איכות השידור ביס ביומיים האחרונים
- shraga007
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6362
גם אני שמתי לב לירידה באיכות.
במיוחד בערוץ 2 שנהייה זוועתי.
במיוחד בערוץ 2 שנהייה זוועתי.
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78962
- שם מלא: עפר לאור
sunny_jim,
איזה סרט זה היה ? תבדקו עוד חצי שעה את החדשות בערוץ 10 ותגידו לי איך היה?
יש לי איזו תאוריה, שיכולה להסביר את זה.
לכל מיי שסובל מאיכות תמונה ירודה בימים האחרונים, האם תוכלו להגיד לי איזה סוג מסך יש לכם (LCD או פלזמה או CRT ואיזה גודל ומודל)?
לכל מיי שסובל מאיכות תמונה ירודה בימים האחרונים, האם תוכלו להגיד לי איזה סוג מסך יש לכם (LCD או פלזמה או CRT ואיזה גודל ומודל)?
- yaronkle
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5348
- שם מלא: ירון קליין
אתמול התקשרתי ליס להתלונן על הסדרה החדשה ביס סטרס 1.
התמונה באיכות של יס סטרס 3 - HOT. נבדק על 42Q7H
בזמן השיחה בדקתי את Battlestar Galactica ששודר ביס סטרס 2 והיה רע מאד. לגמרי מרוח. נבדק על 32P3000
התמונה באיכות של יס סטרס 3 - HOT. נבדק על 42Q7H
בזמן השיחה בדקתי את Battlestar Galactica ששודר ביס סטרס 2 והיה רע מאד. לגמרי מרוח. נבדק על 32P3000
- Catskinner
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
אנא זכרו ש Galactica צולמה במקור עם גרעיניות גבוהה וגוונים קודרים כדי להגביר את האוטנטיות של העלילה.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- yaronkle
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5348
- שם מלא: ירון קליין
נכון, אבל המפיקים לא התכוונו למה ששודר אתמול...Catskinner כתב:אנא זכרו ש Galactica צולמה במקור עם גרעיניות גבוהה וגוונים קודרים כדי להגביר את האוטנטיות של העלילה....
- Itay_Pollak
-
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
אני לא מבין על מה המהומה
זה ידוע שמזג אוויר גרוע פוגע בשידור
ראיתם כמה חם?
נראה לי בהמשך לשרשור הנוגע להחזרת ממיר YesHD נפתח שחרור החזרת ממירי YES
ראיתם כמה חם?
נראה לי בהמשך לשרשור הנוגע להחזרת ממיר YesHD נפתח שחרור החזרת ממירי YES
- ישראל123
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 944
פלזמה קורו 428XDoferlaor כתב:sunny_jim,
לכל מיי שסובל מאיכות תמונה ירודה בימים האחרונים, האם תוכלו להגיד לי איזה סוג מסך יש לכם (LCD או פלזמה או CRT ואיזה גודל ומודל)?...
מת"ל עיסקיים בחברת מירס
-
rafib
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 162
לא צריך לפתח תיאוריות, ולא צריך אמצעי מדידה מיוחדים, ואפילו לא עין ביונית.oferlaor כתב:sunny_jim,
...
הכל בריר ונהיר, Yes הורידה את הביטרייט של התוכן שהיא משדרת, חד וחלק!!!!
בקשר לסיבות אני יכול לחשוב על כמה.
1. לחסוך עלויות וכסף
2. אולי זה סוג של קמפיין לשכנע אנשים לקנות את ערוצי ה HD שלהם
3.אולי הם חשבו שלא ישימו לב (זאת הרי התקופה עם הרייטינג הכי נמוך בשנה , כולם בחו"ל)
4. כי הם יכולים (בחוזה לא כתוב כלום על איכות השידור)
ושלא יעבדו עליכככככככככככככככככככככככם.....
בעצם כבר עבדו
- sunny_jim
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1719
