זה לוקח איזה דקה, אז אם אתה סקרן תתקין.רונן כתב:נו אז להתקין או להמתין...
Google Chrome - רשמים ראשונים
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
moco, כששאלתי מדוע אנחנו צריכים עוד דפדפן ענית שזה בשביל שתהייה תחרות שהיא מניע לחידוש. כשאמרתי לך שאני לא רואה שום חידושים אמרת לי שאני אראה אותם בעתיד, כשאמרתי לך שמבחינתי שהעתיד ידאג לעצמו אתה אומר שאתה לא מצליח לתקשר איתי.
אתה יודע מה? אתה צודק ושנינו נישאר עם FF בינתיים.
אתה יודע מה? אתה צודק ושנינו נישאר עם FF בינתיים.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- רונן
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5684
- נתן תודות: 1133 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
שאלה :moco כתב:זה לוקח איזה דקה, אז אם אתה סקרן תתקין.רונן כתב:נו אז להתקין או להמתין......
אמנם שני בניי מבינים במחשבים אך הם התחילו לגבות כסף בגין השאלות שלי
האם אין בעיה להתקין במחשב 2 דפדפנים ולהשתמש בכל אחד מהם כשמתחשק לי ?
תודה לעונים בחינם
אמרתי כמה דברים ולא כולם באותו הקשר.
התשובה על תחרות אומנם הייתה ישירות לשאלה "למה עוד דפדפן", והיא לא קשורה דווקא לChrome, אלא למה טוב ריבוי של מוצרים בכלל.
ספציפית לדיון על Chrome, לדעתי מדובר בצעד אסטרטגי, ולא בניסיון להתברג לצמרת טבלת הדפדפנים תוך כמה חודשים או אפילו שנה.
מביחנתך האישית וגם שלי אני מסכים "שהעתיד ידאג לעצמו". מבחינת גוגל ומיקרוסופט העתיד לא דואג לעצמו. החלטות שהן מקבלות היום ישפיעו עליו ויקבעו אותו.
משה
- Catskinner
- חבר במועדון HT

אני אגיד לך מדוע היחס שלי ל chrome הוא כל כך אדיש: הוא לא משנה דבר ולא מביא כלום. הייתי הרבה יותר מתרגש אם AT&T הייתה מביאה את פרוייקט ה POGO שלה להשלמה, כי זה כבר באמת משהו חדש.
אין בעיה בכלל (וכך רבים מאיתנו נוהגים כבר זמן רב עם IE וFF).רונן כתב:שאלה :moco כתב:זה לוקח איזה דקה, אז אם אתה סקרן תתקין.רונן כתב:נו אז להתקין או להמתין......
אמנם שני בניי מבינים במחשבים אך הם התחילו לגבות כסף בגין השאלות שלי![]()
תודה לעונים בחינם...
רק שים לב לדבר אחד. כל הדפדפנים מציעים לך להיות "דפדפן ברירת
המחדל) (default browser) . אל תענה כן, אלא לזה שבאמת אתה רוצה שיפתח לך כשאתה לוחץ על לינק בתוכנה אחרת.
משה
- Catskinner
- חבר במועדון HT

רונן, אתה יכול להתקין כמה דפדפנים שאתה רק רוצה. אני עושה את זה כל הזמן.
אני לא אדיש פשוט כי התחום ( המאבק על ההגמוניה בעולם המיחשוב והאינטרנט, וההיבטים הטכנולוגיים שלו) מעניין אותי, זה הכל.Catskinner כתב:אני אגיד לך מדוע היחס שלי ל chrome הוא כל כך אדיש: הוא לא משנה דבר ולא מביא כלום. הייתי הרבה יותר מתרגש אם AT&T הייתה מביאה את פרוייקט ה POGO שלה להשלמה, כי זה כבר באמת משהו חדש....
משה
- רונן
- חבר מכור קשה

תודה,
שאלה אחרונה בנושא :
יש לי אנטיוירוס ESET SMART SECURITY ,
האם הוא ישתלב ויגן גם על הדפדפן החדש ?
הרי האנטיוירוס הנ"ל הוא מוצר ישן שלא מכיר את הדפדפן החדש ...
שאלה אחרונה בנושא :
יש לי אנטיוירוס ESET SMART SECURITY ,
האם הוא ישתלב ויגן גם על הדפדפן החדש ?
הרי האנטיוירוס הנ"ל הוא מוצר ישן שלא מכיר את הדפדפן החדש ...
- Catskinner
- חבר במועדון HT

