גירסא 1.2.2 לממיר HD YES
גם אני תקוע!
tals79 כתב:סיפור מוזר עם גרסת HD
כפי שכבר פירסמתי פה בשבועות האחרונים אני סובל מאז עדכוני הגרסא מבעיות שונות
ומשונות של סינכרון עם HDMI - חשוב לציין שבגרסאות הקודמות לא היתה כל בעיה!!!
טכנאי היום היה במקום וניסה להחליף את הכבל / חיבורי ה HDMI... (מדובר במסך של טושיבה c3000 ולכן ישנם רק 2 חיבורי HDMI.
הטכנאי לבסוף הציע לי לחבר את המסך בcomponent (לאחר שכבר החליף ממיר) ומכיוון שה XBOX 360 מחובר בחיבור זה ואינו מאפשר חיבור של HDMI/ חיבור אופטי לסאונד במקביל - פסלתי אפשרות זו - הפתרון האפשרי של הטכנאי היה שדרוג תוכנה שאמור לצאת בסוף החודש שאולי יפתור את הבעיות (כמובן שאין לו שמץ של מושג מה שדרוג זה מכיל...)
יש לציין שלחיצה על שינוי הרזולוציה בממיר מוציאה את המסך ממוד הסנכרון ובעצם פותרת את הבעיה.
בשיחה עם ש"ל לקבלת פרטים נוספים לא קיבלתי שום פרט נוסף על השדרוג המגיע עלינו לטובה כמו גם לא הציעו כל פתרון יעיל...
מכיוון שאני במסלול פקדון - לא אמור להיות כל קנס יציאה (אך לפי הנציג "הבכיר" - הוא יחסוך ממני את הקנס אם אחליט להתנתק אך אחוייב ב99 שח.... על ביקור הטכנאי...)
לסיכום
בסה"כ הייתי די מרוצה מהשירות עד לעדכוני התוכנה האחרונים שהפכו את הצפייה ב HD לחוויה לא נוחה ...
במוקד YES לא רצו אפילו לבוא לקראתי עם זיכוי קטן להעביר את החודש
ולא הראו כל רצון לפתור את הבעיה (גרסה בטא של ממיר וכו')
האם מישהו ממקושרי YES יוכל לעזור לי בנושא.... .?...
אני אוכל קש עם עדכוניי גרסאות!
Kי יש את גירסה 123 ןלא מצליח לסנכרן דרך ה-HDMI.
ניסיתי את כל האפשרויות ןלא מצליח לכבל סינכרון.
רפי
Re: גם אני תקוע!
היום שוב ביקר טכנאי ולא ממש עזר (אמר שאולי הגרסא החדשה תפתור....)
רפי...
איזה דגם טלויזיה ? אולי ניזום פניה משותפת לניופאן / YES
Re: גם אני תקוע!
אני מעביר את השידור דרך ממיר HDMI to HDMI 50Hz to 60Hz (PAL 2 NTCSC מכייוון ןהמסך שלי זה מאר"הב SONY 50" XBR1 הממיר של KRAMER מישראל.tals79 כתב:היום שוב ביקר טכנאי ולא ממש עזר (אמר שאולי הגרסא החדשה תפתור....)
רפי...
איזה דגם טלויזיה ? אולי ניזום פניה משותפת לניופאן / YES...