אם אני לא טועה הסרט היה ghost rider.oferlaor כתב:sunny_jim,
לכל מיי שסובל מאיכות תמונה ירודה בימים האחרונים, האם תוכלו להגיד לי איזה סוג מסך יש לכם (LCD או פלזמה או CRT ואיזה גודל ומודל)?...
פלאזמת EDTV, פיוניר MVE1. המסך הטוב ביותר שראיתי עד היום עבור שידורי טלוויזיה.
- ig75
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 9
לדעתי זה מכוון
היי,
אם אתם שואלים אותי הם רוצים לגרום לאנשים עם ציוד טוב בבית "להתבאס" ולעבור לחבילת HD.
-אילן
אם אתם שואלים אותי הם רוצים לגרום לאנשים עם ציוד טוב בבית "להתבאס" ולעבור לחבילת HD.
-אילן
- amiti
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1184
אולי כדי להרחיב את היקף השידור של תכני ה-HD היא עורכת 'קיצוץ רוחבי' של איכות תכני ה-SD?
- ashtonr
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 19
טשטוש בשידורי YES (SD(
YES פשוט משחקים "ראש קטן" ולא מוכנים להודות בירידת איכות שידוריהם! במהלך שלושה שבועות אני מתלונן בפניהם על בעיה זו . ביקרו אצלי 4 פעמים טכנאים צעירים וגם ותיקים ,כל אחד מהם נתן סיפור אחר, היו כאלה שהמליצו לי להחליף את ה-הטלוויזיה LCD SHARP) 42אינץ) בטלוויזיה פלזמה או אפילו CRT כדי "ליהנות" מתמונה טובה, היו כאלה שגם טענו ש -הבעיה בטלוויזיה מה שגרם לי להוציא כסף ולהזמין טכנאי של ראלקו (היבואן) לבדיקה מיותרת.
לאחר שנברתי באינטרנט וקראתי טענות דומות בבלוג זה אני פשוט נדהם מהזלזול של YES שנותנת ללקוחותיה איכות שידורים גרוע ומטרטרת אותם בשקרים תוך בזבוז זמן וכסף !!!
פשוט חוצפה ...
אנא שימו לב ששינויי האיכות משתנה במשך היום באופן ספורדי, ישנם שעות טשטוש שזה פשוט בלתי אפשרי עד כאב בעניים.
לאחר שנברתי באינטרנט וקראתי טענות דומות בבלוג זה אני פשוט נדהם מהזלזול של YES שנותנת ללקוחותיה איכות שידורים גרוע ומטרטרת אותם בשקרים תוך בזבוז זמן וכסף !!!
פשוט חוצפה ...
אנא שימו לב ששינויי האיכות משתנה במשך היום באופן ספורדי, ישנם שעות טשטוש שזה פשוט בלתי אפשרי עד כאב בעניים.
- smallville4r
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2056
היום לשם שינוי יצא לי לראות משהו ב- SD, ב- yes stars 2 - שאיכות השידור שלו בדר"כ מהטובות מערוצי yes. אני חייב להודות שמרגישים ירידת איכות דרמטית. אין ספק שזה נובע מביטרייט נמוך ואם זה לא מזה, אז כדאי ש- yes יבדקו את הציוד שלהם. 2Mbp/s זו בדיחה גרועה. חייבים לפחות 3.5-4Mbp/s כדי לשפר את איכות התמונה.
התמונה פשוט מתפוררת (ואני רציני, היא מתפוררת), גם בסצינות לא מהירות במיוחד... אותה תוכנית ב- HD - אי אפשר לתאר את ההבדל בכלל. לא הייתי עד לתופעה כזו בשידורים שלהם אף פעם, בטח לא ב- yes stars 2, שבדר"כ נהנה מביטרייט גבוה במיוחד...
אז שיחזרו לשלם את הכסף לחלל תקשורת ויחזירו את רוחב הפס שהם טענו שהם לא צריכים...
התמונה פשוט מתפוררת (ואני רציני, היא מתפוררת), גם בסצינות לא מהירות במיוחד... אותה תוכנית ב- HD - אי אפשר לתאר את ההבדל בכלל. לא הייתי עד לתופעה כזו בשידורים שלהם אף פעם, בטח לא ב- yes stars 2, שבדר"כ נהנה מביטרייט גבוה במיוחד...
אז שיחזרו לשלם את הכסף לחלל תקשורת ויחזירו את רוחב הפס שהם טענו שהם לא צריכים...
- oferlaor
-
- מנהל

