מטאליקה. אלבום חדש
- Multimediaman
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 679
לא, גם השירים הללו זה לא בדיוק אלטרמן. אבל זה בסדר, כי יש להקות שמילים בשיריהן לא מעניינות אותי בכלל.
למשל Iron Maiden או Yes או Led Zeppelin או Dream Theater כולן להקות גדולות, ולכולן מילים מטופשות (לדעתי).
יש לא מעט אמנים שאני מאוד מעריך את הטקסטים שלהם כמו, Genesis Nick Cave, morrissey, Tool וכו...
למשל Iron Maiden או Yes או Led Zeppelin או Dream Theater כולן להקות גדולות, ולכולן מילים מטופשות (לדעתי).
יש לא מעט אמנים שאני מאוד מעריך את הטקסטים שלהם כמו, Genesis Nick Cave, morrissey, Tool וכו...
"מי שנדפק פעם אחת כבר לא יכול להיגמל מזה"
- MetalliJoe
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3756
לא יודע... אני לא ראיתי שום דבר יותר יפה מהמילים של unforgiven, הראשון והשני.
Silence speaks louder than words
- UriDrori
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 598
אתה אוהב את Unforgiven? אני חייב להודות שאני מופתע. זה כמעט קונצנזוס בקרב מטאליסטים בכלל ומעריצי מטאליקה בפרט שזה שיר איום ונורא, כמו גם כל דבר אחר כמעט שבא אחרי השחור.
אגב, הגרוע ביותר באלבום הוא The Day That Never Comes לטעמי ללא ספר.
בנושא המילים, אני לא חושב שמאסטר נופל בסנטימטר מהבחינה הזו מהאלבומים שאחריו. הוא הרבה יותר פוליטי, ולטעמי זה עדיף על הטקסטים הדכאוניים של AJFA (בהשראת קליף כמובן).
אגב, הגרוע ביותר באלבום הוא The Day That Never Comes לטעמי ללא ספר.
בנושא המילים, אני לא חושב שמאסטר נופל בסנטימטר מהבחינה הזו מהאלבומים שאחריו. הוא הרבה יותר פוליטי, ולטעמי זה עדיף על הטקסטים הדכאוניים של AJFA (בהשראת קליף כמובן).
- MetalliJoe
-
- חבר מביא חבר

אין קונצנזוס לגבי כלום, אתה לא יודע?
גם אני עד עכשיו לא בדיוק השתגעתי על The Day That Never Comes, אבל עד עכשיו שמעתי כבר מכמה חברים שהוא שיר פיצוץ. לך תבין.
בעיני, הדבר היחיד שלא טוב ב-unforgiven זה שהוא מדבר ליותר מדי אנשים, כלומר כל מי שלא מכיר את מטאליקה מכיר אותו (ואת nothing else, כמובן). אבל מבחינת שיר, בעיני הוא מדהים. בכלל, אני מאלה שהרבה פחות מתגעגעים לימים של kill'em ו-ride, בעיני הם שני אלבומים טובים אבל, איך לומר, יותר בבחינת התנסות והשתפשפות של הלהקה, עם מילים די שטויות (פרט אולי ל-four horsmen). מבחינת המילים, הם התחילו להשתפר עם master, המשיכו עם justice והגיעו לשיא בשחור. כך גם מבחינת לחנים ומקצועיות בנגינה ובשירה, בעצם.
בעיני, הדבר היחיד שלא טוב ב-unforgiven זה שהוא מדבר ליותר מדי אנשים, כלומר כל מי שלא מכיר את מטאליקה מכיר אותו (ואת nothing else, כמובן). אבל מבחינת שיר, בעיני הוא מדהים. בכלל, אני מאלה שהרבה פחות מתגעגעים לימים של kill'em ו-ride, בעיני הם שני אלבומים טובים אבל, איך לומר, יותר בבחינת התנסות והשתפשפות של הלהקה, עם מילים די שטויות (פרט אולי ל-four horsmen). מבחינת המילים, הם התחילו להשתפר עם master, המשיכו עם justice והגיעו לשיא בשחור. כך גם מבחינת לחנים ומקצועיות בנגינה ובשירה, בעצם.
- Multimediaman
-
- חבר פעיל במיוחד

