Prison Break - עונה 4
- shraga007
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6362
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 200 פעמים
האם הבנתי נכון, בקטע האחרון שיורד למייקל דם מהאף זה אומר שהוא חולה ב.............סרטן?
לגבי כל הדברים שלא יכולים להיות, גם בסרטים יש כאלה דברים ואתם לא מתלוננים. אז נכון שזה מוגזם אבל זו אחת מסדרות המתח שאני נהנה לראות.
לגבי כל הדברים שלא יכולים להיות, גם בסרטים יש כאלה דברים ואתם לא מתלוננים. אז נכון שזה מוגזם אבל זו אחת מסדרות המתח שאני נהנה לראות.
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם
- זורו44
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5453
- נתן תודות: 411 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
גם אילםחרש היה מסתדר עם העלילה.
לא משנה אם הפסדת פרק אתה
תמיד ביפנים,כמו מתכון "בוליווד אינדיה",
תעשיית הסרטים ההודית=הוליווד מפיקה
סרטים במתכונת קבועה של 4שעות סרט
שכולל הכל מיכל,ואם ניכנסת אחריי 3 שעות
לא החמצת כלום,אתה בעסק יכול להיות
בטוח שהחזק והיפה תמיד מנצח.
לא משנה אם הפסדת פרק אתה
תמיד ביפנים,כמו מתכון "בוליווד אינדיה",
תעשיית הסרטים ההודית=הוליווד מפיקה
סרטים במתכונת קבועה של 4שעות סרט
שכולל הכל מיכל,ואם ניכנסת אחריי 3 שעות
לא החמצת כלום,אתה בעסק יכול להיות
בטוח שהחזק והיפה תמיד מנצח.
האמת מנצחת בסופו של דבר תמיד
אחח איך הסידרה הזאת התרדרה. היה טוב אם אחרי העונה ה2 היו סוגרים את הבסטה או אחרי העונה ה1 כששואלים את סקולפיד מה לעשות, והוא עונה"NOW. WE RUN"
אחרי צפיה ב2 הפרקים הראשונים, הגעתי למסקנה שעדיף לחכות שהעונה תגמר ואז לראות את הכל הפרקים במכה אחת עם שקית הקאה וטישו.
אחרי צפיה ב2 הפרקים הראשונים, הגעתי למסקנה שעדיף לחכות שהעונה תגמר ואז לראות את הכל הפרקים במכה אחת עם שקית הקאה וטישו.
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8134
- נתן תודות: 420 פעמים
- קיבל תודות: 474 פעמים
האמת,Pavelz כתב:
היו בפרק הזה הרבה WTF moments
מה זה המכשיר הזה שקורא מידע מכרטיס זיכרון?? מי המפגר שיאמין לשטות כזאת?
ומה זאת שיטת הסרת הקעקועים הזאת? והוא עוד לובש בגדים אחרי זה ורץ ברחובות?...
יש כזה מכשיר. וזה אפילו עובד.. רק שזה לא ממש מוצר שאתה יכול לקנות בחנויות אם אתה מבין למה אני מתכוון..
אני כבר רואה מליוני אנשים בעולם הולכים לרופא המשפחה ואומרים לו שהם חלו בסרטן כי..shraga007 כתב:האם הבנתי נכון, בקטע האחרון שיורד למייקל דם מהאף זה אומר שהוא חולה ב.............סרטן?...
ירד להם דם מהאף ..
זה אולי מה שהתסריטאי רוצה שתחשוב אבל אין ממש קשר בין השניים. דימום מהאף היא אחת התופעות השכיחות ביותר בעולם הרפואה.
ליאור
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46438
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5087 פעמים
במידה ולא מנסים למצוא את ההגיון בכל מהלך וההלך, גם אני נהנה. יש מעט מאד סדרות כרגע אשר יש להן את האיכויות והשחקנים שיש בסדרה הזאת. michael rappaport זאת תוספת מאד מבורכת! (למרות שהוא מתנהג קצת כמו "ילד כאפות" בסדרה הזאת) ואפילו הבוס שלו הוא שחקן קולנוע שראיתי בכמה סרטים.
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
סה"כ לא רע,
3 פרקים עד עכשיו ודי מצליחים לשמור על רמת מתח מסויימת, נכון שלא כמו בעונה הראשונה, אבל עדיין יש עניין (ואני הייתי מאוד סקפטי לגבי העונה הזו).

כדאי לשים לב: אם אתם לא רואים בוודאות גופה מזוהה (למשל וויסלר), סביר להניח שהאדם הזה עדיין חי, ע"ע שרה, וסוכנת החברה שחטפה אותה בעונה שעברה (שאם זיהיתי נכון, אז זו היא שמוחזקת בתא הכלא).
חוץ מזה יכול להיות שאכילת המקסיקני יכלה להיחסך מאיתנו אבל המשפט "Ate a bad Mexican?" הוא ענק.
3 פרקים עד עכשיו ודי מצליחים לשמור על רמת מתח מסויימת, נכון שלא כמו בעונה הראשונה, אבל עדיין יש עניין (ואני הייתי מאוד סקפטי לגבי העונה הזו).
כדאי לשים לב: אם אתם לא רואים בוודאות גופה מזוהה (למשל וויסלר), סביר להניח שהאדם הזה עדיין חי, ע"ע שרה, וסוכנת החברה שחטפה אותה בעונה שעברה (שאם זיהיתי נכון, אז זו היא שמוחזקת בתא הכלא).
חוץ מזה יכול להיות שאכילת המקסיקני יכלה להיחסך מאיתנו אבל המשפט "Ate a bad Mexican?" הוא ענק.
אני דווקא אהבתי את כל הקטע עם המקסיקני
"כדאי לשים לב: אם אתם לא רואים בוודאות גופה מזוהה (למשל וויסלר), סביר להניח שהאדם הזה עדיין חי"
אולי פספסתי משהו, אבל זה לא בדיוק מה שראינו אחד לאחד? ויסלר ירוי בראש? עד כמה אפשר למות יותר מזה?
"כדאי לשים לב: אם אתם לא רואים בוודאות גופה מזוהה (למשל וויסלר), סביר להניח שהאדם הזה עדיין חי"
אולי פספסתי משהו, אבל זה לא בדיוק מה שראינו אחד לאחד? ויסלר ירוי בראש? עד כמה אפשר למות יותר מזה?
- AviBiton
- גורו HTmobile

לא פספסת כלום, נתתי את וויסלר כדוגמה לגופה מזוהה ושבטוח מתה.sunny_jim כתב:אני דווקא אהבתי את כל הקטע עם המקסיקני![]()
אולי פספסתי משהו, אבל זה לא בדיוק מה שראינו אחד לאחד? ויסלר ירוי בראש? עד כמה אפשר למות יותר מזה?...
ונתתי את שרה ואת גריטשן (סוכנת החברה) כדוגמאות למי שחשבנו שמתו אבל בעצם לא ראינו הוכחה לכך (מה שנתן למפיקים הזדמנות להחזיר אותן).
- AviBiton
- גורו HTmobile

וואלה???blogi4 כתב:אני מתפלא עליכם חברים,
שלא הבחנתם שבפתיחון של הפרק האחרון מופיעים שמו ותמונתו של החבר וייסלר
וזה אומר
שהוא אכן מת,אבל באופן "זמני"........
לא ראיתי את הפרומו, אתה הורס לי את התאוריה
- StonedJunglist
- חבר ותיק

- תגובות: 1190
- שם מלא: StonedJunglist
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 22 פעמים
3 פרקים הכי מבוזבזים שראיתי, במיוחד פרק 2-3 שעיצבנו נורא.. כמה חוסר הגיון בפרק אחד.. דוגמא היא האימייל שבשרתים שבאנהיים, פשוט מתקשרים ומשיגים מידע עם הם משתפים מידע עם סלף, וכל דקה יש קטע מטומטם שיוצר מתח ומורח.. שומדבר לא מתקדם הכל נמרח ונמרח במתחים לא הגיוניים.. חוסר הגיון אחד גדול, סקופילד רואה הכל ... מהאון פתאום מקבלאת המכת ב POWER PLANT - הוא בכלל דיבר עם האישה שם שתשים לו במקום שהוא ביקש אבל רק באמצע הדרך הם גילו שהפגישה היא בPOWER PLANT ועוד מלא דברים מטומטים כמו המכשיר שהסיני הזה המציא.. מזל שדקסטר חזר ויש לי במה לצפות..
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78934
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
אני בינתיים דווקא נהנה מהעונה, למרות אין ספור החורים בעלילה לאחרונה.
מקוווה רק שזה ישתפר (הפרק השלישי לא היה הכי חזק).
מקוווה רק שזה ישתפר (הפרק השלישי לא היה הכי חזק).
- Chura
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4777
- נתן תודות: 162 פעמים
- קיבל תודות: 278 פעמים
אני רוצה להוסיף...
בפרק הראשון היו הרבה שטויות, המון.
אבל זה בכדי לסתום חורים מהעונה הקודמת, אני לא אוהב את זה אבל זה המצב.
בנוגע להמשך מאותו רגע שסגרו את החורים, אני מרוצה !
מתח יש, הגיון לרוב יש. איכות עלילה טובה, מייקל תמיד משחק טוב, מה יותר !
בפרק הראשון היו הרבה שטויות, המון.
אבל זה בכדי לסתום חורים מהעונה הקודמת, אני לא אוהב את זה אבל זה המצב.
בנוגע להמשך מאותו רגע שסגרו את החורים, אני מרוצה !
מתח יש, הגיון לרוב יש. איכות עלילה טובה, מייקל תמיד משחק טוב, מה יותר !
Configure Terminal
Write Erase
reload

Write Erase
reload