אני עדיין מנסה למצוא מכנה משותף - איפה אתם פיזית נמצאים בארץ (צפון, דרום וכו')?
- jpost
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4861
- שם מלא: (~)
זו לא בעיה של מיקום. בשידור DVB-S יש תיקון שגיאות.
כאשר ישנן הפרעות קליטה אין ירידה באיכות, ישנן קוביות ותקיעות.
זו לא בעיה של סוג מסך או גודל.
ההסבר מאוד פשוט:
- הורדה משמעותית של רוחב הפס של כל ערוץ, ניתן לראות זאת ב DVBSNOOP בהשוואה למדידות לפני כמה חודשים.
- קידוד מחדש של ערוצים 10 ו 2 שכבר מגיעים ליס מכווצים בקצב לא גבוהה, בקצב נמוך אף יותר וברזולוציה נמוכה יותר. הקידוד מחדש לבדו מוריד מאוד באיכות השידור, השילוב עם הורדת הרזולוציה והקצב הופך ערוצים אלו ללא ניתנים לצפייה.

כאשר ישנן הפרעות קליטה אין ירידה באיכות, ישנן קוביות ותקיעות.
זו לא בעיה של סוג מסך או גודל.
ההסבר מאוד פשוט:
- הורדה משמעותית של רוחב הפס של כל ערוץ, ניתן לראות זאת ב DVBSNOOP בהשוואה למדידות לפני כמה חודשים.
- קידוד מחדש של ערוצים 10 ו 2 שכבר מגיעים ליס מכווצים בקצב לא גבוהה, בקצב נמוך אף יותר וברזולוציה נמוכה יותר. הקידוד מחדש לבדו מוריד מאוד באיכות השידור, השילוב עם הורדת הרזולוציה והקצב הופך ערוצים אלו ללא ניתנים לצפייה.
- Shayosef
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5891
המכנה המשותף כרגע הוא לקוחות יס בכללותם.
אצלי במרכז האיכות ירדה וגם מכרים מכל הארץ מתלוננים על ירידה פתאומית באיכות.
חבל שיס נותנים ל HOT לאט אבל בטוח את היתרון באיכות השידורים שהיתה נחלתה הבלתי מעורערת של יס עד לפני זמן לא רב.
העצוב הוא שרוב המנויים שלהם לא ישימו לב לזה ורק אנחנו הקומץ שיודע לעמוד על הבדלים כאלה חסר כל כוח ומשקל מול גוף כמו יס.
אי אפשר לפנות WALLA או YNET שיעשו בדיקה אובייקטיבית שגם שאר המנויים ידעו איך מורידים להם איכות כדי לחסוך בעלויות ?
אצלי במרכז האיכות ירדה וגם מכרים מכל הארץ מתלוננים על ירידה פתאומית באיכות.
חבל שיס נותנים ל HOT לאט אבל בטוח את היתרון באיכות השידורים שהיתה נחלתה הבלתי מעורערת של יס עד לפני זמן לא רב.
העצוב הוא שרוב המנויים שלהם לא ישימו לב לזה ורק אנחנו הקומץ שיודע לעמוד על הבדלים כאלה חסר כל כוח ומשקל מול גוף כמו יס.
אי אפשר לפנות WALLA או YNET שיעשו בדיקה אובייקטיבית שגם שאר המנויים ידעו איך מורידים להם איכות כדי לחסוך בעלויות ?
שי
- Itay_Pollak
-
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- ashtonr
-
- חבר שרק התחיל

סוף סוף קיבלתי אישור רשמי ממנהל אזור שלYES (צפון) שאכן הם הורידו את קצב ה- BITRATE . ההסבר שלו כמובן היה חלקי ונאמר שהם מורידים את BR בימי הקיץ החמים עקב בעיה טכנית ובחורף הם מעלים בחזרה??? וזה לא "השנה" הראשונה שהם עושים זאת, לי עצמי אין ניסיון מקיץ שעבר מקוון שאני מחזיק ב LCD רק כ -8 חודשים.
כמה שזה נשמע מוזר זו התשובה שקיבלתי וכמובן ללא כל הבטחה לשיפור.
כנראה נצטרך להיות מנויים ב YES רק ב חורף .

כמה שזה נשמע מוזר זו התשובה שקיבלתי וכמובן ללא כל הבטחה לשיפור.
כנראה נצטרך להיות מנויים ב YES רק ב חורף .
- oferlaor
-
- מנהל

ashtonr,
נשמע לי מוזר מאוד.
אם כי בשנים האחרונות בהחלט ראיתי תופעות שתואמות את מה שאתה אומר.
jpost,
תוכל להעביר לי את הנתונים בכדי שאעביר אותם הלאה?
נשמע לי מוזר מאוד.
אם כי בשנים האחרונות בהחלט ראיתי תופעות שתואמות את מה שאתה אומר.
jpost,
תוכל להעביר לי את הנתונים בכדי שאעביר אותם הלאה?
- ashtonr
-
- חבר שרק התחיל

אשמח לעזור אבל איזה ניתונים אתה מתכוון? אני ממליץ לקרוא את הכתבה מעיתון "גלובס" (לינק בגוף הודעה 57#) זה שופך אור על התלונות הרבות.