אתה מכיר חנות בארה"ב שמספקת רסיברים עם 220V ?Multimediaman כתב:יש מספיק חנויות שאם תתקשר אליהן ותבקש Euro Model אז גם לא תזדקק לממיר 110 220...
שרשור תגובות: רסיבר על אונקיו 905
http://www.world-import.com/Yamaha_RX-V ... ceiver.htmsufgi123 כתב:אתה מכיר חנות בארה"ב שמספקת רסיברים עם 220V ?Multimediaman כתב:יש מספיק חנויות שאם תתקשר אליהן ותבקש Euro Model אז גם לא תזדקק לממיר 110 220......
http://www.samstores.com/Store.asp?sort=2&CtgID=97
עושים משלוחים לישראל
- Multimediaman
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 679
- נתן תודות: 64 פעמים
- קיבל תודות: 52 פעמים
ל sufgi123 בנוסף למה שרונן כתב ... יש כמה חנויות שאם תרים טלפון ותבקש ספציפית "Euro Model" הם ישמחו לנסות לעזור לך. אחת שאני אישית יודע ב 100% שכדאי להרים טלפון ולשאול זו http://www.jr.com/ שהיא חנות ענק בניו יורק. הם נחמדים מאוד שם. אבל יש סייג חשוב: לא בכל הדגמים זה אפשרי, ולפעמים זה כרוך בתוספת תשלום. אני מניח שזה מסיבות של מלאי בדרך כלל. מה שקורה זה שלפעמים אתה נתקל במבצע מטורף של רסיבר מצויין ב 1300$, וכאשר תבקש יורו מודל אז יבקשו דווקא 1550$ כי מטרת המבצע היא להיפטר ממלאי לקראת חגים או סידרה חדשה, ודגם 220 צריך להזמין במיוחד. כמובן שבמקרה של האונקיו אז גם אם ידרשו ממך 30% יותר אתה עדיין "מורווח" במשהו כמו 10000 ש"ח.
"מי שנדפק פעם אחת כבר לא יכול להיגמל מזה"
- חיים
- חבר במועדון HT

- תגובות: 4883
- שם מלא: חיים לגו
- נתן תודות: 1233 פעמים
- קיבל תודות: 298 פעמים
סקירה מעולה ממש נהנתי לקרוא
הנה מירי(אשתי)מביאה לי מגבון לנגב את הריר
מת על הכתבות האלה
הנה מירי(אשתי)מביאה לי מגבון לנגב את הריר
מת על הכתבות האלה
נפט וסולר לחימום ביתי,ולתעשיה.
חיים-0532253784
חיים-0532253784
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8134
- נתן תודות: 420 פעמים
- קיבל תודות: 474 פעמים
נו,
ממש לא מפתיע. עוד לא קרה שהתאכזבתי ממכשיר של אונקיו.

ממש לא מפתיע. עוד לא קרה שהתאכזבתי ממכשיר של אונקיו.
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- eitan-z
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 668
- נתן תודות: 310 פעמים
- קיבל תודות: 38 פעמים
איתי - אחלה - כל הכבוד - המשך - אנחנו סקרנים....
בצעירותי - נהגתי לקרוא מבחני דרכים על פרארי,למבורגיני,פורש ודומותיהם
למרות שהיה לי ברור שכנראה - לעולם לא אקנה אותן.
אבל - בתחום הזה - (רסיברים) עניין הרכישה הופך להיות מעשי יותר ויותר
איתן.
בצעירותי - נהגתי לקרוא מבחני דרכים על פרארי,למבורגיני,פורש ודומותיהם
למרות שהיה לי ברור שכנראה - לעולם לא אקנה אותן.
אבל - בתחום הזה - (רסיברים) עניין הרכישה הופך להיות מעשי יותר ויותר
איתן.
איזו סקירה מקצועית, מפורטת, שנונה ומהנה
אני חייב לציין שהפתעת אותי. ידעתי שאיכות הצילום תהיה מצוינת, אבל איכות
הכתיבה, שם תמונה ההפתעה הגדולה.
סחטיין עליך. מחכה לביקורות הבאות, במיוחד הבונבון עם ההגברה הדיגיטאלית.
דרך אגב, יש בירות במקרר? עכשיו אני חייב לבוא לשמוע
אני חייב לציין שהפתעת אותי. ידעתי שאיכות הצילום תהיה מצוינת, אבל איכות
הכתיבה, שם תמונה ההפתעה הגדולה.
סחטיין עליך. מחכה לביקורות הבאות, במיוחד הבונבון עם ההגברה הדיגיטאלית.
דרך אגב, יש בירות במקרר? עכשיו אני חייב לבוא לשמוע
- moshem74
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 1516
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 4 פעמים
סקירה מעולה.
אני נהנתי מאוד לקרא.
התמונות גם מעולות.