צר לי להודיעך שאם הוא מוצר ישן אז הוא לא מגן על מה שמותקן כרגע במחשב.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
אם עוד לא הבנת
לרוב המתדיינים פה יש לפחות את פיירפוקס ו IE כמובן....רונן כתב:שאלה :moco כתב:זה לוקח איזה דקה, אז אם אתה סקרן תתקין.רונן כתב:נו אז להתקין או להמתין......
אמנם שני בניי מבינים במחשבים אך הם התחילו לגבות כסף בגין השאלות שלי![]()
תודה לעונים בחינם...
אין שום בעייה להתקין כמה דפדפנים שתרצה.
- רונן
- חבר מכור קשה

אולי לא הסברתי עצמי נכון,Catskinner כתב:צר לי להודיעך שאם הוא מוצר ישן אז הוא לא מגן על מה שמותקן כרגע במחשב....
תכנת האנטי וירוס נרכשה על ידי לפני מספר חודשים ובעת התקנתה הגדרתי כי IE7 יהיה הדפדפן הפעיל, ואני מניח כי הוא מוגן ע"י האנטי וירוס,
כרגע על הפרק דפדפן חדש , ש"נולד" כעת , ואינני בטוח כיצד הוא יהיה מוגן ?
כמובן שעדכונים שוטפים של התכנה וחתימת הוירוסים מתבצעים באופן שוטף ( אוטומטית ).
- Catskinner
- חבר במועדון HT

לא נראה לי שיש כבר תוכנות זדוניות שיודעות לנצל נקודות תורפה בדפדפן שרק אתמול שוחרר.
אם זה מרגיע אותך (או שלא) אז אין לי בבית שום אנטי ווירוס באף מחשב ואני מסתדר עם זה מצויין.
אם זה מרגיע אותך (או שלא) אז אין לי בבית שום אנטי ווירוס באף מחשב ואני מסתדר עם זה מצויין.
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73273
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3156 פעמים
לכל מי ששקול להתקין את כרום - כדאי מאוד שתקראו את האותיות הקטנות של הסכם השימוש!!!
Chrome’s ToS (terms of service agreement):
"By submitting, posting or displaying the content you give Google a perpetual, irrevocable, worldwide, royalty-free, and non-exclusive license to reproduce, adapt, modify, translate, publish, publicly perform, publicly display and distribute any content which you submit, post or display on or through, the services. This license is for the sole purpose of enabling Google to display, distribute and promote the services and may be revoked for certain services as defined in the additional terms of those services."
Chrome’s ToS (terms of service agreement):
"By submitting, posting or displaying the content you give Google a perpetual, irrevocable, worldwide, royalty-free, and non-exclusive license to reproduce, adapt, modify, translate, publish, publicly perform, publicly display and distribute any content which you submit, post or display on or through, the services. This license is for the sole purpose of enabling Google to display, distribute and promote the services and may be revoked for certain services as defined in the additional terms of those services."
Catskinner כתב:לא נראה לי שיש כבר תוכנות זדוניות שיודעות לנצל נקודות תורפה בדפדפן שרק אתמול שוחרר.
אם זה מרגיע אותך (או שלא) אז אין לי בבית שום אנטי ווירוס באף מחשב ואני מסתדר עם זה מצויין....
בכל אופן, אני מניח שאתה מוגן גם מסיבות אחרות: אתה יותר מודע ל"מין בטוח" ומה לא לעשות, וגם תסתדר אם תיאלץ להתקין הכל מהתחלה. זה לא נכון לרוב המשתמשים.
משה
- Catskinner
- חבר במועדון HT

זה הנוסח הסטנדארטי של Google התקף לגבי כל השירותים שהם נותנים ברשת. ראה סעיף 11.1 ב Terms of Service כפי שמופיע כאן: https://www.google.com/accounts/TOS?loc=IL&hl=en ובכל התקנה של תוכנה שלהם.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

moco, לוח המקשים שלי עטוף תמיד בקנדום אקסטרא לארג' ואני מסרב לקיים יחסים עם מחשבים לא מוכרים.
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73273
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3156 פעמים
אז? זה נותן להם זכות לפלוש? אני אישית לא משתמש בשום שירות שלהם חוץ מ GMAIL וגם בו רק כלוכד ספאם.moco כתב:Huber,
כל הנושא של "האח הגדול" גוגל הוא באמת מאוד מאוד בעייתי, אבל אל תחשוב שזה מתחיל מפה. זה התחיל כבר מזמן בשירותים אחרים....