האלבום השחור וכל מה שבא בעקבותיו מזכיר לי את זה שלדעתי מעטות הן הלהקות ששומרת על רמה לאורך זמן. יש להקות שעשו טובה והתפרקו מכל מני סיבות (כולל מוות) ובכך חסכו לכולם צפייה בחירחורי גסיסה אומנותיים. למשל הביטלס, הדורס, זפלין, הסמיתס, נירוונה, סאונדגארדן, הקיור ועוד.. ויש להקות שמתעקשות לדעוך לאיטן ולבייש בבגרותן את בחרותן, למשל יס, הפינק פלוייד, ג'נסיס, ראש, פרל ג'אם ולדעתי גם מטאליקה.
ולמרות הכל, מטאליקה גם בחצי יכולת זה הרבה יותר מהמון להקות הפעילות בימינו. בימינו יש מעט מדי להקות שיודעות לתת הופעה כמו מטאליקה וטוב יעשה מי שילך להופעה *אם* הם יגיעו לכאן שוב.
ולמרות הכל, מטאליקה גם בחצי יכולת זה הרבה יותר מהמון להקות הפעילות בימינו. בימינו יש מעט מדי להקות שיודעות לתת הופעה כמו מטאליקה וטוב יעשה מי שילך להופעה *אם* הם יגיעו לכאן שוב.
- MetalliJoe
-
- חבר מביא חבר

במסגרת מתקפת מטאליקה על youtube, הנה לינק שהתפרסם היום, של לארס מדבר מול המצלמה:
http://www.youtube.com/watch?v=Dl2qocBpM1U
שיקום מי שלא בא לו להחטיף לו סטירה!
http://www.youtube.com/watch?v=Dl2qocBpM1U
שיקום מי שלא בא לו להחטיף לו סטירה!
- UriDrori
-
- חבר פעיל במיוחד

Joe, בוא אנסח את זה מחדש: רוב האנשים שמכירים ואוהבים את מה שבא לפני האלבום השחור - מחשיבים את כל מה שבא אחריו (ולעתים גם אותו עצמו) לזבל. אני בכל מקרה מחשיב את Kill 'em All וRide- מעל השחור.
הנקודה של Multimediaman נכונה מאד. בשלושת האלבומים האחרונים לא כולל זה נראה שהלהקה לא רוצה לנגן ברמה של פעם משיקולים מסחריים ואיבדה כיוון לחלוטין. עכשיו, כשנראה שהם רוצים (גם אם רק חלקית - הם עדיין צמאים לכסף יותר מג'ורג' בוש לנפט) עושה רושם שהם פשוט לא מסוגלים לעשות מוזיקה כמו פעם.
הנקודה של Multimediaman נכונה מאד. בשלושת האלבומים האחרונים לא כולל זה נראה שהלהקה לא רוצה לנגן ברמה של פעם משיקולים מסחריים ואיבדה כיוון לחלוטין. עכשיו, כשנראה שהם רוצים (גם אם רק חלקית - הם עדיין צמאים לכסף יותר מג'ורג' בוש לנפט) עושה רושם שהם פשוט לא מסוגלים לעשות מוזיקה כמו פעם.
- MetalliJoe
-
- חבר מביא חבר

מה לעשות, אני לא מסכים עם שום דבר מכל זה.
אני לא מבין איך אפשר להחשיב את השניים הראשונים, ש- בואו נודה, הם אלבומי ספיד מטאל די טראשיים, יותר מהשחור. אבל זה באמת ענין של טעם.
אבל להגיד שהם לא רוצים לנגן, ושהם הוציאו רק ***? שאני אתן פה רשימה של שירים ענקיים שנוצרו אחרי השחור? דברים כמו outlow torn, thorn within, bleeding me, until it sleeps, low man, unforgiven II וזה באמת רק על קצה המזלג. איזה מוזיקה ענקית הם עשו לפני master? שניים וחצי שירים טובים כמו creeping ו-for whom, טיפה fade, ו... מה עוד?
אני לא מבין איך אפשר להחשיב את השניים הראשונים, ש- בואו נודה, הם אלבומי ספיד מטאל די טראשיים, יותר מהשחור. אבל זה באמת ענין של טעם.
אבל להגיד שהם לא רוצים לנגן, ושהם הוציאו רק ***? שאני אתן פה רשימה של שירים ענקיים שנוצרו אחרי השחור? דברים כמו outlow torn, thorn within, bleeding me, until it sleeps, low man, unforgiven II וזה באמת רק על קצה המזלג. איזה מוזיקה ענקית הם עשו לפני master? שניים וחצי שירים טובים כמו creeping ו-for whom, טיפה fade, ו... מה עוד?
- UriDrori
-
- חבר פעיל במיוחד