בסה"כ במחיר שכזה( כמעט 20 אלף שקל) ניתן לרכוש פרהפרוססור מתקדם נניח של KRELL ,מיד 2,
בתוספת פאוורים נפרדים לכל ערוץ, וזה לא ישתווה לשום רסיבר שבעולם.
אני נהנתי מאוד לקרא.
התמונות גם מעולות.
בסה"כ במחיר שכזה( כמעט 20 אלף שקל) ניתן לרכוש פרהפרוססור מתקדם נניח של KRELL ,מיד 2,
בתוספת פאוורים נפרדים לכל ערוץ, וזה לא ישתווה לשום רסיבר שבעולם.
- michael123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6161
- נתן תודות: 164 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
לדעתי זה gadget במארז A/V
כבר מוכרים את 906..
יש לי את 939 במחסן.. אין מה להשוות את הסטראו של רסיבר ל-sound של separates
טוב לסרטים אבל
רסיברים האלה מתישנים עוד לפני שאתה מתקין אותו בבית..
רק features
כבר מוכרים את 906..
יש לי את 939 במחסן.. אין מה להשוות את הסטראו של רסיבר ל-sound של separates
טוב לסרטים אבל
רסיברים האלה מתישנים עוד לפני שאתה מתקין אותו בבית..
רק features
תשואות + שאלה מהותית על ניואנסים אודיואליים
הסקירה מעולה. ודווקא בגלל זה אני מבקש לאתגר את הכותב בשאלה (שבוודאי כבר כולם כאן שכחו מתי כעסו על שכמותה בעת האחרונה) - הם באמת אתה מצליח להבחין בהבדליים אודיואליים כה דקים?
אתה כותב: "...יש לו צליל יותר נעים מהדנון, הפרזנטציה נינוחה יותר, ונותנת תחושה של עושר. מבחינת במה, כאן ה 905 מפסיד לדנון, ומציג במה רחבה אמנם, אך קצת צמודה יותר לרמקולים וכזו שלא יוצאת קדימה כל כך. הדנון לעומתו, מציג תמונה יותר עמוקה ומרחבית"
וגם: "מה שחסר לו אצלי, הוא דרמה ודינאמיקה, עומק ותלת מימדיות, והיכולת לשחזר מוזיקה מורכבת בצורה טובה וריאליסטית".
וגם: "בדקתי איך נשמע האונקיו עם DAC חיצוני איכותי בינו לבין המקור, וכך נשאר לו רק להגביר את הסיגנל. השתמשתי ב Kora Hermes שנמצא אצלי ב audition ארוך טווח. התוצאה - שיפור מורגש בעומק הבמה, בהפרדה, בנעימות הצליל והעלמות הנוקשות בגבוהים".
שלושת המשפטים האלה משתמשים במונחים מאוד סובייקטיבים. בראשון ובשלישי יש השוואה בין שתי תצורות, ולכן יש לשאול האם נעשה ניסוי ההשוואה כיאות. עם כל הדקויות שמכתיבה הגישה המדעית, בבואנו להשוות באמת בין שני דברים (כיול מושלם, מושווה ואחיד של שני המרכיבים הנבחנים, עיוורון מוחלט של הבוחן, מספר רב של חזרות על הניסוי להבטחת תוצאה סטטיסטית מובהקת וכיו"ב). אני מציג כאן סטנדרט גבוה, אך זאת בשל רמתו הגבוהה מאוד של המאמר.
הסיבה לשאלה נובעת מסקרנות אמיתית. כשם שמי מכם מפקפק לעתים ברשמיהם-מסקנותיהם של טועמי יין, אני מכבד את "אניני האוזן" באותה גישה ביקורתית. אין ויכוח שיש (מעט) אנשים בעלי "שמיעה אבסולוטית". כלומר ניתן להבחין בהבדלים דקים גם באוזן אנושית. השאלה היא האם ביטויים כפי שציטטתי אכן שקולים בנכונותם לשאר חלקי המאמר המצויין והמרתק.
אתה כותב: "...יש לו צליל יותר נעים מהדנון, הפרזנטציה נינוחה יותר, ונותנת תחושה של עושר. מבחינת במה, כאן ה 905 מפסיד לדנון, ומציג במה רחבה אמנם, אך קצת צמודה יותר לרמקולים וכזו שלא יוצאת קדימה כל כך. הדנון לעומתו, מציג תמונה יותר עמוקה ומרחבית"
וגם: "מה שחסר לו אצלי, הוא דרמה ודינאמיקה, עומק ותלת מימדיות, והיכולת לשחזר מוזיקה מורכבת בצורה טובה וריאליסטית".
וגם: "בדקתי איך נשמע האונקיו עם DAC חיצוני איכותי בינו לבין המקור, וכך נשאר לו רק להגביר את הסיגנל. השתמשתי ב Kora Hermes שנמצא אצלי ב audition ארוך טווח. התוצאה - שיפור מורגש בעומק הבמה, בהפרדה, בנעימות הצליל והעלמות הנוקשות בגבוהים".
