חוויותי ביורוקום או איך מבטיחים ולא מקיימים....
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
moco,
אני לא מנסה לתת תירוצים ליורוקום (זה תלוי בהם), שוחחתי עם המנהל שם לפני זמן מה (היה לו בערך 2 דקות בשבילי כשהחברים מיפן היו עסוקים עם משהו בצד).
לדבריו כנראה מדובר במישהו חדש ולא ברור מדוע הוא הציג מחירים כאלה (ככל הנראה הוא הציג את המחירים בתום לב - כלומר קיבל מידע לא נכון או שזה היה בשל חוסר הבנה שלו). לדברי יורוקום, הם כבר הפסיקו למכור את ה-PHD7 ואין להם כאלה יותר בסטוק, אלא מתכוננים למכור אך ורק את ה XVS30 החל מדצמבר.
כאמור, זו לא התייחסות רשמית של יורוקום, אלא מידע חלקי. הפניתי אליהם את תלונתו של יורם, והם יבדקו כיצד להתייחס לנושא.
אני לא מנסה לתת תירוצים ליורוקום (זה תלוי בהם), שוחחתי עם המנהל שם לפני זמן מה (היה לו בערך 2 דקות בשבילי כשהחברים מיפן היו עסוקים עם משהו בצד).
לדבריו כנראה מדובר במישהו חדש ולא ברור מדוע הוא הציג מחירים כאלה (ככל הנראה הוא הציג את המחירים בתום לב - כלומר קיבל מידע לא נכון או שזה היה בשל חוסר הבנה שלו). לדברי יורוקום, הם כבר הפסיקו למכור את ה-PHD7 ואין להם כאלה יותר בסטוק, אלא מתכוננים למכור אך ורק את ה XVS30 החל מדצמבר.
כאמור, זו לא התייחסות רשמית של יורוקום, אלא מידע חלקי. הפניתי אליהם את תלונתו של יורם, והם יבדקו כיצד להתייחס לנושא.
- doron_amedey
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3149
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
עופר\מרטין וחברים,
אני מציע לנעול את הנושא, כי כבר חוזרים על עצמינו (טוב להוציא קיטור, אבל יותר מדי זה לא עוזר).
אם תהיה תגובה מפנסוניק תוסיפו אם לא...למדנו.
אני בכל מקרה לא אקנה שום מוצר שלהם, אם הם לא יתקנו את טעותם פה ומקווה שאחרים פה גם.
(איפה רשום...על טעויות משלמים?
).
אני מציע לנעול את הנושא, כי כבר חוזרים על עצמינו (טוב להוציא קיטור, אבל יותר מדי זה לא עוזר).
אם תהיה תגובה מפנסוניק תוסיפו אם לא...למדנו.
אני בכל מקרה לא אקנה שום מוצר שלהם, אם הם לא יתקנו את טעותם פה ומקווה שאחרים פה גם.
(איפה רשום...על טעויות משלמים?
אף פעם אל תחשוב שמשהו מצחיק, הוא עלול לקרות גם לך
- oferlaor
- מנהל

- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
שלא יהיה ספק לכולם-הטעות נעשתה בתום לב
והבחור כנראה היה חדש-זה ברור
גם לפי התגובה של השני שראה את הטעות -תיקן אותה וחיפש את איש המכירות שטעה
על זה אין לי ספק ואני לא מתווכח
לא נעשתה הטעיה בזדון-נעשתה טעות בשוגג
הענין הוא אם יורוקום צריכים לעמוד מאחורי הטעות של נציג שלהם ולכבד את המקרים הבודדים של אנשים שקיבלו מחיר "מיוחד" ולמכור במחיר הזה
או שהם צריכים להתפתל בתירוצים כמו עם יורם שאף הטריח את עצמו לאולם שלהם
אני מקווה שגם על זה אין ויכוח והתשובה שצריכה להיות היא-כן הם צריכים לכבד התחייבות גם אם הייתה טעות
לדעתי עופר ומרטין כמנהלי הפורום וככאלה היודעים איך מתנהלים עסקים מעבר לים
קולכם צריך להישמע אפילו יותר חד ברור וחזק בקטע הזה לפחות כמו קולו של יורם
זו אחת המטרות של הפורום
למה אתם מתפתלים פה בכל מיני ניסוחים כאלו ואחרים
הבחור-יורם דובר אמת-כך היה בדיוק למרות שאני לא מכיר אותו
אבל מצליב עם המקרה שלי
תעלו נציג של יורוקום שיתן את תגובתו כמו שנציג של יניר עולה פה בפורום (טל שחר)
