ו.... האם הוא באמת שווה את המחיר שלו? האם השווית אותו לזאולו עצמו? , ולסטלו ו/או DAC אחר באותו סדר גודל של מחיר ?
כי מDAC זול יחסית , המודינג הזה הפך אותו לDAC די יקר , ואם אתה לא משתמש בכניסת קואקס , לא ממש נראה לי שאמור להיות הבדל גדול . אבל כמובן אני לא שמעתי ולכן אני שואל ?
האם אתה משתמש בכניסת הUSB שלו ? (או שאולי אין לו?)
תודה ושבת שלום
...
...
anatoli15
חבר ותיק
תגובות: 2303
שליחה
ממה שאני שמעתי, מדובר על מכשיר טוב יותר, אך השיפור אינו גדול (לאוזן שלי).
בקשר לדגימה מחדש
יש לי אפשרות בדרייבר של רילטק לקבוע את קצת הדגימה והביט של היציאה הדיגיטאלית
כלומר :
44KHZ 16BIT
48KHZ 16BIT
44KHZ 24 BIT
48 KHZ 24 BIT
וכן הלאה עד 96 KHZ .........
רוב קבצי הלוסלס אצלי הם 44 KHZ ו 16 BIT
אז אם אני אקבע בדרייביר 44KHZ ו 16 BIT
אז אני אקבל PASS THROUGH ממש לא ?
וככה לא תיהיה הריסה של האות הדיגיטאלי ואז אוכל לקנות ישר DAC
בלי כרטיס קול איכותי ?
ו.... האם הוא באמת שווה את המחיר שלו? האם השווית אותו לזאולו עצמו? , ולסטלו ו/או DAC אחר באותו סדר גודל של מחיר ?
כי מDAC זול יחסית , המודינג הזה הפך אותו לDAC די יקר , ואם אתה לא משתמש בכניסת קואקס , לא ממש נראה לי שאמור להיות הבדל גדול . אבל כמובן אני לא שמעתי ולכן אני שואל ?
האם אתה משתמש בכניסת הUSB שלו ? (או שאולי אין לו?)
תודה ושבת שלום
...
כשאני קניתי אותו מחירו היה 470 דולר, ובשבילי הוא שווה את זה. כעת כשמחירו עלה ל600 בעיקר בזכות הבאזז הגדול סביב הDAC הזה ויחס הביקוש גבוה - היצע נמוך, אני בספק כמה הוא שווה 600 דולר (אבל גם הדולר לפני שנה היה 4.26).
למרות שאני חייב לציין שלא שמעתי מכשירים ברמת מחיר דומה או גבוהה יותר, כשאשמע את הStello תהיה לי פרספקטיבה על רמת מחירים הגיונית בטווח העד 1000$ (כך טוענים, שהסטלו וOMZ הם DACים בולטים עד המחיר הזה).
אני חייב לציין שאכן השיפור בין הזאולו הרגיל לOMZ יישמע במיידי אבל לא יגרום לWOW. צריך להתרגל לDAC הזה כי הוא כל כך נייטרלי ומאוזן שהוא פשוט עושה טוב למערכת שלך בפינות הקטנות.. צריך לשמוע כדי להבין.
...
...
adamshimon
חבר פעיל מאוד
תגובות: 168
שליחה
האם יש DAC שגם ממיר לאנלוגי וגם תומך DD וDTS ?
anatoli15
חבר ותיק
תגובות: 2303
שליחה
אתה מחפש משהו שיידע להוציא לך אנאלוגי ב-6 ערוצים? אם כן, זה פרוססור קולנוע ביתי, לא DAC.
אם אתה מחפש משהו שיעשה את זה עם down-mix לסטריאו, אז תעשה את המיקס הזה במקור שלך (אם זה מחשב זה מאוד פשוט), ואז תשלח את זה ל-DAC.