שלושת המשפטים האלה משתמשים במונחים מאוד סובייקטיבים. בראשון ובשלישי יש השוואה בין שתי תצורות, ולכן יש לשאול האם נעשה ניסוי ההשוואה כיאות. עם כל הדקויות שמכתיבה הגישה המדעית, בבואנו להשוות באמת בין שני דברים (כיול מושלם, מושווה ואחיד של שני המרכיבים הנבחנים, עיוורון מוחלט של הבוחן, מספר רב של חזרות על הניסוי להבטחת תוצאה סטטיסטית מובהקת וכיו"ב). אני מציג כאן סטנדרט גבוה, אך זאת בשל רמתו הגבוהה מאוד של המאמר.
הסיבה לשאלה נובעת מסקרנות אמיתית. כשם שמי מכם מפקפק לעתים ברשמיהם-מסקנותיהם של טועמי יין, אני מכבד את "אניני האוזן" באותה גישה ביקורתית. אין ויכוח שיש (מעט) אנשים בעלי "שמיעה אבסולוטית". כלומר ניתן להבחין בהבדלים דקים גם באוזן אנושית. השאלה היא האם ביטויים כפי שציטטתי אכן שקולים בנכונותם לשאר חלקי המאמר המצויין והמרתק.
יופי של סקירה וצילומים
אני מאוד לא אוהב את המראה של המכשיר.
תגיד ה LX90 גם יהיה בתמונה ?
אני מאוד לא אוהב את המראה של המכשיר.
תגיד ה LX90 גם יהיה בתמונה ?
המטרה הינה להנות ממוסיקה המערכת הינה רק האמצעי.
: Amarra Dealer
http://www.sonicstudio.com/amarra
פרטים
: Amarra Dealer
http://www.sonicstudio.com/amarra
פרטים
אתה יכול גם לעשות ייבוא אישי במחיר הרבה הרבה הרבה הרבה יותר שפויmoshem74 כתב:סקירה מעולה.
אני נהנתי מאוד לקרא.
התמונות גם מעולות.
בתוספת פאוורים נפרדים לכל ערוץ, וזה לא ישתווה לשום רסיבר שבעולם....
- איתי_הגיתי
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6052
- נתן תודות: 90 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
קודם כל תודה, וכן. ההבדלים לא כ"כ דקים. אם הם דקים מדי וחמקנים, אני לא כותב. רק משהו שאני בטוח בו מגיע לנייר.הסקירה מעולה. ודווקא בגלל זה אני מבקש לאתגר את הכותב בשאלה (שבוודאי כבר כולם כאן שכחו מתי כעסו על שכמותה בעת האחרונה) - הם באמת אתה מצליח להבחין בהבדליים אודיואליים כה דקים?...
שוב, קח בחשבון שאני לא מכשיר מדידה אלא סתם אדם, ואז תשקלל את זה במסקנות שלך. בדיוק כמו ביין, מכוניות, ומזג אוויר.
אייל
קצת מתח בעלילה עושה טוב לעור הפנים...
niko
קנון D20. אפשר להוציא דברים טובים מכל מצלמה.
תלוי בקומפוזציה, ברגע, בעדשה, בצמצם, במהירות, באסא, בזוית, בתאורה, באוביקט בצלם ומצב רוחו. (ומניותיו)...
המצלמה היא חלק קטן מאד מהשרשרת הזאת.
Re: תשואות + שאלה מהותית על ניואנסים אודיואליים
אני מניח שדקויות בין שני רסיברים ברמה דומה אפשר לבחון רק על ידיavivr כתב:הסקירה מעולה.
שלושת המשפטים האלה משתמשים במונחים מאוד סובייקטיבים. בראשון ובשלישי יש השוואה בין שתי תצורות, ולכן יש לשאול האם נעשה ניסוי ההשוואה כיאות. עם כל הדקויות שמכתיבה הגישה המדעית, בבואנו להשוות באמת בין שני דברים (כיול מושלם, מושווה ואחיד של שני המרכיבים הנבחנים, עיוורון מוחלט של הבוחן, מספר רב של חזרות על הניסוי להבטחת תוצאה סטטיסטית מובהקת וכיו"ב). אני מציג כאן סטנדרט גבוה, אך זאת בשל רמתו הגבוהה מאוד של המאמר....
תחושות סוביקטיביות. שום מבחן אנאליטי-דאבל בליינד לא יעבוד.
אני אתן לך דוגמא, השוני בין מערכות סטראו כמוהו השוני בין פרארי לפורשה, לדוגמא.
לשתיהן מנוע בערה פנימית בהספק דומה, גיר, ארבעה גלגלים, מרכב, שתיהן מכוניות
ספורט מאוד יקרות. שתיהן מאיצות בצורה דומה, אוחזות את הכביש בצורה דומה, בולמות
פחות או יותר אותו הדבר. אממא, כאשר אתה נוהג בשתיהן, התחושה הסובייקטיבית
שלך שונה לגמרי מאחת לשניה.