נותן תגובה עינינית ואף שירות הוגן ללקוחות(ראה דוגמת "המלך")
המקרה צריך להיסגר בכך שכל מי שיש לו הוכחה שקיבל מחיר "מיוחד"למוצרי יורוקום
בתערוכה יוכל לקנות אותם במחיר שיורוקום התחייבו לו
גם לפי התגובה של השני שראה את הטעות -תיקן אותה וחיפש את איש המכירות שטעה
על זה אין לי ספק ואני לא מתווכח
לא נעשתה הטעיה בזדון-נעשתה טעות בשוגג
הענין הוא אם יורוקום צריכים לעמוד מאחורי הטעות של נציג שלהם ולכבד את המקרים הבודדים של אנשים שקיבלו מחיר "מיוחד" ולמכור במחיר הזה
או שהם צריכים להתפתל בתירוצים כמו עם יורם שאף הטריח את עצמו לאולם שלהם
אני מקווה שגם על זה אין ויכוח והתשובה שצריכה להיות היא-כן הם צריכים לכבד התחייבות גם אם הייתה טעות
לדעתי עופר ומרטין כמנהלי הפורום וככאלה היודעים איך מתנהלים עסקים מעבר לים
קולכם צריך להישמע אפילו יותר חד ברור וחזק בקטע הזה לפחות כמו קולו של יורם
זו אחת המטרות של הפורום
למה אתם מתפתלים פה בכל מיני ניסוחים כאלו ואחרים
הבחור-יורם דובר אמת-כך היה בדיוק למרות שאני לא מכיר אותו
אבל מצליב עם המקרה שלי
תעלו נציג של יורוקום שיתן את תגובתו כמו שנציג של יניר עולה פה בפורום (טל שחר)
נותן תגובה עינינית ואף שירות הוגן ללקוחות(ראה דוגמת "המלך")
המקרה צריך להיסגר בכך שכל מי שיש לו הוכחה שקיבל מחיר "מיוחד"למוצרי יורוקום
בתערוכה יוכל לקנות אותם במחיר שיורוקום התחייבו לו
השאלה היא לא רק אם נעשתה טעות בזדון או לא, אלא איך נוהגת חברה משנתגלתה הטעות.yorams כתב:
הבחור יצא מהאולם וכאשר הוא נכנס הוא אמר לי "המחיר הרשמי של המסך הוא 23,900 ש"ח אבל אני מוכן לעשות לך את זה ב 22,000 ש"ח".
פניתי אליו בפליאה ואמרתי לו שרק לפני מספר רגעים דיברנו על .... ש"ח ומה פתאום הוא מעלה את המחיר למחיר כזה. הוא שוב פעם יצא מהחדר ושאלתי את הנציג מה הולך פה והוא אמר לי "שתבוא לקנות, נסתדר כבר". אמרתי לו "הינה אני, על מה יש להסתדר".
הבחור נכנס שוב ואמר לי שלא ניתן למכור לי במחיר הזה. פניתי לנציג וביקשתי להבין אם כך מדוע הוא נתן לי את המחיר הזה והוא אמר לי: "חשבתי שאתה סוחר"....
אם "מר בחור" בגיבוי מנהלו (אולי במחילה, יצא כבודו אל הלקוח??) היה אומר ליורם "שמע, אני חדש כאן, טעיתי ואני מצטער, קח בבקשה אוזניה צנועה זו לפצותך על שהטעיתי וגרמתי לך לטרדה, הוצאות נסיעה וזמן ו"לצאת אהבל" בעיני חבריך, וסלח לי בבקשה" - היה יורם לדעתי מתרצה, ויורוקום היתה פותרת את הבעיה במחיר אפסי, הקטן בהרבה מעלות שעה זמן של עו"ד (או חשמלאי, או טכנאי של יורוקום).
אך החברה הגיבה ב(תסלחו לי) "להשתין על אדם קרח ואז לשאול אותו למה הוא מזיע" - להטיל כל נטל על הלקוח, ולחסוך כל עלות, אפילו של שקלים בודדים, ללא התחשבות בנסיבות.
כבר כשהדפסתי את הר"מ הרגשתי שאני כותב בעצם מדע בדיוני -
תגובה כזו היא כבר כרפלקס מותנה, המצביע על תפיסת העולם של המגיב - כמו של אותו אדם מבוגר ומכובד למראה (וגם דוקטור, הסתבר לאחר מעשה בביטוח) שפגע באופנוע שלי מאחור, ומרוב לחץ להגיב יצא מהרכב וצעק "מה אתה נוסע ברוורס?!" (?, באופנוע...).
וגם לאחר מעשה יש להם "יפנים על הראש" 24 שעות ביממה, ואלה גם לנים בבית הנציג מן הסתם, דבר המונע ממנו כמובן התנצלות על פגיעה באדם, והתנהלות חברה השולחת לתערוכה מקצועית "כוכב עולה", אסטרונאוט המפזר בשמה הבטחות שאין בדעתה לקיים, כשלמראית עין לפחות, יש בהתנהגות זו אפשרות לחברה להרויח.
