Heroes - עונה 3
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78853
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5390 פעמים
שמ_מט,
צריך לצפות בפרקים 1+2 ברצף, כך זה תוכנן. הם מעולים ביחד בעיני.
צריך לצפות בפרקים 1+2 ברצף, כך זה תוכנן. הם מעולים ביחד בעיני.
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73300
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3160 פעמים
אין על מה לדבר, אין מספיק מידע, נגלה בפרקים הבאים כנראה. הם פתחו הרבה דברים בפרקים הראשונים שכנראה יסגרו עד סוף העונה (בתקווה). אני מניח שהוא עוד גיבור עם יכולת לראות את העתיד - ככה זה נראה.d2idan כתב:מוזר אבל אף אחד מכם לא דיבר על הקטע עם השוטר .. מי זה הבחור שהוא פגש במדבר. וסמל של כדור הארץ .. כאילו ברור שזה העתיד הרחוק . או העבר ... ?
...
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78853
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5390 פעמים
- Huber
- חבר במועדון HT

גם אני לא שמעת על זה. אני מבטיח לך שאם העונה הזו תקבל ביקורות אוהדות ורייטינג גבוה - נראה עוד עונה. לא שוחטים אווזה שמטילה ביצי זהב.
- Pavelz
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4032
- שם מלא: pavel
- נתן תודות: 199 פעמים
- קיבל תודות: 48 פעמים
הסיבה לכך שזוהי לא העונה האחרונה היא פשוטה והיא "סינדיקציה"
רק כאשר הסדרה מגיע ל100 פרקים היא יכולה להגיע למצב שבו היא משודרת בכל הרשתות הקטנות יותר בשנים שיבואו ושם נמצא הכסף האמיתי לאורך זמן.
זכור לי המקרה שסדרת "אנטרפרייז" בוטלה לאחר 96 פרקים וזה ממש פגע קשות ב Franchise.
רק כאשר הסדרה מגיע ל100 פרקים היא יכולה להגיע למצב שבו היא משודרת בכל הרשתות הקטנות יותר בשנים שיבואו ושם נמצא הכסף האמיתי לאורך זמן.
זכור לי המקרה שסדרת "אנטרפרייז" בוטלה לאחר 96 פרקים וזה ממש פגע קשות ב Franchise.
Need more cowbell
- orenfe
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 680
- נתן תודות: 25 פעמים
- קיבל תודות: 6 פעמים
לא נראה לי שאתה צודק. אני חושב שהוא כלא את פיטר בגוף של מישהו אחר, עובדה שכל האחרים הכירו את הדמות האחרת כבר לפני זה ועדיין חושבים שזה אותו אדם. הוא גם נשמע כמו הדמות האחרת. כל המאפיינים הפיזיים הם של הדמות האחרת. אפילו כשפיטר מסתכל במראה הוא רואה את עצמו כאדם אחר.[/quote]Huber כתב: הפיטר של העתיד גורם לאחרים לראות את פיטר של ההווה כמישהו אחר (כל מי שמסתכל עליו רואה מישהו אחר במקום אותו). איך הוא עשה את זה? הניחוש שלי הוא כח חדש שהוא קלט בעתיד....
There are 10 types of people, those who understand binary code and those who don't
- orenfe
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 680
- נתן תודות: 25 פעמים
- קיבל תודות: 6 פעמים
אני חושב שלכל אישיות של ניקי יש כוח אחר. כשהיא היתה ג'סיקה (אם אני זוכר נכון את השם) אז יש היה לה כוח פיזי רב. עכשיו בדמות החדשה, היא יכולה להקפיא את מה שהיא נוגעת בו.guyezra כתב:לחשפנית יש כח שלא היה לה בעונות הקודמות (היה לה בעיקר כח פיזי)...
רק כשהיא ניקי אין לה כוחות מיוחדים, או לפחות לא הראו לנו.
There are 10 types of people, those who understand binary code and those who don't
- Huber
- חבר במועדון HT

נמק, פרט, הרחב והדגם.HazooM כתב:העונה הזו ירדה לגמרי מהפסים...
אני לבינתיים מאוד נהנה מהעונה החדשה.
- Huber
- חבר במועדון HT

מישהו ראה את הפרק האחרון? יש שם כמה דברים לא מובנים ודי מוזרים.
לגבי מוזרים, שמתם לב שבקפיצה 4 שנים לעתיד סיילאר הופך להיות האיש הטוב ופיטר הנבל? שמתם לב שלסיילר יש ילד? מעניין ממי. שמתם לב שסורש הופך למעין איש לטאה?
לגבי הדברים הלא מוסברים, איך זה שהצליחו לכלוא את הירו בתא, הרי יש לו אפשרות להשתגר. נכון שהראו שם את האיש מהוואי שמדכא יכולות, אבל הוא לא היה שם 24/7, לא?
איך זה שקלייר מצליחה להרוג את פיטר מהעתיד עם כדור מאקדח, הרי הוא יכול להתרפא מכל דבר, לא? ואיך זה שרק עכשיו פיטר קולט את היכולת של סיילר? הרי הוא קלט את כל היכולות של כל השאר מייד כשהם השתמשו בהם, מה פתאום שאת היכולת של סיילר הוא לא קלט?
הזקן שנתן רואה בלעדית, האם הוא פרי דימיונו או שהזקן גילה יכולת חדשה?
לגבי מוזרים, שמתם לב שבקפיצה 4 שנים לעתיד סיילאר הופך להיות האיש הטוב ופיטר הנבל? שמתם לב שלסיילר יש ילד? מעניין ממי. שמתם לב שסורש הופך למעין איש לטאה?
לגבי הדברים הלא מוסברים, איך זה שהצליחו לכלוא את הירו בתא, הרי יש לו אפשרות להשתגר. נכון שהראו שם את האיש מהוואי שמדכא יכולות, אבל הוא לא היה שם 24/7, לא?
איך זה שקלייר מצליחה להרוג את פיטר מהעתיד עם כדור מאקדח, הרי הוא יכול להתרפא מכל דבר, לא? ואיך זה שרק עכשיו פיטר קולט את היכולת של סיילר? הרי הוא קלט את כל היכולות של כל השאר מייד כשהם השתמשו בהם, מה פתאום שאת היכולת של סיילר הוא לא קלט?
הזקן שנתן רואה בלעדית, האם הוא פרי דימיונו או שהזקן גילה יכולת חדשה?