56 

נכון.
וקלארק כבר צריך להיות בתקופה של 'חייו הבוגרים'.

מעבר לזה, כבר ציינו פה מספר פעמים לגבי הצבעים של החולצה והז'קט שלו שהם נועדו תמיד "להזכיר" לנו שהוא הגבר
והוא סופרמן [כן בטח, בינתיים הוא לא קרוב להיות סופרמן שאנחנו אוהבים ומכירים :x

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #57 

אני דווקא אוהב את הרעיון שהסידרה מציגה "מצב ביניים" (כרגע, בעונות הקודמות זה היה הנעורים שלו) בין הנער לסופר גיבור. אני מקווה שבסוף הוא כן "יהפוך" לסופרמן שאנחנו מכירים מהסרטים. מאוד אהבתי את הרעיון שהתושבים בעיר קוראים לו THE BLUE AND RED BLUR :lol:

אישית יהיה חבל לי כשלאנה תיעלם מהסידרה, היא פשוט חוויה ויזואלית מרהיבה לעין הגברית, השחקנית שמגלמת את לויס לין לא מתקרבת לקרסוליים שלה מבחינת מראה חיצוינ (וזה כנראה הסיבה למה קלארק "ערק" בחזרה ללאנה כשהיא חזרה, תגידו לי שאתם לא הייתם עושים אותו הדבר :wink: ).

תראו איזו מושלמות ויזואלית:

http://images.google.com/imgres?imgurl= ... l%26sa%3DG

tobenary
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2472
נתן תודות: 67 פעמים
קיבל תודות: 30 פעמים

שליחה #58 

היו שני פרקים סבבה.
בינתיים אני לא רואה שינוי לעלילה ( או אם אפשר לקרוא לזה כך ) שהייתה עד כה.

זהו, לנה תעלם כפי שבאה.
מי שנותן-מתמלא
מי שלוקח-מתרוקן

smallville4r
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #59 

עכשיו זה רשמי, סמולוויל חודשה לעונה תשיעית.

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #60 

:claps:

שלח תגובה

חזור אל “סרטים וטלויזיה”