הסיבה הפשוטה שאני מעדיף את שני הראשונים (אני לא מבין איך אתה מחשיב את Ride באותה הקטגורייה עם Kill 'em All, הוא הרבה יותר דומה למאסטר מבחינת סגנון והראשון מאד יוצא דופן) היא החל מהשחור זה כבר לא ת'ראש - וזה מה שאהבתי במטאליקה. האלבום הראשון של הלהקה חדשני בצורה יוצאת דופן. פורץ דרך והרבה יותר פראי - דוגמה מושלמת ללהקה טובה ויצירתית שמחליטה פשוט להוציא הכל באגרסיביות, ובצורה הטובה ביותר. אחד מאלבומי ה"לתת בראש" הטובים ביותר שיש. אם אתה מחפש בשמות: Hit The Lights, Metal Militia, The Four Horsemen etc...
Ride אלבום טוב, אם כי מבין הארבעה הראשונים הוא לא הבולט (שני האחרונים הם הטובים ביותר, אני חושב שRIde מבחינתי רק רביעי). שירים מעולים מתוכו שלא ציינת: Ride The Lightning, The Call Of Ktulu.
כל השירים ה"ענקיים" כביכול אחרי השחור בהחלט גרועים מבחינתי - זה כבר לא אותו סגנון ולטעמי גרוע בהרבה (במיוחד Unforgiven II, הוא פשוט שיר בלוז...).
בכלל, בשניה שהתערבבו שיקולים מסחריים במוזיקה זה לטעמי דירדר את הלהקה קשות והוריד המון את הערך שלי בעיני, זה פשוט יריקה בפרצוף של המעריצים הותיקים שבנו את הלהקה הזו. בהתחלה זה עוד יצא בסדר, אבל זה שיצאה מזה אח"כ מוזיקה שאני לא סובל רק הוסיף לתערובת...
כשכתבתי שהם "לא רוצים לנגן" התכוונתי בעיקר לחוסר המורכבות ורמת הטכניקה בכל מה שבא אחרי ארבעת הראשונים.
אני כמובן לא אומר שדעתך פחות נכונה, רק ציינת את זה שהיא חריגה ונדירה יחסית. אני לא מסכים איתך, אבל דעתך כמובן לא טובה פחות משלי.
Ride אלבום טוב, אם כי מבין הארבעה הראשונים הוא לא הבולט (שני האחרונים הם הטובים ביותר, אני חושב שRIde מבחינתי רק רביעי). שירים מעולים מתוכו שלא ציינת: Ride The Lightning, The Call Of Ktulu.
כל השירים ה"ענקיים" כביכול אחרי השחור בהחלט גרועים מבחינתי - זה כבר לא אותו סגנון ולטעמי גרוע בהרבה (במיוחד Unforgiven II, הוא פשוט שיר בלוז...).
בכלל, בשניה שהתערבבו שיקולים מסחריים במוזיקה זה לטעמי דירדר את הלהקה קשות והוריד המון את הערך שלי בעיני, זה פשוט יריקה בפרצוף של המעריצים הותיקים שבנו את הלהקה הזו. בהתחלה זה עוד יצא בסדר, אבל זה שיצאה מזה אח"כ מוזיקה שאני לא סובל רק הוסיף לתערובת...
כשכתבתי שהם "לא רוצים לנגן" התכוונתי בעיקר לחוסר המורכבות ורמת הטכניקה בכל מה שבא אחרי ארבעת הראשונים.
אני כמובן לא אומר שדעתך פחות נכונה, רק ציינת את זה שהיא חריגה ונדירה יחסית. אני לא מסכים איתך, אבל דעתך כמובן לא טובה פחות משלי.
- MetalliJoe
-
- חבר מביא חבר

לא חשבתי שפסלת את דעתי, אל תדאג
אני יודע שדעתי היא יחסית חריגה, ושהרוב חושבים כמוך. בעיני, השירים שציינת מ-kill'em הם ללא ספק שירים טובים, אבל במה הם שונים למשל מהדיסקים הראשונים של מגאדת'? בכלום. לדעתי מגאדת' אפילו עושה את הסגנון הזה יותר טוב ממטאליקה. אם אתה אוהב את שני הראשונים (שבעיני הרבה יותר דומים אחד לשני מאשר השני לשלישי), אתה תאהב מאד את השלושה-ארבעה הראשונים של מגאדת'.
לגבי השירים שציינתי, שבהחלט גרועים מבחינתך - על טעם ועל ריח... כנראה שלא נשכנע אחד את השני, אבל במקומך הייתי בכל זאת קורא שוב את המילים שלהם, ומנסה להקשיב להם לא באוזניים של מישהו שאוהב רק את הדברים המוקדמים יותר, אלא בצורה יותר אובייקטיבית. בעיני הם הרבה יותר מבניים ומורכבים מהשירים הראשונים, שהיו שירים של ילדים בני 18, אל תשכח מה היה הגיל של הטפילד כשהוא כתב את המילים שלהם.
רק דבר אחד אני ממש לא מבין - אתה יכול לא לאהוב את unforgiven II (לא מבין איך אפשר, אבל נניח
), אבל איך אפשר לקרוא לו שיר בלוז? איזה בלוז שמעת שם?
אני יודע שדעתי היא יחסית חריגה, ושהרוב חושבים כמוך. בעיני, השירים שציינת מ-kill'em הם ללא ספק שירים טובים, אבל במה הם שונים למשל מהדיסקים הראשונים של מגאדת'? בכלום. לדעתי מגאדת' אפילו עושה את הסגנון הזה יותר טוב ממטאליקה. אם אתה אוהב את שני הראשונים (שבעיני הרבה יותר דומים אחד לשני מאשר השני לשלישי), אתה תאהב מאד את השלושה-ארבעה הראשונים של מגאדת'.
לגבי השירים שציינתי, שבהחלט גרועים מבחינתך - על טעם ועל ריח... כנראה שלא נשכנע אחד את השני, אבל במקומך הייתי בכל זאת קורא שוב את המילים שלהם, ומנסה להקשיב להם לא באוזניים של מישהו שאוהב רק את הדברים המוקדמים יותר, אלא בצורה יותר אובייקטיבית. בעיני הם הרבה יותר מבניים ומורכבים מהשירים הראשונים, שהיו שירים של ילדים בני 18, אל תשכח מה היה הגיל של הטפילד כשהוא כתב את המילים שלהם.
רק דבר אחד אני ממש לא מבין - אתה יכול לא לאהוב את unforgiven II (לא מבין איך אפשר, אבל נניח
- UriDrori
-
- חבר פעיל במיוחד