עכשיו איך לדעתכם, יהיה "היחס" בתקופת האחריות, אחרי התשלום?... וכמה אמון בגרסת ה"טעות" מעוררת בכם יורוקום בהתנהלותה העקבית בשלוש הזדמנויות נפרדות: גם בתערוכה, גם בחנות החברה וגם בתגובה הלקונית לתלונה על ידי שליח ולא מול הלקוח?
הרי אמרתי כבר - שוויץ.
אל תוסיף מילה.
ה-בנתי.
נערך לאחרונה על ידי Zooot ב 25/11/2005 7:43, נערך פעם 1 בסך הכל.
- oferlaor
- מנהל

il62,
אנחנו לא מתפתלים - אנחנו בכלל לא צד בעניין! החברה, ורק החברה, תחליט איך לטפל בלקוחותיה ואם זה מצב תקין או לא.
אני את שלי עשיתי, אני רק מבקש שלא נבעט בסוס מת - מיצינו את הדיון ואנחנו כולנו חוזרים על הדברים שוב ושוב ללא תועלת...
נראה אם הם מוכנים לפשרה כלשהי, ואם יורם יקבל את הפשרה.
אנחנו לא מתפתלים - אנחנו בכלל לא צד בעניין! החברה, ורק החברה, תחליט איך לטפל בלקוחותיה ואם זה מצב תקין או לא.
אני את שלי עשיתי, אני רק מבקש שלא נבעט בסוס מת - מיצינו את הדיון ואנחנו כולנו חוזרים על הדברים שוב ושוב ללא תועלת...
נראה אם הם מוכנים לפשרה כלשהי, ואם יורם יקבל את הפשרה.
סוס מת?! סוס כן, אבל לא מת!
למי שכתב כאן "למה לבעוט בסוס מת", אשיב בקצרה:
בעליו של סוס מת, ככל הידוע לי, לא מציע לרכב עליו תמורת תשלום וכל זמן שיורוקום ממשיכה לעשות BUSINESS היא לא סוס מת, אלא דווקא סוס חי ובועט.
בעיקר בועט!!!
מי רוצה סיבוב?
בעליו של סוס מת, ככל הידוע לי, לא מציע לרכב עליו תמורת תשלום וכל זמן שיורוקום ממשיכה לעשות BUSINESS היא לא סוס מת, אלא דווקא סוס חי ובועט.
בעיקר בועט!!!
מי רוצה סיבוב?
עוד בעיטה אחת קטנה אחרונה מבחינתי
מצורפים קבצי תמונות המראות בבירור את המחיר שהתקבל על הפלאזמת היי דפינישן
13,500 לא יאומן!!!!אחר כך תיקון זריז של הסוכן השני כשראה את המחיר וכשבאנו לשאול ולהזמין
יש גם מחיר לפלאזמה EDTV 11,500!!! ותיקון גם למחיר הזה
ויש גם שם של הבחור מיורוקום וטלפון שלו
הכל נכון-יורם אל תוותר
13,500 לא יאומן!!!!אחר כך תיקון זריז של הסוכן השני כשראה את המחיר וכשבאנו לשאול ולהזמין
יש גם מחיר לפלאזמה EDTV 11,500!!! ותיקון גם למחיר הזה
ויש גם שם של הבחור מיורוקום וטלפון שלו
הכל נכון-יורם אל תוותר
וזו ההצעה שקיבלתי למסך פאנסוניק EDTV
שימו לב למחיר המקורי ולתיקון
וזהו עופר אני מבחינתי סיימתי את הערותיי
הייתי חייב להראות את זה בכתוב כדי שתראו שמה שכתב יורם ומה שכתבתי אני נכון
במקום יורוקום הייתי עומד בהתחייבות הכתובה
וזהו עופר אני מבחינתי סיימתי את הערותיי
הייתי חייב להראות את זה בכתוב כדי שתראו שמה שכתב יורם ומה שכתבתי אני נכון
במקום יורוקום הייתי עומד בהתחייבות הכתובה
- oferlaor
- מנהל

חברים, אני מבקש להרגע.
אם השרשור הזה מדרדר שנית, אני אסגור אותו לצמיתות.
אני שוב אומר - אני פניתי ליורוקום לתגובה רשמית, ואני מציע ליורם לעשות זאת. ננסה לראות כיצד האתר יכול לעזור במקרה הזה.
אם השרשור הזה מדרדר שנית, אני אסגור אותו לצמיתות.