עלית עלי, אני חולה על מגאדת' 
Rust In Peace הוא אולי אלבום הת'ראש האהוב עלי ביותר. Kill 'em מבוסס כמעט בכולו על לחנים של דייב מאסטיין, בגלל זה אתה שומע את הדמיון למגאדת'. אלבום ת'ראש קלאסי וכבד מצויין. אני עדיין לא מבין איזה דמיון אתה מוצא בינו לRide.
אגב: לגבי הטפשיות של המילים ב-Kill 'em אין ויכוח (למרות שאני חושב שזה חלק גדול מהקסם שבו), אבל מה לא עמוק בשירים כמו Master למשל? Leper Messiah? Disposable Heroes? איך שירים מתוך Load ו - ReLoad עולים עליהם? כמובן שיש גם דוגמאות נוספות, אבל הכתיבה של ג'יימס הייתה עמוקה גם בתקופות מוקדמות יותר (כמו הדוגמה שהבאת בעצמך - שירי *** הוא השכיל לכתוב גם בגילאים מאוחרים, ע"ע St. Anger.Fade To Black).
נ.ב: מה שכתבתי בהודעות קודמות לגבי Unforgiven מתייחס בעיקר לחלק השני, הראשון דווקא יחסית בסדר.
Rust In Peace הוא אולי אלבום הת'ראש האהוב עלי ביותר. Kill 'em מבוסס כמעט בכולו על לחנים של דייב מאסטיין, בגלל זה אתה שומע את הדמיון למגאדת'. אלבום ת'ראש קלאסי וכבד מצויין. אני עדיין לא מבין איזה דמיון אתה מוצא בינו לRide.
הסגנון שונה ורך הרבה יותר, אני לא אוהב את זה. הליריקה יכולה להיות טובה, אבל במוזיקה אני מחפש קודם כל את הלחן. המלים יגיעו רק על גביו. אני חושב שתסכים אתי שאחרי ארבעת האלבומים הראשונים ירדה היכולת הטכנית של הלהקה (או לפחות ההפגנה שלה) משמעותית. לנגן את Enter Sandman או את Mama Said זה "קצת" יותר קל מאשר את AJFA (השיר) לדוגמה.לגבי השירים שציינתי, שבהחלט גרועים מבחינתך - על טעם ועל ריח... כנראה שלא נשכנע אחד את השני, אבל במקומך הייתי בכל זאת קורא שוב את המילים שלהם, ומנסה להקשיב להם לא באוזניים של מישהו שאוהב רק את הדברים המוקדמים יותר, אלא בצורה יותר אובייקטיבית. בעיני הם הרבה יותר מבניים ומורכבים מהשירים הראשונים, שהיו שירים של ילדים בני 18, אל תשכח מה היה הגיל של הטפילד כשהוא כתב את המילים שלהם....
אגב: לגבי הטפשיות של המילים ב-Kill 'em אין ויכוח (למרות שאני חושב שזה חלק גדול מהקסם שבו), אבל מה לא עמוק בשירים כמו Master למשל? Leper Messiah? Disposable Heroes? איך שירים מתוך Load ו - ReLoad עולים עליהם? כמובן שיש גם דוגמאות נוספות, אבל הכתיבה של ג'יימס הייתה עמוקה גם בתקופות מוקדמות יותר (כמו הדוגמה שהבאת בעצמך - שירי *** הוא השכיל לכתוב גם בגילאים מאוחרים, ע"ע St. Anger.Fade To Black).
זו הייתה כמובן הקצנה. הוא לא שיר בלוז, אבל הוא מאד מושפע בלוז/קאנטרי (העבודה של הגיטרה בבתים), כמו שירים רבים בLoad ו - Reload.רק דבר אחד אני ממש לא מבין - אתה יכול לא לאהוב את unforgiven II (לא מבין איך אפשר, אבל נניח [חיוך] ), אבל איך אפשר לקרוא לו שיר בלוז? איזה בלוז שמעת שם?...
נ.ב: מה שכתבתי בהודעות קודמות לגבי Unforgiven מתייחס בעיקר לחלק השני, הראשון דווקא יחסית בסדר.
נערך לאחרונה על ידי UriDrori ב 08/09/2008 21:59, נערך פעם 1 בסך הכל.
- MetalliJoe
-
- חבר מביא חבר

כל הכבוד!עלית עלי, אני חולה על מגאדת'
Rust In Peace הוא אולי אלבום הת'ראש האהוב עלי ביותר. Kill 'em מבוסס כמעט בכולו על לחנים של דייב מאסטיין, בגלל זה אתה שומע את הדמיון למגאדת'. אלבום ת'ראש קלאסי וכבד מצויין. אני עדיין לא מבין איזה דמיון אתה מוצא בינו ל.Ride...
מגאדת' להקה ענקית (היית בהופעה בשנה שעברה?), והדיסקים שלהם ענקיים. rust נהדר, אבל בעיני youthnasia ו-countdown לא פחות, ואפילו יותר.
כמובן שידעתי שדייב מאסטיין ניגן והלחין ב-kill'em, וגם חלק ב-ride. אתה מכיר כמובן את mechanix שיש לו את אותו הלחן כמו four horsemen, נכון?
ו-ride דומה ל-kill'em, לא יעזור לך
סורי... פה אנחנו חלוקים... המילים בעיני חשובות לא פחות ואפילו יותר מהלחן.הסגנון שונה ורך הרבה יותר, אני לא אוהב את זה. הליריקה יכולה להיות טובה, אבל במוזיקה אני מחפש קודם כל את הלחן. המלים יגיעו רק על גביו....
חס וחלילה, לא ספרתי את master בין הדיסקים עם המילים השטותיות. שני השירים שרשמת מדהימים, וגם master ו-battery ובעצם כולם!אגב: לגבי הטפשיות של המילים ב-Kill 'em אין ויכוח (למרות שאני חושב שזה חלק גדול מהקסם שבו), אבל מה לא עמוק בשירים כמו Master למשל? Leper Messiah? Disposable Heroes? איך שירים מתוך Load ו - ReLoad עולים עליהם? כמובן שיש גם דוגמאות נוספות, אבל הכתיבה של ג'יימס הייתה עמוקה גם בתקופות מוקדמות יותר (כמו הדוגמה שהבאת בעצמך - שירי *** הוא השכיל לכתוב גם בגילאים מאוחרים, ע"ע St. Anger.Fade To Black)....
בשני הדיסקים אכן יש נגיעות והשפעות כאלה, בעיקר ב-load. מה לעשות, ג'יימס הוא ווייט טראש, רד-נק טיפוסיזו הייתה כמובן הקצנה. הוא לא שיר בלוז, אבל הוא מאד מושפע בלוז/קאנטרי (העבודה של הגיטרה בבתים), כמו שירים רבים בLoad ו - Reload....
נערך לאחרונה על ידי MetalliJoe ב 08/09/2008 20:28, נערך פעם 1 בסך הכל.
- MetalliJoe
-
- חבר מביא חבר

נ.ב. St.Anger אכן דבילי, אבל לא כזה רע. רק מה מביך? שהשורות היחידות ששוות שם משהו בשיר הזה, נגנבו מ-damage inc!!! 
- Multimediaman
-
- חבר פעיל במיוחד

Megadeath אחלה להקה, ובאופן טבעי יש לה סטייל דומה למטאליקה של שנות ה 80, ואני לא מבין מה זה משנה בדיוק? חבל שמאסטין והאטפילד לא הצליחו להכריע את התחרות למי יש צינור יותר מרשים. אולי אם הם היו מגיעים להכרעה, מטאליקה היתה ממשיכה לעניין לתקופה יותר ארוכה.
נ.ב.
unforgiven II יבבני אף יותר מ unforgiven המקורי, ומיותר בערך כמוהו.
נ.ב.
unforgiven II יבבני אף יותר מ unforgiven המקורי, ומיותר בערך כמוהו.
- MetalliJoe
-
- חבר מביא חבר

ללא ספק חבל שמאסטיין פרש, אבל מה הקשר למי יש יותר גדול? לא חושב שזה היה ענין של אגואים, אלא של מאסטיין שהתמכר לכל חומר ממכר שמוכר לאדם, פרט לשוקולד.
ואני סולח לך על מה שרשמת על השירים הכי יפים בעולם...
ואני סולח לך על מה שרשמת על השירים הכי יפים בעולם...
- StonedJunglist
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1190
- שם מלא: StonedJunglist
הדיסק יצא כבר ברשת.. מישהו הולך לסקר?
- MetalliJoe
-
- חבר מביא חבר

אני מחכה שהוא יצא לחנויות 
-
Pavelz
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4032
- שם מלא: pavel
אני מעלה ביקורת עד סוף השבוע באתר "לילה"StonedJunglist כתב:הדיסק יצא כבר ברשת.. מישהו הולך לסקר?...
Need more cowbell
- UriDrori
-
- חבר פעיל במיוחד

אגו נטו. מאסטיין קיבל יותר מידי תשומת לב יחסית לגיטריסט ולקח יותר מידי מאור הזרקורים. הטפילד חיפש גיטריסט פחות קריזמטי ויותר בובתי, ומצא אותו בדמות האמט. התירוץ היה האלכוהוליזם וההתמכרות לסמים של מאסטיין, אבל זה קביל גם לכל חבר מטאליקה אחר כך שזה לא נראה ההסבר האמיתי.ללא ספק חבל שמאסטיין פרש, אבל מה הקשר למי יש יותר גדול? לא חושב שזה היה ענין של אגואים, אלא של מאסטיין שהתמכר לכל חומר ממכר שמוכר לאדם, פרט לשוקולד....
בסופ"ש יהיה לי קצת זמן פנוי, אולי נשב ונעלה סקירה לפה
- Multimediaman
-
- חבר פעיל במיוחד

האמט הוא החוליה החלשה בלהקה. תמיד היה. הוא אפילו יותר בינוני מהשירה של האטפילד כשהוא מנסה לשיר כמו הילדודס של הניו בריד.