אני שוב אומר - אני פניתי ליורוקום לתגובה רשמית, ואני מציע ליורם לעשות זאת. ננסה לראות כיצד האתר יכול לעזור במקרה הזה.
- oferlaor
- מנהל

emordeko,
האמת היא שטוב הם יתקשו לצאת מהסיפור הזה. זה בהחלט לא סיפור נחמד, אבל אני בהחלט מעוניין לשמוע את הצד שלהם בנושא.
גם העובדה שהייתי אמור לקבל תגובה היום (ולא קיבלתי) לא נחמדה בכלל.
אני יותר מוטרד מהאופי שהשרשור הזה מקבל. אחד הבסיסים המוסריים עליהם השתתנו את האתר היה תרבות דיון נעימה, אבל העליהום הזה מזכיר לי ימים פחות סימפטיים בפורומים אחרים. מטריד אותי שהרגשתי חוסר ברירה ונאלצתי להקפיא את השרשור. מטרידים אותי ההודעות הפרטיות הלא נחמדות שקיבלתי כתוצאה מכך.
כאמור, אנחנו החלטנו החלטה אופרטיבית שלא להיות כמו פורומים אחרים בארץ, שבהם כל דבר הופך למלחמת אור בחושך וצדק ברוע האולטימטיבי...
האמת היא שטוב הם יתקשו לצאת מהסיפור הזה. זה בהחלט לא סיפור נחמד, אבל אני בהחלט מעוניין לשמוע את הצד שלהם בנושא.
גם העובדה שהייתי אמור לקבל תגובה היום (ולא קיבלתי) לא נחמדה בכלל.
אני יותר מוטרד מהאופי שהשרשור הזה מקבל. אחד הבסיסים המוסריים עליהם השתתנו את האתר היה תרבות דיון נעימה, אבל העליהום הזה מזכיר לי ימים פחות סימפטיים בפורומים אחרים. מטריד אותי שהרגשתי חוסר ברירה ונאלצתי להקפיא את השרשור. מטרידים אותי ההודעות הפרטיות הלא נחמדות שקיבלתי כתוצאה מכך.
כאמור, אנחנו החלטנו החלטה אופרטיבית שלא להיות כמו פורומים אחרים בארץ, שבהם כל דבר הופך למלחמת אור בחושך וצדק ברוע האולטימטיבי...
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
מה שאני לא מבין הוא למה הטענות הם כלפי האתר או מנהליו?
כמו שכתבתי בתגובה להודעה של il62, עשינו כמיטב שאנחנו יכולים לעזור (פנינו לרמות בכירות מאוד ביורוקום), אבל מה עוד?
יש דרכים לטפל בזה:
מכתב לממונים.
רשות להגנת הצרכן.
אתר "דוח-שירות".
תביעה בבית משפט.
העליהום על יורוקום הובן והנקודה הועברה.
אני מבקש להמשיך הלאה.
כמו שכתבתי בתגובה להודעה של il62, עשינו כמיטב שאנחנו יכולים לעזור (פנינו לרמות בכירות מאוד ביורוקום), אבל מה עוד?
יש דרכים לטפל בזה:
מכתב לממונים.
רשות להגנת הצרכן.
אתר "דוח-שירות".
תביעה בבית משפט.
העליהום על יורוקום הובן והנקודה הועברה.
אני מבקש להמשיך הלאה.
oferlaor כתב:emordeko,
מטריד אותי שהרגשתי חוסר ברירה ונאלצתי להקפיא את השרשור. מטרידים אותי ההודעות הפרטיות הלא נחמדות שקיבלתי כתוצאה מכך....
MartinHSabag כתב:מה שאני לא מבין הוא למה הטענות הם כלפי האתר או מנהליו?...
צריך לדעת פרופורציות, כאילו פעם ראשונה בארץ נתקלתם באיש מכירות שמפזר הבטחות סתמיות
- moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

- תגובות: 9712
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 679 פעמים
איזה שרשור ארוך ומייגע... בעעעעע...
אני לא מבין מה מנסה להשיג פותח השרשור.
מבחינתי זה די ברור שהבחור טעה. הוא נתן לך מחיר משמעותית יותר נמוך מהכלל, וזה לא משנה אם הוא חשב שאתה סוחר או לא ואם הוא קיבל אישור או לא...
השורה התחתונה: הוא טעה, בתום לב או לא, הוא תיקן את הטעות וזהו.
אני לא מבין מה מנסה להשיג פותח השרשור.
מבחינתי זה די ברור שהבחור טעה. הוא נתן לך מחיר משמעותית יותר נמוך מהכלל, וזה לא משנה אם הוא חשב שאתה סוחר או לא ואם הוא קיבל אישור או לא...
השורה התחתונה: הוא טעה, בתום לב או לא, הוא תיקן את הטעות וזהו.
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -